מכבי מחפשת מחליף לרנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מחפשת מחליף לרנדל

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 09:41

jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
דוגי, רנדל, אמבקווה,פבראני, רוצ'סטי, לנדסברג, סמית' - 70% מהקבוצה

העיקר "האשימו" (במרכאות, כי לא עשו זאת בריש גלי) את קובלסקי ובעטו בו - אחד ממאמני הכושר המוערכים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 09:42

אדגר פו כתב:אם אין סעיף שחרור כלשהוא זו אכן שערוריה.
אי אפשר להגיד שמכבי לא יודעת לבטח עצמה בכל מיני סעיפים בחוזים, שחקן עם רמת סיכון כזאת זה דבר שאסור לקחת סיכון איתו.

כשמזרחי ניהל את הענינים במכבי זה לא היה יכול לקרות.

מזרחי הוא לא זה שהביא את ג'ף פוט עם חוזה ל- 3 שנים בלי אפשרות יציאה?
ההבדל בין מזרחי לדני זה לא בעובדה שלא נעשות טעויות, אלא במהירות שבה מתקנים אותן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 09:47

קובי כתב:

העיקר "האשימו" (במרכאות, כי לא עשו זאת בריש גלי) את קובלסקי ובעטו בו - אחד ממאמני הכושר המוערכים.

תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
הבעיה היא בכך שמכבי מראש מחזיקה אצלה שחקנים עם נטיות להפצע.
רוב הרשימה שם הם פציעות מקריות וקטנות - אמבקווה, דוגי ורוצ'סטי... סמית' ורנדל הם שחקנים כאלה, ואנחנו מקבלים אותם
באהבה כמו שהם. פשוט זה נראה מוזר שכבר כ"כ מוקדם, כ"כ הרבה שחקנים קיבלו גימלים, ונעדרו ממשחקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 09:47

אגב, ברור שמכבי צריכה שחקן מסוג מסויים, אבל השוק לא רווי בשחקנים כרגע.

מבחינתי, השחקן הפנוי הכי טוב צריך להגיע למכבי, כל עוד הוא מסוגל למלא תפקיד 3.5-4 לכל הפחות.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 09:49

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.

פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).

מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.

לפני שפאבריני הגיע למכבי, הוא נבחן בשתי קבוצות NBA שהחליטו לוותר עליו בגלל המצב הבריאותי שלו. אני עדיין לא מבין איך הוא עבר מבחן כשירות? השחקן הזה רץ על רגל אחת... יש מצב שהרופאים במכבי עיוורים?

אני עדיין לא מבין את ההגיון של דני. עם כל ההשקעה השנה, לא שווה להשקיע עוד חצי מליון ולהביא שחקן פנים ראוי, מאשר לזרוק הכל לפח? אני בסדר אפילו עם שחקן כמו צ'אק דייויס (אם הוא כשיר ובכושר), אבל תביאו מישהו.

הביאו את אונואקו... עוד מציאה מהדי ליג...
תגידו, מה עם ארצג? עדיין אין לו קבוצה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2015, 09:55

jol9 כתב:תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
רוב הרשימה שם הם פציעות מקריות וקטנות - אמבקווה, דוגי ורוצ'סטי... סמית' ורנדל הם שחקנים כאלה, ואנחנו מקבלים אותם
באהבה כמו שהם. פשוט זה נראה מוזר שכבר כ"כ מוקדם, כ"כ הרבה שחקנים קיבלו גימלים, ונעדרו ממשחקים.

קח בחשבון שסף ההעדרות ממשחק ליגה שונה לגמרי מסף ההעדרות ממשחק יורוליג. רוצ'סטי לא באמת היה פצוע - זו הייתה יותר מנוחה מאיזה מתיחה קלה. גם יבזורי הוחזק בצד הרבה זמן כי לא באמת היה צריך אותו. לא באמת היו פציעות משמעותיות.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 20 אוקטובר 2015, 10:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 09:57

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:אם אין סעיף שחרור כלשהוא זו אכן שערוריה.
אי אפשר להגיד שמכבי לא יודעת לבטח עצמה בכל מיני סעיפים בחוזים, שחקן עם רמת סיכון כזאת זה דבר שאסור לקחת סיכון איתו.

כשמזרחי ניהל את הענינים במכבי זה לא היה יכול לקרות.

מזרחי הוא לא זה שהביא את ג'ף פוט עם חוזה ל- 3 שנים בלי אפשרות יציאה?
ההבדל בין מזרחי לדני זה לא בעובדה שלא נעשות טעויות, אלא במהירות שבה מתקנים אותן.

מה שמזרחי שכח דני עוד לא למד.

ג'ף זו טעות מינורית לעומת המגה טעויות של היום.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 10:00

קובי כתב:אגב, ברור שמכבי צריכה שחקן מסוג מסויים, אבל השוק לא רווי בשחקנים כרגע.

מבחינתי, השחקן הפנוי הכי טוב צריך להגיע למכבי, כל עוד הוא מסוגל למלא תפקיד 3.5-4 לכל הפחות.

בדיוק מה שאני אומר, אם יש 4 איכותי אז להחתים, אם 5 איכותי אז גם להחתים. העמדה המדויקת כבר פחת חשובה כי אי אפשר במילא למצוא שחקן איכותי שיתן בדיוק מה שאנחנו צריכים, אם בכלל יש אחד כזה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 10:14

טוב, לפי ערוץ 5 מכבי בחרה באופייבו, שחקן שמזמן היה צריך להיות כאן לדעתי.
אם כמובן מתסמכים על גלדסטון..

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 98642.html

יש לנו השנה קבוצה מודולרית. שחקנים זמניים שאולי יהפכו קבועים וקבועים שאולי יהפכו לזמניים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אוקטובר 2015, 10:30

אופייבו שחקן טוב אבל לא תחליף הולם לרנדל ובטח לא שחקן מוכח ברמות הגבוהות.
אני הייתי מעדיף להביא פליט NBA איכותי יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 20 אוקטובר 2015, 10:33

כן, בוא נהפוך למחנה פליטים. " מכבי בלטה ת"א " יכול להחליף את " מכבי פוקס ת"א."
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 20 אוקטובר 2015, 10:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 אוקטובר 2015, 10:35

הגיוני שהוא יגיע וישאר כגבוה חמישי משום שהוא בקונספט מסויים (של סמול סמול סמול בול) יכול לתת בעמדה 5.
פבראני או אנואקו בקרוב בחוץ.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אוקטובר 2015, 10:39

אם אופייבו מגיע, זה לא במקום אחד הסנטרים.
צריך להביא בנוסף סנטר במקום פברוטי/השמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 10:46

jol9 כתב:
קובי כתב:

תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.

גם גודס עבד עם בלאט. זו לא ערובה לבטחון.
קובלסקי הוא איש מקצוע מוערך וידוע בתחום ואני לא מבין למה שחררו אותו...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 10:48

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.

קח בחשבון שסף ההעדרות ממשחק ליגה שונה לגמרי מסף ההעדרות ממשחק יורוליג. רוצ'סטי לא באמת היה פצוע - זו הייתה יותר מנוחה מאיזה מתיחה קלה. גם יבזורי הוחזק בצד הרבה זמן כי לא באמת היה צריך אותו. לא באמת היו פציעות משמעותיות.

זה נכון כמובן. דיברתי באופן כללי.
בסופו של דבר, קבוצה אחרי הכנה לעונה, צריכה להיות במצב אופטימלי - עם סגל כשיר, שעבר הכנה, ללא עייפות החומר אחרי עונה ארוכה, ללא
קשיים מנטליים שעוד לא נולדו וכו'.
כושר משחק לקוי של שחקנים בודדים (נניח סמית'), זה דבר מקובל ומובן, אבל המצב שלנו רחוק מלהיות בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 10:51

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.

פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).

מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.

לפני שפאבריני הגיע למכבי, הוא נבחן בשתי קבוצות NBA שהחליטו לוותר עליו בגלל המצב הבריאותי שלו. אני עדיין לא מבין איך הוא עבר מבחן כשירות? השחקן הזה רץ על רגל אחת... יש מצב שהרופאים במכבי עיוורים?

אני עדיין לא מבין את ההגיון של דני. עם כל ההשקעה השנה, לא שווה להשקיע עוד חצי מליון ולהביא שחקן פנים ראוי, מאשר לזרוק הכל לפח? אני בסדר אפילו עם שחקן כמו צ'אק דייויס (אם הוא כשיר ובכושר), אבל תביאו מישהו.

