jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
דוגי, רנדל, אמבקווה,פבראני, רוצ'סטי, לנדסברג, סמית' - 70% מהקבוצה
העיקר "האשימו" (במרכאות, כי לא עשו זאת בריש גלי) את קובלסקי ובעטו בו - אחד ממאמני הכושר המוערכים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
אדגר פו כתב:אם אין סעיף שחרור כלשהוא זו אכן שערוריה.
אי אפשר להגיד שמכבי לא יודעת לבטח עצמה בכל מיני סעיפים בחוזים, שחקן עם רמת סיכון כזאת זה דבר שאסור לקחת סיכון איתו.
כשמזרחי ניהל את הענינים במכבי זה לא היה יכול לקרות.
קובי כתב:jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
העיקר "האשימו" (במרכאות, כי לא עשו זאת בריש גלי) את קובלסקי ובעטו בו - אחד ממאמני הכושר המוערכים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.
פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).
מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.
לפני שפאבריני הגיע למכבי, הוא נבחן בשתי קבוצות NBA שהחליטו לוותר עליו בגלל המצב הבריאותי שלו. אני עדיין לא מבין איך הוא עבר מבחן כשירות? השחקן הזה רץ על רגל אחת... יש מצב שהרופאים במכבי עיוורים?
אני עדיין לא מבין את ההגיון של דני. עם כל ההשקעה השנה, לא שווה להשקיע עוד חצי מליון ולהביא שחקן פנים ראוי, מאשר לזרוק הכל לפח? אני בסדר אפילו עם שחקן כמו צ'אק דייויס (אם הוא כשיר ובכושר), אבל תביאו מישהו.
jol9 כתב:תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
הבעיה היא בכך שמכבי מראש מחזיקה אצלה שחקנים עם נטיות להפצע.
רוב הרשימה שם הם פציעות מקריות וקטנות - אמבקווה, דוגי ורוצ'סטי... סמית' ורנדל הם שחקנים כאלה, ואנחנו מקבלים אותם
באהבה כמו שהם. פשוט זה נראה מוזר שכבר כ"כ מוקדם, כ"כ הרבה שחקנים קיבלו גימלים, ונעדרו ממשחקים.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אם אין סעיף שחרור כלשהוא זו אכן שערוריה.
אי אפשר להגיד שמכבי לא יודעת לבטח עצמה בכל מיני סעיפים בחוזים, שחקן עם רמת סיכון כזאת זה דבר שאסור לקחת סיכון איתו.
כשמזרחי ניהל את הענינים במכבי זה לא היה יכול לקרות.
מזרחי הוא לא זה שהביא את ג'ף פוט עם חוזה ל- 3 שנים בלי אפשרות יציאה?
ההבדל בין מזרחי לדני זה לא בעובדה שלא נעשות טעויות, אלא במהירות שבה מתקנים אותן.
קובי כתב:אגב, ברור שמכבי צריכה שחקן מסוג מסויים, אבל השוק לא רווי בשחקנים כרגע.
מבחינתי, השחקן הפנוי הכי טוב צריך להגיע למכבי, כל עוד הוא מסוגל למלא תפקיד 3.5-4 לכל הפחות.
jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
רוב הרשימה שם הם פציעות מקריות וקטנות - אמבקווה, דוגי ורוצ'סטי... סמית' ורנדל הם שחקנים כאלה, ואנחנו מקבלים אותם
באהבה כמו שהם. פשוט זה נראה מוזר שכבר כ"כ מוקדם, כ"כ הרבה שחקנים קיבלו גימלים, ונעדרו ממשחקים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
קח בחשבון שסף ההעדרות ממשחק ליגה שונה לגמרי מסף ההעדרות ממשחק יורוליג. רוצ'סטי לא באמת היה פצוע - זו הייתה יותר מנוחה מאיזה מתיחה קלה. גם יבזורי הוחזק בצד הרבה זמן כי לא באמת היה צריך אותו. לא באמת היו פציעות משמעותיות.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אל תשכח שהוא לא שיחק שנה וחצי... בכל מקרה הוא לא היה חוזר ישר לNBA.
סה"כ הרעיון המקורי הוא לא היה רע. מסוכן, אבל בעל אפסייד. הבעיה היא שמכבי כשלה בבדיקות הרפואיות שערכה לו,
וממשיכה להיכשל בכך שהיא לא מאתרת את מקור הבעיה (ובכך גם מסכנת את השחקן) וגם לא מקבלת החלטות.
פבראני כאן כבר 3 חודשים. זה זמן מספיק להחליט לכאן או לכאן.
אם מחליטים ששווה לחכות, אז תוציאו הודעה מסודרת - המצב של פבראני הוא כך וכך, אנחנו צופים שבעוד X זמן, הוא יוכל לשוב
לפורמה מלאה ומכבי לא תחפש לו מחליף.
אם מחליטים ששווה לחתוך, אז כבר אתמול פבראני היה צריך להיות משוחרר ושחקן אחר היה צריך להגיע במקומו (ועם הניפויים בNBA,
אפילו יש מועמדים מתאימים).
מכבי כרגיל מנסה להרוויח (תרתי משמע) מכל העולמות. מחזיקה את פבראני, מביאה מחליף זמני, ממשיכה לחפש, וכולם מתהלכים בתחושה
שהם זמניים, ובהתאם גם רמת ההשקעה שלהם. דני קלאסי.
לפני שפאבריני הגיע למכבי, הוא נבחן בשתי קבוצות NBA שהחליטו לוותר עליו בגלל המצב הבריאותי שלו. אני עדיין לא מבין איך הוא עבר מבחן כשירות? השחקן הזה רץ על רגל אחת... יש מצב שהרופאים במכבי עיוורים?
אני עדיין לא מבין את ההגיון של דני. עם כל ההשקעה השנה, לא שווה להשקיע עוד חצי מליון ולהביא שחקן פנים ראוי, מאשר לזרוק הכל לפח? אני בסדר אפילו עם שחקן כמו צ'אק דייויס (אם הוא כשיר ובכושר), אבל תביאו מישהו.
הביאו את אונואקו... עוד מציאה מהדי ליג...
תגידו, מה עם ארצג? עדיין אין לו קבוצה?
קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
תראה, אני בטוח שרגב הוא איש מקצוע טוב. הוא גם עבד עם קובלסקי, ככה שאני לא חושב שהוא הבעיה.
גם גודס עבד עם בלאט. זו לא ערובה לבטחון.
קובלסקי הוא איש מקצוע מוערך וידוע בתחום ואני לא מבין למה שחררו אותו...
jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
כן, ברור שלא.
בכל אופן, יש הבדל בין מאמן לבין מאמן כושר.
מאמן נמדד לא רק בדקדקנות, ביכולת המקצועית, בידע בכדורסל וכו', אלא גם באישיות, באילתורים, ביכולת ניהול משחק, ביצירתיות,
ואלה דברים שאי אפשר, או מאוד קשה ללמוד.
ד"א, גם בלאט לא היה מבריק בכל. אבל יש לו אישיות חזקה וכריזמטית, הוא מקבל כבוד מהשחקנים, ויש לו דרך שהוא מאמין בה והולך בה.
חלק מזה זה גם הנסיון כמובן.
בהקשר למאמן כושר, לדעתי 90% מהעבודה זה קטע מקצועי, ואת זה אפשר ללמוד.
אני לא באמת יודע אם רגב הוא מאמן כושר טוב או לא, אבל אם אני צריך להמר, אז אני אהמר על הכיוון החיובי. הוא בחור טוב וצנוע,
ועובד קשה, ועשה את המעבר מהיותו שחקן (שמכיר את המקצוע מהצד הזה) להיותו מאמן כושר. לדעתי הוא יהיה הצלחה גדולה.
קובי כתב:jol9 כתב:קובי כתב:jol9 כתב:שימו לב כמה פצועים כבר יש/היו לנו מתחילת העונה (כולה חודש)...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־46 אורחים