rc4991 כתב:מה דעתכם על דונטה גרין?
מתאים לי, פורוורד בגובה של סבן פוטר.
איזה יתרון זה 4 (שיכול לשחק גם 3 ואולי במקרים מאוד מאוד ספציפים 5) בגובה כזה ועם דליעה כמו שיש לו.
גם יכול להיות מאוד ריאלי, הלוואי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מה דעתכם על דונטה גרין?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על דונטה גרין?
איזה יתרון זה 4 (שיכול לשחק גם 3 ואולי במקרים מאוד מאוד ספציפים 5) בגובה כזה ועם דליעה כמו שיש לו.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מה דעתכם על דונטה גרין?
מה שמוזר זה שלא מצאתי איפה הוא שיחק בעונה האחרונה(אני כמעט בטוח שבסין)
rc4991 כתב:זה שם שלא חשבתי להגיד אבל אם מכבי תלך באמת על שחקן זול לעמדה 4 אז ג'וש דאנקן מירושלים יכול להיות אופציה טובה
יש לו קליעה טובה מבחוץ,יכולת לייצר גם בתוך הצבע והוא עושה את הנקודות שלו בשקט ובאלגנטיות(ועוד בקבוצה כמו ירושלים)
שיהיה ברור,אני לא רוצה את דאנקן ואני רוצה 4 איכותי יחסית (כמו גיסט לדעתי) אבל אם באמת הולכים על 4 זול ולא הכי איכותי אז דאנקן יכול להיות אופציה טובה
החציל האצטקי כתב:אני ממש אוהב את דאנקן. קשוח, קולע מצויין, שומר וריבאונדר טוב.
לאור האלטרנטיבות בשוק הייתי מביא אותו. לגמרי שווה יורוליג.
er79 כתב:את דאנקן הצעתי שנה שעברה, אבל השנה אני חושב שיש אופציות טובות ממנו בעמדה 4, אפילו בליגה שלנו. התקפית קלאתיס טוב ממנו, הגנתית רנדל טוב ממנו. בקונסטלציות מסויימות גם ג׳וליאן רייט לא נופל ממנו.וכמובן בחו״ל יש אופציות הרבה יותר אטרקטיביות, חלקן לאו דווקא יקרות.
er79 כתב:אחוזים פחות מעניינים אותי. קלאתיס עומד על ממוצע של 15.9 נקודות למשחק בעונה הסדירה, דאנקן על 14. קלאתיס גם קוטף 2.5 ריבאונדים יותר ממנו. גם במדד הוא בפלוס 2.2 מדאנקן. שורה תחתונה-התרומה של קלאתיס יותר טובה. אחוזים נובעים כנראה מיותר זריקות-זה הרי ברור שהם יהיו פחות טובים, אבל קלאתיס טוב מדאנקן.
er79 כתב:אחוזים פחות מעניינים אותי. קלאתיס עומד על ממוצע של 15.9 נקודות למשחק בעונה הסדירה, דאנקן על 14. קלאתיס גם קוטף 2.5 ריבאונדים יותר ממנו. גם במדד הוא בפלוס 2.2 מדאנקן. שורה תחתונה-התרומה של קלאתיס יותר טובה. אחוזים נובעים כנראה מיותר זריקות-זה הרי ברור שהם יהיו פחות טובים, אבל קלאתיס טוב מדאנקן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים