גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא פניני

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:33

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפני השעיה\קנס\נזיפה או מה שלא יהיה ישירות כלפי פניני מצד הנהלת מכבי אני קודם כל מצפה לגינוי של המעשה
אני מבינה ששמעון בתור עו''ד מנסה קודם כל להוציא את הצד שלו חף מפשע אבל אם באמת יש לנו איזשהו אינטגריטי אנחנו חייבים להסתכל על מה שפניני עשה ולגנות את זה
זה שעוד שעה עוברת ועוד שעה עוברת והודעת גינוי מצד מכבי לא יוצאת בטח שלא מוסיפה למכבי בעניין הזה

אם שמעון לא יוצא בהצהרה חד משמעית לגבי פניני, אני לא רוצה לשמוע יותר אף אחד ממכבי בחיים מדבר על שירי ההתאבדות לשמעון או על שירי השואה. יש גבול לצביעות.
במכבי היו צריכים להודיע עוד אתמול על השעיה של פניני מפעילות על לבירור העניין וכינוס ועדת משמעת שתחליט על עתידו. במקום זה רקאנטי האדיוט אומק שהוא "לא התכוון".

מסכים עם כל מילה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:37

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כי לא להיות מרוצה מיכולת מקצועית של שחקן זה משהו אחד
לחתוך אותו על משהו אחר בתור תירוץ כשהסיבה האמיתית זה יכולת לא טובה זה לא לעניין(בטח שזה קפטן ובטח שהוא ישראלי)
גיא לא בתקופה טובה, לא יודעת האם הסיבות מקצועיות או לא, ומה שהוא עשה אתמול חמור מאוד אבל לא צריך להשתמש בזה כתירוץ לחתוך אותו

אני חושב שזה תירוץ. אלו דברים שהולכים ביחד. שחקן שמשחק כמו שפניני משחק, לא יכול להרשות לעצמו להתנהג ככה. אתה לא יכול להתנהג כמו דניס רודמן אם אתה לא דניס רודמן על המגרש.

שוב, אם זה היה שחקן כמו חג'ג' בזמנו שלא ממש היה פקטור במכבי(מקצועית או חברתית)אז הייתי אומרת אוקיי, אבל כשזה שחקן ישראלי וקפטן(גם אם הוא לא התנהג כמו קפטן)אז אני לא בטוחה שהאצבע יכולה להיות כל כך קלה על ההדק

אני מסכימה שפניני לא יכול להתנהג ככה, בין אם הוא בתקופה מקצועית טובה מאוד או רעה מאוד, אבל אני חושבת שהיכולת המקצועית שלו ואירועים כמו של אתמול צריכים להישפט כשני דברים שונים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2012, 15:41

טוב, אז אחרי שקראתי חלק מהתגובות הדעה שליהיא כזאת:

מכיוון שמכבי לא המציאה את הספורט ואת הכדורסל, היא צריכה לנהוג לפי מה שמקובל במקומות אחרים דומים בעולם.
אני לא שמעתי על מקרים,שבהם שחקן הועף מהקבוצה בגלל משהו בסגנון של מה שפניני עשה.
גם לשלול את סרט הקפטן, זה דבר די קיצוני.

אין מה לדחוף לעניין את היכולת או חוסר היכולת המקצועית. טל היה די חלש מבחינה מקצועית לקראת סוף הקריירה, אבל ההתנהגות שלו היתה למופת מהרגע הראשון
בו עלה על פרקט נוקיה כשחקן מכבי, ועד החילוף האחרון בו ירד אל הספסל.
פניני הוא טיפוס שונה, ויש ויכוח גדול על האופי שלו, ועל הדברים שהוא עושה, אבל מי שמינה אותו לקפטן, לא יכול פתאום להחליט שזה לא מתאים - זה לא רציני ולא מקצועי.

מה כן אפשר לעשות?
אני חושב שאפשר וצריך לעשות 3 דברים:
- התנצלות פומבית של השחקן ושל הקבוצה (למשל מסיבת עיתונאים של גיא ושל שמעון), וגם התנצלות אישית של גיא לשחקן הפועל
- השעייה של פניני ממספר קטן של משחקים (2-3 משחקים)
- קנס כספי מתאים להשעייה מהסוג הזה (לפי איזשהי נוסחא פשוטה)

הדבר הזה גם יעביר מסר של לקיחת אחריות, גם יעביר מסר של הענשה וגם ייראה לפניני שבכל זאת יש קבוצה שעומדת מאחוריו, גם כשהוא לא התנהג כראוי (בדומה למקרה ביינום).

הייתי משאיר את כל ההתלהמות הקשה כנגדו בצד, במיוחד שאם להיות הוגנים, אם הדבר הזה היה קורה לליאור או לסמית' (ועזבו שזה בחיים לא היה קורה),
אף אחד כאן לא היה מציע להעיף אותם מהקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:44

jol9 כתב:טוב, אז אחרי שקראתי חלק מהתגובות הדעה שליהיא כזאת:

מכיוון שמכבי לא המציאה את הספורט ואת הכדורסל, היא צריכה לנהוג לפי מה שמקובל במקומות אחרים דומים בעולם.

אין מה לדחוף לעניין את היכולת או חוסר היכולת המקצועית. טל היה די חלש מבחינה מקצועית לקראת סוף הקריירה, אבל ההתנהגות שלו היתה למופת מהרגע הראשון
פניני הוא טיפוס שונה, ויש ויכוח גדול על האופי שלו, ועל הדברים שהוא עושה, אבל מי שמינה אותו לקפטן, לא יכול פתאום להחליט שזה לא מתאים - זה לא רציני ולא מקצועי.

מה כן אפשר לעשות?
- התנצלות פומבית של השחקן ושל הקבוצה (למשל מסיבת עיתונאים של גיא ושל שמעון), וגם התנצלות אישית של גיא לשחקן הפועל

הדבר הזה גם יעביר מסר של לקיחת אחריות, גם יעביר מסר של הענשה וגם ייראה לפניני שבכל זאת יש קבוצה שעומדת מאחוריו, גם כשהוא לא התנהג כראוי (בדומה למקרה ביינום).

הייתי משאיר את כל ההתלהמות הקשה כנגדו בצד, במיוחד שאם להיות הוגנים, אם הדבר הזה היה קורה לליאור או לסמית' (ועזבו שזה בחיים לא היה קורה),

אני חושבת ש-95% מהפורום חשב שפניני נגמל מהדברים הרציניים
עבירות מלוכלכות הוא כבר מזמן לא עושה ובשנים האחרונות הוא נשאר עם הצקות קטנות ופרובוקציות לא רציניות..מי שמינה אותו לקפטן ממש לא חשב שזוהמה כזאת תצא לו מהפה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 15:45

מה כן אפשר לעשות?

ידענו( או אני לפחות), שטראש טוק זה צד חזק אצלו, אבל לאחל לשחקן ולאבא שלו סרטן? לקרוא לו נאצי? לא חשבתי שזה מגיע למקומות האלה. גם עם עבירות חזקות אני יכול להשלים, אבל אמירות כאלה זה כבר מוגזם. אני לא רוצה קפטן כזה בקבוצה שלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:45

אני מסכים עם העונש שיוני מציע, אבל הייתי מוסיף לזה גם שלילת סרט הקפטן לחודש. אני חושב שלפחות בשבועות הקרובים הוא לא ראוי להיות קפטן הקבוצה שלנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2012, 15:49

קודי כתב:אני מסכים עם העונש שיוני מציע, אבל הייתי מוסיף לזה גם שלילת סרט הקפטן לחודש. אני חושב שלפחות בשבועות הקרובים הוא לא ראוי להיות קפטן הקבוצה שלנו.

יכול להיות תוספת מעניינת. הקבוצה יכולה להסתדר חודש בלי קפטן.

אור וכרמל,
אתם צודקים. זה מגעיל ומכוער, אבל אני לא חושב שמדובר על הפרה של חוזה (כתוב או בלתי כתוב).
אני בטוח שפניני מצטער על מה שעשה, ושזה לא יחזור על עצמו. הוא גם ישמע את זה במשחק הקרוב של מכבי בנוקיה מהקהל.
אבל על מעידה כזאת, צריכה להיות תגובה שקולה ופרופורציונלית.
אפילו צהל נותן לחמאס לירות כמה רקטות, לפני שהוא מגיב בכל הכוח... :happy2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:50

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:52

jol9 כתב:מכיוון שמכבי לא המציאה את הספורט ואת הכדורסל, היא צריכה לנהוג לפי מה שמקובל במקומות אחרים דומים בעולם.

אבל מכבי כן המציאה את המלחמה בשירי השמעון תתאבד והשואה של הפועל. אם לא מלחמת החורמה של מכבי בעניין הזה שנמשכת כבר לפחות 5 שנים, אז לא הייתי אומר כלום. מכבי היא זו שהסבירה לכולנו עד כמה הדברים האלו חמורים ושצריך למגר אותם. מכבי היא זו שגייסה פוליטיקאים לנושא עד לרמה שהשירים האלו אולי יהפכו לעבירה פלילית. אלמלא זה, אז באמת זו היתה סתם עוד התבטאות טיפשית של פניני שלא הייתה דורשת תגובה חמורה במיוחד. אבל זה לא המצב, הרי שמעון ומכבי דרשו לא פעם אחת להעניש (בחומרה) קבוצות שהאוהדים שלהם שרים שירי שואה. אז איך שני הדברים האלו מסתדרים ביחד?

אם במכבי לא הולכים לעשות משהו אמיתי עם הסיפור של פניני, אז הם צריכים לנטוש אחת ולתמיד את הקמפיין נגיד שירי האוהדים ולסתום את הפה. לא רוצה לשמוע ראיונות של בלאט או של ליאור או של שמעון על איך השירים האלו נוראיים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 15:53

קודי כתב:
felix_r כתב:לא מבין את ההתפרצות של האנשים פה.
אז פניני קילל אותו, קילל באופן מוגזם, אז מה?

גם אני לא אהבתי את זה, אבל לא צריך להגזים

שבועיים הנהלת מכבי מזהירה ומתלוננת (ובצדק) בכל עיתון או אתר אפשרי על הקריאות הנלוזות של אוהדי הפועל ואז מתברר שקפטן מכבי, הוא ולא אחר, משמיע ביטויים לא פחות גרועים מאלה שהם הזהירו את כולם מהם. אם הוא לא יענש בחומרה אז יש הגדרה אחרת לצביעות? האם לקפטן מכבי מותר משהו שלאוהדים אסור?

קודם כל זה לא אותו דבר. אפילו לא קרוב. אלפי אוהדי הפועל שרים את השירים האלה כבר 30 שנה בפומבי, והתקשורת קוראת לקהל שלהם קהל נפלא. פניני בסך הכל קילל אותו באופן פרטי. שחקנים מקללים אחד את השני כל הזמן. אז פניני לקח את זה רחוק מדי, וזה ממש מגעיל, אבל עדיין זה לא משהו שלא קורה בכל שבוע במגרשי כדורסל או כדורגל.

אין חוק נגד קללות, יש חוק נגד הסטה. מה שעושה הקהל של הפועל זה הסטה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:55

jol9 כתב:אתם צודקים. זה מגעיל ומכוער, אבל אני לא חושב שמדובר על הפרה של חוזה (כתוב או בלתי כתוב). :happy2

אם זו לא הפרה של הקוד האתי, אז מה כן?

וזה לא שהחמאס עובד אצת צה"ל (או שכן?).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:58

felix_r כתב:קודם כל זה לא אותו דבר. אפילו לא קרוב. אלפי אוהדי הפועל שרים את השירים האלה כבר 30 שנה בפומבי, והתקשורת קוראת לקהל שלהם קהל נפלא. פניני בסך הכל קילל אותו באופן פרטי. שחקנים מקללים אחד את השני כל הזמן. אז פניני לקח את זה רחוק מדי, וזה ממש מגעיל, אבל עדיין זה לא משהו שלא קורה בכל שבוע במגרשי כדורסל או כדורגל.

אז מה שאתה אומר זה שלפניני מותר להגיד דברים שלאוהדי הפועל אסור כי זה "פומבי"? על זה נאמר FOH.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 15:59

roy1000

תתקן את הציטוטים שלך
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 16:01

roy1000 כתב:
felix_r כתב:קודם כל זה לא אותו דבר. אפילו לא קרוב. אלפי אוהדי הפועל שרים את השירים האלה כבר 30 שנה בפומבי, והתקשורת קוראת לקהל שלהם קהל נפלא. פניני בסך הכל קילל אותו באופן פרטי. שחקנים מקללים אחד את השני כל הזמן. אז פניני לקח את זה רחוק מדי, וזה ממש מגעיל, אבל עדיין זה לא משהו שלא קורה בכל שבוע במגרשי כדורסל או כדורגל.

אז מה שאתה אומר זה שלפניני מותר להגיד דברים שלאוהדי הפועל אסור כי זה "פומבי"? על זה נאמר FOH.

ההפך הוא הנכון
שחקנים צריכים לתת דוגמה לקהל
כשהקהל של הפועל שר לרגב פנאן על אבא שלו מתן נאור היה הראשון שיצא בפומבי נגד הדבר הזה..הוא לא שתק ובטח שלא הנהיג את הדברים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 16:05

כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.

אז לטעמך זה אותו דבר, אבל מבחינת החוק זה דבר אחר לגמרי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 16:08

מבחינה חוקית אין איסור על אף אחד מהמקרים. גם קריאה המונית להתאבדות של שמעון מזרחי, היא מאוד חוקית, וגם לא נחשבת כהסתה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2012, 16:11

מה כן אפשר לעשות?

מסכים בהחלט.
למרות שרק על הטמטום שלו אחרי שטיפת המוח שמכבי עשתה בתקשורת, מגיע לו עונש סטייל טיפול בניצולי שואה על סף רעב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 16:12

מישהו ראה את המשחק של שחטאר נגד נורשלאנד בצ'מפיונס?
היה שחקן על הדשא כשהכדור היה אצל נורשלאנד והם הוציאו אותו החוצה בשביל שהשחקן יקבל טיפול
אחרי זה כששחטאר קיבלו בחזרה את הכדור והיו צריכים לעשות מה שעושים תמיד, להחזיר את הכדור לקבוצה שהחזיקה בו לפני ההוצאה לחוץ, לואיז אדריאנו לקח את הכדור והבקיע שער לא ספורטיבי

גם כאן מבחינה חוקית אין איסור על הבקעת שער כזה אבל באופ''א הגדילו ראש והשעו אותו על חוסר ספורטיביות

יש דברים שלא צריכה להיות בירוקרטיה לגביהם..רק COMMON SENSE

מסכים בהחלט.
למרות שרק על הטמטום שלו אחרי שטיפת המוח שמכבי עשתה בתקשורת, מגיע לו עונש סטייל טיפול בניצולי שואה על סף רעב.

שחקן פוטבול ב-NFL עם עבר בעייתי מאוד שעשה שינוי של 180 מעלות בשנים האחרונות החליט שבתור פיצוי הוא כל יום ראשון הולך למחסה של הומלסים, שוטף להם את כפות הרגליים ונותן להם נעליים חדשות..זה באמת נקרא להשתנות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 03 דצמבר 2012, 16:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2012, 16:13

felix_r כתב:

כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.

אז לטעמך זה אותו דבר, אבל מבחינת החוק זה דבר אחר לגמרי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?

לשיטתך גם שכיבות השמיכה שמכבי עשתה באוסישקין , באופן מאורגן והפגנתי , היא עבירה על החוק?

רק על הטימטום של פניני שהוציא את הג'ורה הזאת מהפה שלו אחרי שמכבי שטפה את המוח לכולנו , מגיע לו עונש.

סתם אדיוט , אדיוט שעוד לא התבגר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 16:14

MTA2311 כתב:מבחינה חוקית אין איסור על אף אחד מהמקרים. גם קריאה המונית להתאבדות של שמעון מזרחי, היא מאוד חוקית, וגם לא נחשבת כהסתה.

מה אתה אומר? אני רוצה לראות אם שלושת אלפים אנשים ילכו ברחוב ויצעקו ביחד "מוות לערבים" ושלא יעצרו אותם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־17 אורחים