המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.
בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.
![]()
הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.
בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.
![]()
הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.
על מה אתה מדבר? על פאפאלוקאס? על זה בנית את כל התאוריה שלך?
אל תזכיר את בראון, שהיה אחד הטובים במכבי באותה העונה, ובלעדיו כנראה שלא היינו עולים בכלל לטופ 16, וחוץ מזה הוא הגיע הרבה אחרי שכל המנויים כבר נמכרו.
yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
מה גם שחלק מהשמות שהעלת לא יצר באז בכלל...קורקי נלסון ? ספנסר דאנקלי ? נו באמת !!! איזה באז ואיזה נעליים...
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
מה גם שחלק מהשמות שהעלת לא יצר באז בכלל...קורקי נלסון ? ספנסר דאנקלי ? נו באמת !!! איזה באז ואיזה נעליים...
לא מדבר על פדרמן, אלא על ההנהלה וכן, הם יצרו סביבים באז.
כאשר מכבי החתימה אותם הם היו על תקן שמות גדולים מן הNBA ופותחו סביבם הרבה מאוד ציפיות.
yzafrir כתב:חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
כאשר מכבי החתימה אותם הם היו על תקן שמות גדולים מן הNBA ופותחו סביבם הרבה מאוד ציפיות.
שניים שכן יצרו באזז הם רנדי ווייט והוא שמוטי דניאל זוכר היטב...אבל הם דווקא כן הצליחו פה יחסית....
rc4991 כתב:אני מאוד אתכזב אם דה קולו יהיה ה"החתמה הגדולה" הזאת
אני לא כל כך מתלהב ממנו אבל הוא בהחלט יכול להיות טוב ליד גארד כמו לאנגפורד,בכל אופן זו לא החתמה גדולה
עפר כתב:לשם הספורט שבעניין.
1. מה הסיכוי שאכן תהייה החתמה עד יום ראשון (כולל)?
2. מה הסיכוי שאכן זו תהייה החתמה שהרוב הגדול אכן יפול מהכיסא?
קודי כתב:עפר כתב:לשם הספורט שבעניין.
1. מה הסיכוי שאכן תהייה החתמה עד יום ראשון (כולל)?
2. מה הסיכוי שאכן זו תהייה החתמה שהרוב הגדול אכן יפול מהכיסא?
אותו הסיכוי (רמז: מספר עגול).
er79 כתב:האמת היא שזה מאוד פשוט: הלילה יש דראפט. מעבר לכך, מרבית הפרי אייג'נטים מחוייבים לגבש החלטות עד ל-30 ליולי. פרמאר למשל חייב היום להחליט האם הוא מנצל את אופציית השחקן שלו או לא. דרון וויליאמס כבר החליט לממש מאת האופציה, שזה לרעת כל מי שפנטז על פרמאר פה, כי וויליאמס ככל הנראה לא יישאר בנטס. בכל מקרה, ב-1 ליולי אנחנו כבר נהיה אחרי הדראפט ואחרי מימוש ההחלטות של הפרי אייג'נטס, בגלל זה המומחים מפורום תפוז חושבים שביום ראשון תהיה החלטה. יכול להיות שהם יפגעו, אבל זה די common sense
rc4991 כתב:BIG sofo כתב:רועי מרום:יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.
הלוואי,איזה שחקן על מכבי יכולה להביא ועוד אחד שמוכן לבוא אליה?
אני לא יכול לחכות![]()
![]()
yzafrir כתב:חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
שניים שכן יצרו באזז הם רנדי ווייט והוא שמוטי דניאל זוכר היטב...אבל הם דווקא כן הצליחו פה יחסית....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים