17 פברואר 2014, 23:22
LIAV10 כתב:הוא כל הזמן מוסר, רק שניכם אומרים שלא, כנראה שאתם לא מזהים את השחקן הנכון על המגרש.
אם זה לא פנוי הוא לא זורק.
17 פברואר 2014, 23:23
LIAV10 כתב:כן, כשהוא מוריד את הכדור לרצפה אני מת שינסה לחדור לסל, אבל הוא תמיד מוסר לזה שלידו, בין אם זה יוגב ובין אם זה סופו על קשת השלוש.
זורק שלשות? כן, פנויות.
לא מספיק הולך לסל, זה שאין לו אסיסטים לא אומר שהוא לא מוסר.
17 פברואר 2014, 23:25
17 פברואר 2014, 23:26
17 פברואר 2014, 23:32
LIAV10 כתב:כן, גם בלו מוסר ואין לו אסיסטים, לפחות העונה, אחד המוסרים הטובים העונה לסופו.
איך יכול להיות שהוא מוסר ואין לו אסיסטים? כי הוא לא מייצר לאחרים, הוא פשוט מוסר הציד כחלק מהנעת כדור.
17 פברואר 2014, 23:33
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן, כשהוא מוריד את הכדור לרצפה אני מת שינסה לחדור לסל, אבל הוא תמיד מוסר לזה שלידו, בין אם זה יוגב ובין אם זה סופו על קשת השלוש.
זורק שלשות? כן, פנויות.
לא ברור לי איך הוא מוסר ואין לו אסיסטים. מי שמוסר יצבור אסיסטים ולו באופן אקראי.
17 פברואר 2014, 23:33
17 פברואר 2014, 23:35
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן, כשהוא מוריד את הכדור לרצפה אני מת שינסה לחדור לסל, אבל הוא תמיד מוסר לזה שלידו, בין אם זה יוגב ובין אם זה סופו על קשת השלוש.
זורק שלשות? כן, פנויות.
לא ברור לי איך הוא מוסר ואין לו אסיסטים. מי שמוסר יצבור אסיסטים ולו באופן אקראי.
כי הוא לא מוסר אס', הוא פשוט נפטר מהכדור כשאין לו מצב לעשות משהו.
17 פברואר 2014, 23:37
17 פברואר 2014, 23:38
felix_r כתב:בוא נגיד את זה ככה, לאנדסברג לא מוסר אסיסטים , אבל הוא כן מוסר אם אין לו מצב טוב לזריקה.
ברוב המקרים הוא זורק רק שלשות פנויות, או חצי פנויות. הוא כמעט אף פעם לא זורק שלשות קשות עם ידים בפנים.
כשהוא נכנס לסל הוא בדרך כלל יותר אתלטי מהשומר שלו, ככה שכאשר הוא זורק אחרי חדירה, אלה גם זריקות טובות בדרך כלל.
בחירת הזריקות של לאנדסברג היא הרבה יותר טובה מזו של סמית' לדוגמא. סמית' יכול לעמוד בפינה חופשי לחלוטין כאשר השומר נמצא 2-3 מטר ממנו, אבל הוא יחליט פתאום לחדור לסל במקום לקחת שלשה. לעומת זאת דקה אחר כך הוא יכול לקחת שלשה סופר קשה מעל ידיו של שומר שעומד צמוד עליו.
17 פברואר 2014, 23:39
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כן, כשהוא מוריד את הכדור לרצפה אני מת שינסה לחדור לסל, אבל הוא תמיד מוסר לזה שלידו, בין אם זה יוגב ובין אם זה סופו על קשת השלוש.
זורק שלשות? כן, פנויות.
כי הוא לא מוסר אס', הוא פשוט נפטר מהכדור כשאין לו מצב לעשות משהו.
גם אם אתה נפטר באופן אקראי מהכדור, פעם בכמה זמן השחקן שהכדור הגיע אליו יזרוק אותו ויקלע. גם פניני הוא לא ביודק פליימייקר, אבל הוא מוסר פי 3 אסיסטים על כל זריקה.
17 פברואר 2014, 23:39
LIAV10 כתב:נו איזה שטויות, לא שמת לב שבלאט מסדר תרגיל קבוע של ה-4 למסירה לסופו, פניני רץ מתוך הצבע לקו העונשין, מקבל את הכדור ומוסר לסופו, אין שום קשר ביניהם.
