ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2012, 09:31

הוא לא יקבל, אבל זה הימור מצידם לחכות עד אוגוסט ולהישאר עם הביצים ביד. בד"כ מכבי מאפשרת סעיפי יציאה לאנ.בי.איי עד ליולי, ובצדק לדעתי.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2012, 10:11

חביב אורנג'ד כתב:
yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.

בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.

:thumbup

הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.

על מה אתה מדבר? על פאפאלוקאס? על זה בנית את כל התאוריה שלך?
אל תזכיר את בראון, שהיה אחד הטובים במכבי באותה העונה, ובלעדיו כנראה שלא היינו עולים בכלל לטופ 16, וחוץ מזה הוא הגיע הרבה אחרי שכל המנויים כבר נמכרו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2012, 10:14

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yiffy כתב:לפני שנתיים סופו הייתה "ההחתמה הגדולה". אמנם בדיעבד התוצאות היו חביבות (בעיקר לעונה ההיא) אבל הרבה מאיתנו התאכזבו בזמנו כי רמת הציפיות הייתה למישהו קצת יותר מוכח.
אני מניח שמכבי שוב יביאו איזה עאלק כוכב-על ויציירו לו גלימת סופר מן. לא מן הנמנע שזה יהיה דה קולו. אם יחתימו את שאראס לצידו בכלל הם מבחינתם יחשבו שהם ריצו את האוהדים ל-5 השנים הקרובות. לפעמים מדהים לחשוב כמה פדרמן חושב שהקהל הצהוב טיפש.

בכל מקרה, גם אני לא תומך בגישת "ההחתמה הגדולה". זה לא הצליח בפעם הקודמת ואין סיבה שזה יצליח גם עכשיו. אפשר פשוט לבנות קבוצה סולידית עם שחקנים בעלויות של 400K עד 1.2K בלי להשתגע ולשבור ת'עשתונות.

:thumbup

הדבר היחיד שהייתי מציין הוא שאולי הקהל הצהוב לא טיפש, אבל אם נשפוט על סמך מה שקה בעבר, נראה שהקהל מאוד אהב את הממתקים שחילק לו פדרמן. גם כאשר חתמו כאן פנסיונרים גמורים שהתגלו כשחקנים בינוניים (וגם זה, במקרים הטובים), הקהל הצהוב שמח מאוד לראותם כאן והגביר את קצב קניית המנויים.
לא הייתי מזלזל ביכולת של פדרמן להנחית כאן שחקנים אותם הקהל מואד יאהב, בלי שום קשר ליכולתם ורמת התאמתם לקבוצה.

על מה אתה מדבר? על פאפאלוקאס? על זה בנית את כל התאוריה שלך?
אל תזכיר את בראון, שהיה אחד הטובים במכבי באותה העונה, ובלעדיו כנראה שלא היינו עולים בכלל לטופ 16, וחוץ מזה הוא הגיע הרבה אחרי שכל המנויים כבר נמכרו.

אני יותר מדבר על תום צ'יימברס, קורקי נלסון וג'ואל קרמר.
אליהם אפשר לצרף את פאפאלוקאס (שדוקא אותו פדרמן לא הביא) ואת מרכוס בראון, שדבריך רק מחזקים את זה שהאוהדים יודעים להעריך החתמות אותם עושה ההנהלה בניגוד לרצונו של המאמן.
הייתי גם מוסיף את שמו של ספנסר דאנקלי שהגיע על תקן שחקן אמרקאי שעושי להפוך לסטיל ענק (ובכך יצר באז מאוד גדול) ולבסוף התגלה כשחקן די בינוני, שנבחר נמוך מאוד בדראפט והתגלה בכלל כאנגלי. גם דיויד בנואה עשה באז מאוד גדול כאשר חתם והבריז בקיץ של 98. למרות שאותו אני ממש לא יודע מי החתים באותה תקופה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 10:18

חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
מה גם שחלק מהשמות שהעלת לא יצר באז בכלל...קורקי נלסון ? ספנסר דאנקלי ? נו באמת !!! איזה באז ואיזה נעליים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2012, 10:20

yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .
מה גם שחלק מהשמות שהעלת לא יצר באז בכלל...קורקי נלסון ? ספנסר דאנקלי ? נו באמת !!! איזה באז ואיזה נעליים...

