המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:בטוח שזה היה עם גרין? אני לא טועה זה קרה מול שחקן אחר
לא אמרתי שזה היה גרין..אמרתי שגרין זה שסידר לליאור את רגל העץ החלופית עד שהרגל המקורית תחלים
itai7 כתב:מילה על מכבי ת"א, ההחלטה להשאיל את ריצ'רד הנדריקס היא רשמית?
"פונים אלינו כל הזמן קבוצות באירופה וגם לוקחים לנו שחקנים כמו שראיתם בקיץ האחרון. אנחנו כרגע בשלב הסופי של בניית הקבוצה. עקב כל סיפור עזיבתו של פארגו, יש דיבורים לכאן או לכאן, אין כרגע הכרעות כשיהיו אני אתייחס"
"מכבי ת"א וקאחה לבוראל לא מצליחות להשלים המגעים להשאלתו. הבאסקים מקווים לסגור את העסקה עד יום ב'"
nzitser כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.106598.html"מכבי ת"א וקאחה לבוראל לא מצליחות להשלים המגעים להשאלתו. הבאסקים מקווים לסגור את העסקה עד יום ב'"
cannon כתב:לפי וואלה, החלטה לגבי הנדריקס תהיה רק אחרי החזרה ממחנה האימונים בצרפת ואלה כבר חדשות טובות. יאללה ריצ'רד, תראה שאתה נחוץ בקבוצה!
cannon כתב:לפי וואלה, החלטה לגבי הנדריקס תהיה רק אחרי החזרה ממחנה האימונים בצרפת ואלה כבר חדשות טובות. יאללה ריצ'רד, תראה שאתה נחוץ בקבוצה!
where is the love? כתב:אותי זה מאוד מרגש שלמרות כל הדיבורים של הנדריקס הוא שוב מראה המון נחישות ואמונה ורוצה להשאר.
אסור למכבי לוותר עליו, אני שמח שנשארו שחקנים עם רגש בקבוצה הזאת ואני מקווה שהנדריקס ישאר.
קשה מאוד להבין מדוע ההנהלה כל כך לחוצה לשחרר אותו, פארגו עזב והחוזה כבר לא בתוקף. איך זה קשור אחד לשני אני לא יודע...
בינתייים בלאט נמצא עם רוסיה בליטא, המצב לגבי הנדריקס לא ברור....
ההנהלה לא יודעת מה לעשות לגבי הנדריקס, בלאט והצוות המקצועי רוצים אותו מאוד, וההנהלה לא ובינתיים הכל מתעקב.
אנחנו מדברים על גארד.... עד שהם יחליטו על הנדריקס יקח עוד זמן...
אני חושב שההנהלה טועה פה, ואני מקווה שהכל יסתדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים