רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד גלבוע גליל, רביעי 19:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רבע גמר, משחק מס' 2: מכבי נגד גלבוע גליל, רביעי 19:00

הודעהעל ידי felix_r » 07 מאי 2014, 21:09

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:הפסד לא מפתיע בכלל.
ניהול המשחק של דיוויד בלאט בסדרה הזאת נראה כאילו בכוונה תחילה הוא משתף יותר את השחקנים שמשחקים פחות טוב, ומספסל כל שחקן שמשחק בסדר

הוא רוצה את סופו כמה שיותר בחצי הגמר... ;)

אולי. או שהוא בכח מנסה להכניס לכושר שחקנים כמו סמית' ואינגלס...

גם אפשרות.
למרות שסמית' נח משחק קודם, ואינגלס לא שיחק כזה הרבה היום.
והיקמן היה אמור להיות בכושר טוב אחרי מילאנו אז למה הוא היה היום על המגרש בכלל?? (כמה סמלי שבסוף המשחק שמחון שם שלשה גדולה שגמרה סיפור והיקמן כמובן איבד כדור - תקציר המשחק כולו)

סמית' נמצא בכושר איום ונורא ואני לא מדבר על הקליעה, אלא יותר על ההגנה. היום הוא שיחק פחות מ 16 דקות, ובזמן הזה הפלוס/מינוס שלו היה 16- ! זאת אומרת מכבי עם סמית' הפסידה ב 16 נקודות !

אינגלס הפוך מסמית'. משחק לא רע, אבל לא מסוגל לקלוע. ד"א, מישהו יכול להסביר לי למה בדקה האחרונה בלאט הושיב את פניני בדיוק אחרי שדפק שלשה, והכניס במקומו את אינגלס, שלא מסוגל לקלוע נקודה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2014, 21:09

er79 כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:
יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:עוד הפסד בליגה הישראלית, כבר שגרתי.

באמת לא קריטי , מה לעשות ...

הבעיה העיקרית היא שמכבי תשחק עכשיו גם בשבת וגם בשני ולא יהיה לה יותר מדי זמן לנוח ולהתכונן לצסק"א. וזה עוד בלי לדבר על הכושר הזוועתי של רוב השחקנים.

זה הדבר הגרוע ביותר. מכבי הייתה צריכה לסיים את הסדרה בשבת ולהתכונן מספיק זמן לצסק"א.

קודם כל משחק פלייאוף הוא אחלה של הכנה. וגם יש להם 4 ימים לנוח. אתה כרגיל מתרגש כמו תמיד. אני יותר טרוד מהכושר שסופו יהיה בו ולא מההפסד הנוכחי.

משחק נגד גלבוע הוא ממש לא הכנה.
מבנה וסגנון הקבוצה של גלבוע לא דומה בכלום לצסק"א.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 21:10

יוסי22 כתב:
שמואל1 כתב:ההפסד הזה הוא פשוט בושה , חרפה וביזיון למועדון.
מכבי מפסידה לקבוצה הגרועה ביותר בפלייאוף מהמקום השמיני, וזה במשחק ממש בינוני של גליל.
לא תגידו ההפסד מקרי- גם במשחק הראשון מכבי בקושי ניצחה.
משהו רע מאוד עובר על הקבוצה בזמן הגרוע ביותר- מאני טיים של העונה לפני הפיינל פור.

השחקנים בכושר עלוב ולא פוגעים בכלום, אבל לדעתי ה"אישיו" הגדול כאן הוא ההגנה. מכבי לא מוצאת תשובות לשחקני הגליל, בראשם עמית שמחון שתופר את מכבי משחק שני ברציפות.

מכבי חייבת להתעורר במהירות.

לא יודע כמה פעמים צריך להגיד את זה כדי שזה יכנס איכשהו , אין שום קשר בין היכולת של מכבי במשחק הזה והמשחקים בפיינל פור , שום קשר.

אין שום קשר בין מכבי עם סופו למכבי בלי סופו , גם אם שלף מביך את עצמו עם טענות הזויות שסופו לא תורם . גם סמית יהיה הרבה יותר אפקטיבי בפיינל פור , אני בטוח בזה .

הבעיה היא כמו שיובל אמר שמכבי נגררת עם השיעמומון הזה במקום להתכונן לפיינל פור וחבל.

מסכים עם חלק מדבריך, אבל לגבי סמית' - תרשה לי לגחך. טוב שאתה אופטימי, זה הכי חשוב
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מאי 2014, 21:11

יוסי22 כתב:הבעיה היא כמו שיובל אמר שמכבי נגררת עם השיעמומון הזה במקום להתכונן לפיינל פור וחבל.

ואיך בדיוק היתה מתכוננת לפיינל פור אם היתה מסיימת את השיעמומון הזה ב-3 משחקים?
אימונים זה אף פעם לא הכנה טוב כמו משחקים אמיתיים - אז בואו נראה את חצי הכוס המלאה, יהיה למכבי עוד משחק לפני הפיינל פור כדי לחזור לכושר ולהתחמם.

LIAV10 כתב:שתו מים, תבלעו איזה ציפרלקס ותרגעו קצת במקום לכתוב פוסטים סטייל כותרת לכתבה של אופירע.

דבר בלשון יחיד....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 21:12

נו, אז מה אתה מעדיף? משחקון פנימי של סגל הקבוצה? רבאק, משחק נגד קבוצת יורוליג לא קיבלת, גליל דפקו את מכבי, זה מה יש, וזה עדיף על כלום. כל הפסד של מכבי אתה מייבב כמו נקבה. חלאס. יום שבת ייתנו לנם 20 הפרש.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2014, 21:13

שמואל1 כתב:משחק נגד גלבוע הוא ממש לא הכנה.

מה זה הכנה? מכבי שיחקה כבר נגד צסקא פעמיים העונה. איזו הכנה מיוחדת היא בדיוק היא אמורה לעשות?

ההפסד לא נעים, ופוגע קצת במורל, אבל לא צריך להיסחף. הפסד שני לעומת זאת, יכניס את כל המערכת ללחץ, ומזה כמובן עדיף להימנע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 21:13

Roni1 כתב:יריבות ישראליות לא מפחדות לבוא לנצח את מכבי כי מכבי זורקת זין על היריבות הישראליות במשחקים כאלה. האמת, לא מפריע לי, כשהיינו צריכים גביע-ניצחנו, כשהיינו צריכים ניצחון בשביל המקום הראשון-ניצחנו.
אני בעד שהמועדון הזה ישתחרר מההיסטריה על כל הפסד מקומי חסר משמעות.

מי שמתרגש מההפסד אלו היסטרים שכותבים פוסטים על כמה היכולת הזאת לא תספיק נגד צסק״א you don't say, ולא מסוגלים לעשות הבחנה ולראות שלא שמים ז על המשחקי ליגה.
רעידת אדמה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2014, 21:14

er79 כתב:

נו, אז מה אתה מעדיף? משחקון פנימי של סגל הקבוצה? רבאק, משחק נגד קבוצת יורוליג לא קיבלת, גליל דפקו את מכבי, זה מה יש, וזה עדיף על כלום. כל הפסד של מכבי אתה מייבב כמו נקבה. חלאס. יום שבת ייתנו לנם 20 הפרש.

אני מעדיף פחות לחץ על השחקנים לפני הפיינל פור, ויותר למידה של היריבה ואימונים טקטיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 21:14

LIAV10 כתב:שתו מים, תבלעו איזה ציפרלקס ותרגעו קצת במקום לכתוב פוסטים סטייל כותרת לכתבה של אופירע.

דבר בלשון יחיד....[/quote]
לצערי ממש לא יחיד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מאי 2014, 21:15

LIAV10 כתב:

דבר בלשון יחיד....

לצערי ממש לא יחיד.[/quote]
מי עוד היסטרי חוץ משמואל??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מאי 2014, 21:15

er79 כתב:
יוסי22 כתב:
מכבי מפסידה לקבוצה הגרועה ביותר בפלייאוף מהמקום השמיני, וזה במשחק ממש בינוני של גליל.
משהו רע מאוד עובר על הקבוצה בזמן הגרוע ביותר- מאני טיים של העונה לפני הפיינל פור.

השחקנים בכושר עלוב ולא פוגעים בכלום, אבל לדעתי ה"אישיו" הגדול כאן הוא ההגנה. מכבי לא מוצאת תשובות לשחקני הגליל, בראשם עמית שמחון שתופר את מכבי משחק שני ברציפות.

לא יודע כמה פעמים צריך להגיד את זה כדי שזה יכנס איכשהו , אין שום קשר בין היכולת של מכבי במשחק הזה והמשחקים בפיינל פור , שום קשר.

אין שום קשר בין מכבי עם סופו למכבי בלי סופו , גם אם שלף מביך את עצמו עם טענות הזויות שסופו לא תורם . גם סמית יהיה הרבה יותר אפקטיבי בפיינל פור , אני בטוח בזה .

הבעיה היא כמו שיובל אמר שמכבי נגררת עם השיעמומון הזה במקום להתכונן לפיינל פור וחבל.

מסכים עם חלק מדבריך, אבל לגבי סמית' - תרשה לי לגחך. טוב שאתה אופטימי, זה הכי חשוב

תמשיך לגחך ...

הוא שחקן ענק שנותן את הגוף שלו למכבי בניגוד לבכיינים כמו טיוס ודומיהם , תורם את מה שהוא יכול ונתן את שלו במשחק המכריע מול מילאנו .

אגב במשחק מול ריאל הוא היה נהדר ,מכבי יכולה להכין אותו למשחק אחד ספציפי ומכבי גם תעשה את זה .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2014, 21:16

LIAV10 כתב:
Roni1 כתב:יריבות ישראליות לא מפחדות לבוא לנצח את מכבי כי מכבי זורקת זין על היריבות הישראליות במשחקים כאלה. האמת, לא מפריע לי, כשהיינו צריכים גביע-ניצחנו, כשהיינו צריכים ניצחון בשביל המקום הראשון-ניצחנו.
אני בעד שהמועדון הזה ישתחרר מההיסטריה על כל הפסד מקומי חסר משמעות.

מי שמתרגש מההפסד אלו היסטרים שכותבים פוסטים על כמה היכולת הזאת לא תספיק נגד צסק״א you don't say, ולא מסוגלים לעשות הבחנה ולראות שלא שמים ז על המשחקי ליגה.
רעידת אדמה.

בלי קשר, מכבי צריכה להתייחס ברצינות גם למשחקי הליגה. אני מזכיר לכולם את הסדרה מול בני השרון של דן שמיר, שמכבי הביסו אותם פעמיים והפסידו במשחקים צמודים פעמיים
ואז באו למשחק החמישי שנגרר למשחק צמוד עם הרבה מאוד עצבים, שמכבי ניצחה ממש בשיניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 21:17

יוסי22 כתב:
er79 כתב:
יוסי22 כתב:

תמשיך לגחך ...

הוא שחקן ענק שנותן את הגוף שלו למכבי בניגוד לבכיינים כמו טיוס ודומיהם , תורם את מה שהוא יכול ונתן את שלו במשחק המכריע מול מילאנו .

אגב במשחק מול ריאל הוא היה נהדר ,מכבי יכולה להכין אותו למשחק אחד ספציפי ומכבי גם תעשה את זה .

אני אכן אמשיך לגחך, בזמן שאתה תמשיך להתענג על משחק טוב אחד שעשה השנה נגד קבוצה משמעותית
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מאי 2014, 21:18

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

דבר בלשון יחיד....

לצערי ממש לא יחיד.

מי עוד היסטרי חוץ משמואל??[/quote]
סתם דוגמא, רוני.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 21:18

שמואל1 כתב:
er79 כתב:

אני מעדיף פחות לחץ על השחקנים לפני הפיינל פור, ויותר למידה של היריבה ואימונים טקטיים.

עזוב, נו, שחרר.
er79

הודעהעל ידי מקובי » 07 מאי 2014, 21:19

לפי התגובות של שמואל הפסדנו אליפות.
ממש ממש ממש בקטנה, לא כיף להפסיד אף פעם אבל אולי זה לטובה ויגרום להם להתעורר (ז'ליקו עשה את זה לא מעט...).
הדבר הטוב שיצא מזה- סופו יחזור למשחק החוץ בחצי גמר (אירוני אם זה יהיה הדר יוסף...)

אני משוכנע שלא יהיה משחק ביום שני, והמשחק הרביעי ייערך לאחר הפיינל פור.
מקובי

הודעהעל ידי er79 » 07 מאי 2014, 21:20

מקובי כתב:לפי התגובות של שמואל הפסדנו אליפות.
ממש ממש ממש בקטנה, לא כיף להפסיד אף פעם אבל אולי זה לטובה ויגרום להם להתעורר (ז'ליקו עשה את זה לא מעט...).
הדבר הטוב שיצא מזה- סופו יחזור למשחק החוץ בחצי גמר (אירוני אם זה יהיה הדר יוסף...)

לגבי זה אני לא בטוח, הכולירות סגני גביע הבלקן לא הסכימו להקדים את הסדרה לטובת מכבי, הם כם לא יסכימו לדחות. אלא אם כן המנהלת תתערב
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מאי 2014, 21:20

מה גורם לך לחשוב שלא יהיה משחק בשני?
עד עתה המנהלת לא ממש באה לקראת מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מאי 2014, 21:22

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

דבר בלשון יחיד....

לצערי ממש לא יחיד.

מי עוד היסטרי חוץ משמואל??

סתם דוגמא, רוני.[/quote]
אני היסטרי??
אני ממש מתעצבן מאיך שאנחנו נראים השנה אבל מכבי עדיין טובה מכל קבוצה בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 07 מאי 2014, 21:23

er79 כתב:

לגבי זה אני לא בטוח, הכולירות סגני גביע הבלקן לא הסכימו להקדים את הסדרה לטובת מכבי, הם כם לא יסכימו לדחות. אלא אם כן המנהלת תתערב

אני חייב לציין שאני יכול להבין למה הם לא הסכימו להקדים.

אני מאמין שמכבי תבקש, והם לא יסרבו.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים