שמואל1 כתב:מכבי לא מצליחה לרוץ, וזה מה שקורה כשבונים קבוצה שמתבססת רק על ריצה ושלשות!
ברגע שמגיע משחק עומד, מכבי לא מצליחה לקנות סל.
יוחתם קרייג סמית'/או שחקן מטרה בצבע אחר, ויפה שעה אחת קודם.
שמואל תרגע, אל תתחרפן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מכבי לא מצליחה לרוץ, וזה מה שקורה כשבונים קבוצה שמתבססת רק על ריצה ושלשות!
ברגע שמגיע משחק עומד, מכבי לא מצליחה לקנות סל.
יוחתם קרייג סמית'/או שחקן מטרה בצבע אחר, ויפה שעה אחת קודם.
מכביסט28 כתב:זאת מכבי תל אביב על המגרש? או חבורת ילדים שעלתה הבוקר מהקט-סל?
אני פשוט לא מאמין..

roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?

מכביסט28 כתב:roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?
אני לא מתיימר להיות הסנגור של היקמן, אבל במשחק שאף שחקן שלך לא פוגע ממטר, בחרת להאשים רק את השעיר לעזאזל של הפורום?
אני לא מבין אותך ואת דומיך.. פשוט ילדותי ומפגר..

roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?
אני לא מתיימר להיות הסנגור של היקמן, אבל במשחק שאף שחקן שלך לא פוגע ממטר, בחרת להאשים רק את השעיר לעזאזל של הפורום?
אני ממש לא מאשים אותו. כמו שאמרתי - זה סתם שחקן. הצחיק אותי שאנשים חשבו שהוא שחקן של 16 נקודות ביורוליג. כמו שאמרתי - אם הוא ייתן 4 נקודות למשחק זו תהיה הפתעה לטובה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:מכביסט28 כתב:roy1000 כתב:אז מה? היקמן הוא שחקן של 16 נקודות למשחק ביורוליג?
אני ממש לא מאשים אותו. כמו שאמרתי - זה סתם שחקן. הצחיק אותי שאנשים חשבו שהוא שחקן של 16 נקודות ביורוליג. כמו שאמרתי - אם הוא ייתן 4 נקודות למשחק זו תהיה הפתעה לטובה.
לא להיסחף לא לכאן ולא לכאן.
הוא לוקח לא מעט זריקות, ובגלל זה הוא בהחלט יכול לסיים את העונה עם משהו כמו 8-9 נק' בממוצע (אם ימשיך לשחק כ"כ הרבה).
אני דווקא מסכים עם יובל בנושא הזה, שמדובר בגארד שלישי טוב בשביל מכבי.

roy1000 כתב:היקמן הוא שחקן כל כך טוב שאי אפשר להוריד אותו מהמגרש אפילו לשניה גם ביום של 1 מ- 10 מהשדה. מצד שני את אליהו שהוא השחקן הכי גרוע של מכבי, כנראה, אפשר לספסל כמה שרוצים. פשוט בדיחה.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], מרסר ו־24 אורחים