מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי אלמוג » 30 יולי 2012, 13:48

LIAV10 כתב:גייט 11 חבורה של אפסים..

ציטוט שלהם:

לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.
"חולפות שנים, מתחלפים השחקנים אך את מכבי תל אביב נאהב לעולמים"

להגיד חבורה של אפסים לקבוצת האוהדים הדומיננטית ביותר של מכבי זה די עלוב.
בכל מקרה הם עובדים עם ההנהלה, ומבחינתם כל דבר שכזה הוא פגיעה במועדון(ממש כמו שקרה עם לוני ונימני, והם חוו את הטראומה הזו על בשרם, הם לא מעוניינים בזה שוב). אני יכול להבין אותם.
ושלא ישתמע מדברי שאני נגד המחאה, אני ממש בעד. אני פשוט נגד התבטאות נגד הקהל שלנו, ועוד שער 11.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי מקובי » 30 יולי 2012, 21:08

ציטוט שלהם:

לאור הקולות האחרונים שנשמעים נגד דיוויד פדרמן, אנחנו רוצים להזכיר שאנו תומכים בקבוצה, מעולם לא התערבנו ולעולם לא נתערב בהחלטות מקצועיות.

חבורה של אפסים?
למה? בגלל שאנחנו לא הולכים אחרי מחאה וירטואלית?
בגלל שאנחנו מאמינים שלצוות המקצועי יש טיפה יותר ידע מאשר אנשים בפורום ולכן אנחנו לא רוצים להתערב בנושאים מקצועיים?

בגלל זה אנחנו חבורה של אפסים?

זאת האידיאולוגיה של הארגון, הארגון לא מתערב בדברים מקצועיים. נקודה.
אנחנו שם בשביל הקבוצה גם ברגעים הקשים ולא רק ברגעים הטובים שכולם מאחוריהם.

אני גאה להיות חבר בארגון כזה. (ולא אני לא דובר הארגון או משהו כזה)
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 21:22

מקובי כתב:

ציטוט שלהם:

חבורה של אפסים?
בגלל שאנחנו מאמינים שלצוות המקצועי יש טיפה יותר ידע מאשר אנשים בפורום ולכן אנחנו לא רוצים להתערב בנושאים מקצועיים?

קודם כל לא רציתי להעליב וזה לא בא ממקום כזה..
דבר שני, אם אתה חושב שלג'וניורים יש ידע יותר רחב משלך כנראה שאתה לא מאמין בעצמך מספיק, אולי יש להם ידע עיסקי, אבל שום דבר שקשור לכדורסל (ומסתבר שגם חוזים הם לא יודעים לכתוב)

הקטע של האידיאולוגיה של ללכת בכל מצב הוא אידיוטי, ברור שללכת בכל מצב, אבל לא יותר פשוט להמנע ממצבים שכאלה? מצבים לא נעימים..
מספיק לחשוב שתמיד נצא מכל בוץ, וששמעון הוא אלוהים ויחלץ אותנו מכל מצב..

הקטע הזה של האהבה עיוורת גורם לאירגון הזה להיות (מצטער) חבורת אפסים שנמנעים, זה דווקא לא נשמע לי הגוש הכי מכביסטי ולוחם, זה נשמע כמו יותר האוהדי רולקסים האלה שלא אכפת להם מכלום, זה מה שאתם משדרים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 30 יולי 2012, 21:35

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:

ציטוט שלהם:

חבורה של אפסים?

קודם כל לא רציתי להעליב וזה לא בא ממקום כזה..
דבר שני, אם אתה חושב שלג'וניורים יש ידע יותר רחב משלך כנראה שאתה לא מאמין בעצמך מספיק, אולי יש להם ידע עיסקי, אבל שום דבר שקשור לכדורסל (ומסתבר שגם חוזים הם לא יודעים לכתוב)

הקטע של האידיאולוגיה של ללכת בכל מצב הוא אידיוטי, ברור שללכת בכל מצב, אבל לא יותר פשוט להמנע ממצבים שכאלה? מצבים לא נעימים..
מספיק לחשוב שתמיד נצא מכל בוץ, וששמעון הוא אלוהים ויחלץ אותנו מכל מצב..

הקטע הזה של האהבה עיוורת גורם לאירגון הזה להיות (מצטער) חבורת אפסים שנמנעים, זה דווקא לא נשמע לי הגוש הכי מכביסטי ולוחם, זה נשמע כמו יותר האוהדי רולקסים האלה שלא אכפת להם מכלום, זה מה שאתם משדרים..

אתה באמת מאמין לעצמך שרק הג'וניורים הם אלה שמנהלים היום את מכבי?
כן, שמעון, דיוויד ורקנאטי יסכימו שחבורת צעירים ינהלו את הקבוצה בלי שיהיה להם מילה בעניין?
אתה חי בסרט. במכבי תמיד היתה קבלת החלטות רחבה שכללה את המאמן וגם את ההנהלה. זה לא חדש. אז לג'וניורים יש חלק בקבלת ההחלטות אבל לא על פיהם ישק דבר והם המחליטים הבלעדיים. אני בטוח שכל השחקנים שהגיעו לא מנוגדים על דעתו של בלאט (וזה הדבר החשוב פה)
אז כן- לצוות המקצועי יש ידע יותר משלי, לצוות הניהולי יש ידע יותר משלי בפן הניהולי של ניהול קבוצה, לצוות הכלכלי יש ידע יותר משלי של איזה שחקן להביא ואיזה שחקן לא מבחינה כלכלית. (ואני בעל תואר בניהול ושיווק, עובד בבנק ועברתי קורס מאמני כדורסל... ככה שידע יש לי בשלושת התחומים כן?)

מה זה ללכת בכל מצב? אתה קולט שפתחו כאן מחאה עוד לפני שהסגל סגור? עוד לפני שהקבוצה כדררה אפילו ביחד?
האידיאולוגיה של הארגון זה ללכת אחרי מכבי בכל מצב, גם בליגה ג', אבל אני בטוח גם שאם חס וחלילה המצב לא יראה טוב במהלך העונה והקהל יביע את דעתו, הארגון לא ינסה להשתיק את זה. עברתי המון שנים עם השחקן בכדורגל, ואם יש דבר שלמדתי זה שאי אפשר ללכת נגד הקהל הרחב. אם מכבי באמת לא תשחק טוב אז ישמעו את הקהל, בזה תהיה בטוח.

גאה להיות אפס אם זה אומר שאני הולך אחרי הקבוצה שלי בכל מצב.
ועל מה אנחנו צריכים ללחום? נגד הקבוצה שלנו?
אתה באמת חושב שלא אכפת לאנשים בארגון אם מכבי תיכשל? אנחנו נותנים את החיים שלנו בשביל הקבוצה הזאת, ובאמת לא אכפת לנו מכלום? למה? בגלל שאנחנו לא מצטרפים למחאה שכמה אנשים פתחו באינטרנט?

כמו שכבר רשמתי כבר כמה פעמים- אני יוצא מנקודת הנחה שהאינטרס של ההנהלה זה גם לבנות קבוצה חזקה ומצליחה. הם לא עושים דווקא ולא רוצים להיכשל.
זכותך כמובן לא להסכים עם ההחלטות שלהם, זכותך כמובן למחות נגד הדברים שהם עושים, אבל אתה לא יכול לכפות על אחרים את הדעות שלך ואתה לא יכול לקרוא לאנשים חבורת אפסים על זה שהם לא מוכנים להיות מזוהים עם מחאה שנוגדת את כל האידיאולוגיה של הארגון שבו הם נמצאים.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 21:58

עזוב, אתה מחמיץ את הנקודה..זה בכלל לא קשור ליכולת הקבוצה, אלא לתנהלות..
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מזלזלים באוהדים וגייט 11 משחקים אותם יפי נפש ואצילים עם האידיאולוגיה הזאת כאילו מי שיושב שם ושייך לאירגון אוהד יותר טוב ממני..
עם האידיאולוגיה הזאת בסוף באמת נגיע לליגה שלישית אחרי ששמעון יפרוש וכל המושכות יגיעו במלואן לג'וניורים, אבל מה זה משנה, גייט 11 תמיד יתמכו בהחלטות ההנהלה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 30 יולי 2012, 22:24

LIAV10 כתב:עזוב, אתה מחמיץ את הנקודה..זה בכלל לא קשור ליכולת הקבוצה, אלא לתנהלות..
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מזלזלים באוהדים וגייט 11 משחקים אותם יפי נפש ואצילים עם האידיאולוגיה הזאת כאילו מי שיושב שם ושייך לאירגון אוהד יותר טוב ממני..
עם האידיאולוגיה הזאת בסוף באמת נגיע לליגה שלישית אחרי ששמעון יפרוש וכל המושכות יגיעו במלואן לג'וניורים, אבל מה זה משנה, גייט 11 תמיד יתמכו בהחלטות ההנהלה..

יש לארגון אוהדים דברים שהוא מאמין בהם, ואחד מהם זה לא להתערב בהחלטות מקצועיות, לא רואה בזה שום בעיה. (אני יכול לתת לך דוגמא של ארגונים בכדורגל שכן מנסים להתעסק בהחלטות מקצועיות והורידו אותנו לשאול אבל אני לא רוצה להיכנס לזה..)
ומתי אמרו שמי שבארגון נחשב ליותר אוהד ממי שלא בארגון? כולנו אוהדי מכבי, זכותנו לא להסכים אחד עם השני אבל אין אחד שהוא יותר אוהד מהשני. יש כאלה שמשקיעים יותר מבחינת זמן, יש כאלו שמשקיעים יותר מבחינת כסף, ויש כאלה שהקבוצה מאוד חשובה להם והם יהיו מוכנים להשקיע הרבה אנרגיה בשבילם- אבל זה לא סותר שכולנו אוהדי מכבי.

בסה"כ יש דרך שעל פיה מכבי עובדת, וזה לא דבר חדש, אנשי מקצוע יושבים וחושבים על שחקני רכש, אתה יכול לדבר על הג'וניורים עד מחר, אבל זה לא שיטת עבודה חדשה במכבי.
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מנסים לעשות קבוצה טובה ולא לזלזל באוהדים. מכבי תמיד הביאה הימורים, זה דרך העבודה שלנו ואני לא יודע מאיפה המסקנות האלה אם לא הביאו שחקנים של מיליון וחצי דולר זה אומר שמזלזלים באוהדים. זה שרוצים לשמור על תקציב שפוי ולא להתחרות עם כל מיני תקציבים באירופה שבסוף יגרמו לקבוצות להתרסק זה זלזול באוהדים.

אמרתי, אם תהיה פה קבוצה לא טובה, אני בטוח שבהנהלת מכבי "ישמעו את הקולות" וידעו איך לשפר אותה בצורה כזו או אחרת. אני חושב שכרגע הם חושבים שיש קבוצה טובה שיכול להיות שתפרוץ. (כמו כל קבוצה שתבנה, גם אם תביא את מקאלב לא בטוח שתגיע להצלבה בסיטואציה כזו או אחרת)

בוא רק נגיד שברור לכולם שאף אחד בהנהלה לא עושה דווקא.
הרי כישלון של מכבי זה כישלון של ההנהלה שבשנה הבאה לא תמכור היכל מלא מנויים, ואז תיאלץ להוריד בתקציב והופ המעגל הזה לא נגמר ואנחנו חוזרים לשנות ה90. ברור שמכבי תנסה לבנות קבוצה חזקה, ועם כל הכבוד לדעות שרצות כאן בפורום- אני עדיין סומך על המנהלים שמנהלים שם 40 שנה והובילו אותנו למרות התקציב הנמוך שלנו ביחס לאירופה לדרג הראשון בהגרלה השנה.

אז לפני שאני רץ לתמוך באיזשהי מחאה, אני חושב שצריך לתת טיפה כבוד למנהלים של מכבי, טיפה להסתכל קצת על התמונה הכוללת וטיפה לבלוע רוק ולחכות ולראות איזה קבוצה מכינים לנו כאן ואיזה תבשיל מתבשל.
ורק אז להחליט אם יש טעם בכלל לצאת במחאה (כי לדעתי במצב לא טוב הקולות כבר ישמעו בהיכל ולא במרחב הוירטואלי...)
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 יולי 2012, 23:32

הקטע שהאירגון יצא בהודעה שאין לו קשר למחאה, זה כמו להגיד, אנחנו לא קשורים אליהם, אנחנו אוהדים טובים מהם..

אתה לא מבין שאני לא מדבר על יכולת? לא צריך לחכות לראות איזו קבוצה תהיה, ההתנהלות היא לא טובה, עזוב את זה שלא מכניסים שקל מהכיס שלהם, גם לא יכול להיות שם משתמשים בכל הכסף שנכנס..
אז למה אני לא מנהל את הקבוצה? זה זלזול בקהל, מכבי לא אמור להיות עסק מרוויח, אתה רוצה להרוויח על חשבון תקציב הקבוצה? לא פה..
נמאס כבר כל שנה לשלם פאקינג 8,000 שקל על שני מנויים ולקבל שחקנים חסרי נסיון והימורים, רוצים קצת שמות מעניינים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי doubleM » 31 יולי 2012, 06:18

היי כולם,
בד"כ אני לא נוהג להגיב (כמו שרואים ממס' ההודעות שפירסמתי עד עכשיו :bigsmile3 ), אבל נראה לי שהעניין הזה של מחאה יצא מפרופורציה...
אני אקדים ואומר שגם לי יש השגות על חלק מההחתמות שהיו בקיץ וההחתמות שלא היו הקיץ, אבל עדיין מכאן ועד לאופי הנוכחי של המחאה. רמת האשמות כלפי פדרמן (פוגע בקבוצה, לוקח כסף מהרווחים וכד') והקריאות לעזיבה שלו (כאילו מה נסגר אנשים???) מוגזמות לחלוטין ולא הגונות.
קודם כל קצת כבוד למשפחת פדרמן, גם אם אתם לא מסכימים עם דרך הנהול שלהם ויש לכם ביקורת תעשו את זה בצורה מכובדת. פדרמן נמצא במכבי קרוב לשלושים שנה שבהם הוא דאג והשקיע כסף בקבוצה מכיסו הפרטי ועל חשבון זמנו האישי.
אני לא רואה כברור מאילו שבן אדם שמנהל עסקים במוערכים במיליונים רבים ישקיע כ"כ הרבה זמן בקבוצת כדורסל וברור לי שהוא עושה את זה בשביל רווח כלשהו (נראה לכם שביחס לרווחים העיסקיים שלו, הוא צריך את הכסף שמכבי מרוויחה. כשגם ההנחה שמכבי זה עסק מרוויח זה די מופרכת. מכבי במקרה הטוב לא מפסידה).
לגבי טענות עיניות יותר הקשורות למה שעובר בקיץ האחרון, נראה לי שרוב הטענות חסרות פרופורציה ולא קשורות למציאות (סליחה על הבוטות).
את מכבי עזבו השנה יחסית הרבה שחקנים אבל לא צריך לתאר את זה כחורבן הבית ואסון שאין לא תקומה. וצריך להבדיל בבנית הסגל לגבי הישראלים והזרים:
סופו ופאפאלוקס - שוחררו ודי בצדק היחס עלות תועלת שלהם לא היה שווה את ההשקעה (למרות החיבור הגדול שלהם לקבוצה למועדון).
הנדריקס - אני לא יודע אם מכבי/בלאט באמת רצו אותו (בהתחשב בעובדה שבעלות שלו, לפחות לפי הפרסומים 800K$, הוא אמור לתפוס מקום של סנטר פותח), דעתי האישית מיאלנו עשו לנו טובה עם הסכום המופרך ששילמו לו. לדעתי גם 700K$ הוא לא שווה, בטח שאם בונים עליו כסנטר מוביל. ריצ'י שחקן משלים מעולה אבל לא יותר מזה.
לנגפורד - כאן זה כבר ענין של טעם, לנגפורד סקורר מעולה ואחד הטובים ביורוליג במה שהוא עושה, ואפשר להתווכח על האם שווה לשלם לו 1.1M$. אבל הסכומים שהוצעו לו במיאלנו הם הרבה מעבר למה שמכבי יכולה לשלם. דעתי האישית, שלמרות האיכויות של לנגפורד הוא קצת כמו כרמלו אנתוני (להבדיל...) בניקס מצד אחד סקורר גדול, אבל מצד שני הוא די תוקע את המשחק. המשחק של מכבי בנוי על הרבה תנועה ומסירות ולנגפורד די אינדיבידואל שיותר מייצר לעצמו.
בלו ובורשטיין פרשו ולא היה למכבי מה לעשות בנידון. על בלו ידוע שמכבי נסתה להפעיל לחץ, אבל לא היה לזה סיכוי (העזיבה שלו לא קשורה לכסף שמכבי הציעה לו, אלא לתחושה אישית שלו של מיצוי והקושי להיות רחוק המהשפחה. אישתו עזבה את הארץ כבר באמצע השנה שעברה ולבלו כנראה היה קשה הריחוק מאישתו והבנות שלו). לגבי בורשטיין הוא פשוט גמר את הקריירה עם פציעה (לצערי הוא גמר ככה הגיע לו לסיים בצורה מכובדת יותר).
אוחיון - פתחתי את הדיון על דיבור מכובד, אז אני לא אגיד מה שאני חושב עליו ועל מה שהוא עשה :evil :evil , אלא רק בזה שלמכבי אין ולא הייתה שליטה על זה. אני רק מקווה שהוא יענש החומרה ושיאלצו אותו לשלם למכבי הרבה יותר מהסכומים שהוא שילם (200K$).

לגבי התקציב, מכבי לא בעונה פיננסית, אבל התקציב בפועל קטן מהעונה שעברה מסיבה מאוד פשוטה. מכבי מרוויחה בשקלים, אבל צריכה לשלם בדולרים ועם החלשות השקל התקציב של מכבי פשוט קטן יותר כשהוא מתורגם לכוח קנייה דולרי.

אני חושב שצריך לתת לקבוצה סיכוי להצליח והשלים את הבנייה שלה לכו תדעו אולי נופתע גם השנה (תראו ת'רדים משנים קודמות קבוצות שחשבנו שיצליחו נכשלו וקבוצות שחשבנו שיכשלו הצליחו בגדול...). בסה"כ אם רואים את היורוליג בשנים האחרונות קל לראות שאין קשר גדול בין מה שמשלמים לשחקנים למה שקבוצות מצליחות להפיק מהם ולהצלחה של קבוצות לשמות של השחקנים, זה הרבה יותר קשור למסורת של קבוצות, חיבור של שחקנים ואיכות של המאמן למקסם את האיכיות של הקבוצה ואת זה יש לנו בשפע ויותר מכל מועדון אחר.
תראו יכול להיות שהשנה בסופו של דבר כשנה לא טובה ותמיד אנחנו שואפים ליותר, אבל מכאן ועד לנבואות החורבן שהולכות כאן (חלקכם צעירים , אבל ממי שמעודד את הקבוצה למעלה מ-25 שנה, אני כבר ראיתי עונות קשות וקבוצות גרועות. זה לא המצב!!! במקרה הכי גרוע אנחנו לא קבוצת פיינל פול) והדרישות להחלפת ההנהלה (כאילו על מה אנשים, זה אותה הנהלה שהביאה את מכבי לאן שהיא היום. וכן גם לפדרמן יש חלק גדול בזה גם אם אנשים פה לא אוהבים אותו).

בקיצור חפרתי, אבל קחו אויר קצת אמונה בקבוצה וקצת גאווה צהובה , עוד לא נולד השחקן שגדול מקבוצה הזו ומכבי תשאר אימפריה גם אחרי הקיץ הזה, אז תרגיעו עם כל המחאה הזאת באמת שאין לה מקום.

יאללה מכבי.

:heat :heat :heat
doubleM

הודעהעל ידי Lirca » 31 יולי 2012, 06:29

מקובי כתב:
LIAV10 כתב:עזוב, אתה מחמיץ את הנקודה..זה בכלל לא קשור ליכולת הקבוצה, אלא לתנהלות..

יש לארגון אוהדים דברים שהוא מאמין בהם, ואחד מהם זה לא להתערב בהחלטות מקצועיות, לא רואה בזה שום בעיה. (אני יכול לתת לך דוגמא של ארגונים בכדורגל שכן מנסים להתעסק בהחלטות מקצועיות והורידו אותנו לשאול אבל אני לא רוצה להיכנס לזה..)
ומתי אמרו שמי שבארגון נחשב ליותר אוהד ממי שלא בארגון? כולנו אוהדי מכבי, זכותנו לא להסכים אחד עם השני אבל אין אחד שהוא יותר אוהד מהשני. יש כאלה שמשקיעים יותר מבחינת זמן, יש כאלו שמשקיעים יותר מבחינת כסף, ויש כאלה שהקבוצה מאוד חשובה להם והם יהיו מוכנים להשקיע הרבה אנרגיה בשבילם- אבל זה לא סותר שכולנו אוהדי מכבי.

בסה"כ יש דרך שעל פיה מכבי עובדת, וזה לא דבר חדש, אנשי מקצוע יושבים וחושבים על שחקני רכש, אתה יכול לדבר על הג'וניורים עד מחר, אבל זה לא שיטת עבודה חדשה במכבי.
אותם אנשים שמנהלים את המועדון מנסים לעשות קבוצה טובה ולא לזלזל באוהדים. מכבי תמיד הביאה הימורים, זה דרך העבודה שלנו ואני לא יודע מאיפה המסקנות האלה אם לא הביאו שחקנים של מיליון וחצי דולר זה אומר שמזלזלים באוהדים. זה שרוצים לשמור על תקציב שפוי ולא להתחרות עם כל מיני תקציבים באירופה שבסוף יגרמו לקבוצות להתרסק זה זלזול באוהדים.

אמרתי, אם תהיה פה קבוצה לא טובה, אני בטוח שבהנהלת מכבי "ישמעו את הקולות" וידעו איך לשפר אותה בצורה כזו או אחרת. אני חושב שכרגע הם חושבים שיש קבוצה טובה שיכול להיות שתפרוץ. (כמו כל קבוצה שתבנה, גם אם תביא את מקאלב לא בטוח שתגיע להצלבה בסיטואציה כזו או אחרת)

בוא רק נגיד שברור לכולם שאף אחד בהנהלה לא עושה דווקא.
הרי כישלון של מכבי זה כישלון של ההנהלה שבשנה הבאה לא תמכור היכל מלא מנויים, ואז תיאלץ להוריד בתקציב והופ המעגל הזה לא נגמר ואנחנו חוזרים לשנות ה90. ברור שמכבי תנסה לבנות קבוצה חזקה, ועם כל הכבוד לדעות שרצות כאן בפורום- אני עדיין סומך על המנהלים שמנהלים שם 40 שנה והובילו אותנו למרות התקציב הנמוך שלנו ביחס לאירופה לדרג הראשון בהגרלה השנה.

אז לפני שאני רץ לתמוך באיזשהי מחאה, אני חושב שצריך לתת טיפה כבוד למנהלים של מכבי, טיפה להסתכל קצת על התמונה הכוללת וטיפה לבלוע רוק ולחכות ולראות איזה קבוצה מכינים לנו כאן ואיזה תבשיל מתבשל.
ורק אז להחליט אם יש טעם בכלל לצאת במחאה (כי לדעתי במצב לא טוב הקולות כבר ישמעו בהיכל ולא במרחב הוירטואלי...)

קובי אחי, אנחנו מכירים כבר הרבה זמן ואתה יודע שמה שאני אומר זה לא נגדך באופן אישי, אבל בתור מי שרואה ויודע מה קורה אצל ארגוני האוהדים, אם אתם חושבים שהבעיות ייפתרו בכך שלא תצאו נגד ההנהלה ותהפכו כל שחקן ל"אח על מלא" (כמו אוחיון למשל) זה לא מה שישפר את הקבוצה ולא יגרום לה לשחק יותר טוב.
בשנים האחרונות קרו פה כמו מחדלים שהם ממש זריית חול בעיני האוהדים (אני לא מדבר על הרולקסים שגם כך לא איכפת להם מי משחק, העיקר שיהיה להם מנוי ושיוכלו להצטלם) ואף אחד לא אומר כלום.
זה נראה לך הגיוני שמאמן כ"כ מוערך ומכובד לא מקבל את הסמכות להחליט בנושאים מקצועיים והחתמות שחקנים? מה בדיוק פדרמן האב או הבן שלו או רקנאטי מבינים בזה? יש תקציב - המאמן יודע מספיק טוב איך לחלק אותו בין כל השחקנים. תראה לי עוד קבוצה באירופה שזה מה שקורה אצלה (ולא, אל תביא כדוגמא את צסק"א או ברצלונה או קובאן, גם בקבוצות קטנות לכאורה ועם תקציב יותר מוגבל אין התערבות של ההנהלה בבחירות השחקנים).
בינתיים מכל הדיבורים שלהם על שהם רוצים שחקן שהוא 5 ולא 4.5 נראה שנקבל אותו דבר אם לא גרוע יותר (וכן בונסו הוא סתם זונת סטטיסטיקות ולא יותר מזה. לא תורם בשיט לקבוצות שלו).

שלא תבין לא נכון, אני לא הולך לבטל את המנוי או למחות אבל אני כן יחסית מאוכזב כי ציפיתי בסוף העונה האחרונה שבקיץ הזה יבנו קבוצה יותר טובה עם שלד טוב מהסגל שזכה באליפות. באמת שלא היו צריכים לעשות בו יותר מדי שינויים, רק להביא רכז וסנטר טובים. בינתיים במקום להביא את השניים האלה, מביאים 5-6 שחקנים בינוניים שלכל אחד יש תכונה אחרת. שוב אותה בניה מיותרת לרוחב... מה בדיוק יצא מזה? כנראה שנדע רק במהלך העונה או בטופ 16 כשנחטוף מהגדולות. אם לזה אנשים שגם אני וגם אתה מכירים מסוגלים לקרוא "גאונות שיווקית" אז באמת שאין מה להגיד. זה פשוט עצוב.
Lirca

הודעהעל ידי מקובי » 31 יולי 2012, 13:55

LIAV10 כתב:הקטע שהאירגון יצא בהודעה שאין לו קשר למחאה, זה כמו להגיד, אנחנו לא קשורים אליהם, אנחנו אוהדים טובים מהם..

אתה לא מבין שאני לא מדבר על יכולת? לא צריך לחכות לראות איזו קבוצה תהיה, ההתנהלות היא לא טובה, עזוב את זה שלא מכניסים שקל מהכיס שלהם, גם לא יכול להיות שם משתמשים בכל הכסף שנכנס..
אז למה אני לא מנהל את הקבוצה? זה זלזול בקהל, מכבי לא אמור להיות עסק מרוויח, אתה רוצה להרוויח על חשבון תקציב הקבוצה? לא פה..
נמאס כבר כל שנה לשלם פאקינג 8,000 שקל על שני מנויים ולקבל שחקנים חסרי נסיון והימורים, רוצים קצת שמות מעניינים..

כי הארגון לא רוצה שום קשר למחאה.
אף אחד לא אמר שיש אוהדים טובים יותר או פחות. כל אחד בחר דרך מסוימת, זכותו של כל אחד להסכים עם דרך מסוימת.
זה לא שהארגון בא ואמר שהמחאה הזאת היא בדיחה ושאף אחד לא יצטרף אליה וכד', הארגון בא ואמר שהוא בתור ארגון לא קשור למחאה הזאת ולא מארגן אותה. אם יש חבר ארגון שרוצה להיכנס למחאה הוא יכול לבוא, להגיד ואני מעריך שהוא לא יהיה חבר ארגון ויוכל לייצג את עצמו.
מכאן ועד חבורת אפסים המרחק גדול. מכאן ועד להגיד שמי שבמחאה אוהד פחות טוב המרחק גדול. טבעי שלכל אחד יהיה את הדעה שלו.

שאלה לי אליך- מכבי עכשיו מחליטה לבנות קבוצה עם שחקנים שהם פוטנציאל גדול ו"הימורים", ההימורים האלה מצליחים ומביאים לנו גביע (ב"ה) אתה באמת רוצה להגיד שהמחאה הזאת תהיה בתוקף? אתה באמת חושב שאחרי שנבין איזה קבוצה יש כאן מישהו ירצה למחות נגד ההנהלה? היכולת זה משהו שהוא מאוד רלוונטי כאן.
כסף לא משחק על המגרש.
ות'רדי ה"רואי חשבון" כאן בפורום שברו את כל הגבולות. אף אחד כאן לא ניהל קבוצה ולא יודע בדיוק את ההוצאות הנלוות של קבוצת כדורסל. נקודה.
אני לא חושב שמכבי יוצאים ברווח על הקבוצה.

אתה אומר שנמאס לשלם 8000 שקל על מנויים, אבל אתה לא חושב שברור למכבי שבמידה והקבוצה תיפול אז בשנה הבאה לא יהיו הרבה אנשים שישלמו את הסכום הזה?
בשנים האחרונות היו הרבה הימורים במכבי (לדעתי כל שחקן הוא הימור אבל זאת נקודה אחרת...), ועדיין הארכת את המנוי כל שנה, אתה יכול להסביר למה?
מקובי

הודעהעל ידי מקובי » 31 יולי 2012, 14:14

קובי אחי, אנחנו מכירים כבר הרבה זמן ואתה יודע שמה שאני אומר זה לא נגדך באופן אישי, אבל בתור מי שרואה ויודע מה קורה אצל ארגוני האוהדים, אם אתם חושבים שהבעיות ייפתרו בכך שלא תצאו נגד ההנהלה ותהפכו כל שחקן ל"אח על מלא" (כמו אוחיון למשל) זה לא מה שישפר את הקבוצה ולא יגרום לה לשחק יותר טוב.
בשנים האחרונות קרו פה כמו מחדלים שהם ממש זריית חול בעיני האוהדים (אני לא מדבר על הרולקסים שגם כך לא איכפת להם מי משחק, העיקר שיהיה להם מנוי ושיוכלו להצטלם) ואף אחד לא אומר כלום.
זה נראה לך הגיוני שמאמן כ"כ מוערך ומכובד לא מקבל את הסמכות להחליט בנושאים מקצועיים והחתמות שחקנים? מה בדיוק פדרמן האב או הבן שלו או רקנאטי מבינים בזה? יש תקציב - המאמן יודע מספיק טוב איך לחלק אותו בין כל השחקנים. תראה לי עוד קבוצה באירופה שזה מה שקורה אצלה (ולא, אל תביא כדוגמא את צסק"א או ברצלונה או קובאן, גם בקבוצות קטנות לכאורה ועם תקציב יותר מוגבל אין התערבות של ההנהלה בבחירות השחקנים).
בינתיים מכל הדיבורים שלהם על שהם רוצים שחקן שהוא 5 ולא 4.5 נראה שנקבל אותו דבר אם לא גרוע יותר (וכן בונסו הוא סתם זונת סטטיסטיקות ולא יותר מזה. לא תורם בשיט לקבוצות שלו).

שלא תבין לא נכון, אני לא הולך לבטל את המנוי או למחות אבל אני כן יחסית מאוכזב כי ציפיתי בסוף העונה האחרונה שבקיץ הזה יבנו קבוצה יותר טובה עם שלד טוב מהסגל שזכה באליפות. באמת שלא היו צריכים לעשות בו יותר מדי שינויים, רק להביא רכז וסנטר טובים. בינתיים במקום להביא את השניים האלה, מביאים 5-6 שחקנים בינוניים שלכל אחד יש תכונה אחרת. שוב אותה בניה מיותרת לרוחב... מה בדיוק יצא מזה? כנראה שנדע רק במהלך העונה או בטופ 16 כשנחטוף מהגדולות. אם לזה אנשים שגם אני וגם אתה מכירים מסוגלים לקרוא "גאונות שיווקית" אז באמת שאין מה להגיד. זה פשוט עצוב.

אני עשור בארגונים שונים ככה שלא צריך ללמד אותי על זה, ואין שום קשר בין לצאת על ההנהלה לבין להפוך כל שחקן ל"אח על מלא".
כרגע יש מחאה, המחאה הזאת לדעתי ולדעת הארגון לא במקום בעיקר בעקבות העובדה שהעונה לא התחילה ואנחנו לא יודעים מה מתבשל כאן. ככה שאין על מה לצאת על ההנהלה, זה לא שהשנה היינו קבוצה חלשה וממשיכים לגבות מחירים אסטרונומיים. היינו בין 8 הקבוצות הטובות באירופה, בשלוש שנים האחרונות אנחנו בדרג הראשון, כנראה שלמרות הכל- עובדים שם בסדר בהנהלה.
לגבי "אח על מלא"- אף אחד לא ידע שהוא אדם כזה, אני אפילו חשבתי לשים את המספר שלו בגופייה הבאה שאני קונה (כמובן אחרי פניני), טבעי שאנחנו נפגשים עם שחקנים כל שבוע 3 פעמים יהיה קשר אישי קצת יותר. (במאמר מוסגר- אתה לא תצליח לשכנע אותי שעידוד לא משפיע על יכולת של שחקן.)

אולי תאיר את עיני על איזה מחדלים אתה מדבר? גם אם היו טעויות (והיו) מי שלא עושה לא טועה.
החתמת מצ'באן בזמנו היה נראה מהלך נכון, החתמת טוראנס הייתה בעקבות הסכמתו של בלאט וכנראה שלא חשבו שתהיה לו בעיית לב. לוגאן אנחנו יודעים שבלאט אוהב. אידסון אני לא חושב שצריך להתחרות בסכום כזה, הנדריקס לדעתי מכבי ויתרה עליו (לא ברור אם בלאט היה שותף לדיעה הזאת או לא), לאנגפורד היה טעות שלא מימשו את האופציה מוקדם יותר אבל קצת קשה לי להאמין שהוא לא היה מנסה למצות את האופציות שלו בכל מקרה, הוא דיבר בראיון שזה עסק כלכלי מבחינתו למיטב זכרוני.
אתה מוזמן להמשיך... יש טעויות אבל לא הכל שחור, אני באמת חושב שמכבי מנסה להעמיד בכל קיץ מחדש קבוצה טובה שתגיע לפחות להצלבה אם לא יותר.

אתה מלווה את מכבי לא מעט שנים, שנינו יודעים שככה זה היה בעבר (ואם לא אז תסביר למה מוני ז"ל טס כל קיץ ללאס וגאס... להזכירך מדובר במנהל הקבוצה ולא בצוות מקצועי) דיוויד גם ציין את זה- הוא 8 שנים במכבי והוא יודע שהדברים מתנהלים כאן ככה.
אם זה חכם או לא זה שאלה אחת, אבל בגלל זה צריך לצאת למחאה? באמת? זה לא שזה איזה חידוש...

