אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2013, 06:59

0ved1212 כתב:הרי ידוע שפדרמן שומע את השם שארס והוא משפריץ ניתים

אולי שארס הוא השם הגדול בעמדת הגארד

אפשר להבין למה אדון דני כל כך מתלהב משאראס? הוא חושב שאוהדי מכבי כל כך מטומטמים שהשם שאראס בגיל 37 יריץ אותם לקנות מנויים? בהנאדם באמת חושב שכולם טפשים?
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2013, 08:10

roy1000 כתב:
0ved1212 כתב:הרי ידוע שפדרמן שומע את השם שארס והוא משפריץ ניתים

אולי שארס הוא השם הגדול בעמדת הגארד

אפשר להבין למה אדון דני כל כך מתלהב משאראס? הוא חושב שאוהדי מכבי כל כך מטומטמים שהשם שאראס בגיל 37 יריץ אותם לקנות מנויים? בהנאדם באמת חושב שכולם טפשים?

אתה צודק בנוגע לדני שובבני אבל אני שהייתי נגד החזרת שאראס בשנים האחרונות חושב שלאור ההיתנהלות והאופציות שמוזכרות עדיף כבר את שאראס , בכל זאת ראינו שכוחו במותניו עדיין בגמר הספרדי , אם לא נקבל איזה אסטרואיד מהדיי ליג או מהליגה הבלגית .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2013, 08:58

מקאדו 3 כתב:אתה צודק בנוגע לדני שובבני אבל אני שהייתי נגד החזרת שאראס בשנים האחרונות חושב שלאור ההיתנהלות והאופציות שמוזכרות עדיף כבר את שאראס , בכל זאת ראינו שכוחו במותניו עדיין בגמר הספרדי , אם לא נקבל איזה אסטרואיד מהדיי ליג או מהליגה הבלגית .

אין לי בעיה עקרונית שיביאו את שאראס, אבל ברור שבגיל 37 הוא לא יכול להיות שום דבר קרוב לשחקן מוביל. הוא אולי יוכל לתת איזו התעלות פה ושם, אבל הוא יהיה בסה"כ שחקן משלים ולא ברור לי איך בלאט מסתדר עם ההגנה שלו. אני חושש ממקרה פאפאלוקס 2 אם שאראס יגיע.

בכל מקרה, שאראס לא ימכור שום מנוי. זה מצחיק אותי שפרדמן חושב שהחתמה של שאראס זה איזה מהלך שיווקי גאוני.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2013, 09:03

אדגר פו כתב:
jol9 כתב:
אדגר פו כתב:
felix_r כתב:אתם יודעים מה הכי עצוב באשכול הזה?

הכי עצוב זה שיש עדיין אנשים שאשכרה מדברים פה על שחקנים.

כאילו מה? עד כמה אופטימיסט חסר תקנה הבן אדם כבר יכול להיות? יש גבול לכול דבר.

לדעתי, אפשר לסגור את האשכול ואת הפורום כולו. לחזור באוקטובר ל 5 דקות, לקרוא את הסגל, ולפרוש לעוד 3-4 שנים.

בוא נדייק, מדברים של שחקני עבר של מכבי. :)

אבל ברצינות, גם לי מתחשק לפרוש ולחזור באוקטובר, אנחנו מדברים על אוויר, ממש בזבוז של מקום בשרתים. כל קיץ זה נהיה מגוחך יותר ויותר.( וגם אלו שהיו לא ציניים ותומכים בהנהלה בכל צעד כבר נעלמו עם הרוח , פחות או יותר ).

איפה יובל איפה. הבחור היה חותף אולקוס כבר בתחילת הקיץ... היום אנחנו כבר די אדישים (הרי כבר יש לנו שני שחקני חמישייה חתומים, לא?)

יובל הוא אבדה לפורום בכל מובן, לא יודע מדוע הוא הפסיק לכתוב כאן כי אני יודע שהוא כן פעיל בפורום אחר של כדורסל.

כן, כמה מזקני הפורום החביבים יותר כמו חביב, יובל, רוי, ירין ובטח שכחתי עוד מישהו כבר לא מגיעים לכתוב (או מגיעים פעם ב), וחבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2013, 09:05

שחף כתב:אני מסכים עם רוי. מה בתצוגות ההיחנקות מול ריאל או מול חיפה גרם לכם לחשוב שסמית' הוא איזה סופרסטאר?

גם אני מסכים ונראה לי שרוב האנשים כאן. אם הוא לא לוקח את החוזה שהוצע לו, אז צריך לחפש אלטרנטיבות אחרות.
אבל כל זה בתנאי שבכסף שיתפנה באמת יביאו כאן שחקנים טובים יותר לעמדות האחרות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2013, 09:44

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:אתה צודק בנוגע לדני שובבני אבל אני שהייתי נגד החזרת שאראס בשנים האחרונות חושב שלאור ההיתנהלות והאופציות שמוזכרות עדיף כבר את שאראס , בכל זאת ראינו שכוחו במותניו עדיין בגמר הספרדי , אם לא נקבל איזה אסטרואיד מהדיי ליג או מהליגה הבלגית .

אין לי בעיה עקרונית שיביאו את שאראס, אבל ברור שבגיל 37 הוא לא יכול להיות שום דבר קרוב לשחקן מוביל. הוא אולי יוכל לתת איזו התעלות פה ושם, אבל הוא יהיה בסה"כ שחקן משלים ולא ברור לי איך בלאט מסתדר עם ההגנה שלו. אני חושש ממקרה פאפאלוקס 2 אם שאראס יגיע.

בכל מקרה, שאראס לא ימכור שום מנוי. זה מצחיק אותי שפרדמן חושב שהחתמה של שאראס זה איזה מהלך שיווקי גאוני.[

זה ממש לא קשור או שכן ... אתה יודע מה נזכרתי עכשיו ? איך היתווכחנו בזמנו כשג'ף פוט הוחתם והרוב פה ואני בניהם כל כך היתלהבנו ... ואתה אמרת שהוא שחקן פחות טוב אפילו מיניב גרין , סתם נזכרתי זה נראה כל כך הזוי ומצחיק עכשיו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2013, 10:13

איזה כיף לנו שבסגל שיכלול כנראה חמישה זרים יהיה לנו את היקמן,סמית' ושאראס
אם מכבי לא הבינה,הקטע בסגל קצר זה שכל שחקן שם טוב ולא שממשיכים להביא שחקנים בינוניים

אתם רוצים את שאראס?? שיפרוש תביאו אותו כעוזר מאמן/מאמן רכזים או איזשהו תפקיד בהנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2013, 10:23

שאראס ויוגב בעמדה 1, היקמן ולנדסברג בעמדה 2. עוד קו אחורי שיתחרה על התואר "הגרוע בכל הזמנים".

כמובן שעד המשחק הראשון ידברו על "גארד בכיר" שעוד שנייה מגיע, אבל כולנו פה יודעים שזה לא יקרה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 יוני 2013, 10:29

לא יקרה אין מצב שבלאט יסכים לזה עם שראס יגיע מה שאני לא מאמין יגיע עוד גארד אחד טוב.

כי אם לא זוהי התאבדות של בלאט

וזה גם סותר את מה שרקנטי אמר שיגיעו רק חמישה זרים
0ved1212

הודעהעל ידי CYellow7 » 21 יוני 2013, 10:33

0ved1212 כתב:לא יקרה אין מצב שבלאט יסכים לזה עם שראס יגיע מה שאני לא מאמין יגיע עוד גארד אחד טוב.

