המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אין סיכוי שדרקו יגיע למכבי. אם יחזור לאירופה וזה אם גדול מאוד הוא יכול לקבל פי 3 או 4 ממה שמכבי מוכנה לשלם לסנטר.
קודי כתב:גלטסראי קרובה לרכוש את הנרי דומרקאנט מקאזאן.
Assaf M כתב:קודי כתב:גלטסראי קרובה לרכוש את הנרי דומרקאנט מקאזאן.
חתם, 1.2 מיליון יורו לעונה
er79 כתב:מי מכיר טוב את דרקו מיליצ׳יץ׳? סנטר טוב? חסרונות? יתרונות? מה המחיר שוק שלו. מינסוטה ניפו אותו, אולי אפשר לעקוץ
קודי כתב:מסתבר שהביי אאוט של דומרקאנט מקאזאן היה מגוחך - 150 אלף דולר - ומעבר לזה הוא יקבל בגלטסאראי 1.1 מיליון יורו. אני בטוח שהוא היה מגיע לכאן בפחות מזה, נניח בשכר שהוצע ללנגפורד, וחבל מאוד שלא הלכו עליו.
yzafrir כתב:jay כתב:אני חושב שכולם נסחפו עם ההערכה לפארגו. הוא טוב, אבל הוא לא "רכז על", ואני מאמין שעוד יהיו לו תקופות רעות כמו שהיו בגליל ובמכבי.
פארגו הוא לא מנהל משחק ענק אבל הוא חבילה מצויינת .
יש טובים ממנו במחק העומד אבל הוא מביא עוד הרבה דברים ששחקנים אחרים לא מסוגלים...
jol9 כתב:קודי כתב:מסתבר שהביי אאוט של דומרקאנט מקאזאן היה מגוחך - 150 אלף דולר - ומעבר לזה הוא יקבל בגלטסאראי 1.1 מיליון יורו. אני בטוח שהוא היה מגיע לכאן בפחות מזה, נניח בשכר שהוצע ללנגפורד, וחבל מאוד שלא הלכו עליו.
אני לא חושב שזה השחקן שבלאט רוצה. דומרקאנט הוא סקורר וקלעי, אבל הוא לא יכול לעזור בניהול המשחק, לא ממש מוריד כדור לרצפה, ולא בדיוק רכז-קומבו.
לדעתי דייויד יילך כאן על שם לא מאוד מוכר וינסה ללכת על איזשהי גניבה, בתקווה שאו היקמן, או אותו הגארד, או שניהם, ייתנו עונת פריצה במדי מכבי בדומה למקרי עבר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Shay_uzan, מרסר ו־20 אורחים