די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 11:23

jol9 כתב:
toja27 כתב:אין מצב שיתחילו עונה עם שלושה גארדים. זה או שרוצ'יסטי נשאר או שמגיע שחקן במקומו.

בוא נסדר רגע את התרחישים מהגרוע ביותר עד הטוב ביותר (לדעתי כמובן):

1 - רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ווימס ולנדסברג

2 - רוצ'סטי נשאר ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, רוצ'סטי ולנדסברג (ווימס מתופקד
בעמדה 3).

3 - גארד נוסף מהדרג הבינוני מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, גארד
זר ולנדסברג (ווימס מתופקד בעמדה 3).

4 - 2-3 נוסף מהדרג הגבוה מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ווימס
ולנדסברג.

5 - גארד נוסף מהדרג הגבוה מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, גארד
זר ברמה גבוהה ולנדסברג (ווימס מתופקד בעמדה 3).

אני אישית חושב שכל תסריט חוץ מ-4 או 5 הוא תסריט רע.
תסריט 3 הוא כנראה הריאלי ביותר, והוא גם מסוכן אבל בעל סיכוי להצליח, ולכן כנראה זה מה שיילכו עליו.
לא רואה תסריט שבו לא מגיע גארד נוסף לסגל במקום רוצ'סטי, שלדעתי בדרך החוצה.

תרחיש 2 או 3 אלה הם הצפויים מבחינתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2016, 11:24

יוני, זאת בדיוק הבעיה, שלא יודעים אם רוצ'סטי וסמית' יעזבו. אם זה היה סגור וגמור, אני מאמין שהיו הולכים על שחקן הרבה יותר טוב מסילי. אבל יש סיכוי שהם ישארו...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2016, 11:30

סמית' יישאר כמעט בוודאות. רוצ'סטי כרגע לא ברור.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 29 יוני 2016, 11:33

roy1000 כתב:סמית' יישאר כמעט בוודאות. רוצ'סטי כרגע לא ברור.

אדלשטיין לא יכול להסתדר עם גארד כמו טיילר , גארד שהמילה שמירה היא מגונה אצלו , לא אתלטי , לא מבוקר , ורכז שצריך את הכדור בידים שלו כדי לעשות משהו.
אין לאדלשטיין יכולת להכפיף שחקן כזה למשמעת קבוצתית , הבחור גאנר פרחחי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2016, 11:36

ankram כתב:
roy1000 כתב:סמית' יישאר כמעט בוודאות. רוצ'סטי כרגע לא ברור.

אדלשטיין לא יכול להסתדר עם גארד כמו טיילר , גארד שהמילה שמירה היא מגונה אצלו , לא אתלטי , לא מבוקר , ורכז שצריך את הכדור בידים שלו כדי לעשות משהו.
אין לאדלשטיין יכולת להכפיף שחקן כזה למשמעת קבוצתית , הבחור גאנר פרחחי.

אדלשטיין לא קובע כלום. בינתיים רוצ'סטי פה. לא יודע מה יהיה בעוד חודש.
roy1000

הודעהעל ידי refael » 29 יוני 2016, 11:54

ארז בונה על לימונד לחמישייה
תמונה
refael

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2016, 12:08

איזה חפירה יוני...
לא מאמין שיגיע שחקן נוסף לקו האחורי.

ווימס יפתח בעמדה 2. סילי יחליף ב1-2-3. סמית' ורוצ'סטי יישארו. מילר ישחק קצת 3, בתקווה שיבואו גבוהים שיתאימו לשחק לידו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 12:38

felix_r כתב:יוני, זאת בדיוק הבעיה, שלא יודעים אם רוצ'סטי וסמית' יעזבו. אם זה היה סגור וגמור, אני מאמין שהיו הולכים על שחקן הרבה יותר טוב מסילי. אבל יש סיכוי שהם ישארו...

אני מאמין שסמית' יישאר (זה נראה לי כבר די וודאי), ולגבי רוצ'סטי באמת לא יודעים, אבל בסופו של דבר זה עניין של החלטה,
וזה משהו שבמכבי לא ממש מצטיינים בו.
תחליטו לכאן או לכאן וזהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 12:44

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:אין מצב שיתחילו עונה עם שלושה גארדים. זה או שרוצ'יסטי נשאר או שמגיע שחקן במקומו.

בוא נסדר רגע את התרחישים מהגרוע ביותר עד הטוב ביותר (לדעתי כמובן):

1 - רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ווימס ולנדסברג

2 - רוצ'סטי נשאר ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, רוצ'סטי ולנדסברג (ווימס מתופקד
בעמדה 3).

3 - גארד נוסף מהדרג הבינוני מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, גארד
זר ולנדסברג (ווימס מתופקד בעמדה 3).

4 - 2-3 נוסף מהדרג הגבוה מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, ווימס
ולנדסברג.

5 - גארד נוסף מהדרג הגבוה מגיע, רוצ'סטי עוזב ומכבי פותחת את העונה עם קו אחורי של מקל, אוחיון, סילי, גארד
זר ברמה גבוהה ולנדסברג (ווימס מתופקד בעמדה 3).

אני אישית חושב שכל תסריט חוץ מ-4 או 5 הוא תסריט רע.
תסריט 3 הוא כנראה הריאלי ביותר, והוא גם מסוכן אבל בעל סיכוי להצליח, ולכן כנראה זה מה שיילכו עליו.
לא רואה תסריט שבו לא מגיע גארד נוסף לסגל במקום רוצ'סטי, שלדעתי בדרך החוצה.

תרחיש 2 או 3 אלה הם הצפויים מבחינתי.

נכון. הסבירות הגבוהה יותר...

אנקראם, רוצ'סטי הוא לא פרחח. הוא שחקן שאפשר לשלוט עליו, אבל אם המאמן לא מוכן לנצל את
התכונות הטובות שלו, אז הוא הולך לאיבוד והופך לחסר תועלת לגמרי.
השאלה היא האם ארז חושב שהוא יוכל לנצל את רוצ'סטי באופן האופטימלי, ובלי קשר לזה,
עדיין חסר למכבי גארד מוביל ואמין יותר, ובגלל זה אני חושב שסילי מגיע במקום רוצ'סטי ולא יחד איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 12:45

לא יודע מה ארז באמת חושב על רוצ'סטי, אבל שמעתי אותו אומר כמה פעמים, כולל בחצי גמר שהוא שחקן ברמה גבוהה מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 29 יוני 2016, 12:52

ארז אמר יום לפני שהוכרז כמאמן מכבי על ההחתמה של סילי שהוא מגיע להיות גארד מחליף כך שיש כוונה להביא ( או להשאיר) גארד נוסף.
לתפקיד הגארד המחליף אני חושב שזו החתמה טובה עם פוטנציאל להיות הפתעה . בכל מקרה סילי לא סקורר ענק אבל שחקן יעיל ומגוון יחסית. מה שכן הוא בשום פנים לא יכול לשחק בעמדה 1 כך שבכל מקרה יצטרכו להביא קומבוגארד או להשאיר את טיילור (האופציה הרעה)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 12:59

MTA2311 כתב:לא יודע מה ארז באמת חושב על רוצ'סטי, אבל שמעתי אותו אומר כמה פעמים, כולל בחצי גמר שהוא שחקן ברמה גבוהה מאוד.

יכול להיות שהוא תופס ממנו בהתקפה(ויש סיבות לתפוס מרוצ'יסטי כאן), אבל איך הוא יסתדר עם ההגנה שלו?

אני בכל אופן חושב שאם סמית יהיה כשיר העונה ,ומכבי יורידו ממנו את העומס בליגה אז אנחנו במצב לא רע. זה מאפשר לשים את וימס כ 2 מדי פעם עם הרכב גבוה ופיסי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 13:04

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:לא יודע מה ארז באמת חושב על רוצ'סטי, אבל שמעתי אותו אומר כמה פעמים, כולל בחצי גמר שהוא שחקן ברמה גבוהה מאוד.

יכול להיות שהוא תופס ממנו בהתקפה(ויש סיבות לתפוס מרוצ'יסטי כאן), אבל איך הוא יסתדר עם ההגנה שלו?

אני בכל אופן חושב שאם סמית יהיה כשיר העונה ,ומכבי יורידו ממנו את העומס בליגה אז אנחנו במצב לא רע. זה מאפשר לשים את וימס כ 2 מדי פעם עם הרכב גבוה ופיסי.

לא יודע, איך פיני הסתדר עם ההגנה של שאראס וניקולה? מאמנים ברמה גבוהה מוצאים פתרונות. שאר הסגל המסתמן שומר טוב , ככה ששחקן אחד ששומר פחות טוב לא אמור להשפיע יותר מדי.

בעיני הוא צריך להישאר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 13:06

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

לא יודע, איך פיני הסתדר עם ההגנה של שאראס וניקולה? מאמנים ברמה גבוהה מוצאים פתרונות. שאר הסגל המסתמן שומר טוב , ככה ששחקן אחד ששומר פחות טוב לא אמור להשפיע יותר מדי.

בעיני הוא צריך להישאר.

אני אישית חלוק לגביו.בוא נגיד שאני לא יהיה מאוכזב או מרוצה אם הוא ישאר בסוף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מני » 29 יוני 2016, 13:12

ארז יחביא את רוצסטי בהגנה כמו שפיני החביא בזמנו את שארס בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי roy1000 » 29 יוני 2016, 13:18

jol9 כתב:נכון. הסבירות הגבוהה יותר...

אנקראם, רוצ'סטי הוא לא פרחח. הוא שחקן שאפשר לשלוט עליו, אבל אם המאמן לא מוכן לנצל את
התכונות הטובות שלו, אז הוא הולך לאיבוד והופך לחסר תועלת לגמרי.
השאלה היא האם ארז חושב שהוא יוכל לנצל את רוצ'סטי באופן האופטימלי, ובלי קשר לזה,
עדיין חסר למכבי גארד מוביל ואמין יותר, ובגלל זה אני חושב שסילי מגיע במקום רוצ'סטי ולא יחד איתו.

הבעיה הגדולה ברוצ'סטי היא שהוא בחלק היורד של הקריירה שלו. הוא חתם במכבי על החוזה הגדול האחרון שלו, ואני בספק אם הוא יוכל להתאושש מהעונה הנוראית שלו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2016, 13:18

הוא גם אמר שהוא שחקן לקבוצות קטנות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 29 יוני 2016, 13:46

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

בעיני הוא צריך להישאר.

אפשר להסתדר עם שחקן רע בהגנה אם הוא גאון שעושה את האחרים ליותר טובים , זה בקשר לשמות שציינת , אפשר להסתדר עם שומר רע , אם התכונות שהוא מביא לך בהתקפה הם כמו של ניקו ושאראס , אבל מה בדיוק מביא טיילר בהתקפה? ואת מי זה עושה ליותר טוב?
סתם גאנר עם סטפ בק , כלום חוץ מזה , הוא לא קולע בתנועה לסל , לא מגיע לטבעת , בקושי מגיע לעונשין , על ההגנה דיברנו , אז רק שוטר? וגם עוד לא עקבי?
לא תודה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 13:49

ankram כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

בעיני הוא צריך להישאר.

אפשר להסתדר עם שחקן רע בהגנה אם הוא גאון שעושה את האחרים ליותר טובים , זה בקשר לשמות שציינת , אפשר להסתדר עם שומר רע , אם התכונות שהוא מביא לך בהתקפה הם כמו של ניקו ושאראס , אבל מה בדיוק מביא טיילר בהתקפה? ואת מי זה עושה ליותר טוב?
סתם גאנר עם סטפ בק , כלום חוץ מזה , הוא לא קולע בתנועה לסל , לא מגיע לטבעת , בקושי מגיע לעונשין , על ההגנה דיברנו , אז רק שוטר? וגם עוד לא עקבי?
לא תודה.

בהתחלת העונה הוא שיחק מצויין, וגם עשה את חבורת האפסים שמסביבו לטובה יותר. בטח יותר ממה שמקל עשה. מאז הוא בירידה, על זה אין עוררין. הוא ישראלי, יש לו תכונות שחסרות לסגל הזה וגם אם ישוחרר לא נראה פה שחקן אחר במקומו. אם היית מצליח להיות קצת יותר אובייקטיבי בנוגע לסוגייה הזאת היית רואה את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 13:56

לא מאמין שיש מי שחושב שרוצ'סטי צריך להישאר כאן
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר