ת'רד ההנהלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ההנהלה

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2013, 08:25

אני מסכים איתך שצריך להוסיף פלפל לעצומה
בגלל זה אני מבקש שאנשים פה יכתבו את הטענות שלהם בהרחבה,בעצבים ובצורה שמנוסחת טוב
מספיק שכמה גולשים יכתבו כל אחד על תלונה אחת שלהם כדי שנוציא עצומה מפורטת ומורחבת על ההנהלה
יש פה אנשים שכל הזמן מעבירים ביקורת אז עכשיו זה הזמן להעלות את זה בצורה מסודרת

בינתיים עדיף שלא נפיץ את העצומה עד שתהיה ערוכה היטב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 19 נובמבר 2013, 10:02

סדר ומחאה לא הולכים ביחד...רוצים מחאה ? לכו להפגין מול הבית של פדרמן ושל מיזרחי...
לוני וטביב יוכלו להסביר לכם אם זה עובד או לא...
בנתיים זה מרגיש שההנהלה חושבת שהיא בסדר ובלאט הוא האשם בכל....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2013, 17:23

תודה לכל מי שמוכן לעזור בהכנת העצומה,אני חושב שהכי כדאי יהיה לחלק בינינו את הנושאים שנכתוב עליהם
כל אחד יכתוב על נקודה אחת (ואם הוא יכול יותר אז מצויין) בה הוא מבקר את ההנהלה בצורה בוטה,מפורטת ומנוסחת היטב
נושאים לדוגמא(ואתם מוזמנים להוסיף נושאים ששכחתי):
הורדת התקציב,רמת הזרים,חוסר בהמשכיות,"רף מיליון הדולר",אובדן המכביזם,ההתנהגות למאמן ועוד
מי שיש לו עוד נקודות מרכזיות לביקורת מוזמן לכתוב כאן ובערב נחלק בינינו את הכתיבה על אותם נקודות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2013, 13:53

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2696751

מה אתם אומרים על זה? סה"כ מבטא את הכאב ואת המיאוס, ואני חושב שרבים כאן מזדהים עם התוכן, גם אם לא עם כל הפרטים (כמו למשל שהיורוליג לא חשוב).
לדעתי, זה שילוב. היורוליג חשוב, אבל מסתבר שגם המשחקים בליגה. כשהתחיל הפיינל פור, אני זוכר שדיברנו כאן הרבה, שלא איכפת לנו לסיים את העונה במקום השמיני, ואז
לקחת אליפות במשחק אחד, אבל כנראה שזה לא בדיוק כך, ועובדה שכמעט לכולנו מפריע שמכבי נראית כמו פח בליגה, גם כשהיא משחקת לא רע ביורוליג ומובילה את הבית שלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 נובמבר 2013, 13:59

jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2696751

מה אתם אומרים על זה? סה"כ מבטא את הכאב ואת המיאוס, ואני חושב שרבים כאן מזדהים עם התוכן, גם אם לא עם כל הפרטים (כמו למשל שהיורוליג לא חשוב).
לדעתי, זה שילוב. היורוליג חשוב, אבל מסתבר שגם המשחקים בליגה. כשהתחיל הפיינל פור, אני זוכר שדיברנו כאן הרבה, שלא איכפת לנו לסיים את העונה במקום השמיני, ואז
לקחת אליפות במשחק אחד, אבל כנראה שזה לא בדיוק כך, ועובדה שכמעט לכולנו מפריע שמכבי נראית כמו פח בליגה, גם כשהיא משחקת לא רע ביורוליג ומובילה את הבית שלה.

אני חושב שהגזמנו לגמרי עם העליהום. כל עוד מכבי ממשיכה לנצח ביורוליג, הכיוון הוא חיובי.
לגבי הליגה- מכבי צריכה לדבוק בשלוש מטרות, לא מטורפות: 1) לקחת אליפות, 2) לנצח כל משחק בית, 3) לנצח בכל דרבי.
בסוף אם נדבוק בכל אלה, ונציג יכולת משכנעת ביורוליג, אני מאמין שכולם יהיו מבסוטים. במטרות הצנועות האלה, אגב, אפשר לעמוד גם עם אלטיט והררי ולא חייבים את סופו והיקמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2013, 14:25

החציל האצטקי כתב:

אני חושב שהגזמנו לגמרי עם העליהום. כל עוד מכבי ממשיכה לנצח ביורוליג, הכיוון הוא חיובי.
לגבי הליגה- מכבי צריכה לדבוק בשלוש מטרות, לא מטורפות: 1) לקחת אליפות, 2) לנצח כל משחק בית, 3) לנצח בכל דרבי.
בסוף אם נדבוק בכל אלה, ונציג יכולת משכנעת ביורוליג, אני מאמין שכולם יהיו מבסוטים. במטרות הצנועות האלה, אגב, אפשר לעמוד גם עם אלטיט והררי ולא חייבים את סופו והיקמן.

תראה, הכל נובע מהקונטקסט ומהמציאות שאנחנו חווים בשנים האחרונות.

ישנו כעס גדול על ההנהלה, מה שגורר יחס עויין באופן כללי. מכאן כל גפרור מצית מדורה גדולה במיוחד. לפעמים הנסיבות מוסיפות בנזין, וזה כבר הופך לשריפה גדולה שמתבטאת בתחושת
כעס, ניכור ואף חוסר איכפתיות.
אני אישית מרגיש ממש כך. אתה צריך לראות אותי לפני המשחקים של מכבי לפני כך וכך שנים, עם כל הלחץ וההתרגשות, והיום, שאני בקושי זוכר שיש בכלל משחק.
אז ברור שזה גם עניין של פרופורציות וגיל, אבל עדיין, אני זוכר מצויין את העונה עם פארגו ופרקינס. לא אגיד שהיו לי לחץ והתרגשות כמו פעם, אבל כיף גדול, צעקות, התלהבות
ועניין, בהחלט כן.
היום רק אינגלס מצליח להוציא ממני אמוציות במהלך המשחק.

אני מאמין שאני והצמד בבלוג של גרינוולד לא היחידים, ועובדה שזה המצב למרות שמכבי משחקת בסדר ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 21 נובמבר 2013, 14:48

אני חש מיאוס ותיעוב לכתבות השטנה האלה של וואלה.
dod

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 נובמבר 2013, 16:43

האמת שמדובר בכתבה קצת בעיתית בעיניי.
אני לא חושבת שזה נכון לקחת את אוהדי הכדורגל כדי לייצג את הכדורסל וההיפך.
בעיניי מדובר ב-2 מועדונים נפרדים שחוץ מהשם, הצבעים והשנאה להפועל, אין בינהם הרבה מן המשותף.
אני בטוחה שכשקבוצת הכדורגל דשדשה במשך שנים, אוהדי כדורסל רבים ידעו להגיד שהכדורגל רחוק מלייצג את המהות של המכביזם הישן הדורסני והשאפתני של שמעון. אז היום פשוט התהפכו היוצרות.

לגבי הליגה, אני חושבת שיש כאן איזו בעייתיות שבאופן חלפקי מקור האשמה הוא גם קצת בקופל ובשטויות הפיינל פור שהוא עשה כאן במשך השנים האחרונות.
כל השנים הללו מכבי כן התאמצה לאורך הליגה הסדירה לנצח וכן שמה *ין על המשחקים כי זה היה טבוע בה עמוק - לנצח כל משחק אפילו אם זה סתם ידידות.
אבל כשבאו הפסדי "אליפות" במשחק אחד אחרי המאמץ שמכבי השקיע לאורך העונה, גם היא התייאשה, זה התחיל להיראות טפשי וחסר תועלת ההשקעה במשחקי הליגה שבשיטת הפיינל פור איבדו כל משמעות ספורטיבית.
אגב, גם אני הייתי לגמרי בעד שמכבי לא תתייחס למשחקי הליגה ושתעלה לחלקם אפילו עם הנוער (למעט החשובים שבהם - מול האדומים הרשעים...)- כל עוד זה כמובן ברור לכולם מראש וזה בא בכוונה תחילה כהתרסה נגד השיטה הקלוקלת ההיא.
הבעיה היא שיכול להיות שזה התחיל להידבק. והיום למרות ששיטת הפיינל פור כבר בוטלה ולמיקום בטבלה יש חשיבות, מכבי לא מסוגלת להתנער מהמחשבה שלמשחקי הליגה אין שום חשיבות ושום משמעות (וגם לחלק גדול מהאוהדים זה נשאר בראש). וכמובן שבמצב כזה לכל המערכת מהראש ועד לאחרון השחקנים קשה להתנער ובעיקר קשה לעשות את הסוויץ' גם כשמדובר בדרבי, כי מבחינתם - אין לזה שום משמעות ספורטיבית (למרות שכיום כן יש), רק משמעות סמלית עבור האוהדים - וזה כנראה כבר פחות חשוב למועדון.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: המשכיות והמחיר שהיא גובה(?)

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 נובמבר 2013, 19:52

מסכים עם הרוב , עצוב מאוד אבל לדעתי רוב מה שכתוב נכון :

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2696751

וואי רק עכשיו שמתי לב שזה כבר פורסם ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2013, 20:09

חנו'ש כתב:

האמת שמדובר בכתבה קצת בעיתית בעיניי.
אני לא חושבת שזה נכון לקחת את אוהדי הכדורגל כדי לייצג את הכדורסל וההיפך.
בעיניי מדובר ב-2 מועדונים נפרדים שחוץ מהשם, הצבעים והשנאה להפועל, אין בינהם הרבה מן המשותף.
אני בטוחה שכשקבוצת הכדורגל דשדשה במשך שנים, אוהדי כדורסל רבים ידעו להגיד שהכדורגל רחוק מלייצג את המהות של המכביזם הישן הדורסני והשאפתני של שמעון. אז היום פשוט התהפכו היוצרות.

לגבי הליגה, אני חושבת שיש כאן איזו בעייתיות שבאופן חלפקי מקור האשמה הוא גם קצת בקופל ובשטויות הפיינל פור שהוא עשה כאן במשך השנים האחרונות.
כל השנים הללו מכבי כן התאמצה לאורך הליגה הסדירה לנצח וכן שמה *ין על המשחקים כי זה היה טבוע בה עמוק - לנצח כל משחק אפילו אם זה סתם ידידות.
אבל כשבאו הפסדי "אליפות" במשחק אחד אחרי המאמץ שמכבי השקיע לאורך העונה, גם היא התייאשה, זה התחיל להיראות טפשי וחסר תועלת ההשקעה במשחקי הליגה שבשיטת הפיינל פור איבדו כל משמעות ספורטיבית.
אגב, גם אני הייתי לגמרי בעד שמכבי לא תתייחס למשחקי הליגה ושתעלה לחלקם אפילו עם הנוער (למעט החשובים שבהם - מול האדומים הרשעים...)- כל עוד זה כמובן ברור לכולם מראש וזה בא בכוונה תחילה כהתרסה נגד השיטה הקלוקלת ההיא.
הבעיה היא שיכול להיות שזה התחיל להידבק. והיום למרות ששיטת הפיינל פור כבר בוטלה ולמיקום בטבלה יש חשיבות, מכבי לא מסוגלת להתנער מהמחשבה שלמשחקי הליגה אין שום חשיבות ושום משמעות (וגם לחלק גדול מהאוהדים זה נשאר בראש). וכמובן שבמצב כזה לכל המערכת מהראש ועד לאחרון השחקנים קשה להתנער ובעיקר קשה לעשות את הסוויץ' גם כשמדובר בדרבי, כי מבחינתם - אין לזה שום משמעות ספורטיבית (למרות שכיום כן יש), רק משמעות סמלית עבור האוהדים - וזה כנראה כבר פחות חשוב למועדון.

כמו שאמרתי חלק מהתוכן בוודאי לא מוסכם על כולם. אני יותר מתייחס למהות.

תראי, חלק לא קטן מה"זקנים" שגדל על ברקוביץ', ארואסטי, אולסי ואח"כ על ג'מצ'י, הנפלד, מגי ואחרים, זוכרים גם ימים פחות יפים מבחינה מקצועית. אבל לא זכורות לי קבוצות עם חבורת
שחקנים מקרית שחושבת בעיקר על החוזה שלה בעונה הבאה, ולא על מה שצריך לעשות בעונה הזאת.
וכן, חלק מזה שייך למקור מוצאם של אותם השחקנים. מבחינתי היקמן הוא עוד פסיק בהיסטוריה של מכבי, בדיוק כמו רייס, מדלי ואחרים שעוברים ועברו פה, והקבוצה הזאת היתה עוד קבוצה
עבורם.
אפילו זרים אהובים ומחוברים יותר כמו סמית', ג'יימס וגם סופו, לא נראים כאילו הם לוקחים יותר מדי ללב.

הרי אף אחד מהשחקנים של מכבי לא מחפש חוזה בליגה המקומית, אז למה להתאמץ? ביורוליג זה סיפור אחר כמובן.
כאן למשל חסר לי שחקן כמו פרקינס, שלא היה מעניין אותו בכלל איפה ונגד מי הוא משחק. הוא משאיר 100% אנרגיה בכל משחק ומשחק. בדיוק בגלל שחקנים כאלה, גם שאר השחקנים
פתאום מתחילים להתאמץ, לרוץ, לשרוט, ללחוץ על הכדור, להזיז רגליים בהגנה, להתלהב ולדרוס.
בכלל, עלתה לי המחשבה שמכבי של העונה ההיא, נראתה כמו שהיא נראתה, והתחברה כ"כ טוב לקהל, בעיקר בגללו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2013, 20:42

לא קראתי את הכתבה בינתיים, אבל אני חייב להתייחס למה שאמרת פה.

ליוגב, שברח לרוסיה, אכפת יותר מלסופו\ג'יימס\סמית'\אינגלז? הוא לוקח יותר ללב?
ליאור אליהו היה יותר אכפתי מהזרים שהזכרתי למעלה?

הימים של מיקי, מוטי, הנפלד וג'מצ'י נגמרו מזמן. להשוות אותם לדור הישראלי הנוכחי, גם מבחינת אכפתיות זה די הזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 21 נובמבר 2013, 21:19

מזדהה עם כל פיפס שנאמר שם. הכאב שם מדבר, והוא כאב אמיתי..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2013, 21:33

MTA2311 כתב:לא קראתי את הכתבה בינתיים, אבל אני חייב להתייחס למה שאמרת פה.

ליוגב, שברח לרוסיה, אכפת יותר מלסופו\ג'יימס\סמית'\אינגלז? הוא לוקח יותר ללב?
ליאור אליהו היה יותר אכפתי מהזרים שהזכרתי למעלה?

הימים של מיקי, מוטי, הנפלד וג'מצ'י נגמרו מזמן. להשוות אותם לדור הישראלי הנוכחי, גם מבחינת אכפתיות זה די הזוי.

צודק. זה לא הופך את העניין ליותר קל, אלא ליותר קשה.
גם אם נחפש חזק, אני לא יכול לחשוב על שחקן ישראלי (או לא ישראלי) שיהיה קונצנזוס גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת "רוח המועדון". דרק של לפני כמה שנים היה האחרון.

פעם היו לנו כמה וכמה בקבוצה בכל שנה, ואפילו כשלא הצליחו מקצועית, ידענו שהם השאירו על המגרש את הכל.

אני אישית חושב שזה קשור גם למצב שוק השחקנים הנוכחי אבל גם מאוד להנהלה ולרוח שהיא משרה על הקבוצה.
אצל שמעון (ומוני) הפסד כמו זה של יום שני, לא היה עובר בשקט. השחקנים היו אוכלים את עצמם. אבל אני לא בטוח שדני פדרמן בכלל טרח לדבר איתם, והאמת, גם אם כן,
מי בכלל שם עליו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 נובמבר 2013, 22:22

jol9 כתב:אני אישית חושב שזה קשור גם למצב שוק השחקנים הנוכחי אבל גם מאוד להנהלה ולרוח שהיא משרה על הקבוצה.אצל שמעון (ומוני) הפסד כמו זה של יום שני, לא היה עובר בשקט. השחקנים היו אוכלים את עצמם. אבל אני לא בטוח שדני פדרמן בכלל טרח לדבר איתם, והאמת, גם אם כן,מי בכלל שם עליו...

תראה, זה בעיה של כל עולם הספורט היום.
90% מהשחקנים של ימינו (ולא משנה מאיזה מוצא), מחפשים בעיקר את החוזה הגדול הבא ולא להיות נאמנים למועדון אחד ולתת לו הכל.

אבל אני מבינה על מה אתה מדבר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2013, 00:49

ערכתי עכשיו במהירות את העצומה:
http://www.atzuma.co.il/federmanhabita
מה דעתכם? נראה לי שעכשיו זה כבר די יפה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:11

אני מקווה שיהיה יום ותבוא הנהלה חדשה. כזאתי שהכסף לא ישחק אצלה תפקיד כל כך מרכזי. שמחיר לכרטיס בודד יהיה מקסימום 400 ש"ח ולא 700 ואז יבוא סוג אחר של אוהדים. כאלה שלא מסתפקים רק בלשבת ולהנות מהמופע. אוהדים כאלו יביאו לקבוצה כוח. והקבוצה תוכל להחזיר לעצמה את הרוח לאחר שנים של ניהול כושל.
כל ההנהלה לא צריכה להיות כאן(אולי יש עדיין ספק לגבי שמעון מזרחי אבל גם הוא, בעצם העובדה שהוא נשאר בהנהלה הנוכחית למרות ההחלטות שהיא קבלה משייך את עצמו כחלק בלתי נפרד ממנה). כיוון שנראה שההנהלה לא ממהרת לעזוב מרצונה, צריכים לתת להם דחיפה קטנה. צריכים להראות את חוסר שביעות הרצון מהם בכל הזדמנות. הבעיה שהרבה מהקהל של מכבי מורכב מאותם אוהדי קונצרטים והחלק האחר מורכב בעיקר מילדים (לפחות ממה שאני יודע) שמאמינים שלאהוד קבוצה זה בעיקר לשיר ולקפוץ ופשוט להיות חיוביים לגבי הקבוצה, דבר לא רחוק מהאמת במצב אידיאלי, אבל טעות במצב שיש כיום שהבעלים לא מקשיב יותר לרחשי ליבו של הקהל.
הגיע הזמן להראות להנהלה הזאת את הדרך החוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 10:22

toja27 כתב:אני מקווה שיהיה יום ותבוא הנהלה חדשה. כזאתי שהכסף לא ישחק אצלה תפקיד כל כך מרכזי. שמחיר לכרטיס בודד יהיה מקסימום 400 ש"ח ולא 700 ואז יבוא סוג אחר של אוהדים. כאלה שלא מסתפקים רק בלשבת ולהנות מהמופע. אוהדים כאלו יביאו לקבוצה כוח. והקבוצה תוכל להחזיר לעצמה את הרוח לאחר שנים של ניהול כושל.
כל ההנהלה לא צריכה להיות כאן(אולי יש עדיין ספק לגבי שמעון מזרחי אבל גם הוא, בעצם העובדה שהוא נשאר בהנהלה הנוכחית למרות ההחלטות שהיא קבלה משייך את עצמו כחלק בלתי נפרד ממנה). כיוון שנראה שההנהלה לא ממהרת לעזוב מרצונה, צריכים לתת להם דחיפה קטנה. צריכים להראות את חוסר שביעות הרצון מהם בכל הזדמנות. הבעיה שהרבה מהקהל של מכבי מורכב מאותם אוהדי קונצרטים והחלק האחר מורכב בעיקר מילדים (לפחות ממה שאני יודע) שמאמינים שלאהוד קבוצה זה בעיקר לשיר ולקפוץ ופשוט להיות חיוביים לגבי הקבוצה, דבר לא רחוק מהאמת במצב אידיאלי, אבל טעות במצב שיש כיום שהבעלים לא מקשיב יותר לרחשי ליבו של הקהל.

