ריקי היקמן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריקי היקמן

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 ינואר 2014, 23:01

לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.
שחקנים בינוניים לא קולעים 24 נקודות במשחק חוץ בטורקיה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 02 ינואר 2014, 23:01

חברים, חצי עונה מאחורינו וזה המשחק הראשון שהוא נזכר להופיע בו. בואו לא נקשר לו כתרים, הוא חייב לנו עוד הרבה על הבזיונות שלו לאורך העונה. מקווה שיקבל זריקת מרץ מהמשחק הזה שלו, שהיה מדהים, אני חייב להודות.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 02 ינואר 2014, 23:02

היה מצויין היום, ואני עדיין לעולם לא אתחבר לשחקן הזה.
היו תקופות שגם לא אהבתי את סמית' בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל זה השתנה לחלוטין. עם היקמן זה לא קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 ינואר 2014, 23:04

jol9 כתב:היה מצויין היום, ואני עדיין לעולם לא אתחבר לשחקן הזה.
היו תקופות שגם לא אהבתי את סמית' בעונה הראשונה שלו במכבי, אבל זה השתנה לחלוטין. עם היקמן זה לא קורה.

סמית'+רייס+היקמן= 1.8 מיליון דולר. אפשר היה למצוא שחקן שאפילו שנינו היינו מתחברים אליו.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2014, 00:24

LIAV10 כתב:לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.

אבל השנה אוחיון מרכז יותר ויש גם את אינגלס שעושה את זה נהדר (וגם רייס מרכז לטוב או לרע)
בינתיים אין ממש דרישה ממנו לרכז והוא בכל זאת נותן עונה רעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2014, 00:34

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:לא צריך שיפעילו אותו, אבל צריך שמישהו שיודע לרכז יחזיק את הכדור, ברגע שהוא מרכז הוא מאבד את כל התכונות החיוביות שלו.

אבל השנה אוחיון מרכז יותר ויש גם את אינגלס שעושה את זה נהדר (וגם רייס מרכז לטוב או לרע)

הוא ירד העונה פעמיים מנקודות בספרות כפולות, נכון לא היה טוב, אבל קלע.
רייס רכז כמו שמושון יעקוסי רכז, כשאוחיון הרכז טוב אז היקמן לידו גם טוב (לרוב).
אגב היו מהלכים יפים העונה בין אינגלס להיקמן.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 03 ינואר 2014, 00:45

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

הוא ירד העונה פעמיים מנקודות בספרות כפולות, נכון לא היה טוב, אבל קלע.
רייס רכז כמו שמושון יעקוסי רכז, כשאוחיון הרכז טוב אז היקמן לידו גם טוב (לרוב).
אגב היו מהלכים יפים העונה בין אינגלס להיקמן.

רשמתי גם את רייס כי כשהוא על המגרש אז הוא זה שמנהל את ההתקפה (והיקמן בקושי נדרש לרכז כמו שאתה טוען)
אבל עזוב את זה, יש לנו את אוחיון ואינגלס והוא בכל זאת נותן עונה רעה. אתה כנראה היחיד שמחבב אותו וחושב שהוא שחקן טוב אבל לדעתי הוא סמל הבינוניות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2014, 01:17

הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2014, 01:45

MTA2311 כתב:הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).

יופי..
צעד ראשון צריך לסלק את ג׳וניור.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2014, 10:49

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:הוא לא שחקן בינוני, הוא פשוט לא מתאים לקבוצה כמו מכבי( או לפחות כמו שמכבי אמורה להיות).

יופי..

אני מבין שמבחינתך שהיקמן יישאר פה עוד עשור... בהחלט שתי העונות האחרונות, הן מהמהנות שהיו לנו. אין ספק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2014, 11:22

היקמן לא צריך שיפעילו אותו כי יש לו יכולות אישיות יוצאות מן הכלל אבל הוא צריך שיקחו ממנו את ניהול המשחק כי זה לא ממש התחום שלו .

ואם נעזוב את רייס שהוא כישלון מהדהד בצד לא הייתי מחליף את סמית + היקמן בארויו לדוגמא על ה-2.5 מיליון דולר שלו (למרות שהוא באמת שחקן טוב ), עובדתית מכבי גם קבוצה טובה יותר מגלא שבחרה בדיוק בדרך השניה.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2014, 11:30

לא סובל את היקמן, מצטער. שחקן עם מוח נצנץ שאתמול נתן ערב שיא מבחינתו, סוג של שיחזור של המשחק שהיה לו מול חימקי בשנה שעברה. אולימפיאקוס מדגימה יפה מאוד איך קבוצה עם רמת התקציב של מכבי צריכה להיבנות. כוכב אחד ו-9 שחקנים שיודעים שהתפקיד שלהם זה לקלוע זריקות פנויות ולחתוך לסל מתי שצריך. הייתי זורק גם את סופו/ג'יימס לטובת סנטר זול יותר(נניח הבחור מפרטיזן) ביחד עם סמית', היקמן, רייס ואחד הקישוטים מהספסל(נעימי?) בשביל ספאנוליס. 2 אליפויות אירופה מוכיחות את זה לדעתי יפה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 03 ינואר 2014, 11:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 ינואר 2014, 11:33

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

יופי..

אני מבין שמבחינתך שהיקמן יישאר פה עוד עשור... בהחלט שתי העונות האחרונות, הן מהמהנות שהיו לנו. אין ספק.

גם אני הייתי שמח לקו אחורי של רודריגז, ספאנוליס ורודי.
מה נעשה שבכסף שמקציבים בעונה הבאה גם היקמן לא יהיה בר השגה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2014, 11:36

בלי בלאט כנראה שיתפנה עוד תקציב לשחקנים.
שחף

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 ינואר 2014, 11:40

אולימפיאקוס הצליחה עם הרבה מזל לקחת אליפויות אירופה , היא לא קרובה להיות הקבוצה הטובה באירופה.

ועל כל אוליפיאקוס יש לך 10 קבוצות שמנסות לחקות אותה ונכשלות , אין מילת קסם שמביאה לך אליפות אירופה בהשקעה כמו של אולימפיאקוס .
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2014, 11:42

מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.

אם נתלים בעץ פחות גבוה, בהחלט אפשר לבנות כאן קו אחורי של לאנגפורד ופארגו אם מפסיקים להשקיע בכל מיני שחקני פח כמו היקמן ורייס ולא מחתימים שחקנים שלא משחקים כמו ג'ייק כהן ונעימי. ארבעתם ביחד עולים 1.6 מיליון דולר נטו. יחד עם אינגלס\סמית' זה כבר 2.4 מיליון דולר. הסיפורים על הצורך בסגל עמוק בעיקר גורמים לי לחשוב שמי שאשם בזה שאנחנו רואים 12 שחקנים בינוניים כל שנה זה בלאט וגודס.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2014, 12:55

שחף כתב:מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.

אם נתלים בעץ פחות גבוה, בהחלט אפשר לבנות כאן קו אחורי של לאנגפורד ופארגו אם מפסיקים להשקיע בכל מיני שחקני פח כמו היקמן ורייס ולא מחתימים שחקנים שלא משחקים כמו ג'ייק כהן ונעימי. ארבעתם ביחד עולים 1.6 מיליון דולר נטו. יחד עם אינגלס\סמית' זה כבר 2.4 מיליון דולר. הסיפורים על הצורך בסגל עמוק בעיקר גורמים לי לחשוב שמי שאשם בזה שאנחנו רואים 12 שחקנים בינוניים כל שנה זה בלאט וגודס.

אני לא הייתי אומר שזה הוכיח את עצמו. היה לנו את ארויו פלוס חבורת נגרים, וזה ממש לא הצליח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מני » 03 ינואר 2014, 12:56

ריקי היקמן הכי נפגע מהגעתו של רייס ,גם בדקות וגם בביטחון משחקן שהיה הגו טו גיא הפך לשחקן שלישי ברוטציה.

כל פעם שרייס על המגרש מכבי מתפרקים ,הוא לא שומר ,קולעים מעל הראש שלו שלושות כי הוא גמד ,מבלגן את המשחק ,והוריד מאוחיון ומהיקמן דקות שפגעו בהיקמן בכניסה לשטף של המשחק.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי שחף » 03 ינואר 2014, 13:00

felix_r כתב:
שחף כתב:מזל זה זכייה אחת. כשקבוצה עושה 100 נקודות במשחק גמר ומפרקת יומיים לפני זה את צסק''א לא הייתי מייחס את זה למזל. אין למכבי תקציב לשים על 4 כוכבים כמו ב-2004, לפחות עד שפדרמן יעזוב את המועדון(מתי זה יקרה כבר???). אפשר לשים את הכסף על סופרסטאר אחד ברמה הכי גבוהה של היורוליג. זה משהו שהוכיח את עצמו. אני לא חושב שאתה יכול למצוא עוד 3 קבוצות עם שחקן ברמתו של ספאנוליס שנכשלו. חוץ מזה, באמת שאני כבר לא מפנטז על זכייה ביורוליג. אבל הגעה לפיינל פור מידי פעם תהיה הישג נחמד והשנה אנחנו שוב לא נהיה שם, כי אפשר להגיע לפיינל פור עם קו אחורי של אוחיון והיקמן.

אני לא הייתי אומר שזה הוכיח את עצמו. היה לנו את ארויו פלוס חבורת נגרים, וזה ממש לא הצליח

זה כי הביאו מאמן מטומטם כמו אפי. חוץ מזה, עם כל הכבוד לארויו, הוא וספאנוליס זה לא אותו אזור חיוג בכלל. אתה ראית את ספאנוליס תוקע לריאל 22 נקודות במחצית אחת?
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2014, 13:10

שחף כתב:
felix_r כתב:

זה כי הביאו מאמן מטומטם כמו אפי. חוץ מזה, עם כל הכבוד לארויו, הוא וספאנוליס זה לא אותו אזור חיוג בכלל. אתה ראית את ספאנוליס תוקע לריאל 22 נקודות במחצית אחת?

אני לא חושב שבאולימפיאקוס השיטה של כוכב אחד היא זו שהביאה את ההצלחה. לדעתי זה הרבה יותר מבנה הקבוצה הייחודי עם כל מיני שחקנים שקשה למצוא להם מאטצ'-אפ, כמו קייל היינס - סנטר נמוך וזריז, פרו אנטיץ' (שעכשיו עושה עונה טובה ב NBA) - גבוה שקולע שלשות, פאפאניקולאו - גארד 203 ס"מ, וכו'. המבנה הזה מזכיר דווקא את חולון שלקחה ממכבי את האליפות. קבוצה עם מבנה לא סטנדרטי, שעושה לך כאב ראש.

חוץ מזה, לא צריך לשכוח גם את האופי הווינרי של השחקנים. ללא האופי הזה הם לא היו זוכים בכלום. כל הקאמבקים הנהדרים.

זה הכל ביחד, ולא רק מבנה של כוכב על אחד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־27 אורחים