18 פברואר 2016, 02:18
אני לא מבין קובי.
בא היונתן הזה, שהוא אחד מראשי גייט 11, ואומר שהארגון מקבל עשרת אלפים שקל בשנה מהמועדון. זה שקר?
שאר הדברים שציינת הם לגיטימיים והכרחיים לתפקוד שוטף של ארגון אוהדים. קבלת סכומי כסף, גם אם סמליים, מטיל ספק גדול ביכולת שלכם להתנהל כארגון אובייקטיבי.
וזה חבל מאוד שרק הסוגייה הזאת תגרום לכם להתפכח מהאשלייה לגבי ההנהלה.
18 פברואר 2016, 02:19
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:
אני חושב שזאת גם אחת הסיבות, שהפורום הזה מתנהל באופן שבו הוא מתנהל. הוא נקי לחלוטין מאינטרסים.
ובדיעבד זה יצא טוב שמכבי סירבה לתמוך כלכלית בפורום הזה.
במקרה הזה אין ''הביצה והתרנגולת''
פה זה חד משמעי שההנהלה לא רצתה לתמוך בפורום בגלל הביקורת שכותבים פה, זה לא שאנחנו ממורמרים שלא רצו לתמוך אז שינינו את הטון
18 פברואר 2016, 02:21
מקובי כתב:אני לא מבין קובי.
בא היונתן הזה, שהוא אחד מראשי גייט 11, ואומר שהארגון מקבל עשרת אלפים שקל בשנה מהמועדון. זה שקר?
שאר הדברים שציינת הם לגיטימיים והכרחיים לתפקוד שוטף של ארגון אוהדים. קבלת סכומי כסף, גם אם סמליים, מטיל ספק גדול ביכולת שלכם להתנהל כארגון אובייקטיבי.
הארגון לא מקבל 10 אש"ח בשנה, הוא מקבל השכרה של מחסן ציוד. שאלו את יונתן כמה זה שווה אז הוא אמר את הסכום הזה.
מחסן ציוד ע"ח ההנהלה מקבל כל ארגון אוהדים בארץ (ואני חי ארגונים כבר יותר מ-10 שנים...)
ברור לך שמדובר על מחסן ציוד שבו מאחסנים דגלים, שלטים שמגיעים כדי לתמוך...ב...מכבי נכון?
אם היינו כ"כ כנועים מול מכבי, אתה לא חושב שהיינו מתקפלים מהמחאה הזו אחרי ש-3 ימים ברציפות שמעון מזרחי עולה בכל התחנות ומגיב על המחאה הזו?
18 פברואר 2016, 02:26
מקובי כתב:אני לא מבין קובי.
הארגון לא מקבל 10 אש"ח בשנה, הוא מקבל השכרה של מחסן ציוד. שאלו את יונתן כמה זה שווה אז הוא אמר את הסכום הזה.
מחסן ציוד ע"ח ההנהלה מקבל כל ארגון אוהדים בארץ (ואני חי ארגונים כבר יותר מ-10 שנים...)
ברור לך שמדובר על מחסן ציוד שבו מאחסנים דגלים, שלטים שמגיעים כדי לתמוך...ב...מכבי נכון?
אם היינו כ"כ כנועים מול מכבי, אתה לא חושב שהיינו מתקפלים מהמחאה הזו אחרי ש-3 ימים ברציפות שמעון מזרחי עולה בכל התחנות ומגיב בחריפות נגד המחאה הזו?
עפתי לישון, גמר גביע מחר.
תפציצו... יהיה לי מעניין בעבודה בבוקר..
18 פברואר 2016, 02:29
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:
אני חושב שזאת גם אחת הסיבות, שהפורום הזה מתנהל באופן שבו הוא מתנהל. הוא נקי לחלוטין מאינטרסים.
ובדיעבד זה יצא טוב שמכבי סירבה לתמוך כלכלית בפורום הזה.
במקרה הזה אין ''הביצה והתרנגולת''
פה זה חד משמעי שההנהלה לא רצתה לתמוך בפורום בגלל הביקורת שכותבים פה, זה לא שאנחנו ממורמרים שלא רצו לתמוך אז שינינו את הטון
ברור...
מה שהתכוונתי זה שאם הם כן היו מחליטים לתמוך (והיה דיבור כזה), אז יכול להיות שבאופן טבעי הביקורת היתה מתמתנת,
והמנהלים היו קצת פחות סובלניים לנושאי הדיונים ולהתבטאויות, וכו'.
זה תמיד טוב להיות עצמאי לגמרי, ונטול אינטרסים, וכזה הוא הפורום הזה.
18 פברואר 2016, 09:43
MTA2311 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
גילוי נאות- מחאת האוהדים הזו מעניינת לי...כל עוד המחאה לא נגד הניהול המקצועי אז אני לא אקח חלק בה. הרי אם מכבי היתה מתנהלת נכון ובאמת בונה קבוצה שתתמודד על הגביע ביורוליג העלאת מחירים היתה מתקבלת על ארגוני האוהדים- לא?
אתה אמיתי? המצב הזה הוא בגלל המנהלת? או בגלל המחירים של המנויים?
אתה מתרץ פה כמו צפריר בימיו בגדולים.
מכבי זאת מכבי, ההנהלה היא אותה הנהלה והצוות המקצועי הוא אותו צוות מקצועי. גם במפעלים של האיגוד.
18 פברואר 2016, 11:11
18 פברואר 2016, 11:24
18 פברואר 2016, 11:39
שמואל1 כתב:ראשי ארגוני האוהדים (יונתן ללזר וזאב פלג) בראיון עכשיו בבוקר ספורט
18 פברואר 2016, 11:47
18 פברואר 2016, 11:49
18 פברואר 2016, 11:57
18 פברואר 2016, 11:58
מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?
הימור שלי יבכו ויתמרמרו ובסוף ירוצו ויחטפו את כל המנויים .
18 פברואר 2016, 12:01
my man כתב:מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?
די ברור שכל העניין ייגמר בהסדר כלשהו...לא?
18 פברואר 2016, 12:04
MTA2311 כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?
אני לא חושב שמכבי תוכל להעלות מחירים אחרי כל הבלאגן.
18 פברואר 2016, 12:36
מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?
18 פברואר 2016, 12:41
18 פברואר 2016, 12:44
18 פברואר 2016, 12:49
18 פברואר 2016, 12:50
MTA2311 כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?
אני לא חושב שמכבי תוכל להעלות מחירים אחרי כל הבלאגן.