הביאו את אונואקו... עוד מציאה מהדי ליג...
תגידו, מה עם ארצג? עדיין אין לו קבוצה?

לפי מה שידוע לי, לא. וגם למיודעינו ארל קלארק לא. לטעמי, שחקן כמו קלארק (כמו גם ג'פרי טיילור, שחמק למכבי) יכול להיות גיים צ'יינג'ר ברמת יורוליג (לפחות בפוטנציה). מה גם, שלמרות שהוא כמובן לא משחק 5, הוא גבוה (2.08) ושחקן הגנה נהדר, מה שיכול לתת למכבי אופצייה לשים אותו ב-5, בקונסטלציות מסויימות.

אבל בסוף גומרים עם אופייבו - מתחת לפנס, מוכן לבוא כזמני וזול.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 10:52

קובי כתב:
jol9 כתב:
קובי כתב:

כן, ברור שלא.
בכל אופן, יש הבדל בין מאמן לבין מאמן כושר.
מאמן נמדד לא רק בדקדקנות, ביכולת המקצועית, בידע בכדורסל וכו', אלא גם באישיות, באילתורים, ביכולת ניהול משחק, ביצירתיות,
ואלה דברים שאי אפשר, או מאוד קשה ללמוד.
ד"א, גם בלאט לא היה מבריק בכל. אבל יש לו אישיות חזקה וכריזמטית, הוא מקבל כבוד מהשחקנים, ויש לו דרך שהוא מאמין בה והולך בה.
חלק מזה זה גם הנסיון כמובן.

בהקשר למאמן כושר, לדעתי 90% מהעבודה זה קטע מקצועי, ואת זה אפשר ללמוד.
אני לא באמת יודע אם רגב הוא מאמן כושר טוב או לא, אבל אם אני צריך להמר, אז אני אהמר על הכיוון החיובי. הוא בחור טוב וצנוע,
ועובד קשה, ועשה את המעבר מהיותו שחקן (שמכיר את המקצוע מהצד הזה) להיותו מאמן כושר. לדעתי הוא יהיה הצלחה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 20 אוקטובר 2015, 10:53

jol9 כתב:
קובי כתב:
jol9 כתב:
קובי כתב:

כן, ברור שלא.
בכל אופן, יש הבדל בין מאמן לבין מאמן כושר.
מאמן נמדד לא רק בדקדקנות, ביכולת המקצועית, בידע בכדורסל וכו', אלא גם באישיות, באילתורים, ביכולת ניהול משחק, ביצירתיות,
ואלה דברים שאי אפשר, או מאוד קשה ללמוד.
ד"א, גם בלאט לא היה מבריק בכל. אבל יש לו אישיות חזקה וכריזמטית, הוא מקבל כבוד מהשחקנים, ויש לו דרך שהוא מאמין בה והולך בה.
חלק מזה זה גם הנסיון כמובן.

בהקשר למאמן כושר, לדעתי 90% מהעבודה זה קטע מקצועי, ואת זה אפשר ללמוד.
אני לא באמת יודע אם רגב הוא מאמן כושר טוב או לא, אבל אם אני צריך להמר, אז אני אהמר על הכיוון החיובי. הוא בחור טוב וצנוע,
ועובד קשה, ועשה את המעבר מהיותו שחקן (שמכיר את המקצוע מהצד הזה) להיותו מאמן כושר. לדעתי הוא יהיה הצלחה גדולה.

יכול להיות. אני בדעה שבמקצועות כאלה לנסיון אין תחליף. וזה לא קשור לפנאן וכמה הוא טוב יותר, או פחות. ההיפטרות מקובלסקי לא ברורה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2015, 10:56

אני חושב שהיו שם חיכוכים בין קובלסקי להנהלה (ואולי גם לחלק מהצוות המקצועי).

בסופו של דבר דני וניקו עושים ניקיון יפה שם. כבר כל הפונקציות במועדון מאויישות באנשי פדרמן למיניהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צהובון » 20 אוקטובר 2015, 10:57

קובי כתב:
jol9 כתב:
קובי כתב:

השמועות אומרות שקובלסקי ופיני לא הסתדרו עם וויצ'יץ. וכנראה שוויצי'ץ חשוב למערכת יותר מהם (בין השאר בגלל בנדר).
צהובון

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־46 אורחים