Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:האחרונה והיחידה בהיסטוריה.
?
93 לא הייתה רק הפעם האחרונה שמכבי הפסידה, אלא גם היחידה בהיסטוריה.
עד היום התכוונת
אה כן
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:האחרונה והיחידה בהיסטוריה.
?
93 לא הייתה רק הפעם האחרונה שמכבי הפסידה, אלא גם היחידה בהיסטוריה.
עד היום התכוונת
החציל האצטקי כתב:יא אללה, איזה התרגשות לקראת היום!!!
הלב דופק בעוצמה.
״הגיע הזמן שתבינו מה זה מכבי.
תלמדו שאין שום דבר חוץ מניצחון.
תרמסו-
עד שזה יכאיב.
לא חשוב מי זה היריב.
תדרסו כי אתם מכבי תל אביב.״
yzafrir כתב:אם מכבי תפסיד ,זו אחת העונות המפתיעות בכדורסל האירופי אחרי שמילאנו הודחה באיטליה פנר' וכנראה גם אפס בטורקיה ואולי מכבי בישראל...
ההנהלה השנה לא אשמה שפניני נפצע , אבל כן אשמה חלקית (בכל זאת השחקן אחד ניפצע לא רצים לחפש מחליף ) שלא חיפשו מחליף . היא לא אשמה שהיינס נכשל , מותר לטעות בטח אחרי ההצלחה של שנה שעברה , אבל היא כן אשמה שלא הגיבה מהר והחליפה אותו .
היא לא אשמה שסילבן נפצע אבל כן אשמה שהחזירו אותו מוקדם מידי ולא חזו את זה שאחרי הפציעה של פניני לא הבינו שהעומס עליו ועל יוגב גדול מידי ...בקיצור יש להם אשמה אבל חלק גדול מהעונה הזו זה מזל רע. אחרי העונה שעברה עם כל הניסים שהיו לנו , אין יותר מידי על מה להתלונן ( אלא אם אנחנו פולנים )
לגבי המשחק היום , אני מאמין ננצח , ודי בקלות כי מכבי בנויים מנטאלית למשחק מכריע בודד כמו שהיה בגמר הגביע , והאמת גם במשחק בארץ נגד פנר' 'מכבי שיחקו טוב והיו קרובים לנצח
החציל האצטקי כתב:קאליף וויאט יתפור עלינו 30 היום.
יחתום לעונה הבאה לצד רוצ׳סטי.
yzafrir כתב:אם מכבי תפסיד ,זו אחת העונות המפתיעות בכדורסל האירופי אחרי שמילאנו הודחה באיטליה פנר' וכנראה גם אפס בטורקיה ואולי מכבי בישראל...
ההנהלה השנה לא אשמה שפניני נפצע , אבל כן אשמה חלקית (בכל זאת השחקן אחד ניפצע לא רצים לחפש מחליף ) שלא חיפשו מחליף . היא לא אשמה שהיינס נכשל , מותר לטעות בטח אחרי ההצלחה של שנה שעברה , אבל היא כן אשמה שלא הגיבה מהר והחליפה אותו .
היא לא אשמה שסילבן נפצע אבל כן אשמה שהחזירו אותו מוקדם מידי ולא חזו את זה שאחרי הפציעה של פניני לא הבינו שהעומס עליו ועל יוגב גדול מידי ...בקיצור יש להם אשמה אבל חלק גדול מהעונה הזו זה מזל רע. אחרי העונה שעברה עם כל הניסים שהיו לנו , אין יותר מידי על מה להתלונן ( אלא אם אנחנו פולנים )
לגבי המשחק היום , אני מאמין ננצח , ודי בקלות כי מכבי בנויים מנטאלית למשחק מכריע בודד כמו שהיה בגמר הגביע , והאמת גם במשחק בארץ נגד פנר' 'מכבי שיחקו טוב והיו קרובים לנצח
גל גל כתב:כל מיש שרוצה שמכבי יפסידו היום כדי שהעונה המגעילה הזאת תסתיים ואז אולי יהיה באמת שינוי אמיתי שיגיד גם אני ...חוץ מזה באלי כבר שעונת המלפפונים תתחיל, לא יודע מה איתכם אבל אני אוהד את אילת היום
ankram כתב:גל גל כתב:כל מיש שרוצה שמכבי יפסידו היום כדי שהעונה המגעילה הזאת תסתיים ואז אולי יהיה באמת שינוי אמיתי שיגיד גם אני ...חוץ מזה באלי כבר שעונת המלפפונים תתחיל, לא יודע מה איתכם אבל אני אוהד את אילת היום
גם אם נפסיד היום , גם אם ננצח היום , חוששני ששינוי אמיתי לא יקרה , בטח אם גודס יישאר בתפקידו. ייתכן ויהיו לנו שחקנים איכותיים יותר , אבל אין לנו מי שיכוון אותם להגיע לשיא מתי שצריך.
היות וכל הפסד עולה לי בבריאות , אני מקווה שלא יפסידו , לא היום ולא בגמר.
גל גל כתב:כל מיש שרוצה שמכבי יפסידו היום כדי שהעונה המגעילה הזאת תסתיים ואז אולי יהיה באמת שינוי אמיתי שיגיד גם אני ...חוץ מזה באלי כבר שעונת המלפפונים תתחיל, לא יודע מה איתכם אבל אני אוהד את אילת היום
מכביסט30 כתב:אני סובל השנה מהקבוצה הזאת ברמות שבחיים לא הכרתי, אבל אני פשוט לא מסוגל לייחל להפסד מכוון לא היום ולא בגמר ולא משנה מה..
נכון זה לא מכביזם, השחקנים לא ראויים, המאמנים לא ראויים וההנהלה יורקת עלינו בפרצוף, אבל את המשחק היום פשוט חייבים לנצח..
לא יודע איך הם מתכוונים לעשות את זה, אבל כדאי להם מאוד שזה יקרה..
yzafrir כתב:זה הדבר הכי מגעיל ששמעתי בפורום הזה שנים !!! .
אני מקווה שהמנהלים ירחיקו אותך מהפורום ואז תוכל להצטרף פורום של אוהדי אילת...
רוי , השנה אני באמת חושב שמכבי נימצאת עכשיו בסיטואציה שפיינל פור היה מתאים לה יותר . מאמץ אחד וגמרנו.
לגבי מחליף לפניני בדיעבד אתה צודק אבל אתה מסכים איתי שאם רק פניני היה נפצע והיה לנו היום גם את סילבן וגם את סמית' אז המצב היה בסדר גמור ? כשגיא נפצע אף אחד לא חשב שהוא יהיה הראשון בשרשרת...
my man כתב:תחשבו על זה ככה- ניצחון ונגיע לסדרה של הטוב מ2 מול הקבוצה הכי לוזרית בתולדות המדינה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־23 אורחים