ומה לגבי כל מובילי הארגונים? למשל אילן השועל. הוא לא ילד ולא קהל קונצרטים, ובכל זאת לא שומעים ולא רואים לא ממנו ולא מהארגון שלו שום ביקורת או מחאה.
כנ"ל גייט 11 וכל ארגון אוהדים אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2013, 10:45

jol9 כתב:
toja27 כתב:אני מקווה שיהיה יום ותבוא הנהלה חדשה. כזאתי שהכסף לא ישחק אצלה תפקיד כל כך מרכזי. שמחיר לכרטיס בודד יהיה מקסימום 400 ש"ח ולא 700 ואז יבוא סוג אחר של אוהדים. כאלה שלא מסתפקים רק בלשבת ולהנות מהמופע. אוהדים כאלו יביאו לקבוצה כוח. והקבוצה תוכל להחזיר לעצמה את הרוח לאחר שנים של ניהול כושל.

ומה לגבי כל מובילי הארגונים? למשל אילן השועל. הוא לא ילד ולא קהל קונצרטים, ובכל זאת לא שומעים ולא רואים לא ממנו ולא מהארגון שלו שום ביקורת או מחאה.

האם לא הגייטים האלה מורכבים בעיקר מילדים? משום מה קבלתי את הרושם שכן.
אם 30 אחוז מהקהל היו כמו אילן השועל , אני מניח שההנהלה הזאת לא הייתה כאן יותר. אני לא מכיר אותו אישית, אבל לי הוא וחבריו עושים רושם שהם מסוג האנשים שיכולים לעשות את השינוי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2013, 10:49

toja27 כתב:
jol9 כתב:

האם לא הגייטים האלה מורכבים בעיקר מילדים? משום מה קבלתי את הרושם שכן.
אם 30 אחוז מהקהל היו כמו אילן השועל , אני מניח שההנהלה הזאת לא הייתה כאן יותר. אני לא מכיר אותו אישית, אבל לי הוא וחבריו עושים רושם שהם מסוג האנשים שיכולים לעשות את השינוי.

אני לא בטוח... יש אנשים שמכירים אותם יותר טוב, נחכה לשמוע מהם.
ברור שאילן השועל ודומיו יכולים לעשות את השינוי, ובדיוק בגלל זה אני אומר שיש שם הרבה פוליטיקה. האם השועל וחבריו לא רואים את המצב, ולא יודעים לקרוא את המפה?
אני בטוח שכן, אבל כנראה שיש משהו שמונע מהם לצאת נגד ההנהלה באופן פומבי ומוצהר.
אם אני אהיה חיובי איתם אז אני אגיד שזאת נאמנות לשמעון ולדייויד פדרמן, אם להיות שליליים אז אפשר לחשוב על כל מיני טובות שיוצאות להם מכך שהם לא יוצאים נגד ההנהלה.
יכול להיות שהאמת גם איפשהו באמצע.

בכל אופן, למיטב זכרוני, ע"פ פוסטים של כל מיני גולשים אחרים, הפורום הקטן הזה הוא היחיד שבא בביקורת פתוחה וגלוייה על ההנהלה. כל השאר די מיישרים איתם קו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2013, 12:25

מנכ"ל הקבוצה, דני פדרמן, ירד נסער למלתחה כשהוא בוחן עמוקות את דף הסטטיסטיקה. כעבור דקות מעטות נטש פדרמן, שלא כהרגלו, את חדר ההלבשה ועזב רותח את ההיכל כשהוא נעדר משיחת הסיכום.

דני מאוכזב מהמציאות שהוא הביא? הוא מסתכל על דף הסטטיסטיקה ומגלה ששלושה שחקנים ב- 300 אלף לא שווים שחקן אחד במליון?
אשכרה נותנים לילד חסר כל נסיון ויכולת לשחק ג'נרל מנג'ר בליגת פנטזי ואז מתפלאים שהתוצאות הן מה שהן.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים