פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

מי הראשון שצריך לקחת אחריות על הכישלון של מכבי העונה?

גיא גודס והצוות המקצועי
3
12%
השחקנים (נימוק בתגובות)
1
4%
פדרמנים (הבן דני והאב דיוויד)
15
60%
אף אחד, חוסר מזל (נימוק בתגובות)
4
16%
אחר (נימוק בתגובות)
2
8%

סך הכול הצבעות : 25

Re: מי האחראי הראשי לכישלון?

18 יוני 2015, 00:47

MTA2311 כתב:אני ואבא שלי היינו בשוק. הם חייבים לעוף כבר.

ממה?

18 יוני 2015, 00:47

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:יוסי אתה צודק , לא צריך לשחרר את כולם . רק את היינס , סופו , כהן , לינהרט , גודס , פיני , שטיין , טיוס ... ממש בקטנה.

את סופו וטיוס צריך להשאיר , הם הביאו גביע אירופה עם כל הכבוד לעריפת הראשים .

צריך להביא מאמן "קצת" יותר יצירתי שיצליח לעמוד במשימה הבלתי אפשרית , להכניס את הכדור פנימה .

היינס היה נפילה , חבל לבזבז עליו מילים .

כל השאר שחקנים משלימים שממש לא יקבעו לאן העונה הבאה תלך , הם גם לא היו משפיעים על העונה אם לא מכת פציעות הזויה.

הסיכוי שסופו יישאר שווה לסיכוי שרוי יצביע עבור ביבי בבחירות הבאות.
ההצדקה להשאיר את סופו שווה להצדקה לתת למנהיגי דעא"ש פרס נובל לשלום (או לספרות אם בא לך).

סופו היה אפסי העונה, ושום תירוץ לא יעזור.

לא מסכים .

אני כבר לא אשנה את דעתך אז נשאיר את זה ככה ...

בהנחה הראלית שלא תשנה את דעתי :::

18 יוני 2015, 00:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2864728

גם נקודות טובות אבל אני לא יודעת כמה אפשר להאשים את אבי אבן
מטילים עליו את המשימה למצוא יהלומים ב-250K
אני עדיין חושבת שהאשמה העיקרית היא של רושמי הצ'קים

אני חושב שהטענה של האוזמן היא שהמשימה הזאת שאת מדברת עליה, היא לא המשימה הגדולה והמרכזית שלו.
יש שם משהו מעבר, שאנחנו כנראה לא יודעים. סקאוט זה חבר סגל זניח בצוות המקצועי, בטח סקאוט מהסוג של אבי אבן
שאמור לעקוב אחרי שחקנים, כשהסקאוטינג במהלך העונה נעשה ע"י העוזרים.
לכן אין שום סיבה שיהיה לו מעמד גבוה, אם זה אכן נכון, והאמת שגם אין סיבה שנכיר את שמו בכלל, כמו שאת לא אמורה להכיר
את שמות הסקאוטים של ג"ס

כבר שנים אנחנו שואלים פה איך מתקציב מוצהר של 20 מיליון דולר רק 8-8.5 במקרה הטוב הולכים לתקציב השחקנים. אז הנה התשובה. סקאוטים, מנהלים, שני מנכלים, סגן יו"ר דירקטוריון, עשרות אנשי משק. חלאס. עובדים עלינו בעיניים.

ועשרות מקורבים שנוסעים למשחקי החוץ...

הכבוד של ההנהלה על כך שהפכה את מכבי למותג שמכניס מלא כסף, הוא שלהם, ואי אפשר לקחת להם את זה, אבל הירידה המתמדת בתקציב
השחקנים, זה משהו בלתי נסבל.

יוני, אני מתחיל לחשוב שזה שמכבי מכניסה מלא כסף פועל לרעתנו. אם מכבי הייתה מכניסה כמו שאר המועדונים הגדולים באירופה, פדרמן כבר מזמן לא היה פה.

18 יוני 2015, 00:49

MTA2311 כתב:יוני, אני מתחיל לחשוב שזה שמכבי מכניסה מלא כסף פועל לרעתנו. אם מכבי הייתה מכניסה כמו שאר המועדונים הגדולים באירופה, פדרמן כבר מזמן לא היה פה.

אפשר לפתור את זה בקלות

18 יוני 2015, 00:50

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:יוני, אני מתחיל לחשוב שזה שמכבי מכניסה מלא כסף פועל לרעתנו. אם מכבי הייתה מכניסה כמו שאר המועדונים הגדולים באירופה, פדרמן כבר מזמן לא היה פה.

אפשר לפתור את זה בקלות

מנויים?

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:יוסי אתה צודק , לא צריך לשחרר את כולם . רק את היינס , סופו , כהן , לינהרט , גודס , פיני , שטיין , טיוס ... ממש בקטנה.

צריך להביא מאמן "קצת" יותר יצירתי שיצליח לעמוד במשימה הבלתי אפשרית , להכניס את הכדור פנימה .

כל השאר שחקנים משלימים שממש לא יקבעו לאן העונה הבאה תלך , הם גם לא היו משפיעים על העונה אם לא מכת פציעות הזויה.

ההצדקה להשאיר את סופו שווה להצדקה לתת למנהיגי דעא"ש פרס נובל לשלום (או לספרות אם בא לך).

לא מסכים .

לא מסכים עם מה?
שסופו לא יישאר? אני חושב שזה די וודאי
שסופו היה גרוע העונה? בשביל זה יש סטטיסטירה
שאין הצדקה להשאיר את סופו? זה שאין הצדקה זה בטוח. הוא נתן עונה שגם יניב גרין היה מתפדח ממנה. התירוצים קיימים, ואולי גם בחלקם
מוצדקים, אבל זר שלא מסוגל לתרום בליגה שלנו, לא ממש נחוץ לנו

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפשר לפתור את זה בקלות

מנויים?

יאפ

18 יוני 2015, 00:52

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/2864728

גם נקודות טובות אבל אני לא יודעת כמה אפשר להאשים את אבי אבן
מטילים עליו את המשימה למצוא יהלומים ב-250K
אני עדיין חושבת שהאשמה העיקרית היא של רושמי הצ'קים

אני חושב שהטענה של האוזמן היא שהמשימה הזאת שאת מדברת עליה, היא לא המשימה הגדולה והמרכזית שלו.
יש שם משהו מעבר, שאנחנו כנראה לא יודעים. סקאוט זה חבר סגל זניח בצוות המקצועי, בטח סקאוט מהסוג של אבי אבן
שאמור לעקוב אחרי שחקנים, כשהסקאוטינג במהלך העונה נעשה ע"י העוזרים.
לכן אין שום סיבה שיהיה לו מעמד גבוה, אם זה אכן נכון, והאמת שגם אין סיבה שנכיר את שמו בכלל, כמו שאת לא אמורה להכיר
את שמות הסקאוטים של ג"ס

כבר שנים אנחנו שואלים פה איך מתקציב מוצהר של 20 מיליון דולר רק 8-8.5 במקרה הטוב הולכים לתקציב השחקנים. אז הנה התשובה. סקאוטים, מנהלים, שני מנכלים, סגן יו"ר דירקטוריון, עשרות אנשי משק. חלאס. עובדים עלינו בעיניים.

לא עולה לך שוב הסיפור שסיפרת לנו כשהיית במשחק של מכבי בליגה האדריאטית?

אני לא מכיר...
?

18 יוני 2015, 00:54

MTA2311 כתב:
יוני, אני מתחיל לחשוב שזה שמכבי מכניסה מלא כסף פועל לרעתנו. אם מכבי הייתה מכניסה כמו שאר המועדונים הגדולים באירופה, פדרמן כבר מזמן לא היה פה.

אני מאמין שבסוף, יהיה שינוי. רק שהכל כבר כ"כ מסועב שם, שלא נראה לי שיהיה קל לתקן.
אם יבוא בוס חדש סטייל גולדהאר, אז יהיה אפשר לצפות לסדר.

ד"א, מה שמשעשע זה שבכלל לא צריך שאותו הבוס ישקיע מליונים רבים מכיסו. יש מספיק כסף, ואפשר לבנות קבוצה מספיק טובה,
במה שיש. מה שכן יידרש מאותו בעל בית חשד זה להיות קשוב ולדעת להוציא כספים נוספים במהלך העונה במידת הצורך

18 יוני 2015, 00:58

אני לא מכיר...
?

הייתי בשני משחקי החוץ הראשונים באדריאטית בקרואטיה וסלובניה.
יחד עם הקבוצה הגיעו שני אוטובוסים שלמים של מקורבים למינהם (+נשים וילדים).
לא האמנו.

18 יוני 2015, 01:00

MTA2311 כתב:
אני לא מכיר...
?

הייתי בשני משחקי החוץ הראשונים באדריאטית בקרואטיה וסלובניה.
יחד עם הקבוצה הגיעו שני אוטובוסים שלמים של מקורבים למינהם (+נשים וילדים).
לא האמנו.

וואלה?!
זה באמת יכו להסביר לא מעט על התקציב...

18 יוני 2015, 01:00

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:

לא מסכים .

לא מסכים עם מה?
שסופו לא יישאר? אני חושב שזה די וודאי
שסופו היה גרוע העונה? בשביל זה יש סטטיסטירה
שאין הצדקה להשאיר את סופו? זה שאין הצדקה זה בטוח. הוא נתן עונה שגם יניב גרין היה מתפדח ממנה. התירוצים קיימים, ואולי גם בחלקם
מוצדקים, אבל זר שלא מסוגל לתרום בליגה שלנו, לא ממש נחוץ לנו

הליגה מבחינתי זה 10% מבניית הקבוצה זכותך לחשוב אחרת .

ההפעלה או חוסר ההפעלה של סופו הייתה בעייתית יותר מהכושר שהוא הגיע לעונה ולכן הייתי שמח לתת לו עוד צ'אנס הפעם מתחילת העונה בהרכב מלא ועם שני גארדים בחוץ ולא אחד .

אבל ברור לי שזה לא יקרה עכשיו למרות שאין קשר בין ההפסד הזה לעונה הבאה , הלחץ יעשה את שלו .

18 יוני 2015, 07:14

גם מבחינתי הליגה הרבה פחות מעניינת מאירופה, אבל סופו לא תרם לא בליגה ולא באירופה.
אף אחד לא מבטיח לך שבעונה הבאה הוא כן יגיע במצב תקין לעונה, ואף אחד לא מבטיח לך שהגארדים שכן יהיו כאן,
כן יידעו להפעיל את סופו כמו שצריך.
בסופו של דבר, יש הבדל משמעותי מאוד מבחינה מקצועית בין סופו של העונה הזאת, לבין סופו של העונה הראשונה נניח, וההבדל
הזה לא קשור בכלל לאיך מפעילים אותו, אלא ליכולת האישית של השחקן עצמו, שירדה באופן חד מאוד.

18 יוני 2015, 09:11

אין אופציה ל"פורום צהבת" (או לפחות המנהלים)?

18 יוני 2015, 09:19

האשם הוא מי שלא שיחק אתמול וזה כל הפצועים, לא יתכן שהם יפקירו אותנו ברגעים הקשים ביותר עם הפציעות שלהם דווקא בזמן קריטי.

18 יוני 2015, 09:20

roy1000 כתב:אין אופציה ל"פורום צהבת" (או לפחות המנהלים)?

יש ''אחר'' אבל אתה חייב נימוק משכנע

18 יוני 2015, 09:28

הראשונים הם כמובן הפדרמנים , הרקאנטים , אם מקבוצה של 80 מליון תקציב יש 9 מליון לתקציב שחקנים , משהו פה לא מנוהל טוב.
השניים זה מי שבוחר את השחקנים , בראשות אבי אבן וניקולה , היינס , לינהרט,אלכסנדר , מאריץ' - אלו שחקנים שלא צריכים להיות במכבי גם אם הם זולים , ולכל אוהבי לינהרט , אם הוא לא מסוגל לשמור על ניב ברקוביץ' , זה אומר דרשני.
והאחרונים הם כמובן הצוות המקצועי , עוזר מאמן שהוא גימיק , מאמן שהוא פשרה , שמעמידים קבוצה שלא יודעת לשמור , לא יודעת להתקיף זולת לתת את הכדור לפארגו ולהתפלל , צוות מקצועי שלא יודע מתי לקחת פסק זמן , שלא מסוגל להכפיף את רצונותיו
על השחקנים , צוות מקצועי שמתאים לרמה שהיא 2 דרגות מתחת למה שמכבי צריכה להיות.
אם מאמן לא רואה שהגנת החילופים היא אסון , הוא לא צריך לאמן כדורסל.נקודה.

18 יוני 2015, 09:37

שמעון מזרחי כתב:זה נס שהגענו עד כאן.

אז יוסי22=שמעיון?

18 יוני 2015, 10:26

צריך להוסיף עוד אופציה - קארמה.

סופו ומכבי משלמים על ההתפרצות שלו בדרבי אשתקד - סופו מגיע לעונה לא מוכן , ונותן עונה זוועתית.
פארגו - מכבי משלמת על זה שהיא נתנה את המפתחות של כל הקבוצה לשחקן שבגד בה פעמיים , וקבוצה (צסק"א) שילמה לו רק כדי שהוא לא ישחק עבורה.
אחרי ששנה שעברה מכבי שברה את כל שיאי המזל ויחד עם בלאט זכו ביורוליג כנגד כל הסיכויים - באותו יום גם בלאט וגם מכבי מסיימים את העונה , אחרי 7 מדורי גיהנום של פציעות ותקשורת עוינת.
ניקולה - מכבי משלמת על פיטורי שלף דרך התקשורת , שהמנהל המקצועי שלה , זה שהחליף את שלף , מציג שנתיים של ניהול מקצועי מהגיהנום.
ישראלים - מכבי משלמת ביוקר על הפיכתה לקבוצה אמריקאית לחלוטין , בסוף ממה שנשאר , שהשחקן היחיד (יחד עם לינהרט העגל) שנתן את הכל אמש , היה הצבר היחיד של מכבי בסגל. שהמתאזרחים החביבים שלה מסתכמים בג'ייק כהן
מתאזרח חביב ורחב אוזניים , שמתאים לליגה הארצית בעיקר , ואלכס טיוס שהייתי חוקר אותו על מכירת משחק. שמדברים על "צביון" ישראלי , בעיקר מדברים על שחקנים שיתנו את הלב והגוף למועדון , זה למה אני רוצה שאוחיון יישאר , זה למה אני לא רוצה שכהן יישאר , וממש לא אכפת לי אם טיוס יישאר.

18 יוני 2015, 10:36

מה שהכי בולט בשנים האחרונות זה שהזרים שלנו כבר לא הכי טובים בליגה. כשזה המצב המחסור בישראלים בולט יותר, בעונה שעברה זה לא הפריע בגלל ההצלחה באירופה.
פרסם תגובה