המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:״מתיחות בין פארגו להנהלה״, חבורה של תינוקות. אין ספק שליכלוכים בתקשורת על שפת הגוף שלו יחזירו אותו לימים הטובים.
כמה שהוא מרגיז ומאכזב, ממש שמחתי בשבילו אחרי השלשות. שחקן שאי אפשר לשנוא.
roy1000 כתב:פארגו הוא עד עכשיו אכזבת העונה. בתסריט הכי גרוע לא דמיינתי שזה השחקן שיגיע לפה. אגו מפה ועד סין. פרצופים, שביתות איטלקיות, צעקות לספסלים.
יש לשחקן הזה המון כישרון והוא כבר הראה את זה בקדנציה הקודמת, אבל הוא חזר למכבי בתור הד-קייס שאלן אנדרסון נראה כמו בראיין רנדל לידו. אני כבר לא יודע מה הפתרון למצב שלו - מעלים אותו בחמישייה והוא משחק גרוע. מספסלים אותו והוא כועס ואז עולה לדקות האחרונות ומטיח שלשות שלא קשורות בכלום למשחק וצועק על הספסל.
פארגו צריך להבין שאם מעיפים אותו בסוף השנה ממכבי, זה סוף הדרך שלו ביורוליג (לפחות בטופ) ומכאן הוא מוזמן לעבור לשחק בחזרה בגליל או בהרצליה. אם הוא לא לוקח את עצמו בידיים ומהר, זה המקום שהוא הולך אליו.
rc4991 כתב:באמת שכל משחק אני מקווה מחדש שהוא יחזור לעצמו וממשחק למשחק המצב איתו רק מחמיר
הוא כבר הרבה יותר מזיק ממועיל, מה אפשר לעשות איתו???
rc4991 כתב:באמת שכל משחק אני מקווה מחדש שהוא יחזור לעצמו וממשחק למשחק המצב איתו רק מחמיר
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:באמת שכל משחק אני מקווה מחדש שהוא יחזור לעצמו וממשחק למשחק המצב איתו רק מחמיר
בחיים לא חשבתי שאתייג את פארגו כהד-קייס אבל הוא מתברר ככזה לחלוטין
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:באמת שכל משחק אני מקווה מחדש שהוא יחזור לעצמו וממשחק למשחק המצב איתו רק מחמיר
בחיים לא חשבתי שאתייג את פארגו כהד-קייס אבל הוא מתברר ככזה לחלוטין
מזכיר את אלן אנדרסון, רק שהאחרון נתן גם משחקים גדולים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], omerk ו־18 אורחים