המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:נראה לכם שארל קלארק יכול לתרום באירופה דקות בעמדה 3?
באן בי איי מן הסתם, אבל באירופה?
יכול במובן שהוא יכול לשמור על גארדים, אבל הוא הרבה יותר 4 מ-3 באירופה.
rc4991 כתב:אם קלארק מגיע לפה זה שדרוג רציני לקבוצה ואם הגארד הנוסף יהיה מקל או גארד זר טוב אז בכלל הקבוצה תעלה בכמה רמות
roy1000 כתב:cannon כתב:ארל קלארק במו"מ עם מכבי. גם קבוצה אחת לפחות מרוסיה בתמונה וזה יכול להפיל את העסקה מצד דני קמצני אבל אולי בכל זאת יעדיף יורוליג על פני קבוצות שלא משחקות ביורוליג.
הלוואי, אבל קשה לי להאמין שזה נכון אחרי הניצחון ביום חמישי ובהתחשב באיך שרנדל נראה.
rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
אם אנחנו מפסידים את השחקן הזה בגלל המתנה מפגרת של חודש או במאבק לקבוצה רוסית בינונית ההנהלה שלנו מפגרת
yzafrir כתב:roy1000 כתב:cannon כתב:ארל קלארק במו"מ עם מכבי. גם קבוצה אחת לפחות מרוסיה בתמונה וזה יכול להפיל את העסקה מצד דני קמצני אבל אולי בכל זאת יעדיף יורוליג על פני קבוצות שלא משחקות ביורוליג.
הלוואי, אבל קשה לי להאמין שזה נכון אחרי הניצחון ביום חמישי ובהתחשב באיך שרנדל נראה.
רנדל נראה מצויין אבל אני בטוח שפדרמן לא נשם כשהוא ירד צולע מהפרקט וגם הוא מבין שזה סיכון גדול מידי להפיל את כל העומס על שחקן אחד.
my man כתב:rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
אם אנחנו מפסידים את השחקן הזה בגלל המתנה מפגרת של חודש או במאבק לקבוצה רוסית בינונית ההנהלה שלנו מפגרת
שום אם...
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
שום אם...
אני מנסה לתת להם צ'אנס לנצל את ההזדמנות שיש להם בתקווה שביאו חיזוק שיקח את הקבוצה הזאת רחוק
rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
רוני, אתה באמת רואה מישהו פה מוציא מליון דולר על קלארק? אני לא רואה את זה קורה, בטח שאחרי המשחק ביום חמישי.אם היו מליון דולר פנויים, מכבי הייתה מוציאה אותם בתחילת העונה.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:לפי גלדסטון מכבי לא תחתים שחקן עד אמצע דצמבר והקבוצה הרוסית שרוצה את קלארק היא סמארה
רוני, אתה באמת רואה מישהו פה מוציא מליון דולר על קלארק? אני לא רואה את זה קורה, בטח שאחרי המשחק ביום חמישי.אם היו מליון דולר פנויים, מכבי הייתה מוציאה אותם בתחילת העונה.
אתה חושב שקלארק לא יבוא לאירופה בפחות ממיליון דולר?
אני לא חושב שהוא במצב של לדרוש סכום כזה ובהנחה שסמארה היא הקבוצה הנוספת שמנסה להחתים אותו אפשר להניח שלא מדובר בסכום כל כך גבוה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים