החציל האצטקי כתב:יש לי קטע כזה, שאני מתקשה להירדם אחרי הפסדים.
הלילה הצלחתי לישון רק באיזור 6-7 בבוקר.
נדמה לי שזה הצטבר אצלי, מה אתם חושבים?
אחרי 6 הפסדים ב- 7 משחקים אתה עדיין לא רגיל?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יש לי קטע כזה, שאני מתקשה להירדם אחרי הפסדים.
הלילה הצלחתי לישון רק באיזור 6-7 בבוקר.
נדמה לי שזה הצטבר אצלי, מה אתם חושבים?
החציל האצטקי כתב:זה היה השיא.
התהפכתי במיטה בזיעה קרה כשמתנגן אצלי בלופ ״הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה... הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה... הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה...״
החציל האצטקי כתב:זה היה השיא.
התהפכתי במיטה בזיעה קרה כשמתנגן אצלי בלופ ״הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה... הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה... הופתעתי שבכלל ניצחנו את הרצליה...״
my man כתב:נמאס לי שאי אפשר להגיע לאתר של הnba...שונא את את ערוץ הספורט שונא!!!
roy1000 כתב:my man כתב:נמאס לי שאי אפשר להגיע לאתר של הnba...שונא את את ערוץ הספורט שונא!!!
http://www.nba.com/teams
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:נמאס לי שאי אפשר להגיע לאתר של הnba...שונא את את ערוץ הספורט שונא!!!
http://www.nba.com/teams
תודה!
אגב דרך הסמארטפון זה לא עובד- בכ"ז שולח לערוץ הספורט..
סתם אגב גיגלתי קצת ומסתבר שזו בעיה בלא מעט מדינות שאתר האנביאיי עושה הסכמים עם אתרי ספורט ארציים ושולח אותך אליהם במקום לאתר הראשי שלהם...
my man כתב:נמאס לי שאני לא יודע אם אני רוצה שמכבי תנצח או תפסיד!!!
נמאס לי שאנחנו צריכים להסתמך על ערב קליעה של אוחיון בשביל לנצח את נס ציונה!
נמאס לי שמכבי ניצחה היום אבל אוי כמה תסכול עוד יש בי...
וגם נמאס לי מהדיונים מי אוהד טוב יותר- אלה שבוא נאמר מ-"ת'רד נקודות האור" או אלו מ-"ת'רד התסכול"- כולנו אוהדי מכבי ולכולנו מותר להביע דעה וגם אם יש דברים קשים לומר זה לא מוריד ולו במעט מאהדת הקבוצה שלנו!
toja27 כתב:ההבדל נעוץ במוראל של הקבוצה. כשהם שיחקו באותה תקופה נגד ריאל היו לקבוצה ציפיות להגיע רחוק. אחרי התבוסה בהצלבה כל הרוח יצא מהמפרשים של הקבוצה. הקבוצה הבינה את המגבלות של עצמם וזה הוריד להם את כל המוטיבציה והמוראל.
felix_r כתב:toja27 כתב:ההבדל נעוץ במוראל של הקבוצה. כשהם שיחקו באותה תקופה נגד ריאל היו לקבוצה ציפיות להגיע רחוק. אחרי התבוסה בהצלבה כל הרוח יצא מהמפרשים של הקבוצה. הקבוצה הבינה את המגבלות של עצמם וזה הוריד להם את כל המוטיבציה והמוראל.
זה לא מדויק. מכבי שיחקה גרוע לאורך כל הסיבוב השני של הטופ-16
felix_r כתב:toja27 כתב:ההבדל נעוץ במוראל של הקבוצה. כשהם שיחקו באותה תקופה נגד ריאל היו לקבוצה ציפיות להגיע רחוק. אחרי התבוסה בהצלבה כל הרוח יצא מהמפרשים של הקבוצה. הקבוצה הבינה את המגבלות של עצמם וזה הוריד להם את כל המוטיבציה והמוראל.
זה לא מדויק. מכבי שיחקה גרוע לאורך כל הסיבוב השני של הטופ-16
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, שמוליק ו־29 אורחים