ליאור, היה טוב וטוב שהיה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליאור, היה טוב וטוב שהיה

הודעהעל ידי jol9 » 05 אפריל 2013, 22:44

MTA2311 כתב:לא רק שמכבי מצליחה יותר כשליאור לא משחק, היא גם קולעת יותר ובאחוזים יותר טובים. גם אם נצטרך ספארק בהתקפה, הוא לא יבוא מליאור. לא מול בארסה ולא מול ריאל.
ההצלחה של מכבי בלעדיו הייתה אמורה להוריד אתכם מבלאט שלא נותן לו מספיק קרדיט. כנראה שלא משנה כמה הוא יהיה רע, או כמה הקבוצה תצליח בלעדיו, זה לא יקרה לעולם.

אני לא מבין מה אתה רוצה שנגיד?
אני בניגוד לפליקס, מעריץ גדול של בלאט, ואם אצל פליקס הביקורת יכולה להשמע מגמתית, אז אצלי זה לא המצב.

זה שאפשר להפיק מליאור הרבה יותר, זה ברור. השאלה היא מה המחיר של זה. ע"פ התוצאות, נראה שהדרך של בלאט היא הנכונה, אבל הביקורת כאן היא לגיטימית
לחלוטין, כמו כל (או כמעט כל) ביקורת מקצועית אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 אפריל 2013, 22:55

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:לא רק שמכבי מצליחה יותר כשליאור לא משחק, היא גם קולעת יותר ובאחוזים יותר טובים. גם אם נצטרך ספארק בהתקפה, הוא לא יבוא מליאור. לא מול בארסה ולא מול ריאל.
ההצלחה של מכבי בלעדיו הייתה אמורה להוריד אתכם מבלאט שלא נותן לו מספיק קרדיט. כנראה שלא משנה כמה הוא יהיה רע, או כמה הקבוצה תצליח בלעדיו, זה לא יקרה לעולם.

אני בניגוד לפליקס, מעריץ גדול של בלאט, ואם אצל פליקס הביקורת יכולה להשמע מגמתית, אז אצלי זה לא המצב.

זה שאפשר להפיק מליאור הרבה יותר, זה ברור. השאלה היא מה המחיר של זה. ע"פ התוצאות, נראה שהדרך של בלאט היא הנכונה, אבל הביקורת כאן היא לגיטימית

זה שבסיבוב הראשון של הטופ-16 סמית' היה חלש, ובסיבוב השני נכנס לכושר קליעה מטורף, לא ממש מוכיח שליאור הוא זה שהפריע.
יכול להיות שכן ויכול להיות שזה רק צירוף מקרים. זה לא שליאור שחקן אנוכי והוא לא נתן את הכדור לסמית'.
צירוף המקרים הזה יכול להתפרש לכל כיוון, וכל אחת מהאפשרויות עדיין צריכה הוכחות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 11:22

felix_r כתב:
jol9 כתב:

זה שבסיבוב הראשון של הטופ-16 סמית' היה חלש, ובסיבוב השני נכנס לכושר קליעה מטורף, לא ממש מוכיח שליאור הוא זה שהפריע.
יכול להיות שכן ויכול להיות שזה רק צירוף מקרים. זה לא שליאור שחקן אנוכי והוא לא נתן את הכדור לסמית'.
צירוף המקרים הזה יכול להתפרש לכל כיוון, וכל אחת מהאפשרויות עדיין צריכה הוכחות.

זה בדיוק מה שכתבתי לאורך כל הדרך. מדובר בעניין נסיבתי לחלוטין.
לוגאן מפגיז, סמית' מדהים, אפילו היקמן נותן סיבוב שני נהדר. יחד עם ג'יימס, אלה השחקנים שאחראים על הכדורסל הטוב שמכבי מציגה (נשאיר רגע את בלאט בצד).
ליאור בוודאי לא היה מזיק לזה.

הדבר היחיד הטוב מבחינתי שיצא מהיעדרותו של ליאור, זה ההרכבים עם שני SFים על המגרש (סמית' ופניני, סמית' ולאנדסברג ולפעמים גם פניני ולאנדסברג).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 11:30

לא ראיתי אף הודעה בפורום הזה שאומרת שבגלל ליאור לא שיחקנו טוב.

מכבי שיחקה מצויין, בלי ליאור(השחקן הכי יקר בקבוצה)- ליאור מיותר.
חוץ מזה יוני, בלאט לא רוצה אותו. כשבלאט לא רצה את סופו תמכת בשחרורו. מה קרה עכשיו?

גם אני חושב שהת'רד החדש שנפתח עליו מיותר, אבל אם אתם ממשיכים להגיב, אין סיבה שאנחנו לא נמשיך גם. לנו לפחות יש קייס, לכם כבר שלוש שנים אין טיעון תומך לגיטימי אחד. רק תירוצים ותיאוריות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 11:33

MTA2311 כתב:לא ראיתי אף הודעה בפורום הזה שאומרת שבגלל ליאור לא שיחקנו טוב.

מכבי שיחקה מצויין, בלי ליאור(השחקן הכי יקר בקבוצה)- ליאור מיותר.
חוץ מזה יוני, בלאט לא רוצה אותו. כשבלאט לא רצה את סופו תמכת בשחרורו. מה קרה עכשיו?

גם אני חושב שהת'רד החדש שנפתח עליו מיותר, אבל אם אתם ממשיכים להגיב, אין סיבה שאנחנו לא נמשיך גם. לנו לפחות יש קייס, לכם כבר שלוש שנים אין טיעון תומך לגיטימי אחד. רק תירוצים ותיאוריות.

אם בלאט לא רוצה אותו, ואם לא יהיה לו חוזה, אז שישחררו אותו. אין לי בעיה עם זה.
אבל זה לא המצב כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אפריל 2013, 11:39

למה החוזה שלו הוא פאקטור בשבילך? זה לא עסקנו בכלל.
הקיץ דיברת על כך שאסור שיהיה שחקן בקבוצה שבלאט לא רוצה, אבל עם ליאור זה לא תופס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 אפריל 2013, 11:59

MTA2311 כתב:למה החוזה שלו הוא פאקטור בשבילך? זה לא עסקנו בכלל.
הקיץ דיברת על כך שאסור שיהיה שחקן בקבוצה שבלאט לא רוצה, אבל עם ליאור זה לא תופס.

אמירה שאסור שיהיה בקבוצה שחקן שהמאמן לא רוצה, היא אמירה כללית.
פרט לכך יש גם אילוצים.

אם מכבי תצליח למצוא לליאור קבוצה, וכל הצדדים יהיו מעוניינים במעבר, אז לי לא תהיה בעיה מיוחדת עם זה (למרות שבטח זה לא ישמח אותי).
בהקשר לסופו, אני לא הייתי סגור על עצמי, אבל הנטייה היתה כן לשחררו, בגלל היכולת החלשה שלו רוב העונה (גם אצלו בגלל פציעה כנראה).
יכול להיות שבסוף העונה, אני אגיד את אותו הדבר גם על ליאור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אפריל 2013, 16:16

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אפריל 2013, 17:26

rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2632232

:rolleyes
"ליאור הוא טיפוס שלא יודע להתמודד עם חוסר-הצלחה", מספר אותו מקורב לשחקן. "במובן הזה הוא לא פניני. הוא תמיד צריך ליטופים. כשהולכים איתו, הוא טוב. אבל כשהוא מקבל מכה, הוא משפיל את הראש - במקום להוכיח שטועים איתו, הוא נכנס עמוק יותר לקונכייה שלו.''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 10 אפריל 2013, 17:44

למה להביא לפה את הזוהמה של הינשוף המקומט הזה?

חייב להתקלח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 10 אפריל 2013, 20:08

אנחנו מתעסקים בזה כבר כמה וכמה שבועות, אז זה רק טבעי שגם גרינוולד יתעסק בזה.
לא מצאתי שם שום דבר מוזר או לא הגיוני.

ליאור זאת באמת בעיה לא פשוטה, כי מצד אחד חבל שכישרון כזה מתבזבז על הספסל, ומצד שני חבל שליאור עצמו מחפש תירוצים ולא מוצא את הדרך לשכנע
את בלאט שמגיעות לו הדקות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אפריל 2013, 20:28

ל
Holiday_Armadillo כתב:

"ליאור הוא טיפוס שלא יודע להתמודד עם חוסר-הצלחה", מספר אותו מקורב לשחקן. "במובן הזה הוא לא פניני. הוא תמיד צריך ליטופים. כשהולכים איתו, הוא טוב. אבל כשהוא מקבל מכה, הוא משפיל את הראש - במקום להוכיח שטועים איתו, הוא נכנס עמוק יותר לקונכייה שלו.''

זה לא חדש לגביו, ראינו את זה גם אצל צביקה.
כזה הוא....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אפריל 2013, 20:30

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כזה הוא....

כל אחד יכול להרגיש עם זה איך שבא לו
אני מניחה שיש כאלה שאין להם בעיה(וזה לגיטימי)אבל ממש לא בא לי בלרינות רגשיות בקבוצה שלי שיתרסקו כשמשהו לא הולך
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 10 אפריל 2013, 20:31

חנו'ש כתב:ל
Holiday_Armadillo כתב:

כזה הוא....

לכל שחקן יש אופי שונה. מאמן חכם ולא מפונק יודע למצוא את "המפתח" הנכון לכל אחד על מנת להוציא את המקסימום מהסגל. מאמן פחות חכם או/ו יותר מפונק - שם זיין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 אפריל 2013, 20:32

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כזה הוא....

אני מניחה שיש כאלה שאין להם בעיה(וזה לגיטימי)אבל ממש לא בא לי בלרינות רגשיות בקבוצה שלי שיתרסקו כשמשהו לא הולך

מכיוון שגם אני בן אדם רגיש, אני בהחלט יכולה להזדהות.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אפריל 2013, 20:33

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כזה הוא....

מכיוון שגם אני בן אדם רגיש, אני בהחלט יכולה להזדהות.... :roll:

ומכיוון שאני מתה בפנים, אני לא יכולה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אפריל 2013, 20:34

״מפונק״
הוא היה מפונק אם היה לו תקציב של ברצלונה.
בלאט הוא ההפך הגדול, הוא איש של עבודה קשה, זכותו לא לרצות שחקנים שמתאימים לאידאולוגיה שלו, מפונק זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו, גם אם אתה לא אוהב אותו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MaccabiTA » 10 אפריל 2013, 20:37

השוואה קטנה בין מדלי לליאור, כולל סטטיסטיקות קצת יותר מתקדמות (ומותאמות לדוגמא ל28 דקות משחק) http://www.in-the-game.org/stats.php?pl ... LEY%2C+NIK
אפשר לראות שאין מה להשוות ביניהם בכלל.. בין אם זה באחוזים מהשדה, כולל טרו-שוטינג וכד' שם ליאור לוקח בענק, דרך אגב הלייאפים המוזרים של מדלי מביאים אותו לאחוז עלוב של 35% ליד הטבעת, מחצי מרחק הוא גם לא מציאה גדולה עם 27%. ליאור לוקח פחות ריבאונדים? אולי מדלי מככב נגד בשיקטאש אבל גם הוא לא הראה יותר מדי לאורך העונה, ההבדל ביניהם עומד על חצי ריבאונד ל28 דקות, בלוקים? הבדל כמעט לא קיים. אם מסתכלים על אסיסטים אין בכלל מה להשוות (פי 4 לטובת ליאור) אבל לא מפתיע לכל מי שראה את הגאון מדלי משחק כדורסל והבין שזה לא רק שאין לו אינטיליגנצייה, אלא ספק אם הוא יודע לאיית את המילה אינטיליגנצייה.

בכל מקרה הסטטיסטיקה הזאת מראה לדעתי את המובן מאליו, על המגרש אני מעדיף את ליאור. מה לעשות, יש בו לא מעט פאקים אבל אם האופציה השנייה היא מדלי אין בכלל שאלה, הוא פשוט הצליח להביא כמה בלוקים וזה טוב ויפה אבל הוא לא נותן יותר מדי בהגנה אם מסתכלים על זה בצורה יותר כללית ממשחק או שתיים וכמה בלוקים שמצטלמים יפה. כרגע כל קשר בין מדלי לכדורסל מקרי בהחלט ואני מעדיף גם ליאור קטוע רגל עליו. אם עונה הבאה האופציות יהיו יותר מרשימות יהיה על מה לדבר אבל כרגע, לדעתי, אין.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 10 אפריל 2013, 20:42

MaccabiTA כתב:השוואה קטנה בין מדלי לליאור, כולל סטטיסטיקות קצת יותר מתקדמות (ומותאמות לדוגמא ל28 דקות משחק) http://www.in-the-game.org/stats.php?pl ... LEY%2C+NIK
אפשר לראות שאין מה להשוות ביניהם בכלל.. בין אם זה באחוזים מהשדה, כולל טרו-שוטינג וכד' שם ליאור לוקח בענק, דרך אגב הלייאפים המוזרים של מדלי מביאים אותו לאחוז עלוב של 35% ליד הטבעת, מחצי מרחק הוא גם לא מציאה גדולה עם 27%. ליאור לוקח פחות ריבאונדים? אולי מדלי מככב נגד בשיקטאש אבל גם הוא לא הראה יותר מדי לאורך העונה, ההבדל ביניהם עומד על חצי ריבאונד ל28 דקות, בלוקים? הבדל כמעט לא קיים. אם מסתכלים על אסיסטים אין בכלל מה להשוות (פי 4 לטובת ליאור) אבל לא מפתיע לכל מי שראה את הגאון מדלי משחק כדורסל והבין שזה לא רק שאין לו אינטיליגנצייה, אלא ספק אם הוא יודע לאיית את המילה אינטיליגנצייה.

בכל מקרה הסטטיסטיקה הזאת מראה לדעתי את המובן מאליו, על המגרש אני מעדיף את ליאור. מה לעשות, יש בו לא מעט פאקים אבל אם האופציה השנייה היא מדלי אין בכלל שאלה, הוא פשוט הצליח להביא כמה בלוקים וזה טוב ויפה אבל הוא לא נותן יותר מדי בהגנה אם מסתכלים על זה בצורה יותר כללית ממשחק או שתיים וכמה בלוקים שמצטלמים יפה. כרגע כל קשר בין מדלי לכדורסל מקרי בהחלט ואני מעדיף גם ליאור קטוע רגל עליו. אם עונה הבאה האופציות יהיו יותר מרשימות יהיה על מה לדבר אבל כרגע, לדעתי, אין.

שכחת לבדוק דבר אחד, מדד הפלוס/מינוס של אליהו.
~Box & 1~

הודעהעל ידי MaccabiTA » 10 אפריל 2013, 20:46

~Box & 1~ כתב:
MaccabiTA כתב:השוואה קטנה בין מדלי לליאור, כולל סטטיסטיקות קצת יותר מתקדמות (ומותאמות לדוגמא ל28 דקות משחק) http://www.in-the-game.org/stats.php?pl ... LEY%2C+NIK

שכחת לבדוק דבר אחד, מדד הפלוס/מינוס של אליהו.

אם היה לא הייתי מסתיר אותו, אתה מוזמן למצוא ולהביא.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים