קודי כתב:jol9 כתב:הנושא של אוחיון הוא משולב - מקצועי ואישי. מבחינה מקצועית, אין ספק שמכבי צריכה להשאיר את אוחיון. זה יכניס איזון לקו האחורי, ייצר היררכיה ברורה יותר, ישחרר
את לוגאן להתעסק בקליעה, ואת היקמן להיות המחליף הראשון שעולה כשאין לו על הכתפיים משקולת של כל הקבוצה.
זה כמובן מייתר את מורן רוט, אבל זה small price to pay, ואולי אפילו אם אוחיון יישאר, רוט ייבקש לעזוב ויוותר על החוזה שלו בשביל לחזור לחולון.
מצד שני, אי אפשר להעלים את המטען האישי. אני מאמין שיהיו אנשים במערכת שיהיה להם לא קל לבלוע את הגלולה הזאת, ויהיו גם אוהדים שישרקו בוז.
הצלחה מקצועית תשכיח מאוד מהר את המטענים. אני מזכיר שמטענים היו גם עם בורשטיין, ועם שארפ, וכמובן עם פיני ועם בלאט עצמו. הדברים האלה נוטים להסתדר.
אני כמו יובל מקווה שהצד המקצועי יכריע. חצי מליון דולר לא ייתנו לנו כלום. הסגל סגור ולא יגיע שחקן נוסף.
האוהדים לא ישרקו כל כך מהר בוז ואת זה אפשר היה לראות במשחקי הנבחרת, שם אוחיון היה אחד מהשחקנים הכי אהודים ולא שמעתי אפילו קריאת בוז אחד אליו (והיו שם לא מעט אוהדי מכבי). בואו לא נשכח שטל בורשטיין היה על סף חתימה בהפועל ירושלים עד שמכבי בעקבות זאת הכפילה את שכרו. גם פיני ליכלך על מכבי לפני שהגיע לכאן, אמר אמירות גזעניות בין קדנציה אחת לשניה ולא חסך ממכבי גם כשעבר לאולימפיאקוס. עם אוחיון הסיפור יותר פשוט כי הוא באופן אישי לא אמר מילה רעה על מכבי ותמיד אפשר להאשים את הסוכן האירני, בטח אם יחתום כאן חוזה ארוך טווח.
ואיך אתה אומר את זה בכזה ביטחון?
בגלל שלא שרקו לו בוז במשחק של נבחרת? בנבחרת ישראל אין שום סיבה לשרוק לו בוז, הוא לא בגד במדינה או משהו כזה, הוא בגד (מבחינתי לפחות) במכבי.
אני חושב שיהיה בוז (מבטיח לך שעבדך הנאמן ישרוק לו בוז מכל הלב) ובמקרה הכי "קל" הוא לא יקבל שירים ויזכה בהתעלמות מה"גוש המעודד".
לגבי בורשטיין- הוא חשב לעזוב אבל בסופו של דבר נשאר. הוא לא יצא נגד מכבי, הוא לא הלך מאחורי הגב וחתם במקום אחר. בלי קשר שאם זכרוני אינו מטעני הוא סיים חוזה באותו זמן ויחי ההבדל הקטן בינו לבין יוגב.
פיני זה מקרה מיוחד כי הוא היה באמת אנטי מכבי לפני שהוא הגיע אבל לדעתי זה לא בגידה במכבי- הוא לא היה במכבי, טבעי שהוא יהיה יריב שלנו.
עם כל הכבוד לסוכן האירני- בסופו של דבר אוחיון טס לרוסיה בחשאי וחתם על חוזה בקובאן. לא חושב שהסוכן או האנשים בקובאן הכריחו אותו לחתום, ככה שמבחינתי הוא סגר את הדלת שלו למכבי.
אגב, גם יותם העדיף ללכת לכסף גדול, וזה טבעי לחלוטין ומכבי מאוד רוצה להחזיר את יותם. למה? בעיקר בגלל שהוא עשה את זה כמו שצריך ולא כמו גנב בלילה.
מבחינה מקצועית? מכבי צריכה את יוגב. אבל מכבי יותר גדולה מהפישר הזה ואני באמת מאחל לו שיגמור את הקריירה בקבוצה נידחת בליגה ז'.