17 פברואר 2014, 23:41
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:נו איזה שטויות, לא שמת לב שבלאט מסדר תרגיל קבוע של ה-4 למסירה לסופו, פניני רץ מתוך הצבע לקו העונשין, מקבל את הכדור ומוסר לסופו, אין שום קשר ביניהם.
והתרגיל הזה לא עובד כשלנדסברג משחק בעמדה 3 ולא פניני? אז אי אפשר לעשות אותו?
אבל אתה צודק - אין קשר בין שני השחקנים.
17 פברואר 2014, 23:41
חנו'ש כתב:פניני דווקא כן פליימיקר במובן מסוים גם אם הוא לא רכז. יש לו ראיית משחק מאוד גבוהה ויכולת מסירה נהדרת.
לאנדסברג לא כזה, אבל פליקס דווקא היטיב לתאר אותו הרבה יותר טוב.
החור השחור הכי גדול של הקבוצה הוא רייס, בעיקר כי חלק גדול של ההתקפות מתחילות אצלו, ממשיכות אצלו ונגמרות אצלו, בזמן שאף שחקן אחר לא נגע בכלל בכדור - זה חור שחור בעיניי!!
17 פברואר 2014, 23:42
LIAV10 כתב:זה עובד כשפניני משחק 4, בלאט לא מסדר ללאנדסברג תרגילים כאלה וזהו.
17 פברואר 2014, 23:44
roy1000 כתב:לגבי רייס - 100% נכון. הבחור חור שחור ומהסוג המעצבן (גם שהולך לו) כי הוא לא מכיר במגבלות של עצמו. רייס חייב לשחק ביחד עם אוחיון ולא במקומו.
17 פברואר 2014, 23:47
חנו'ש כתב:היום הוא שיחק לצד אוחיון ברוב הרבע הרביעי וזה לא הפריע לו לעשות הכל לבד בלי לראות אף אחד ממטר.
17 פברואר 2014, 23:49
roy1000 כתב:felix_r כתב:בוא נגיד את זה ככה, לאנדסברג לא מוסר אסיסטים , אבל הוא כן מוסר אם אין לו מצב טוב לזריקה.
ברוב המקרים הוא זורק רק שלשות פנויות, או חצי פנויות. הוא כמעט אף פעם לא זורק שלשות קשות עם ידים בפנים.
כשהוא נכנס לסל הוא בדרך כלל יותר אתלטי מהשומר שלו, ככה שכאשר הוא זורק אחרי חדירה, אלה גם זריקות טובות בדרך כלל.
בחירת הזריקות של לאנדסברג היא הרבה יותר טובה מזו של סמית' לדוגמא. סמית' יכול לעמוד בפינה חופשי לחלוטין כאשר השומר נמצא 2-3 מטר ממנו, אבל הוא יחליט פתאום לחדור לסל במקום לקחת שלשה. לעומת זאת דקה אחר כך הוא יכול לקחת שלשה סופר קשה מעל ידיו של שומר שעומד צמוד עליו.
פליקס, זו תיאוריה נחמדה, אבל סמית' קולע שלשות ב- 60% בטופ 16, ולנדסברג עם 1 מ- 7 ביורוליג, אז זה קצת לא מסתדר.
לגבי החדירות - הוא חטף היום 3 גגות בחדירות שלו. הוא לא בדיוק דוויין ווייד באזור הסל. וזה רק אילת.
בגדול, לנדסברג הוא אינסטנט אופנס סביר בהחלט. אבל זה כל מה שהוא - אינסטנט אופנס.
17 פברואר 2014, 23:51
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:לגבי רייס - 100% נכון. הבחור חור שחור ומהסוג המעצבן (גם שהולך לו) כי הוא לא מכיר במגבלות של עצמו. רייס חייב לשחק ביחד עם אוחיון ולא במקומו.
גם זה לא תמיד עוזר.
היום הוא שיחק לצד אוחיון ברוב הרבע הרביעי וזה לא הפריע לו לעשות הכל לבד בלי לראות אף אחד ממטר.
17 פברואר 2014, 23:52