ג'ו אינגלס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ו אינגלס- יחי המלך החדש?

הודעהעל ידי jol9 » 02 דצמבר 2013, 23:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אינגלס נמצא בכושר די רע חייבים להודות.
לצד הקליעה הטובה, והמסירות הטובות פה ושם, הוא לא מצליח לבסס את עצמו כשחקן דומיננטי או מוביל, לא מצליח לספק יותר מדי נקודות,
וגם אין לו איזשהו מהלך יעיל שהוא יכול ללכת אליו כשלא ממש הולך לו.

השאלה היא האם זאת היכולת האמיתית שלו, או מה שראינו בתחילת העונה.

ד"א, היום גם סמית' וגם היקמן כשלו בשמירה על הלפרין ואינגלס הוא לא השחקן שאמור לשמור על גארדים בחוץ, הוא גבוה מדי ומסורבל מדי בשביל זה.

יוני, הוא משחק בעמדת הגארד לפחות 70% מהזמן. אם הוא לא מסוגל לשמור שום גארד (ואפילו לא את פאקינג יותם הלפרין), אז מה לעזאזל הוא עושה בקבוצה הזו? למה הביאו אותו לפה לשחק גארד אם הוא לא יכול לעשות את זה? הרי בעמדה 3 יש לך כבר את סמיתק שהוא השחקן הכי יקר בקבוצה.

אני לא אומר שאתה לא צודק, אלא שזה פשוט לא הגיוני.
בוא נגיד שאם סמית' ואינגלס נמצאים יחד על המגרש, אז הגנתית, אינגלס צריך לשמור על השלוש וסמית' על ה-2 (כמובן זה גם תלוי במצ'אפ).

אני רק מנסה לדמיין איך זה היה נראה עם רכז אחד טוב שהיה אפשר להביא לכאן במקום הגרבג' שהולך בקו האחורי שלנו.
אני מאמין שכולם, כולל אינגלס, היו מאוד נהנים מאיזה ארויו כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 דצמבר 2013, 23:59

jol9 כתב:אני לא אומר שאתה לא צודק, אלא שזה פשוט לא הגיוני.
בוא נגיד שאם סמית' ואינגלס נמצאים יחד על המגרש, אז הגנתית, אינגלס צריך לשמור על השלוש וסמית' על ה-2 (כמובן זה גם תלוי במצ'אפ).

אני רק מנסה לדמיין איך זה היה נראה עם רכז אחד טוב שהיה אפשר להביא לכאן במקום הגרבג' שהולך בקו האחורי שלנו.

סמית' לא יכול לשמור על מספרי 2, ואת זה ידענו עוד בשנה שעברה. השאלה זה למה אתה מביא את אינגלס לקבוצה שבה יש כבר את סמית' בתור 3 מוביל? במקום רייס, היקמן ואינגלס היו אמורים להיות פה לנגפורד ועוד איזה פלניניץ' או בעל בית אחר וזה לא שלא דיברנו על זה עוד בקיץ. הסגל הזה נבנה בצורה כל כך מטופשת וחסרת הגיון שגם אם תרצה לתקן זה קרוב לבלתי אפשרי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2013, 00:06

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא אומר שאתה לא צודק, אלא שזה פשוט לא הגיוני.

סמית' לא יכול לשמור על מספרי 2, ואת זה ידענו עוד בשנה שעברה. השאלה זה למה אתה מביא את אינגלס לקבוצה שבה יש כבר את סמית' בתור 3 מוביל? במקום רייס, היקמן ואינגלס היו אמורים להיות פה לנגפורד ועוד איזה פלניניץ' או בעל בית אחר וזה לא שלא דיברנו על זה עוד בקיץ. הסגל הזה נבנה בצורה כל כך מטופשת וחסרת הגיון שגם אם תרצה לתקן זה קרוב לבלתי אפשרי.

וזה רק הזרים... מה עם הישראלים שיושבים בחוץ ולא מתלבשים בכלל? ומה עם זה שבלו נחת להם על הראש משום מקום?

מה שעצוב זה שהקבוצה ואיכות הבניה שלה רק הולכת אחורה עם השנים.
אפילו בהקשר לשחקנים כמו ג'יימס וסמית', שכולם אוהבים אותם, והם באמת אחלה - אלה לא פרנצ'ייז פליירס שאתה צריך לאגן אותם אליך בחוזים רב שנתיים.
החוכמה היא קודם למצוא את המנוע של הקבוצה ואח"כ לבנות סביבה שלדה ולשים גלגלים. כשהמנוע שלך הוא רייס, אין מה להתפלא שהרכב מושבת כל שני וחמישי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 00:16

jol9 כתב:וזה רק הזרים... מה עם הישראלים שיושבים בחוץ ולא מתלבשים בכלל? ומה עם זה שבלו נחת להם על הראש משום מקום?

אפילו בהקשר לשחקנים כמו ג'יימס וסמית', שכולם אוהבים אותם, והם באמת אחלה - אלה לא פרנצ'ייז פליירס שאתה צריך לאגן אותם אליך בחוזים רב שנתיים.
החוכמה היא קודם למצוא את המנוע של הקבוצה ואח"כ לבנות סביבה שלדה ולשים גלגלים. כשהמנוע שלך הוא רייס, אין מה להתפלא שהרכב מושבת כל שני וחמישי.

ובאיזה שלב מישהו במכבי יעמוד וייקח אחריות על הבניה הכושלת? מתי נמשע מישהו (בלאט, פדרמן, רקאנטי) אומר: "אני הבאתי את השחקנים ואני נכשלתי". לא שמעתי עדיין אך אחד שלוקח אחריות או אפילו מסביר את המחשבה מאחורי הסגל המטופש הזה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2013, 08:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:וזה רק הזרים... מה עם הישראלים שיושבים בחוץ ולא מתלבשים בכלל? ומה עם זה שבלו נחת להם על הראש משום מקום?

ובאיזה שלב מישהו במכבי יעמוד וייקח אחריות על הבניה הכושלת? מתי נמשע מישהו (בלאט, פדרמן, רקאנטי) אומר: "אני הבאתי את השחקנים ואני נכשלתי". לא שמעתי עדיין אך אחד שלוקח אחריות או אפילו מסביר את המחשבה מאחורי הסגל המטופש הזה.

סגל חלש ומטופש? "זו אחת הקבוצות החזקות באירופה"
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 דצמבר 2013, 09:01

אולי כי זה לא סגל כלכך חלש כמו שאתה מנסה לצייר אותו ? אם טועים בבחירת שחקן אחד או שניים זה לא הופך את הסגל לחלש וזה בר תיקון הרבה פעמים...השאלה אם ינסו לתקן....
אגב רוי , שים לב שלגבי אינגלס את בדעת מיעוט (למעשה אני חושב שאתה היחיד) שחושב שצריך לזרוק אותו...אני בטוח שעל איידסון אמרת את אותם דברים בזמנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2013, 10:07

yzafrir כתב:אולי כי זה לא סגל כלכך חלש כמו שאתה מנסה לצייר אותו ? אם טועים בבחירת שחקן אחד או שניים זה לא הופך את הסגל לחלש וזה בר תיקון הרבה פעמים...השאלה אם ינסו לתקן....
אגב רוי , שים לב שלגבי אינגלס את בדעת מיעוט (למעשה אני חושב שאתה היחיד) שחושב שצריך לזרוק אותו...אני בטוח שעל איידסון אמרת את אותם דברים בזמנו...

אני חושב שצורת המשחק והתוצאות מדברות בעד עצמן. הסגל הוא סגל חלש מאוד.
אין לי בעיה להיות בדעת מיעוט לגבי אינגלס. אין לי גם בעיה להודות שטעיתי אם יסתבר ככה. בינתיים, פרט לשלושת מחשקי היורוליג הראשונים, הוא חלש מאוד.

לגבי איידסון - הוא באמת שיחק הרבה יותר טוב אחרי שאנדרסון הלך והוא קיבל את עמדה 3.
roy1000

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים