טופ 16, מח' 6: מכבי נגד בשיקטאש - חמישי, 20:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טופ 16, מח' 6: מכבי נגד בשיקטאש - חמישי, 20:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 20:44

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
עידן כתב:
יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .

עובדתית אם היינו קבוצה כזו רעה לא היינו מפסידים לשתי קבוצות שכנראה יהיו בהצלבה בנקודה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים .

העובדה שאלו היו משחקי בית אומרת שאנחנו באמת קבוצה פחות טובה מהן אבל שוב קבוצה רעה זו לא , בינונית כן.

+1

אמנם לדעתי מכבי באמת קבוצה חלשה(יחסית לקבוצות שהיו בשנים האחרונים), אבל מפה ועד לרצות שהקבוצה שאני אוהד תפסיד? לא מוכן לקבל את זה בשום מצב

כל הכבוד! פרס אוהד השנה בדרך. אם היית מסוגל לראות צעד אחד קדימה, היית מבין שכל ניצחון במה שנשאר מהעונה הזאת, מקטין משמעותית את הסיכוי שנראה פה משהו שונה שנה הבאה. ניפגש בקיץ...

אור, אתה לא יודע מה יהיה באיזה מצב. אף אחד לא הבטיח לך שאם מכבי תמשיך להיות גרועה, פתאום תראה כאן בעונה הבאה מצעד של כוכבים.
זה לא יקרה.
מה שכן יכול לקרות זה פיתורין של המאמן היחיד שיכול להצליח בתוך הקבוצה הזאת של מכבי, ואת זה נראה לי הרוב לא רוצים.

אני כן יודע. להצלבה לא נעלה, אבל אם נהיה קרובים למקום הרביעי ימשיכו למכור לנו את השקרים שמוכרים לנו כל שנה. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שזה קורה, ואני לא ממציא פה שטויות בלי ביסוס.
קצת מצחיק שאתה אומר שאני לא יודע מה יהיה באיזה מצב, אבל שני משפטים אחרי זה קובע שבלאט הוא המאמן היחיד שיכול להצליח במכבי, ושסביר שיפטרו אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 20:51

והנה זה מתחיל.. באתר הרשמי ובפייסבוק פותחים את הידיעה על הניצחון ב"עוד לא אבדה תקוותינו". העיקר שיש עוד מישהו שמאמין...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 31 ינואר 2013, 20:51

אם לא נעלה להצלבה, אף אחד לא ינסה למכור לנו כלום, יש גבול לפתטיות.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2013, 20:55

יש משהו במה שאור אומר.
גם שנה שעברה לא היתה לנו קבוצה טובה מי יודע מה ורוב העונה הכדורסל היה די עלוב, אבל אז באה סדרה אחת גדולה ונהדרת ופתאום אנחנו בתחושה שהיתה דווקא עונה לא רעה וקבוצה נחמדה והנה - צורת החשיבה שהביאה לבנייה לא טובה בעונה הקודמת כנראה עובדת ולכן אפשר להמשיך באותה דרך.
אז אי אפשר לדעת מה יהיה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 ינואר 2013, 21:08

שנה שעברה היתה למכבי קבוצה טובה שהיתה מרחק יריקה מהפיינל פור , זה שאנשים פה סירבו לראות את זה לא הופך את הקבוצה ההיא לקבוצה חלשה .

השנה הקבוצה באמת חלשה בהרבה ועדיין הסיכויים לעלות להצלבה קיימים בהחלט , עובדתית הפסד מחר של חימקי והמקום הרביעי במרחק ניצחון אחד של מכבי יותר מחימקי ב-8 המחזורים שנותרו .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2013, 21:21

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
עידן כתב:
יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .

עובדתית אם היינו קבוצה כזו רעה לא היינו מפסידים לשתי קבוצות שכנראה יהיו בהצלבה בנקודה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים .

העובדה שאלו היו משחקי בית אומרת שאנחנו באמת קבוצה פחות טובה מהן אבל שוב קבוצה רעה זו לא , בינונית כן.

+1

אמנם לדעתי מכבי באמת קבוצה חלשה(יחסית לקבוצות שהיו בשנים האחרונים), אבל מפה ועד לרצות שהקבוצה שאני אוהד תפסיד? לא מוכן לקבל את זה בשום מצב

כל הכבוד! פרס אוהד השנה בדרך. אם היית מסוגל לראות צעד אחד קדימה, היית מבין שכל ניצחון במה שנשאר מהעונה הזאת, מקטין משמעותית את הסיכוי שנראה פה משהו שונה שנה הבאה. ניפגש בקיץ...

אור, אתה לא יודע מה יהיה באיזה מצב. אף אחד לא הבטיח לך שאם מכבי תמשיך להיות גרועה, פתאום תראה כאן בעונה הבאה מצעד של כוכבים.
זה לא יקרה.
מה שכן יכול לקרות זה פיתורין של המאמן היחיד שיכול להצליח בתוך הקבוצה הזאת של מכבי, ואת זה נראה לי הרוב לא רוצים.

אני כן יודע. להצלבה לא נעלה, אבל אם נהיה קרובים למקום הרביעי ימשיכו למכור לנו את השקרים שמוכרים לנו כל שנה. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שזה קורה, ואני לא ממציא פה שטויות בלי ביסוס.
קצת מצחיק שאתה אומר שאני לא יודע מה יהיה באיזה מצב, אבל שני משפטים אחרי זה קובע שבלאט הוא המאמן היחיד שיכול להצליח במכבי, ושסביר שיפטרו אותו.

הכוונה שלי היא שאתה לא יכול לדעת מה יהיה בהקשר להתנהלות של מכבי.
האם הפסד נוסף כזה או אחר ישנה משהו?

הרי אי עלייה להצלבה זה כשלון, איך שלא תראה את זה.

ד"א אני לא קבעתי שסביר שהוא יפוטר, אלא שזה משהו שיכול לקרות.
לגבי היותו של בלאט המאמן היחיד שיכול להצליח במכבי, הרי שזוהי עובדה, שמאז פיני בסוף השושלת, לא היה אף מאמן שהצליח במכבי, במובן מלא של המילה הצלחה.
ספאחיה, קטש, צביקה, אפי ופיני בקדנציה השלישית, או פוטרו, או הפסידו תארים מקומיים או כשלו באירופה.
בלאט לקח את כל התארים המקומיים, הגיע לגמר היורוליג והיה רחוק מרחק סל אחד מפיינל פור שני ברציפות, וכל זה בתנאי עבודה בלתי אפשריים, ועם תקציב נמוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 21:26

להגיד שהוא היחיד שהצליח בשנים האחרונות, זאת עובדה. אבל להגיד שהוא היחיד שיכול להצליח? זה כבר ניחוש. יש עוד אופציות, ואולי אם ההנהלה לא הייתה עובדת עלינו בעיניים ומחתימה מאמנים מביכים כמו קטש ואפי, או הייתה נותנת צ'אנס אמיתי לספאחיה, היו פה עוד מאמנים מוצלחים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2013, 21:44

דייויד בלאט:
כולם יודעים שיש לנו פוטנציאל, ראינו את זה כבר בשתי המחציות מול אולימפיאקוס וקאחה לבוראל".

מי זה כולם??
ועל איזה פוטנציאל הוא מדבר? אולי פוטנציאל בהרכבת שולחנות?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2013, 21:48

MTA2311 כתב:להגיד שהוא היחיד שהצליח בשנים האחרונות, זאת עובדה. אבל להגיד שהוא היחיד שיכול להצליח? זה כבר ניחוש. יש עוד אופציות, ואולי אם ההנהלה לא הייתה עובדת עלינו בעיניים ומחתימה מאמנים מביכים כמו קטש ואפי, או הייתה נותנת צ'אנס אמיתי לספאחיה, היו פה עוד מאמנים מוצלחים.

אולי...
בסופו של דבר, מכבי מהמרת על שחקנים. אם היא תהמר גם על מאמן, אז יש סיכוי שתראה כאן קטסטרופה שעוד תעלה לקבוצה הרבה מאוד כסף
כמו במקרה של אפי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 ינואר 2013, 21:49

הפכנו לאוהדים עם חשיבה לוזרית.
אני קורא פה אנשים שאומרים לא קרה כלום שאנחנו שנה שנתיים לא מגיעים לפיינל-פור וכל מיני משפטים
שהם כביכול אמורים להיות נכונים, אך הם בעצם לא.
נכון שלא קרה כלום, לא יקרה כלום גם אם לא נעבור שלב ביורוליג 10 שנים ברציפות,
המועדון שלנו הוא המעוטר ביותר בהיסטורייה האירופאית אחרי פנתינאייקוס,
והמועדון עם הכי הרבה הופעות בגמר הגביע האירופאי.
איך הגענו למצב שאנחנו משלימים עם הגישה הביזיונית של ההנהלה ומאפשרים להם עוד לירות את כל החצים לעבר בלאט?
הרי כל מה שעד עכשיו הצליח לבלאט כאן היה בגדר נס גם ככה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 22:08

אז בסופו של דבר פיני אומר את מה שכולנו אומרים:"הרבה סיבות משפיעות על היכולת של מכבי. מה שבטוח, לא צריך להאשים רק את המאמן. רוב השנים במועדון הייתה החלטה קרדינלית שרק מאמן ישראלי יאמן את הקבוצה. כיום אין מאמן ישראלי טוב יותר מבלאט לעמוד בראש המועדון. השאלה היא אם מכבי יכולה להמשיך עם הרכב השחקנים הזה ואם אפשר להפיק ממנו יותר ממה שראינו עד עכשיו? התשובה: כנראה שלא וכנראה שיהיו שינויים, לאו דווקא בעמדת המאמן. לא ראיתי יותר מדי מאמנים זרים שהצליחו במכבי, מלבד רודי דמיקו שלקח את שלושת התארים החשובים בשנת 1981, כולל אליפות ביניבשתית. אגב, גם אותו שלחו הביתה.

כדי להמשיך, להלהיב את הקהל ולתת לו תקווה, הקבוצה חייבת לשנות את הרוח ואת האטרקטיביות שלה."
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 31 ינואר 2013, 22:31

חחח כשפיני אומר שאין מאמן טוב ישראלי טוב יותר מבלאט, הוא מדבר גם על עצמו?? :bigsmile2
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 31 ינואר 2013, 22:34

מישהו חייב ללמד את פלאניניץ' איך לבצע חסימה בשביל שחקן.. זה היה מופע פתאטי היום מצידו. 3 עבירות רק על זה הלכו לו!
הוא בכלל נראה בוסר, אבל במקרה שלו מראש אי אפשר היה לצפות שיקרה יותר.. אני מקווה שבעונה הבאה כבר נראה חיבור יותר טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי שחף » 31 ינואר 2013, 23:08

MTA2311 כתב:אז בסופו של דבר פיני אומר את מה שכולנו אומרים:"הרבה סיבות משפיעות על היכולת של מכבי. מה שבטוח, לא צריך להאשים רק את המאמן. רוב השנים במועדון הייתה החלטה קרדינלית שרק מאמן ישראלי יאמן את הקבוצה. כיום אין מאמן ישראלי טוב יותר מבלאט לעמוד בראש המועדון. השאלה היא אם מכבי יכולה להמשיך עם הרכב השחקנים הזה ואם אפשר להפיק ממנו יותר ממה שראינו עד עכשיו? התשובה: כנראה שלא וכנראה שיהיו שינויים, לאו דווקא בעמדת המאמן. לא ראיתי יותר מדי מאמנים זרים שהצליחו במכבי, מלבד רודי דמיקו שלקח את שלושת התארים החשובים בשנת 1981, כולל אליפות ביניבשתית. אגב, גם אותו שלחו הביתה.

כדי להמשיך, להלהיב את הקהל ולתת לו תקווה, הקבוצה חייבת לשנות את הרוח ואת האטרקטיביות שלה."

שמעתי את פיני מדבר אצל אופירה באמצע השבוע. זה לא ממש רוח הדברים שלו שם והאמת שעושה רושם שהוא בעיקר ניסה לצאת פה בסדר עם בלאט.
קודם כל, הוא טען שרק במקרים מאוד נדירים ההנהלה של מכבי קובעת לחלוטין את ההחתמות("ההנהלה של מכבי ת"א כמעט ולא מחליטה לבד לגבי שחקן. מאמן בדרך כלל הוא שותף לכל הפחות, אם לא מחליט"), רק במקרים של שחקן צעיר שמאוד מאוד רוצים להחתים. כלומר לבלאט יש חלק מאוד גדול בכישלון שבבניית הסגל ולא רק לדני פדרמן.
חוץ מזה "מי שלוקח את כל הקרדיט עליו כשמצליחים צריך לקחת את האשמה"
חוץ מזה, הוא פחות או יותר אמר שבלאט אשם ברוב תחלואי העונה הנוכחית.

חוץ מזה, זה מה שפיני אמר, לא נגעתי: "אני מעריך שמכבי ישקיעו את הכסף בשנה הבאה באובראדוביץ' ובשני שחקנים במיליון דולר". לפני זה הוא הזכיר את ההיכרות המצויינת שלו עם דייויד פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 31 ינואר 2013, 23:12

"כדי להמשיך, להלהיב את הקהל ולתת לו תקווה, הקבוצה חייבת לשנות את הרוח ואת האטרקטיביות שלה."
~Box & 1~

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 23:17

שחף כתב:
MTA2311 כתב:אז בסופו של דבר פיני אומר את מה שכולנו אומרים:"הרבה סיבות משפיעות על היכולת של מכבי. מה שבטוח, לא צריך להאשים רק את המאמן. רוב השנים במועדון הייתה החלטה קרדינלית שרק מאמן ישראלי יאמן את הקבוצה. כיום אין מאמן ישראלי טוב יותר מבלאט לעמוד בראש המועדון. השאלה היא אם מכבי יכולה להמשיך עם הרכב השחקנים הזה ואם אפשר להפיק ממנו יותר ממה שראינו עד עכשיו? התשובה: כנראה שלא וכנראה שיהיו שינויים, לאו דווקא בעמדת המאמן. לא ראיתי יותר מדי מאמנים זרים שהצליחו במכבי, מלבד רודי דמיקו שלקח את שלושת התארים החשובים בשנת 1981, כולל אליפות ביניבשתית. אגב, גם אותו שלחו הביתה.

שמעתי את פיני מדבר אצל אופירה באמצע השבוע. זה לא ממש רוח הדברים שלו שם והאמת שעושה רושם שהוא בעיקר ניסה לצאת פה בסדר עם בלאט.
קודם כל, הוא טען שרק במקרים מאוד נדירים ההנהלה של מכבי קובעת לחלוטין את ההחתמות("ההנהלה של מכבי ת"א כמעט ולא מחליטה לבד לגבי שחקן. מאמן בדרך כלל הוא שותף לכל הפחות, אם לא מחליט"), רק במקרים של שחקן צעיר שמאוד מאוד רוצים להחתים. כלומר לבלאט יש חלק מאוד גדול בכישלון שבבניית הסגל ולא רק לדני פדרמן.
חוץ מזה "מי שלוקח את כל הקרדיט עליו כשמצליחים צריך לקחת את האשמה"
חוץ מזה, הוא פחות או יותר אמר שבלאט אשם ברוב תחלואי העונה הנוכחית.

חוץ מזה, זה מה שפיני אמר, לא נגעתי: "אני מעריך שמכבי ישקיעו את הכסף בשנה הבאה באובראדוביץ' ובשני שחקנים במיליון דולר". לפני זה הוא הזכיר את ההיכרות המצויינת שלו עם דייויד פדרמן.

בקדנציה האחרונה של פיני, דני פדרמן עוד למד בלונדון לדעתי. סביר להניח שפיני קיבל הרבה יותר קרדיט מבלאט, למרות שאין ספק שגם לבלאט יש חלק לא קטן בבחירת השחקנים שהגיעו לכאן.

ד"א, כל מה שפיני אמר בראיון עם אופירה, לא סותר את מה שהוא כותב בטור. זה שבלאט אשם במידה כזאת או אחרת באיך שהקבוצה נראית העונה, לא אומר שהוא לא המאמן הישראלי הכי טוב שמכבי יכולה להביא כרגע.
לדעתי, אלא אם יקרה משהו באמת יוצא דופן ואובראדוביץ' יחתום כאן, בלאט לא ילך לשום מקום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 31 ינואר 2013, 23:23

עם זה אני כן מסכים. ועדיין, אני חושב שמכבי תצטרך לעשות משהו כדי לשכנע את ערוץ 10 לשלם לה כל כך הרבה כסף(או כל ערוץ אחר). המנויים זה אולי קהל שבוי, כהגדרתו של רוי, אבל עוד שנה עם תומאסים ומדלים וגם הערוץ הקהילתי לא ישדר את מכבי באירופה. אובראדוביץ' זה משהו אחר. וחוץ מזה, אף מאמן ב-20 ומשהו שנים האחרונות לא סגר יותר מ-3 שנים במכבי.
שחף

הודעהעל ידי גל מקל » 01 פברואר 2013, 00:38

המשחק של ליאור אליהו חולה. ( אמרו עם 40 חום ?) .
(והייתי שמח לדעת מה הוא לקח כי אני במצב הזה , מחרחר במיטה כמו לוויתן גוסס, ולא מוציא את הראש מהשמיכה)
ועוד משחק טוב מאד ( הקוסט טו קוסט אחרי חסימה לדאנק לדעתי מועמד למקום ראשון במהלכי השבוע).
מזכיר לי ,ואני מתאר לעצמי שלא רק לי, עוד שחקן מכבי שנהג להתעלות עם 40 חום,
וזה המקרה המפורסם ביותר.
http://www.youtube.com/watch?v=jTntc9J0tuw
גל מקל

הודעהעל ידי ניצן » 01 פברואר 2013, 01:19

אחרי המשחק היום אפשר להגיד בוודאות שמכבי קבוצה גדולה שתיקח את היורוליג
ניצן

הודעהעל ידי michael » 01 פברואר 2013, 07:18

סתם משחק , נגד סתם קבוצה - בסתם עונה.

לא נעלה לשלב הבא , סה"כ הבלחה נגד קבוצה חלשה.

אין מה להתלהב ואין מה לצפות.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים