המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני לא מבין למה צריך להעיף שחקנים? אולי יותר נכון, יותר כלכלי, יותר חכם ויותר מקצועי לנסות את צוות השחקנים הזה עם מאמן נורמלי?
הדיון הזה כ"כ מנותק מהמציאות, שאני באמת נדהם שהוא עוד ממשיך להתקיים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא מבין למה צריך להעיף שחקנים? אולי יותר נכון, יותר כלכלי, יותר חכם ויותר מקצועי לנסות את צוות השחקנים הזה עם מאמן נורמלי?
הדיון הזה כ"כ מנותק מהמציאות, שאני באמת נדהם שהוא עוד ממשיך להתקיים.
דיון על איך מכבי תוכל לקצץ בעלויות הוא מנותק מהמציאות?
roy1000 כתב:אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.
אני לגמרי לא מסכים.
אפשר לעלות לטופ 16 גם עם 4 ניצחונות (וזה קורה כל שנה) ואפילו במקרים מסויימים עם 3 (פחות סביר בבית כמו של מכבי),
ואותם אפשר להשיג בססארי, מול באמברג ומול הטורקים בחוץ.
גם במלאגה מכבי יכולה לנצח. הכל שאלה של כושר והשינויים שייעשו עד אז.
מה שכן, הפסד בשבוע הבא מסבך מאוד את המצב, והופך את מכבי להיות תלויה גם באחרות. אבל בשום אופן זה לא סוגר את הסיפור.
ankram כתב:לא היה שחקן במכבי שחתם על מליון + למעט הפמן והיה אשכרה שווה את הסכום הזה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני חושב שאתה טועה. הפסד מול הטורקים בשבוע הבא, ומכבי מעשית מחוץ לטופ 16. עוד שני הפסדים לצסק"א ובמאלגה וזה הופך לרישמי.
אני לגמרי לא מסכים.
אפשר לעלות לטופ 16 גם עם 4 ניצחונות (וזה קורה כל שנה) ואפילו במקרים מסויימים עם 3 (פחות סביר בבית כמו של מכבי),
ואותם אפשר להשיג בססארי, מול באמברג ומול הטורקים בחוץ.
גם במלאגה מכבי יכולה לנצח. הכל שאלה של כושר והשינויים שייעשו עד אז.
מה שכן, הפסד בשבוע הבא מסבך מאוד את המצב, והופך את מכבי להיות תלויה גם באחרות. אבל בשום אופן זה לא סוגר את הסיפור.
בהנחה שססארי תפסיד את כל המשחקים (ככה זה נראה עכשיו), אז יידרשו 4 או אפילו 5 נצחונות לעלות. אם תנצח בססארי, מול באמברג ובטורקיה (לא בטוח שמכבי מסוגלת), אז זה ייסגר על הפרשי סלים ואתה כבר במינוס 11. לדעתי, הפסד בשבוע הבא משאיר סיכוי נמוך מאוד להגיע לטופ 16. הקבוצה הזו פשוט לא מספיק טובה לנצח 3 משחקים ברציפות.
roy1000 כתב:ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.
הפסד בשבוע הבא ואתה עם רגל וחצי מחוץ לטופ 16.
אחרי שראיתי את ססארי, אני חושב שהם משמעותית יותר חלשים מהקבוצות האחרות ולא יפתיע אותי אם הם יסיימו ללא ניצחון. יכול להיות שהם יקחו אחד מבאמברג או מכבי, אבל כרגע נראה שלא.
לחשוב שיקרה נס ומכבי תיקח 3-4 משחקים נראה לי כמו אופטימיות ללא בסיס.
jol9 כתב:roy1000 כתב:ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.
אחרי שראיתי את ססארי, אני חושב שהם משמעותית יותר חלשים מהקבוצות האחרות ולא יפתיע אותי אם הם יסיימו ללא ניצחון. יכול להיות שהם יקחו אחד מבאמברג או מכבי, אבל כרגע נראה שלא.
אבל כל הרעיון הוא לשנות את המציאות, לא?
אחרת למה בכלל משחקים את כל העונה?
מכבי תתייצב ותהפוך לקבוצה טובה, כי היא יותר כשרונית מכל הקבוצות בבית למעט צסקא.
שינוי על הקווים הוא הכרחי, ואז אני לא רואה שום סיבה שמכבי לא תעלה לטופ 16
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ההנחות הפסימיות תואמות את המציאות עד עכשיו. אני לא חושב שהיה אפשר להיות יותר פסימי מהמציאות.
אבל כל הרעיון הוא לשנות את המציאות, לא?
אחרת למה בכלל משחקים את כל העונה?
מכבי תתייצב ותהפוך לקבוצה טובה, כי היא יותר כשרונית מכל הקבוצות בבית למעט צסקא.
שינוי על הקווים הוא הכרחי, ואז אני לא רואה שום סיבה שמכבי לא תעלה לטופ 16
זה פשוט לא נכון.
במלאגה ובדרושפאקה יש כמות כשרון שלא נופלת ממה שיש במכבי. קבוצות נהדרות.
מסכים עם הקביעה הסופית- מכבי טובה יותר מססארי ובאמברג ולכן צריכה לעלות.
jol9 כתב:אני לא חושב ככה.
אם מכבי היתה נראית כמו שהיא אמורה להיראות, לאף אחד לא היו שאלות, מיהי הקבוצה השניה הכי איכותית בבית.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני לא חושב ככה.
אם מכבי היתה נראית כמו שהיא אמורה להיראות, לאף אחד לא היו שאלות, מיהי הקבוצה השניה הכי איכותית בבית.
איך מכבי אמורה להראות?
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני לא חושב ככה.
איך מכבי אמורה להראות?
קבוצה ששורפת את המגרש, קולעת 90 נקודות, זורקת 28-30 שלשות למשחק וקולעת אותם ב-40%.
קבוצה שמניעה כדור עד שהכדור מתחנן שיפסיקו.
קבוצה שסוגרת חזק מאוד לריבאונד ההגנה, כי היא מבינה שזה המפתח לסגנון כזה.
קבוצה שמצליחה לחפות על החולשות של שחקנים מסויימים בהגנה, ע"י הגנה גמישה, הרבה עזרות ולחץ על הכדור.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:אני לא חושב ככה.
איך מכבי אמורה להראות?
קבוצה ששורפת את המגרש, קולעת 90 נקודות, זורקת 28-30 שלשות למשחק וקולעת אותם ב-40%.
קבוצה שמניעה כדור עד שהכדור מתחנן שיפסיקו.
קבוצה שסוגרת חזק מאוד לריבאונד ההגנה, כי היא מבינה שזה המפתח לסגנון כזה.
קבוצה שמצליחה לחפות על החולשות של שחקנים מסויימים בהגנה, ע"י הגנה גמישה, הרבה עזרות ולחץ על הכדור.
אין למכבי כלים ללחץ/הגנה גמישה/עזרות. גם לא לריבאונד הגנה. היא יכולה להגיע ל28-30 זריקות משלוש אבל אלו יהיו זריקות רעות (בדיוק אלה שפארמר ורוצ׳סטי לוקחים כיום, כאג׳נדה).
יש כלים להניע את הכדור בצורה די יפה. זה הרבה יותר קשה לעשות את זה עם סנטרים חלשים כל כך.
בוא נתחיל מא׳-ב׳. יש כלים כדי לתת 35 עבירות כל משחק, לעצור פוזשנים (כי יש סגל עמוק מאוד), יש כלים כדי להגיע לקו ולקלוע משם באחוזים גבוהים מאוד.
בוא נתחיל מזה. בוא נתחיל מלשחק כדורסל מכוער ויעיל, ואחר כך נדבר על סקסיות, ״שריפת המגרש״ והעפת שלשות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־30 אורחים