18 ספטמבר 2012, 16:13
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אז למה כששחקן שהמועדון נתן לו כל כך הרבה עוזב אומרים שאין יותר דבר כזה ''שחקן נשמה'' אבל כשמועדון מחליט ''להעזיב'' שחקן שהיה הרבה שנים במועדון מגיבים כאילו הוסיפו צלב קרס לסמל? למה לא מצפים מהשחקן והמועדון לאותם סטנדרטים?
אני לא זוכר שום מקרה שמכבי "העזיבה" שחקן תחת חוזה.
כל "העזבה" שהיתה במכבי, היתה חוקים ובהתאם לחוזה. לא ידוע לי על מקרים מלוכלכים או על דברים שחרגו מן החוקים.
זה העניין, שאני לא מדברת על שחקן שתחת חוזה
אני מדברת על איזשהי נאמנות שהייתה צריכה להיות כלפי טל למשל כשכבר היה ברור שהוא לא לרמות של מכבי ולא לרמות של השכר שהוא מקבל..אבל איך מכבי יכולים לחשוב בכלל בהגיון כשיש שחקן נשמה כזה במועדון
אבל בואו לא נתייחס לעובדה שהוא כמעט עזב את המועדון פעמיים מרצונו כי זה לא נחשב..הוא שחקן, מותר לו הכל והכל לגיטימי..אבל שמבחינת מועדון הכל יהיה לגיטימי? חס וחלילה
לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך כאן.
לא מבין מה בדיוק הקשר לבורשטיין. טל קיבל ממכבי כבוד ששמור רק ליחידי סגולה. מכבי סימנה אותו בתור מקור אשר צריך לספק לו כבוד ועשתה זאת מעל ומעבר למה שהיא היתה צריכה.
18 ספטמבר 2012, 16:16
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אז למה כששחקן שהמועדון נתן לו כל כך הרבה עוזב אומרים שאין יותר דבר כזה ''שחקן נשמה'' אבל כשמועדון מחליט ''להעזיב'' שחקן שהיה הרבה שנים במועדון מגיבים כאילו הוסיפו צלב קרס לסמל? למה לא מצפים מהשחקן והמועדון לאותם סטנדרטים?
אני לא זוכר שום מקרה שמכבי "העזיבה" שחקן תחת חוזה.
כל "העזבה" שהיתה במכבי, היתה חוקים ובהתאם לחוזה. לא ידוע לי על מקרים מלוכלכים או על דברים שחרגו מן החוקים.
זה העניין, שאני לא מדברת על שחקן שתחת חוזה
אני מדברת על איזשהי נאמנות שהייתה צריכה להיות כלפי טל למשל כשכבר היה ברור שהוא לא לרמות של מכבי ולא לרמות של השכר שהוא מקבל..אבל איך מכבי יכולים לחשוב בכלל בהגיון כשיש שחקן נשמה כזה במועדון
אבל בואו לא נתייחס לעובדה שהוא כמעט עזב את המועדון פעמיים מרצונו כי זה לא נחשב..הוא שחקן, מותר לו הכל והכל לגיטימי..אבל שמבחינת מועדון הכל יהיה לגיטימי? חס וחלילה
לא לגמרי ירדתי לסוף דעתך כאן.
לא מבין מה בדיוק הקשר לבורשטיין. טל קיבל ממכבי כבוד ששמור רק ליחידי סגולה. מכבי סימנה אותו בתור מקור אשר צריך לספק לו כבוד ועשתה זאת מעל ומעבר למה שהיא היתה צריכה.
אני מדברת על כל מיני כתבות שהיו שאולי ישאילו את בורשטיין כי יש לו סעיף בחוזה שאפשר לעשות את זה בשנה האחרונה
18 ספטמבר 2012, 16:20
18 ספטמבר 2012, 16:47
18 ספטמבר 2012, 16:58
18 ספטמבר 2012, 17:50
Mta_atic כתב:
רוי, לגבי מה שכתבת - במהלך השנתיים האחרונות (ברצף) נתקלנו בשני מקרים שבהם מכבי הלכה לבוררות עם שחקן.
בשני המקרים דובר על פרשנות לחוזה ובמקרה האחרון נלוותה לזה גם "טעות סופר" כלשון מכבי עצמה.
זה שמכבי זכתה בבוררות זה משמח מאד ומגביר את האמון בכך שההנהלה לא מטומטמת ובטח שלא פראיירית בנוגע לשחקנים שהיא מחתימה,
אבל זה עדיין לא שולל את העובדה שבגלל שהחוזים לא נוסחו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים אנחנו צריכים לחזור על הסאגה הזו.
אז נכון שלמכבי יש אמון גדול בסוכנים ובשחקנים ואמור להיות אמון כזה בעולם העסקי, אבל אני יכול להיות בטוח שאחרי מקרה אוחיון יתחילו לשים דגש חזק יותר על כך שהחוזים יהיו הרבה יותר מפורשים וברורים.
18 ספטמבר 2012, 19:30
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:
רוי, לגבי מה שכתבת - במהלך השנתיים האחרונות (ברצף) נתקלנו בשני מקרים שבהם מכבי הלכה לבוררות עם שחקן.
בשני המקרים דובר על פרשנות לחוזה ובמקרה האחרון נלוותה לזה גם "טעות סופר" כלשון מכבי עצמה.
זה שמכבי זכתה בבוררות זה משמח מאד ומגביר את האמון בכך שההנהלה לא מטומטמת ובטח שלא פראיירית בנוגע לשחקנים שהיא מחתימה,
אבל זה עדיין לא שולל את העובדה שבגלל שהחוזים לא נוסחו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים אנחנו צריכים לחזור על הסאגה הזו.
אז נכון שלמכבי יש אמון גדול בסוכנים ובשחקנים ואמור להיות אמון כזה בעולם העסקי, אבל אני יכול להיות בטוח שאחרי מקרה אוחיון יתחילו לשים דגש חזק יותר על כך שהחוזים יהיו הרבה יותר מפורשים וברורים.
בוא נפריד בין המקרים.
במקרה של פארגו - החוזה אישר לו שחרור רק במידה והוא משיג חוזה חתום. הפרשונות שלו ושל סכונו, היתה שגם סיכום עקרוני תקף - זאת היתה פרשנות סובייקטיבית לחלוטין - מכבי לא היתה צד בכלל.
במקרה של אוחיון - אני לא יודע אם בכלל היתה "טעות סופר". כל הסיפור על שגיאת כתיב כביכול בחוזה של אוחיון, התנקזה באוסף של שמועות בתחילת הקיץ. בשלב מסויים, השמועות האילו נגוזו וגם סוכנו של אוחיון לא טען שהיה דבר כזה בכלל.
גם עכשיו, עם פרסום תוצאות הערעור, לא שמענו שום דבר בנושא הזה.
כמו כן, קשה לי להאמין שאם באמת היתה "טעות סופר" היא היתה טעות כזאת בוטה שיכלה לגרום לחוזה מפורט לקבל משמעויות אחרות.
18 ספטמבר 2012, 19:43
18 ספטמבר 2012, 20:32
18 ספטמבר 2012, 20:56
LIAV10 כתב:אתם ראיתם את דני פדרמן בחדשות הספורט?![]()
הבנאדם שחקן!
18 ספטמבר 2012, 20:56
18 ספטמבר 2012, 21:00
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אתם ראיתם את דני פדרמן בחדשות הספורט?![]()
הבנאדם שחקן!
מה קרה?
18 ספטמבר 2012, 21:25
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אתם ראיתם את דני פדרמן בחדשות הספורט?![]()
הבנאדם שחקן!
מה קרה?
הראו צילומים שלו באחד על אחד עם דריקס..
18 ספטמבר 2012, 21:57
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אתם ראיתם את דני פדרמן בחדשות הספורט?![]()
הבנאדם שחקן!
מה קרה?
אפשר קצת יותר פירוט? זה ממש לא עוזר לאנשים שלא ראו כלום
18 ספטמבר 2012, 22:04
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אתם ראיתם את דני פדרמן בחדשות הספורט?![]()
הבנאדם שחקן!
מה קרה?
אפשר קצת יותר פירוט? זה ממש לא עוזר לאנשים שלא ראו כלום
18 ספטמבר 2012, 22:31
18 ספטמבר 2012, 22:39
18 ספטמבר 2012, 22:40
כאמור, נקודת המחלוקת המרכזית כעת נוגעת לסכום הפיצוי שישולם למכבי תל אביב עבור אוחיון. נכון לעכשיו נראה שעל מנת להשלים את המעבר הגארד יצטרך לשלם מכיסו חלק משמעותי מאותו סכום פיצוי. המשמעות היא שהדבר שיוביל לכך שמשכורתו לא תעמוד על 750 אלף דולרים נטו לעונה, אלא על הרבה פחות מכך.
18 ספטמבר 2012, 22:48
18 ספטמבר 2012, 22:50
felix_r כתב:רוחות הנקם באשכול הזה ממש מצחיקות.
תפסיקו להיות ילדותיים ותתחילו להיות קצת קונסטרוקטיביים.