המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:בכורה מוצלחת למקל, 16 נק' ו- 11 אס', 7 ריב', 30 מדד.
שלט במשחק מהפתיחה ולא הראה קשיי הסתגלות. אפשר להיות מרוצים, אבל המבחן האמיתי שלו ביום רביעי.
אני רואה פה ובכלל כל העונה את התגובות. עונה גרועה? זה בכלל לא משנה. כל כך כיף לראות 6 ישראלים צברים משחקים (מקל, אוחיון, פניני, שגב, יבזורי וגם זוסמן שהוא כשרון ענק ויכול לתת קצת תפוקה).
MTA2311 כתב:והיום בפינת התגובות שזוכות להכי הרבה לייקים בפייס של מכבי :אני רואה פה ובכלל כל העונה את התגובות. עונה גרועה? זה בכלל לא משנה. כל כך כיף לראות 6 ישראלים צברים משחקים (מקל, אוחיון, פניני, שגב, יבזורי וגם זוסמן שהוא כשרון ענק ויכול לתת קצת תפוקה).
jol9 כתב:MTA2311 כתב:והיום בפינת התגובות שזוכות להכי הרבה לייקים בפייס של מכבי :אני רואה פה ובכלל כל העונה את התגובות. עונה גרועה? זה בכלל לא משנה. כל כך כיף לראות 6 ישראלים צברים משחקים (מקל, אוחיון, פניני, שגב, יבזורי וגם זוסמן שהוא כשרון ענק ויכול לתת קצת תפוקה).
לא סתם ישראלים. ישראלים צברים!! בדמם זורם דם ישראלי צברי טהור, ולא מעורבב עם איזה כושון או חלילה עובד אלילים...
זה חשוב גם שהם יהיו לבנים, ולא צברים סוג ב' כמו דאוסן למשל (שאבא שלו בכלל לא יהודי).
בקיצור - כ"כ נפלא להיות חלק מהפסיטבל שונא הזרים, הלאומני, הפטריוטי המזוייף, הגזעני והדוחה הזה. והם עוד מתגאים בזה.
כל זה בהשפעה ישירה של תקשורת הספורט הישראלית, שמייצרת את השיח הדוחה הזה.
ואני בכלל לא מתייחס לנקודה העיקרית שעוברת בפוסט הזה, שהדביל הזה מעדיף לראות 6 צברים משחקים, מאשר את הקבוצה מנצחת...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:והיום בפינת התגובות שזוכות להכי הרבה לייקים בפייס של מכבי :אני רואה פה ובכלל כל העונה את התגובות. עונה גרועה? זה בכלל לא משנה. כל כך כיף לראות 6 ישראלים צברים משחקים (מקל, אוחיון, פניני, שגב, יבזורי וגם זוסמן שהוא כשרון ענק ויכול לתת קצת תפוקה).
לא סתם ישראלים. ישראלים צברים!! בדמם זורם דם ישראלי צברי טהור, ולא מעורבב עם איזה כושון או חלילה עובד אלילים...
זה חשוב גם שהם יהיו לבנים, ולא צברים סוג ב' כמו דאוסן למשל (שאבא שלו בכלל לא יהודי).
בקיצור - כ"כ נפלא להיות חלק מהפסיטבל שונא הזרים, הלאומני, הפטריוטי המזוייף, הגזעני והדוחה הזה. והם עוד מתגאים בזה.
כל זה בהשפעה ישירה של תקשורת הספורט הישראלית, שמייצרת את השיח הדוחה הזה.
ואני בכלל לא מתייחס לנקודה העיקרית שעוברת בפוסט הזה, שהדביל הזה מעדיף לראות 6 צברים משחקים, מאשר את הקבוצה מנצחת...
תגובה מעולה שלך.
זה כאילו תהליך ההתדרדרות הקוגנטיבי שלך שדומה קצת לסדרה אינסופית מונוטונית עולה עצר והוחלף במעט רגעי חסד של צלילות מחשבתית נדירה.
באמת אבל. תגובה מצויינת.
Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהתקשורת לקחה על עצמה להחדיר לקהל ה''פשוט'' והאמת שהיא לא הייתה צריכה לעבוד כל כך קשה בשביל זה
MTA2311 כתב:מחליא פשוט.
בדיוק כמו שאמרת- כל עוד אנשי התקשורת הנפלאים שיש לנו כאן, וזה באמת קורה באופן מאוד גורף שם, ימשיכו להציג את הסוגייה בצורה כזאת, שום דבר לא ישתנה.
הייתה תקופה בפורום שזה באמת היה משמעותי (תקופת ה"צביון הישראלי" הזכורה לטובה), אבל היום זה כבר בשוליים, וטוב שכך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים