פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: הפועל אילת נגד מכבי - יום א', 19:35, ספורט 5

28 אפריל 2013, 21:28

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:
מכביסט28 כתב:לא קרה לי בחיים שרציתי שעונה של מכבי תיגמר כמה שיותר מהר.. העונה זה קורה ובענק.
נשבר לי כבר מהפארטייה הזת העונה לשם מכבי תל אביב.
אני לא מבין את חגיגות השמחה הביזאריות של אילת, זה א שהם ניצחו את הקבוצה של מיקי וארואסטי או את השושלת, הם כולה ניצחו את הקבוצה הכי גרועה שאני זוכר מהמועדון הזה. היו עדיפים עלינו כמעט בכל שלב. הניצחון הזה מגיע להם והוא ממש לא סנסציה כמו שבתשקורת כרגיל ממהרים להכריז.
מתי רסקין יתבגר כבר?!
בן כמה אתה ? כי אני כן זוכר קבוצות גרועות ממנה בתולדות מכבי , מה שכן היא הגרועה ביותר ב 10 השנים האחרונות .

יכול להיות שמביחנת כישרון ויכולת אתה צודק, אבל עדיין יש קבוצה מהעשור האחרון שהשיגה עד כה פחות ממנה - הקבוצה של אפי/פיני, לא הגיעה להצלבה ואיבדה גביע מה שהקבוצה הזו בינתיים הצליחה לעשות.

איכשהו, מהעונה ההיא נהניתי יותר
איזה כיף לאפי, הגיעה ההיסטוריה והפכה את העונה שלו לקצת יותר נסבלת

בדיוק , מה גם שאז לפחות בעמדת הרכז היה למכבי שחקן מהטופ שבטופ , היה גם את מרכוס בראון , והיו גם אלטון בראון ודי בראון הבלתי נשכחים ...

28 אפריל 2013, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:אווו דייויד עצבני רצח...

שחקנים שלא יכולים להרים את הרמה... משחק חסר חשיבות...

יפה. נראה לי נמאס לו מהעונה הזאת כמו שנמאס לנו.

סקוטי הופסון שחקן טוב ובן אדם חמוד.

יש מצב שאחרי העונה נשמע אותו מדבר קצת יותר בכנות על העונה הזאת
כרגע הוא, בתור הגנרל של הקבוצה, לא יכול להגיד את כל האמת

כבר שמעתי כמה ראיונות שלו שהוא רמז עד כמה הקבוצה הזאת רעה וזה בלי לדבר על טון הדיבור שלו
אין ספק שבלאט ממש מאוכזב מהסל הזה ואני מקווה שדברים ישתנו

28 אפריל 2013, 21:33

מקאדו 3 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:
מכביסט28 כתב:לא קרה לי בחיים שרציתי שעונה של מכבי תיגמר כמה שיותר מהר.. העונה זה קורה ובענק.
נשבר לי כבר מהפארטייה הזת העונה לשם מכבי תל אביב.
אני לא מבין את חגיגות השמחה הביזאריות של אילת, זה א שהם ניצחו את הקבוצה של מיקי וארואסטי או את השושלת, הם כולה ניצחו את הקבוצה הכי גרועה שאני זוכר מהמועדון הזה. היו עדיפים עלינו כמעט בכל שלב. הניצחון הזה מגיע להם והוא ממש לא סנסציה כמו שבתשקורת כרגיל ממהרים להכריז.
מתי רסקין יתבגר כבר?!
בן כמה אתה ? כי אני כן זוכר קבוצות גרועות ממנה בתולדות מכבי , מה שכן היא הגרועה ביותר ב 10 השנים האחרונות .

יכול להיות שמביחנת כישרון ויכולת אתה צודק, אבל עדיין יש קבוצה מהעשור האחרון שהשיגה עד כה פחות ממנה - הקבוצה של אפי/פיני, לא הגיעה להצלבה ואיבדה גביע מה שהקבוצה הזו בינתיים הצליחה לעשות.

איכשהו, מהעונה ההיא נהניתי יותר
איזה כיף לאפי, הגיעה ההיסטוריה והפכה את העונה שלו לקצת יותר נסבלת

בדיוק , מה גם שאז לפחות בעמדת הרכז היה למכבי שחקן מהטופ שבטופ , היה גם את מרכוס בראון , והיו גם אלטון בראון ודי בראון הבלתי נשכחים ...

עונת הבראוניז.... :grin

28 אפריל 2013, 21:38

תמיד אחרי שמכבי נראת רע או מפסידה, יום אחרי זה מגיעים מועמדים... אז יאללה צפו מחר למועמדים חדשים או להתפתחויות עם מועמדים קיימים. :grin

28 אפריל 2013, 21:39

אני שמח בשביל אילת, אם יש להם שאיפות לזכות באליפות אז הם חייבים לצבור קצת ביטחון ולהרגיש שהם יכולים לנצח את מכבי. בגלל זה הם היו שמחים כל כך. הופסון צריך להתבגר קצת והוא אחד השחקנים הטובים באירופה.

28 אפריל 2013, 21:56

הדבר היחיד בערך שאזכור מהמשחק הזה עוד יומיים זה את הראיונות.
קטש מתנצל באצילות, גלדסטון מתבלבל בין מכבי למיאמי, בלאט מת להתפוצץ ומתאפק, הופסון נראה שתוי.

28 אפריל 2013, 22:03

קראו לי מגדת עתידות, זה היה לי ברור כשמש שנפסיד, כי: 1. עם כל הצער, מכבי פשוט לא שווה כלום בלי סמית'. 2. עניין של מסורת, כל שנה קטש לוקח לנו משחק. טוב שזה קרה עכשיו ולא בהמשך (למרות שלא יהיה המשך, אילת לא יעפילו לגמר). להוסיף לזה, שאילת רצו יותר ומכבי נראו אנמים כמו נגד מדריד,וזה מתכון ודאי להפסד.
לגבי הופסון, כל שחקן שיתפור את מכבי בליגה ראוי לשחק בה? דחילק.

29 אפריל 2013, 05:51

er79 כתב:קראו לי מגדת עתידות, זה היה לי ברור כשמש שנפסיד, כי: 1. עם כל הצער, מכבי פשוט לא שווה כלום בלי סמית'. 2. עניין של מסורת, כל שנה קטש לוקח לנו משחק. טוב שזה קרה עכשיו ולא בהמשך (למרות שלא יהיה המשך, אילת לא יעפילו לגמר). להוסיף לזה, שאילת רצו יותר ומכבי נראו אנמים כמו נגד מדריד,וזה מתכון ודאי להפסד.

יך ידעת שמכבי תפסיד ?? פששש כל הכבוד...
אם המשחק היום של הופסון היה משהו חריג אז הייתי מסכים איתך , אבל זה משחק שני נגד מכבי שהוא תופר מעל 20 נק' , והוא לא ירד מ-10 נקודות העונה באף משחק...
אם סמית' לא מחדש את החוזה אז הופסון הוא בהחלט שחקן שהייתי מהמר עליו לעמדה 3 . הוא לא שחקן לעמדה 2 בכל מקרה...

29 אפריל 2013, 06:00

yzafrir כתב:
er79 כתב:קראו לי מגדת עתידות, זה היה לי ברור כשמש שנפסיד, כי: 1. עם כל הצער, מכבי פשוט לא שווה כלום בלי סמית'. 2. עניין של מסורת, כל שנה קטש לוקח לנו משחק. טוב שזה קרה עכשיו ולא בהמשך (למרות שלא יהיה המשך, אילת לא יעפילו לגמר). להוסיף לזה, שאילת רצו יותר ומכבי נראו אנמים כמו נגד מדריד,וזה מתכון ודאי להפסד.

אם המשחק היום של הופסון היה משהו חריג אז הייתי מסכים איתך , אבל זה משחק שני נגד מכבי שהוא תופר מעל 20 נק' , והוא לא ירד מ-10 נקודות העונה באף משחק...
אם סמית' לא מחדש את החוזה אז הופסון הוא בהחלט שחקן שהייתי מהמר עליו לעמדה 3. הוא לא שחקן לעמדה 2 בכל מקרה...

אני לא יודע אם הייתי לוקח הימור כזה. לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב, אבל לא כל אחד שתופר את מכבי אוטומטית ראוי לשחק בה. אם מדובר על עמדה 3, אתה לא היית רוצה לוותר על סמית׳, נכון? וגם אם יחשבו על הופסון בעמדה 2, שלדעתי לא צריך לחסוך בה, אני עדיין רואה בשוק יריבים יקרים יותר אך איכותיים יותר שמכבי צריכה לנסות ולהביא, כמו לנגפורד. אם כבר להמר על שחקן בליגה, אני בראש ובראשונה מתכוונן על קלאתיס.

29 אפריל 2013, 06:44

er79 כתב:
yzafrir כתב:

אם סמית' לא מחדש את החוזה אז הופסון הוא בהחלט שחקן שהייתי מהמר עליו לעמדה 3. הוא לא שחקן לעמדה 2 בכל מקרה...

אני לא יודע אם הייתי לוקח הימור כזה. לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב, אבל לא כל אחד שתופר את מכבי אוטומטית ראוי לשחק בה. אם מדובר על עמדה 3, אתה לא היית רוצה לוותר על סמית׳, נכון? וגם אם יחשבו על הופסון בעמדה 2, שלדעתי לא צריך לחסוך בה, אני עדיין רואה בשוק יריבים יקרים יותר אך איכותיים יותר שמכבי צריכה לנסות ולהביא, כמו לנגפורד. אם כבר להמר על שחקן בליגה, אני בראש ובראשונה מתכוונן על קלאתיס.

או שלא קראת את מה שכתבתי או שבחרת לא להתייחס .
אנחנו אומרים פחות או יותר אותו דבר .
אני מעדיף את סמית' עליו לעמדה 3 אבל אם סמית' יחליט שהוא לא מחדש את החוזה במחיר שהציעו לו ויקבל הצעה יותר טובה משמעותית (כמו במקרה איידסון...) אז לא הייתי מתחיל לחפש רחוק והייתי מחתים את הופסון לעמדה 3 , ואגב הוא לא רק תפר את מכבי אלא את כל הליגה...
לגבי עמדה 2 זה לא רלוונטי כי הופסון פשוט לא מתאים לעמדה הזאת בכל מקרה .
על קלאתס הייתי מהמהר פשוט כי אני חושב שיחד עם אליהו וטיוס העמדה הזאת (שהיא הכי פחות חשובה לדעתי) תיהיה סגורה מספיק טוב ולכן זה לא הימור כזה מסוכן .
אבל על עמדה 3 זה רק אם לא תיהיה ברירה וסמית' לא ימשיך...
עמדה 1,2,5 לא מהמר...

29 אפריל 2013, 07:50

על קלאתיס הייתי מהמר, אבל לא עם אליהו. והזכרת את אידסון, אם סמית' עוזב אני ננעל עליו הרבה לפני הופסון, אם כבר מדברים על עמדת הסמול.

29 אפריל 2013, 10:09

er79 כתב:על קלאתיס הייתי מהמר, אבל לא עם אליהו. והזכרת את אידסון, אם סמית' עוזב אני ננעל עליו הרבה לפני הופסון, אם כבר מדברים על עמדת הסמול.

הבעיה שגם קאזאן די נעולה על איידסון שנתן שם עונה מצויינת...לא סביר שהוא יגיע לפה במחיר מציאה...

29 אפריל 2013, 10:45

yzafrir כתב:
er79 כתב:על קלאתיס הייתי מהמר, אבל לא עם אליהו. והזכרת את אידסון, אם סמית' עוזב אני ננעל עליו הרבה לפני הופסון, אם כבר מדברים על עמדת הסמול.

הבעיה שגם קאזאן די נעולה על איידסון שנתן שם עונה מצויינת...לא סביר שהוא יגיע לפה במחיר מציאה...

אני לא בטוח במה שאתה אומר. את הכסף הגדול הוא כבר עשה בספרד, הוא כבר לא צעיר, והוא אהב את המועדון ואת בלאט. אני גם חושב שמדגדג לו לשחק ברמות הגבוהות. לגבי השכר, אם אתה שואל אותי, אם סמית' עוזב יוצע לו שכר פחות או יותר זהה למה שהוצע לסמית', ואני לא פוסל על הסף שאידסון יסכים להצעה.

29 אפריל 2013, 11:13

er79 כתב:
yzafrir כתב:

אני לא בטוח במה שאתה אומר. את הכסף הגדול הוא כבר עשה בספרד, הוא כבר לא צעיר, והוא אהב את המועדון ואת בלאט. אני גם חושב שמדגדג לו לשחק ברמות הגבוהות. לגבי השכר, אם אתה שואל אותי, אם סמית' עוזב יוצע לו שכר פחות או יותר זהה למה שהוצע לסמית', ואני לא פוסל על הסף שאידסון יסכים להצעה.

אני גם לא חושב שאיידסון בגילו זו החתמה כלכך טובה...ושוב אני לא מאמין שקאזאן יוותרו עליו אחרי העונה האחרונה שלו...

29 אפריל 2013, 19:09

http://one.co.il/Article/216284.html
פשוט לא להאמין איך הם מנסים לסכסך ואם לא די בכך פשוט ממציאים כותרת
דיברתם? הייתה התנצלות?
"לא צריך. דייויד יכול להרים טלפון תמיד. באופן אישי זה מאחוריי. הסיפור הזה סגור לגמרי".

איך מזה מגיעים לכותרת הזאת?
קטש: דייויד בלאט לא צלצל אליי כדי להתנצל

פשוט דוחים,אני יודע שככה זה בתקשורת ואני גם די מבין אותם לפעמים אבל הפעם הם כבר עברו את הגבול

29 אפריל 2013, 19:17

חחחח בדיוק שמתי לב לזה, ראיתי את הכותרת ואמרתי לעצמי ״הנה עוד כותרת פיקנטית ושקרית כדי למשוך גולשים״ ואז נכנסתי כדי לוודא שאני לא טועה...לא טעיתי.

29 אפריל 2013, 22:49

נורא הייתי רוצה שאידסון יחזור אלינו, אבל לעמדה 2.

29 אפריל 2013, 23:02

Asf כתב:

אבל הוא לא קלעי מוכשר כל כך, למה אתה רוצה אותו דווקא ב 2 ? כדי להשאיר את סמית'?

30 אפריל 2013, 00:44

felix_r כתב:
Asf כתב:

ת'כלס יש לו ידית טובה, הוא פשוט פסיבי בצורה נוראית
ואם בסמול השתגענו מזה, ב-2 זה יהיה בולט אף יותר.

30 אפריל 2013, 00:57

~Box & 1~ כתב:
felix_r כתב:
Asf כתב:

ת'כלס יש לו ידית טובה, הוא פשוט פסיבי בצורה נוראית
ואם בסמול השתגענו מזה, ב-2 זה יהיה בולט אף יותר.

גם כדי להשאיר את סמית' וגם כי ממש אהבתי את הפעמים שהוא הוביל כדור באותה עונה. ולגבי הפסיביות, ברגע שאידסון מוסט מ-3 ל-2, הוא יאלץ להיות יותר מעורב בהתקפה ו"יעלם" פחות.
מה גם שאם יהיה לנו רכז כמו פארגו, שהוא גם סקורר, זה פחות יהיה מורגש והשילוב ביניהם יכול להיות אידיאלי.
פרסם תגובה