מה הסטטוס של נעימי אותו אפשר לשחרר בבי אאוט ??
פשוט לא עולה לי שם אחר של ישראלי
אולי בכל זאת דני רובין מהלאומית רק כדי שייתן אוויר לשחקנים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:אוי איך הולכים לחגוג שלמכבי אין אפילו חולצה להלביש את הררי..באמת עצוב.
מכביסט30 כתב:אביהוא כתב:אוי איך הולכים לחגוג שלמכבי אין אפילו חולצה להלביש את הררי..באמת עצוב.
תרגע אחי בסה״כ התבלבלו בחולצה שהביאו לו. אחרי שהבינו את הטעות איש המשק ירד לחדר ההלבשה והביא לו את החולצה הנכונה.
מכביסט30 כתב:אביהוא כתב:אוי איך הולכים לחגוג שלמכבי אין אפילו חולצה להלביש את הררי..באמת עצוב.
תרגע אחי בסה״כ התבלבלו בחולצה שהביאו לו. אחרי שהבינו את הטעות איש המשק ירד לחדר ההלבשה והביא לו את החולצה הנכונה.
צ'שר כתב:אנחנו ווינרים, וזה פשוט כיף להיות חלק מדבר כזה...
מצד שני - הווינריות הזו גם באוכרינו... באמת שלא היה קורה שום דבר היום אם היינו משחקים רוב המשחק עם היינס אלכסנדר וגיי'ק כהן..אז כן ישמצב שהיינו מפסידים את זה, אבל חוץ מפגיעה בגאווה המכבית (שהיא לגמרי חלק ממני - הייתי מתחרפן ברגעים הראשונים שאחרי ההפסד התאורטי הזה) שום דבר לא היה קורה. אנחנו במקום הראשון בפער ענק... בשביל מה לשחוק ככה את השחקנים הבכירים שלנו?
מיותר...
roy1000 כתב:המשחקים האלה הם בזבוז זמן מוחלט. לאף אחד זה לא מזיז וזה ממש לא היה משנה כלום אם מכבי היו מפסידים אתמול. הרעיון של להצטרף לאדריאטית נראה לי הזוי. מי צריך עוד משחקים משעממים וחסרי חשיבות?
roy1000 כתב:המשחקים האלה הם בזבוז זמן מוחלט. לאף אחד זה לא מזיז וזה ממש לא היה משנה כלום אם מכבי היו מפסידים אתמול. הרעיון של להצטרף לאדריאטית נראה לי הזוי. מי צריך עוד משחקים משעממים וחסרי חשיבות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים