RonB כתב:חבל שאין פירוט של הטיסות, אני עובד בנתב"ג.. זה היה יותר נוח.
אם זה עוזר לך:
רוצ'סטי 084 מטורונטו
אמבקווה 686 מפרנקפורט
לאנדסברג 788 מאיסטנבול
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:חבל שאין פירוט של הטיסות, אני עובד בנתב"ג.. זה היה יותר נוח.
שחף כתב:ארל קלארק? 000?
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:אני מניח שייקחו איזה שניים או שלושה אימונים שיאנסו אותו בצבע כדי שניקולה ירד מהרעיון שלו כשחקן מוביל. ילד בן 17 לא יכול לשחק 4 ברמות האלה. פעם בעשור יש איזה לברון ג'יימס או קווין גארנט שיכול לשחק בבוגרים בגיל 15. לא ממש הפרופיל הפיזי של בנדר
כן, גם אני שהייתי אופטימי בעניינו, עכשיו קצת פחות. הוא נראה ממש כחוש. אממה, טאוויל מטורף. יש מצב שהוא הגיע ל2.15 כבר.
החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:מספר 4 כבר נחת , דרגן בנדר...
יצא לי לחלוף לידו בכמה הזדמנויות היום. נראה שאימוני הכוח עם פנאן בקרואטיה לא עזרו.
אני חושב שגם עם ה1.78 שלי יש לי מה למכור מולו בפוסט.
החציל האצטקי כתב:שחף כתב:אני מניח שייקחו איזה שניים או שלושה אימונים שיאנסו אותו בצבע כדי שניקולה ירד מהרעיון שלו כשחקן מוביל. ילד בן 17 לא יכול לשחק 4 ברמות האלה. פעם בעשור יש איזה לברון ג'יימס או קווין גארנט שיכול לשחק בבוגרים בגיל 15. לא ממש הפרופיל הפיזי של בנדר
כן, גם אני שהייתי אופטימי בעניינו, עכשיו קצת פחות. הוא נראה ממש כחוש. אממה, טאוויל מטורף. יש מצב שהוא הגיע ל2.15 כבר.
itai7 כתב:ילד איפה ההורים שלך
אדגר פו כתב:בלי " you know " אחד לרפואה ? זה חידוש מרענן.
שמואל1 כתב:חבל שלא הגיעו אוהדים. פעם היו מגיעים לנתב"ג 50 אוהדים ויותר. אני זוכר את קבלת הפנים המטורפת שהייתה לקרלוס ארויו וסופו.
זה רק מראה ומוכיח כמה המועדון התרחק מהקהל. שאפו דני.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:חבל שלא הגיעו אוהדים. פעם היו מגיעים לנתב"ג 50 אוהדים ויותר. אני זוכר את קבלת הפנים המטורפת שהייתה לקרלוס ארויו וסופו.
יש סיבות למה לא מגיעים לכל שחקן בנפרד.
אל תדאג- עוד יהיה נתב"ג השנה, וזו הבטחה.
החציל האצטקי כתב:מקובי כתב:שמואל1 כתב:חבל שלא הגיעו אוהדים. פעם היו מגיעים לנתב"ג 50 אוהדים ויותר. אני זוכר את קבלת הפנים המטורפת שהייתה לקרלוס ארויו וסופו.
תגיד קובי, איפה מארגנים את כל זה?
מקובי כתב:שמואל1 כתב:חבל שלא הגיעו אוהדים. פעם היו מגיעים לנתב"ג 50 אוהדים ויותר. אני זוכר את קבלת הפנים המטורפת שהייתה לקרלוס ארויו וסופו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־39 אורחים