כי אם לא זוהי התאבדות של בלאט

וזה גם סותר את מה שרקנטי אמר שיגיעו רק חמישה זרים

יגיעו רק חמישה זרים. שאראס, היקמן, סמית', ג'יימס ו4.5.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 יוני 2013, 10:42

אם אלה הזרים זה יותר גרוע מהעונה שעברה

ואין מצב שבלאט יסכים לסגל הזה

אם לא יגיע עוד גארד אחד תותח אני לא רואה איך בלאט מסכים
0ved1212

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2013, 11:44

הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??
כי אני לא בהכרח הייתי מתנגדת ( ועכשיו לחזור למציאות בה היקמן הוא גארד הבכיר...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2013, 12:28

חנו'ש כתב:הייתם לוקחים קו אחורי של שאראס, אוחיון, לאנגפורד והיקמן??

ברור,אבל זה גם ברור שזה לא יקרה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 יוני 2013, 13:35

rc4991 כתב:

אני מאמין שנראה משהו דומה.

היום כבר ברור שההתעקשות של בלאט לא להחזיר את שארס היתה עוד טעות בשרשרת הטעויות שהוא עשה בקיץ החולף ככה שלא כל כך ברור לי מה הבהלה פתאום מחזרה של שארס .

אם זה יבוא במקום גארד בכיר אז הבעיה היא בכסף שמוזרם לבניית הסגל וזה כבר בעיה של ההנהלה .

מה שכן כל ההשתפכויות על אלו שהתכיינו על סגל עם לאנגפורד , סופו , אליהו ,סמית ופארמר או פארגו , אידסון , פרקינס ,אליהו וסופו קצת מוזרות לי .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2013, 13:42

יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:

היום כבר ברור שההתעקשות של בלאט לא להחזיר את שארס היתה עוד טעות בשרשרת הטעויות שהוא עשה בקיץ החולף ככה שלא כל כך ברור לי מה הבהלה פתאום מחזרה של שארס .

אם זה יבוא במקום גארד בכיר אז הבעיה היא בכסף שמוזרם לבניית הסגל וזה כבר בעיה של ההנהלה .

מה שכן כל ההשתפכויות על אלו שהתכיינו על סגל עם לאנגפורד , סופו , אליהו ,סמית ופארמר או פארגו , אידסון , פרקינס ,אליהו וסופו קצת מוזרות לי .

רק לך זה ברור. לשאראס אין מקום בקבוצה כמו מכבי, ובטח לא כשזה רק עם אוחיון.

המשפט האחרון שלך הוא אחד המשפטים הכי לא ברורים שקראתי בפורום הזה. פעמיים אליהו בקבוצה אחת? "השתפכויות על אלה שהתכיינו"?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 21 יוני 2013, 13:51

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:

המשפט האחרון שלך הוא אחד המשפטים הכי לא ברורים שקראתי בפורום הזה. פעמיים אליהו בקבוצה אחת? "השתפכויות על אלה שהתכיינו"?

6 פעמים ניסיתי להבין מה מהשפט הזה אומר.
"השתפכויות על אלה שהתכיינו" :confused
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2013, 13:57

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:

אני מודה שאני התכיינתי לא מעט... אבל להשתפך? זה לא זכור לי. חוץ מזה מה לא הגיוני בלשים את אליהו פעמיים באותה הקבוצה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2013, 14:10

להתכיין או להשתפך זה הגיוני, אבל להשתפך על אלה שהתכיינו... תודה ליוסי שהרס לי את השנ"צ של שישי עם החידה הזאת. לא אשקוט ולא אנום עד שאצליח לפצח אותה.

תכלס זה אפילו חכם לשים את אליהו פעמיים באותה קבוצה. כנראה שרק שני אליהו יכולים לשמור על שחקן אחד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2013, 14:29

MTA2311 כתב:להתכיין או להשתפך זה הגיוני, אבל להשתפך על אלה שהתכיינו... תודה ליוסי שהרס לי את השנ"צ של שישי עם החידה הזאת. לא אשקוט ולא אנום עד שאצליח לפצח אותה.

תכלס זה אפילו חכם לשים את אליהו פעמיים באותה קבוצה. כנראה שרק שני אליהו יכולים לשמור על שחקן אחד.

:laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 יוני 2013, 14:33

גם סופו פעמיים אגב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10