לא מדבר על פדרמן, אלא על ההנהלה וכן, הם יצרו סביבים באז.
כאשר מכבי החתימה אותם הם היו על תקן שמות גדולים מן הNBA ופותחו סביבם הרבה מאוד ציפיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 10:22

חביב אורנג'ד כתב:
yzafrir כתב:חביב , מסכים איתך לגבי פאפאס אבל כל השאר הם מהדור שעוד פדרמן היה חלק קטן מאוד במכבי .

כאשר מכבי החתימה אותם הם היו על תקן שמות גדולים מן הNBA ופותחו סביבם הרבה מאוד ציפיות.

שניים שכן יצרו באזז הם רנדי ווייט והוא שמוטי דניאל זוכר היטב...אבל הם דווקא כן הצליחו פה יחסית....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2012, 10:24

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

שניים שכן יצרו באזז הם רנדי ווייט והוא שמוטי דניאל זוכר היטב...אבל הם דווקא כן הצליחו פה יחסית....

רנדי וויט הגיע בגיל צעיר למכבי, קצת לפני יום הולדתו ה29 וכמדוני, הוא לא הונחת על ראשו של צביקה שאז אימן את מכבי.
בנוגע לבנואה, לא הייתי אומר שהוא היה סיפור הצלחה, למרות שגם הוא הגיע יחסית צעיר.

נלסון וקרמר היו שמות הרבה יותר גדולים, כאשר באמתחתם מספר עונות מכובד בליגה הטובה בעולם והציפיות היו בהתאם.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יוני 2012, 10:24

rc4991 כתב:אני מאוד אתכזב אם דה קולו יהיה ה"החתמה הגדולה" הזאת
אני לא כל כך מתלהב ממנו אבל הוא בהחלט יכול להיות טוב ליד גארד כמו לאנגפורד,בכל אופן זו לא החתמה גדולה

כנ"ל.
דה קולו שחקן בינוני מאוד עם רגעים מועטים של גאונות.
אין לו שתי תכונות חשובות מאוד בשביל להיות שחקן טוב באמת:
1. לא אינטנסיבי באף אספקט של המשחק
2. יכול ריכוז מחשבתית מוגבלת. נוטה להיעלם לדקות רבות.

אני חשבתי עוד לפני שזו ההחתמה הגדולה אבל שבדקתי עליו ראיתי שמועות שהוא כנראה יילך לסאן אנטוניו.

לצערי אני מעריך שאם הוא לא יהיה בסאן אנטוניו הוא יהיה במכבי כי זה מסתדר טוב לפדרמן. כספית השנה הוא היה בליגה הטובה באירופה ואיכזב יחסית. אחרי עונה בינונית באור הזרקורים הוא כבר לא מבוקש בקרב הגדולות ביבשת דבר שהוריד מאוד את הערך הכספי שלו. מכבי יכולה לרכוש אותו היום במחיר סביר ולהציג אותו כ"החתמה גדולה" כי התקשורת והאוהדים שלא מבינים יותר מדי יזכרו אותו ככשרון הגדול עם המהלכים היפים. מדובר בהחתמה פופוליסטית שאני מקווה לא תצא לפועל.
חבל גם על הכסף וגם על הקבוצה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 יוני 2012, 10:35

אני לוקח את דה-קולו בשתי ידיים.
עדיף על אוחיון ועדיף בהרבה על פני שאראס ופרקינס.
אולי לא מה שחלמנו עליו, אבל הוא בפירוש אחת האופציות היותר טובות בקיץ הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 28 יוני 2012, 10:38

רועי מרום דוחה בתוקף שמדובר בדה קולו
אני מקווה שזה נכון ושבאמת יעשו החתמה גדולה ולא יביאו את דה קולו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 28 יוני 2012, 10:46

אנחנו כנראה במצב טוב במיוחד אם אתם מתווכחים אם עדיף דה-קולו, דאימנטידיס או מקאלב. הרי אף אחד מהשמות הללו לא יגיע לכאן גם אם כדור הארץ יקפא. השכר של כל אחד מהם הוא כמו כל הגארדים של מכבי יחד ולשניים מהם יש בנוסף לכך גם ביי אאוט שמן שמישהו צריך לשלם. לא יקרה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עפר » 28 יוני 2012, 11:13

לשם הספורט שבעניין.
1. מה הסיכוי שאכן תהייה החתמה עד יום ראשון (כולל)?
2. מה הסיכוי שאכן זו תהייה החתמה שהרוב הגדול אכן יפול מהכיסא?
עפר

הודעהעל ידי קודי » 28 יוני 2012, 11:20

עפר כתב:לשם הספורט שבעניין.

אותו הסיכוי (רמז: מספר עגול).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי עפר » 28 יוני 2012, 11:23

קודי כתב:
עפר כתב:לשם הספורט שבעניין.

אותו הסיכוי (רמז: מספר עגול).

לגבי השאלה השנייה אני מסכים לחלוטין עם קודי.
לגבי השאלה הראשונה- אני מניח שתהייה החתמה כלשהי בשבוע הקרוב
עפר

הודעהעל ידי קודי » 28 יוני 2012, 11:44

קודי

הודעהעל ידי er79 » 28 יוני 2012, 11:48

האמת היא שזה מאוד פשוט: הלילה יש דראפט. מעבר לכך, מרבית הפרי אייג'נטים מחוייבים לגבש החלטות עד ל-30 ליולי. פרמאר למשל חייב היום להחליט האם הוא מנצל את אופציית השחקן שלו או לא. דרון וויליאמס כבר החליט לממש מאת האופציה, שזה לרעת כל מי שפנטז על פרמאר פה, כי וויליאמס ככל הנראה לא יישאר בנטס. בכל מקרה, ב-1 ליולי אנחנו כבר נהיה אחרי הדראפט ואחרי מימוש ההחלטות של הפרי אייג'נטס, בגלל זה המומחים מפורום תפוז חושבים שביום ראשון תהיה החלטה. יכול להיות שהם יפגעו, אבל זה די common sense
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 11:49

אני מקווה להחתמה של מישהו שעוד לא עלה כמעומד עד עכשיו והוא באמת שם גדול .....יאלללה תפתיעו אותנו !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 28 יוני 2012, 11:50

er79 כתב:האמת היא שזה מאוד פשוט: הלילה יש דראפט. מעבר לכך, מרבית הפרי אייג'נטים מחוייבים לגבש החלטות עד ל-30 ליולי. פרמאר למשל חייב היום להחליט האם הוא מנצל את אופציית השחקן שלו או לא. דרון וויליאמס כבר החליט לממש מאת האופציה, שזה לרעת כל מי שפנטז על פרמאר פה, כי וויליאמס ככל הנראה לא יישאר בנטס. בכל מקרה, ב-1 ליולי אנחנו כבר נהיה אחרי הדראפט ואחרי מימוש ההחלטות של הפרי אייג'נטס, בגלל זה המומחים מפורום תפוז חושבים שביום ראשון תהיה החלטה. יכול להיות שהם יפגעו, אבל זה די common sense

מסכים איתך , זה בדיוק מה שכתבתי לפני כמה ימים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 28 יוני 2012, 11:55

rc4991 כתב:
BIG sofo כתב:רועי מרום:

יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.

הלוואי,איזה שחקן על מכבי יכולה להביא ועוד אחד שמוכן לבוא אליה?
אני לא יכול לחכות :frightened :frightened :frightened

מה אתה מביא כאן דברים של איזה רועי מתפוז? באותה התגובה הוא גם רשם "את מקלאב אין סיכוי לראות כאן, כי אין כסף לזה", מצד שני נביא שחקן הרבה יותר "גדול".. טוב בטח זה היה פארקר שהחליט לפרוש ולהרוס את התוכניות.. :)
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 יוני 2012, 11:59

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

בוא נראה אם צעיר כמוני יצליח לפענח מיו זה שמוטי דניאל זוכר היטב..
אממ..בנואה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים