jol9 כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .
עובדתית אם היינו קבוצה כזו רעה לא היינו מפסידים לשתי קבוצות שכנראה יהיו בהצלבה בנקודה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים .
העובדה שאלו היו משחקי בית אומרת שאנחנו באמת קבוצה פחות טובה מהן אבל שוב קבוצה רעה זו לא , בינונית כן.
+1
אמנם לדעתי מכבי באמת קבוצה חלשה(יחסית לקבוצות שהיו בשנים האחרונים), אבל מפה ועד לרצות שהקבוצה שאני אוהד תפסיד? לא מוכן לקבל את זה בשום מצב
כל הכבוד! פרס אוהד השנה בדרך. אם היית מסוגל לראות צעד אחד קדימה, היית מבין שכל ניצחון במה שנשאר מהעונה הזאת, מקטין משמעותית את הסיכוי שנראה פה משהו שונה שנה הבאה. ניפגש בקיץ...
אור, אתה לא יודע מה יהיה באיזה מצב. אף אחד לא הבטיח לך שאם מכבי תמשיך להיות גרועה, פתאום תראה כאן בעונה הבאה מצעד של כוכבים.
זה לא יקרה.
מה שכן יכול לקרות זה פיתורין של המאמן היחיד שיכול להצליח בתוך הקבוצה הזאת של מכבי, ואת זה נראה לי הרוב לא רוצים.
אני כן יודע. להצלבה לא נעלה, אבל אם נהיה קרובים למקום הרביעי ימשיכו למכור לנו את השקרים שמוכרים לנו כל שנה. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שזה קורה, ואני לא ממציא פה שטויות בלי ביסוס.
קצת מצחיק שאתה אומר שאני לא יודע מה יהיה באיזה מצב, אבל שני משפטים אחרי זה קובע שבלאט הוא המאמן היחיד שיכול להצליח במכבי, ושסביר שיפטרו אותו.