אני גם מאוכזב ממה שיצא, אבל אני עדיין לא סותם את הגולל על שום דבר.
קל להגיד שהיה צריך להתבסס על הסגל שסיים את העונה אבל היו באמת נסיבות שאני לא זוכר כדוגמתם במכבי. בלו פורש, אוחיון בורח, פאפא עוזב (ובצדק בהתחשב במה שעבר כאן עם דיוויד), לאנגפורד כבר דיברנו עליו (לדעתי הוא היה מחפש את האופציה הכי טובה בכל מקרה), הנדריקס זאת החלטה של מכבי לדעתי (זה היה סגור ופתאום היתה התקררות), בורשטיין פורש וסופו גם מכבי לא רצתה (לדעתי טעות אבל אפשר להבין את ההחלטה הזאת כי הוא באמת שחקן שדורש טיפול מיוחד)
עד ההחתמה של לוגאן מכבי פעלה בצורה מאוד נכונה הקיץ לדעתי, מדלי כמחליף לבלו זה בסדר גמור, רוט כמחליף לאוחיון זה במסגרת האפשרויות הישראליות (יותם לא בשוק בגלל המיסים..), היקמן במקום פאפא זה שדרוג, שראמדיני במקום הנדריקס זה בסדר גמור.
נשאר לוגאן במקום לאנגפורד שזאת ירידה ברמה והסנטר שיביאו במקום סופו.

היו טעויות (טיוס היה צריך להיות פה לדעתי ע"ח ג'יימס) , הייתי רוצה לראות גארד אחר ולא לוגאן (למרות שלפני שנתיים אנשים פינטזו עליו, ואני כן חושב שהוא יצליח במכבי)
בכל מקרה אני לא חושב שאת המהלכים של מכבי הקיץ הניעו "גאונות שיווקית", עם כל הכבוד המציאות הראתה שזה להיפך ואנשים יוצאים במחאות על הסגל...
מקובי

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 02 אוגוסט 2012, 01:30

אין שום קשר בין המחאה לבנית סגל הקבוצה.
המחאה היא נגד השלטון של הפדרמנים במכבי
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי yellowaura » 02 אוגוסט 2012, 04:15

למה מחאה ?

1. אני לא חושב שצריך להתחיל את העונה בשביל לראות את המגמה כמו שאנשים טוענים. תראו את מילאן... האוהדים לא היו צריכים להתחיל את העונה בשביל לראות שלוקחים אותם לסיבוב. ברגע שמכרו את השחקנים הטובים והביאו מחליפים לא ראויים הם הבינו את המגמה וביקשו שיחזירו להם את הכסף על המנויים.

2. העובדה היא שההכנסות לא השתנו כל כך לאורך השנים. ההכנסות כ- 20 מיליון ש"ח +- 2 מיליון. אגב חלק מההכנסות מהיורוליג מקבלים בכסף זר אם אני לא טועה. בפועל כמו שפדרמן עצמו טוען במכבי תקציב השחקנים הוא רק פי 2 או 3 מתקציב הפועל ירושלים (שיש לה הכנסות מזעריות). השנה עוד יש ירידה בתקציב השחקנים כך שהמצב נהיה רע יותר

3. ההוצאות על שחקנים השנה צפויות להיות כ- 8 מיליון דולר שב 2009 היו כ- 16 מיליון דולר. ב- 2010 היו הוצאות שחקנים כ- 11 מיליון דולר. כלומר יש ירידה חדה ומתמשכת בתקציב השחקנים ולעומת זאת בתקציב הכללי יש עלייה. ב- 2010 למשל סה"כ התקציב היה 17.2 מיליון לעומת 20 מיליון השנה.

במידה והיו אומרים, רוצים לשמור על שפיות תקציבית לכן מקצצים את כל התקציב ב- 3-4 מיליון עוד הייתי יכול להבין. אבל התקציב הכולל עלה כלומר מושכים אותה מידה של כסף ואפילו קצת יותר מהמועדון רק הורידו את תקציב השחקנים. מדובר בחלוקה תמוהה של הכסף. לאיפה הולך הכסף שנחסך על השחקנים ?

4. התנהלות לא נכונה בעניין בניית הקבוצה.
אוחיון- לא נתנו לא העלאה כמו שהייתה מגיעה לו ויותר גרוע שרפו אותו. אפשר לטעון שגם הוא לא התנהג כשורה. אבל בפועל מכבי השפילה אותו בתקשורת, איימה עליו ונתנה לו העלאה של 30,000 דולר בלבד שהיה כבר ברור שהשווי שוק שלו עלה משמעותית. היה אפשר לסגור איתו סיפור ב- 400,000+- דולר כבר בהתחלה (ללוגן משלמים 500K שהוא שחקן פחות טוב). בכל מקרה שיטת האיומים לא עובדת וגורמת לנו לשם רע...זה התחיל כבר עם פארגו. תחשבו שהשחקנים מדברים ביניהם על הקבוצות. מעסיק צריך לנסות להימנע מפיצוצים אם אפשר... זה לא שעשינו בכסף הזה משהו מיוחד
הנדריקס- היה כבר חצי רגל בפנים. רצה להמשיך במכבי וגם בלאט רצה אותו. בפועל הפסידו אותו על כמה עשרות אלפים בודדים.
לאנגפורד- היו חייבים להחתים אותו הרבה לפני...מכבי ניסתה להוריד אותו בשלב הראשוני מסכום האופציה שלו במקום לממש מהר. אחרי זה הם התחרטו אך זה היה מאוחר מדי.

5. בפועל גם במכבי, מציטוטים מהתקשורת, אנו למדים שהם די מודים שהשנה הם לא הצליחו לצרף שמות גדולים ודי התרחקו מכל תחרות על שחקנים. יש השענות מוחלטת על בלאט... לומר ש "כבר ראינו היטב ששמות גדולים בהרבה כסף לא תמיד תורמים לתלכיד קבוצתי ויש לנו אמונה גדולה שדיויד בלאט יודע את העבודה ויעשה הכל כדי שהקבוצה תצליח" זו אמירה מקוממת. דרך לפטור אותך מלהשקיע בקבוצה ופשוט לא אמרה נכונה כי ברור שצריך לשלב כסף וניהול נכון. לא סתם ברצלונה, צסק"א ופאו מגיעות לטופ העולמי ואנחנו מתרחקים משם. לקחת את הטורקיות כדוגמה זה פשוט לא נכון.
http://www.sport2.co.il/content/74293
אגב אפילו ההחתמה היחידה שיש לה איזשהו קליבר (בונסו) עדיין לא אושרה סופית... אם את מסתכל על מכבי בלי ההחתמה הזו זה גובל בביזיון.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי מקובי » 02 אוגוסט 2012, 17:22

yellowaura כתב:למה מחאה ?

1. אני לא חושב שצריך להתחיל את העונה בשביל לראות את המגמה כמו שאנשים טוענים. תראו את מילאן... האוהדים לא היו צריכים להתחיל את העונה בשביל לראות שלוקחים אותם לסיבוב. ברגע שמכרו את השחקנים הטובים והביאו מחליפים לא ראויים הם הבינו את המגמה וביקשו שיחזירו להם את הכסף על המנויים.

2. העובדה היא שההכנסות לא השתנו כל כך לאורך השנים. ההכנסות כ- 20 מיליון ש"ח +- 2 מיליון. אגב חלק מההכנסות מהיורוליג מקבלים בכסף זר אם אני לא טועה. בפועל כמו שפדרמן עצמו טוען במכבי תקציב השחקנים הוא רק פי 2 או 3 מתקציב הפועל ירושלים (שיש לה הכנסות מזעריות). השנה עוד יש ירידה בתקציב השחקנים כך שהמצב נהיה רע יותר

3. ההוצאות על שחקנים השנה צפויות להיות כ- 8 מיליון דולר שב 2009 היו כ- 16 מיליון דולר. ב- 2010 היו הוצאות שחקנים כ- 11 מיליון דולר. כלומר יש ירידה חדה ומתמשכת בתקציב השחקנים ולעומת זאת בתקציב הכללי יש עלייה. ב- 2010 למשל סה"כ התקציב היה 17.2 מיליון לעומת 20 מיליון השנה.

במידה והיו אומרים, רוצים לשמור על שפיות תקציבית לכן מקצצים את כל התקציב ב- 3-4 מיליון עוד הייתי יכול להבין. אבל התקציב הכולל עלה כלומר מושכים אותה מידה של כסף ואפילו קצת יותר מהמועדון רק הורידו את תקציב השחקנים. מדובר בחלוקה תמוהה של הכסף. לאיפה הולך הכסף שנחסך על השחקנים ?

4. התנהלות לא נכונה בעניין בניית הקבוצה.
אוחיון- לא נתנו לא העלאה כמו שהייתה מגיעה לו ויותר גרוע שרפו אותו. אפשר לטעון שגם הוא לא התנהג כשורה. אבל בפועל מכבי השפילה אותו בתקשורת, איימה עליו ונתנה לו העלאה של 30,000 דולר בלבד שהיה כבר ברור שהשווי שוק שלו עלה משמעותית. היה אפשר לסגור איתו סיפור ב- 400,000+- דולר כבר בהתחלה (ללוגן משלמים 500K שהוא שחקן פחות טוב). בכל מקרה שיטת האיומים לא עובדת וגורמת לנו לשם רע...זה התחיל כבר עם פארגו. תחשבו שהשחקנים מדברים ביניהם על הקבוצות. מעסיק צריך לנסות להימנע מפיצוצים אם אפשר... זה לא שעשינו בכסף הזה משהו מיוחד
הנדריקס- היה כבר חצי רגל בפנים. רצה להמשיך במכבי וגם בלאט רצה אותו. בפועל הפסידו אותו על כמה עשרות אלפים בודדים.
לאנגפורד- היו חייבים להחתים אותו הרבה לפני...מכבי ניסתה להוריד אותו בשלב הראשוני מסכום האופציה שלו במקום לממש מהר. אחרי זה הם התחרטו אך זה היה מאוחר מדי.

5. בפועל גם במכבי, מציטוטים מהתקשורת, אנו למדים שהם די מודים שהשנה הם לא הצליחו לצרף שמות גדולים ודי התרחקו מכל תחרות על שחקנים. יש השענות מוחלטת על בלאט... לומר ש "כבר ראינו היטב ששמות גדולים בהרבה כסף לא תמיד תורמים לתלכיד קבוצתי ויש לנו אמונה גדולה שדיויד בלאט יודע את העבודה ויעשה הכל כדי שהקבוצה תצליח" זו אמירה מקוממת. דרך לפטור אותך מלהשקיע בקבוצה ופשוט לא אמרה נכונה כי ברור שצריך לשלב כסף וניהול נכון. לא סתם ברצלונה, צסק"א ופאו מגיעות לטופ העולמי ואנחנו מתרחקים משם. לקחת את הטורקיות כדוגמה זה פשוט לא נכון.
http://www.sport2.co.il/content/74293
אגב אפילו ההחתמה היחידה שיש לה איזשהו קליבר (בונסו) עדיין לא אושרה סופית... אם את מסתכל על מכבי בלי ההחתמה הזו זה גובל בביזיון.

1. כמו שכבר אמרו פה- אם מישהו ילך למשרדים ויבקש להחזיר את המנוי אני בטוח שלא יתנגדו.
אני כבר ציינתי- אם יש מישהו שרוצה לוותר על המנוי שלו שידבר איתי- יש לי לא מעט חברים שמחפשים מנוי.
שחקנים עוזבים ושחקנים מגיעים, זכותך לחשוב שהם לא באותה רמה. ההחתמה הירידה שהיא ירידה ברמה זאת ההחתמה של לוגאן לעומת לאנגפורד. האם זה אומר שצריך לצאת למחאה?

2-3. לא ניהלת אף פעם מועדון ספורט ואתה לא יודע מה הסכומים. ציינת שפדרמן ציין שהתקציב שחקנים של מכבי גבוה פי 2 מאשר ירושלים- חשבת אולי למה.. אולי למכבי יש הוצאות על שכירת ההיכל? או נסיעות באירופה?
תהיה בטוח שהכסף שנחסך לא הולך לכיס של הבעלים.

4. אוחיון לא צריך לקבל אותו שכר כמו פניני ובורשטיין. אוחיון לא יכול לבוא ולדרוש העלאה... זה לא עובד ככה. שאוחיון ייחנק עם הכסף שלו ויגמור את הקריירה כמו שיותר מהר. אני בהחלט לא מצטער לרגע על כך שמכבי לא נתנה לו את מה שהוא דרש (והוא היה צריך להיות הגופייה הבאה שלי אחרי גיא..)
הנדריקס- זה היה סגור אבל עניין הביטוח הוא מאוד משמעותי, בלי קשר שלדעתי מכבי יותר ויתרה עליו מרצונה (ולגיטימי שתהיה החלטה כזאת)
לאנגפורד זאת טעות שלא עשו את זה מוקדם, אבל בראיון הוא אמר שזה עסק כלכלי, ככה שמשהו אומר לי שגם אם היו מציעים לו את האופציה לפני חודשיים הוא היה מעדיף לראות אם הוא יכול לקבל יותר במקום אחר....

5. מכבי כמעט אף פעם לא הביאה שחקנים גדולים. אני לא מבין מאיפה הנטייה הזאת לחשוב שצריכים להגיע לכאן כוכבים. לאנגפורד, סופו, פארקר היו סימני שאלה ומכבי פיתחה אותם (ואני יכול להמשיך..)
תזכיר לי באיזה דרג צסק"א? באיזה דרג מכבי? כמה צסק"א השקיעו בשנים האחרונות? האם מכבי יצאה מהדרך שלה?
כסף לפעמים לא מביא הצלחות במגרש.

מכבי בנתה סגל ששווה הצלבה (או גבול הצלבה בגלל השיטה השנה) כמו בכל שנה. זה יכול להתפוצץ יותר ויכול להתפוצץ פחות אבל מכבי תהיה שם.
ובטוח וברור שאם יראו שהעסק לא מתחבר כמו שצריך יהיו שינויים במהלך העונה.
לי חשוב שהמאמן יודע איך הוא מתכנן לשחק השנה (ת'אמת יש לי השערה) ושכל השחקנים מתאימים לו לקונספט.

ואגב, מחאה רואים בשטח.במיוחד בספורט שיש כר נרחב להראות את המחאה. אני בספק אם רוב אלה התומכים במחאה בעלי מנוי ויכולים לעשות זאת.

אתם יוצאים במחאה כי החלטתם שהקבוצה תיכשל.
לפני שנתיים הביאו לכאן את פארגו מהגליל (אחרי ששחקן התמוטט ועזב), פרקינס שהגיע אחרי עונת יורוליג סולידית ולפני כן במכבי חיפה, אידסון אחרי עונה אנמית מאוד לצד אנדרסון, בורשטיין הגמור ושארפ על סף פרישה- לא רואה כאן איזה כוכב על (וזה לא שבקו הקדמי היו כאלה- סופו שהיה סימן שאלה לא קטן אחרי עונות על הפנים באול', הנדריקס מגראנדה, אליהו, בלו)
אם היית מוחק את העבר ומשווה בין הסגלים היית אומר שהסגל של השנה לוקח בהליכה.
למען הסר ספק (ולפני שחנוש תצא עלי) לא השוויתי בין היכולת של הקבוצות, אני מסתכל על השמות בלבד לתחילת השנה. הקבוצה הזאת נתנה רגעי כדורסל נהדרים.
מקובי

הודעהעל ידי גלעד א » 03 אוגוסט 2012, 20:04

היום,בידיעות תקשורת,כתבה על המחאה שלנו.זה חשוב שהדבר יגיע לתודעה ציבורית.מחאה לא מתחילה או נגמרת בגלל החתמה של סנטר.חשוב שלא יחשבו שאנחנו מטומטמים וכן אדון מזרחי העלתם מחירים ואתם ממשיכים להעלות כל שנה ואיכות השחקנים יורדת. לפעמים כמו בעסקים שארגון כמו מכבי מרגיש שאין לו יכולות להתמודד יותר עם מצב כלכלי קיים,משנים בעלות. בעלים אחד מוכר ואחר שיש לו יכולות קונה.דרך אגב כך פדרמן נוהג בעסקיו הפרטיים.
גלעד א

הודעהעל ידי לברון » 04 אוגוסט 2012, 09:21

למישהו יש לינק לכתבה? או אולי יכול לסרוק?
לברון

הודעהעל ידי itay92 » 04 אוגוסט 2012, 16:11

דבר אחד שנורא מעצבן אותי זה שכולם בפורום נהיו רואי חשבון,מומחי מס,ותקציבאים במכבי...
אתם לא יודעים את תקציב השחקנים,לא יודעים כמה מס באמת משלמים,לא יודעים הוצאות נוספות וכו'
המחאה אולי מוצדקת כלפי דרך ההתנהלות,אבל אי אפשר להכניס אליה את ניהול התקציב,או גודלו כי פשוט אנחנו לא יודעים 90% מהפרטים שם
itay92

הודעהעל ידי Yoni306 » 06 אוגוסט 2012, 22:10

מי היה מאמין: אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל פתחו במחאה נגד התנהלות המועדון. בתפריט: טענות על מדיניות הרכש, מחירי המנויים הגבוהים ועמוד פייסבוק ביקורתי. האוהדים הוותיקים יוצאים נגד המוחים. שמעון מזרחי מבהיר: המצב שלנו מצוין
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html

דעה אישית: אני חושב שהדבר היחיד שצריך לעשות זה להפעיל לחץ על פדרמן שישחרר יותר מזומנים. לא יתכן שיוגב כך יעזוב (לא שאני מצדיק את יוגב) ולוגאן הנווד יחתום על חשבון פרקינס. אך מחאה ממשלדעתי זה ממש מוגזם.
עגב הפורם שלנו מוזכר בכתבה
Yoni306

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוגוסט 2012, 23:03

Yoni306 כתב:מי היה מאמין: אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל פתחו במחאה נגד התנהלות המועדון. בתפריט: טענות על מדיניות הרכש, מחירי המנויים הגבוהים ועמוד פייסבוק ביקורתי. האוהדים הוותיקים יוצאים נגד המוחים. שמעון מזרחי מבהיר: המצב שלנו מצוין
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html

דעה אישית: אני חושב שהדבר היחיד שצריך לעשות זה להפעיל לחץ על פדרמן שישחרר יותר מזומנים. לא יתכן שיוגב כך יעזוב (לא שאני מצדיק את יוגב) ולוגאן הנווד יחתום על חשבון פרקינס. אך מחאה ממשלדעתי זה ממש מוגזם.
עגב הפורם שלנו מוזכר בכתבה

רף הציניות הגואה בפורום האוהדים, "צהבת" למשל, מעולם לא היה גבוה יותר, והגיע לשיאים חדשים עם החתמתו האחרונה של דייויד לוגן בקבוצה. "הנהלה של חוצפנים, איבדתי את האמון בהם לחלוטין", מצהיר המשתמש "LIAV10", וממשיך: "מקווה שהשנה לא נזכה באף תואר, ואז הקהל עם האהבה העיוורת למועדון יתעורר ויבין שלא הכול ורוד".

"זהו, מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לתל אביב להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה אני חושב עליהם", מוסיף הגולש "מכביסט". "אני אוהד משנות ה־80 ואף פעם לא הרגשתי כל כך מושפל כאוהד. זו לא הקבוצה שלי, זה לא המותג שלי, לא מה שהיה ב־30 השנים האחרונות", משתף בעצב גלעד א'. "אני מקווה שמשפחת פדרמן תקבל בוז יותר גדול מהשחקנים של היריבות כשייכנסו להיכל", מוסר הגולש "שחף".

ליאב,מכביסט,גלעד ושחף מפורסמים,איך הייתי רוצה להופיע גם בכתבה הזאת :blush1
כנראה שאני צריך לכתוב הודעות יותר פסימיות

"אם יש למישהו שאלה או הבהרה — הוא תמיד יכול לפנות אליי. הטלפון והמשרד שלי פתוחים, וגם המייל. כל אחד יכול לדבר, לכתוב ולקבל תשובה".

למישהו יש את אחד מהפרטים האלו(עדיף טלפון,חחח בטח),הייתי מת לדבר עם מזרחי ולהסביר לו את הכאב שלי מהקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2012, 23:13

אני לא חושב שהאפס הזה שציטט חצי מהתגובה שלי הוא מנוי לקבוצה 50% מחייו..
עוד אחד מהאולטראס שמאמין שבחיים שלו לא יקבל אכזבות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־29 אורחים