המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:היה מצויין היום, ואני עדיין לעולם לא אתחבר לשחקן הזה.
היו תקופות שגם לא אהבתי את סמית' בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל זה השתנה לחלוטין. עם היקמן זה לא קורה.
LIAV10 כתב:לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.
שחקנים בינוניים לא קולעים 24 נקודות במשחק חוץ בטורקיה.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.
אבל השנה אוחיון מרכז יותר ויש גם את אינגלס שעושה את זה נהדר (וגם רייס מרכז לטוב או לרע)
בינתיים אין ממש דרישה ממנו לרכז והוא בכל זאת נותן עונה רעה
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.
אבל השנה אוחיון מרכז יותר ויש גם את אינגלס שעושה את זה נהדר (וגם רייס מרכז לטוב או לרע)
בינתיים אין ממש דרישה ממנו לרכז והוא בכל זאת נותן עונה רעה
הוא ירד העונה פעמיים מנקודות בספרות כפולות, נכון לא היה טוב, אבל קלע.
רייס רכז כמו שמושון יעקוסי רכז, כשאוחיון הרכז טוב אז היקמן לידו גם טוב (לרוב).
אגב היו מהלכים יפים העונה בין אינגלס להיקמן.
MTA2311 כתב:הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).
יופי..
צעד ראשון צריך לסלק את ג׳וניור.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).
יופי..
צעד ראשון צריך לסלק את ג׳וניור.
אני מבין שמבחינתך שהיקמן יישאר פה עוד עשור... בהחלט שתי העונות האחרונות, הן מהמהנות שהיו לנו. אין ספק.
שחף כתב:מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.
אם נתלים בעץ פחות גבוה, בהחלט אפשר לבנות כאן קו אחורי של לאנגפורד ופארגו אם מפסיקים להשקיע בכל מיני שחקני פח כמו היקמן ורייס ולא מחתימים שחקנים שלא משחקים כמו ג'ייק כהן ונעימי. ארבעתם ביחד עולים 1.6 מיליון דולר נטו. יחד עם אינגלס\סמית' זה כבר 2.4 מיליון דולר. הסיפורים על הצורך בסגל עמוק בעיקר גורמים לי לחשוב שמי שאשם בזה שאנחנו רואים 12 שחקנים בינוניים כל שנה זה בלאט וגודס.
felix_r כתב:שחף כתב:מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.
אם נתלים בעץ פחות גבוה, בהחלט אפשר לבנות כאן קו אחורי של לאנגפורד ופארגו אם מפסיקים להשקיע בכל מיני שחקני פח כמו היקמן ורייס ולא מחתימים שחקנים שלא משחקים כמו ג'ייק כהן ונעימי. ארבעתם ביחד עולים 1.6 מיליון דולר נטו. יחד עם אינגלס\סמית' זה כבר 2.4 מיליון דולר. הסיפורים על הצורך בסגל עמוק בעיקר גורמים לי לחשוב שמי שאשם בזה שאנחנו רואים 12 שחקנים בינוניים כל שנה זה בלאט וגודס.
אני לא הייתי אומר שזה הוכיח את עצמו. היה לנו את ארויו פלוס חבורת נגרים, וזה ממש לא הצליח
שחף כתב:felix_r כתב:שחף כתב:מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.
אני לא הייתי אומר שזה הוכיח את עצמו. היה לנו את ארויו פלוס חבורת נגרים, וזה ממש לא הצליח
זה כי הביאו מאמן מטומטם כמו אפי. חוץ מזה, עם כל הכבוד לארויו, הוא וספאנוליס זה לא אותו אזור חיוג בכלל. אתה ראית את ספאנוליס תוקע לריאל 22 נקודות במחצית אחת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־27 אורחים