פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 אוקטובר 2016, 04:12
החציל האצטקי כתב:יש גם את מאמן נבחרת איראן, מה שמו.
יש את הסוכן שוקיחאדזה (משהו כזה)
23 אוקטובר 2016, 04:12
צריך איכשהו להביא את טארנקירי למרות שלכו תדעו איך זה יראה אצלנו,מה עשה מי מבטיח שזה יעבוד ,זה לא שהוא מאמן ברמה כזו כבר כמה שנים ,היתה לו הצלחה קטנה בשנתים האחרונות.
לדעתי צריך מישו יגוסלבי סרבי ,מהאיזור הזה ,בלי בדיחות על חבר קרואטי של וויציץ,מאמן רע קשוח בעל סמכות .
עצוב לי מאוד על ארז ,קשה לי אם זה באמת ,היה לו הכל ולא היה לו כנראה כלום ,הוא בעל אנרגיה וטמפרמנט ומאמן חי ,ובעל ידע .
לאמן את מכבי זה כנראה הדבר הכי קשה שיכול להיות ,עד שאתה לא מגיע אתה לא מבין .
שאתה מספסל איזה שחקן בסתם מועדון אתה אפילו לא מגיב במכבי ישר אתה חייב מלין הסברים למליון כתתבים ומליון תירוצים .
ולחץ מכל כיוון,הסברים על כל פיפס גם על ניצחון שלא בדיוק היה מדהים ,זה שונה מכל דבר שרגילים גם ממועדונים גדולים אחרים באירופה.
23 אוקטובר 2016, 04:14
jay כתב:זה הכל חלום.
גם אני חשבתי אבל זה בדרך כלל השלב במחזור השינה שקייט אפטון מורחת את הציצים שלה על הפרצוף שלי אז כנראה שזה לא חלום.
ממש לא אהבתי את ריאל מדריד וצסק"א בגילגול האחרון של מסינה. גם קודם הקבוצות שלו לא היו מהנות לצפייה, אולי למעט בולוניה, אבל לפחות הוא היה ווינר. אבל עזוב, למה שיעזוב את המשרה בסן אנטוניו?
שמואל1 כתב:יש גם את אטורה מסינה. אורי הציע אותו היום.
הרבה יותר סקסי מלהחליף את גרג פופוביץ׳
MTA2311 כתב:jay כתב:זה הכל חלום.
גם אני חשבתי אבל זה בדרך כלל השלב במחזור השינה שקייט אפטון מורחת את הציצים שלה על הפרצוף שלי אז כנראה שזה לא חלום.
יואו אותו דבר אבל עם הביצים של מקל.
(בשביל רוני: צוחק)
23 אוקטובר 2016, 04:15
וכמה חבל על הטעויות של שחקני הכוכב האדום בדקות האחרונות של המשחק נגד דארושפאקה במחזור הראשון... אם הטורקים היו במצב של 0-2 עכשיו, אולי היו מפטרים את בלאט
23 אוקטובר 2016, 04:15
jay כתב:ממש לא אהבתי את ריאל מדריד וצסק"א בגילגול האחרון של מסינה. גם קודם הקבוצות שלו לא היו מהנות לצפייה, אולי למעט בולוניה, אבל לפחות הוא היה ווינר. אבל עזוב, למה שיעזוב את המשרה בסן אנטוניו?
אני גם לא חושב שזה ריאלי, אבל סתם עוד שם.
23 אוקטובר 2016, 04:16
the old switcheroo
felix_r כתב:וכמה חבל על הטעויות של שחקני הכוכב האדום בדקות האחרונות של המשחק נגד דארושפאקה במחזור הראשון... אם הטורקים היו במצב של 0-2 עכשיו, אולי היו מפטרים את בלאט

לא תודה
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:יש גם את אטורה מסינה. אורי הציע אותו היום.
הרבה יותר סקסי מלהחליף את גרג פופוביץ׳
אם ווימס הוא לברון של מכבי, אז הוא יכול להביא את המאמן שהוא רגיל אליו - מסינה
23 אוקטובר 2016, 04:17
להביא את ניב רסקין, ואז נפסיק לסבול אותו בשידור.
23 אוקטובר 2016, 04:17
יש מצב גם שהשם של דושאן איבקוביץ׳ יעלה אם הוא לא ימות מזקנה בסופ״ש הקרוב.
23 אוקטובר 2016, 04:18
LIAV10 כתב:יש מצב גם שהשם של דושאן איבקוביץ׳ יעלה אם הוא לא ימות מזקנה בסופ״ש הקרוב.
הוא פרש עד כמה שהבנתי. אם לא יפסיד את כל כספו בהימורים כמו פיני גרשון, אין סיכוי שיחזור לפעילות.
23 אוקטובר 2016, 04:18
LIAV10 כתב:יש מצב גם שהשם של דושאן איבקוביץ׳ יעלה אם הוא לא ימות מזקנה בסופ״ש הקרוב.
העניין עם דודא שגם הוא סיים בפיצוץ די רציני באפס.
23 אוקטובר 2016, 04:19
מה עם סבטיסלב פסיץ'?
23 אוקטובר 2016, 04:20
MTA2311 כתב:jay כתב:זה הכל חלום.
מוטורבואוט אחד לקייט אפטון יכול להפוך רוצח סדרתי לבחור שמעביר זקנות את הכביש, כך שמעתי
23 אוקטובר 2016, 04:21
אם כבר הזכרנו עוזרי מאמן ב NBA, אז מה עם פושע מלחמה נבן ספאחיה? עדיין עוזר מאמן באטלנטה ?
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:jay כתב:זה הכל חלום.
מוטורבואוט אחד לקייט אפטון יכול להפוך רוצח סדרתי לבחור שמעביר זקנות את הכביש, כך שמעתי
בהחלט הנחה סבירה
החציל האצטקי כתב:מה עם סבטיסלב פסיץ'?
עזב את באיירן מינכן בגלל בעיות בריאותיות.