המועדון הזה מת. מת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זו הייתה רעידת אדמה אם מכבי הייתה גונבת את הסדרה הזאת. הקבוצה הטובה יותר ניצחה.סומבץ כתב:הפסימיות שלי בתחילת העונה התאמתה. סקוטי בקבוצה שכזו הוא חסר משמעות. נניח שהוא נשאר, אז להעיף את כל מי שהיה מסביבו העונה.
הערב ויתרתי על הצפייה כדי ללכת לשתות קצת אלכוהול בחשיכה. לא היתה לי תחושה טובה.
תגידו, גם הפעם היתה "רעידת אדמה" או שרסקין ויתר על זה?
שמואל1 כתב:זו הייתה רעידת אדמה אם מכבי הייתה גונבת את הסדרה הזאת. הקבוצה הטובה יותר ניצחה.סומבץ כתב:הפסימיות שלי בתחילת העונה התאמתה. סקוטי בקבוצה שכזו הוא חסר משמעות. נניח שהוא נשאר, אז להעיף את כל מי שהיה מסביבו העונה.
הערב ויתרתי על הצפייה כדי ללכת לשתות קצת אלכוהול בחשיכה. לא היתה לי תחושה טובה.
תגידו, גם הפעם היתה "רעידת אדמה" או שרסקין ויתר על זה?
Asf כתב:היה משחק היום?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
זה חשוב. מקווה שזה יעזור להם להגיע מוכנים לסדרת הגמר. לא בא לי שי-ם או חולון יזכו.A.Parker כתב:Asf כתב:היה משחק היום?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
לא, היה אימון. הרצליה התאמנה מול קונוסים.
ספורט 5 כתב:זעם במכבי: "נראה היה שפשוט לא אכפת להם"
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=403658אחד מהבכירים במכבי היה נוקב יותר וביקר את השחקנים: "בשלב מסוים זה נראה היה שפשוט לא אכפת להם, זה הרגיש כאילו כל אחד חושב על הקיץ ועל הפגרה, משחק בשביל עצמו ובשביל החוזה הבא שלו. לא מפתיע שככה זה נגמר".
יאללה, הביתה: עוד יום בהיסטוריה של מכבי תל אביב המתפוררת
אוהדי בני הרצליה המחישו בשתי מילים את שחיקתה של האימפריה בצהוב. סקוטי ווילבקין נפרד מההיכל (לתמיד?), אבל הסגל הבא יורכב שוב משמות מפוצצים ללא כיסוי. אפילו הקהל ביציע החל לחטוא לתפקידו, ורק האחראים לנפילה נותרו יציבים וצודקים מתמיד
מהיציעים בקעו שלוש גישות שונות לאהדה. היו אלה שקמו והלכו הביתה בהפגנתיות (לא בשונה מקהלים אחרים בישראל, אגב, שחלקם לא נשאר עד הסוף בהפסד ביתי. לדוגמה, ביום שישי שעבר בירושלים); היו אלה שנשארו כדי לשרוק בוז צורם לחבורה הסהרורית ששוטטה על הפרקט בחוסר רצון, חוסר מחויבות ובעיקר חוסר מעש; והיה הגרעין הקשה בשער 11 - שעבר דירה לערב אחד, והמשיך לעודד כאילו כלום לא קרה. גם הוא חוטא לתפקידו.
אוהדים נמדדים בתמיכתם בקבוצה דווקא ברגעיה הקשים ("והיה לנו רע / ואהבתי אותך לא פחות", בביצוע יהודה פוליקר, שם, שם), אבל זה תקף כשהכישלון המקצועי נובע מניסיונות שפחות צלחו. לא כשמדובר בניהול שערורייתי ובהישאבות עיוורת לקונספציה מוטעית. מכבי תל אביב, זו שהשתעבדה להצלחה בכל מחיר, מאפשרת לאותם אנשים לקבל את אותן החלטות במשך עשור, ולהוביל אותה לכישלון אחרי כישלון אחרי כישלון. הם, שפיטרו מאמנים וחתכו שחקנים על הרבה פחות מזה, באמת ובתמים מאמינים שדרכם היא הנכונה ואין בלתה. הם משוכנעים עד היום שהזכייה האחרונה ביורוליג, אי אז לפני שמונה שנים, הייתה בזכותם. חלקם מוכן להישבע שזה קרה למרות דיוויד בלאט. ועם זה כבר אין טעם להתווכח.
https://sports.walla.co.il/item/3510019מכבי תל אביב, נאמנה לסו קולד מכביזם שאינו מתפשר על ההצלחה וההישגיות, פיטרה את יאניס ספרופולוס - אבל לא מינתה לו מחליף. היא הביעה זלזול מופגן במאמנים הישראלים - והבהירה שגם המוצלחים שבהם יכולים מבחינתה לבוא על תקן אינסטלטור לכל היותר (או כספין להרגעת הקהל). היא הסתבכה עם כוכב עמוס אגו בדמותו של ג'יימס נאנלי, שרב עם חבריו לקבוצה וסומן על ידי המאמן כמי שצריך לעוף - אבל השאירה אותו. היא הצליחה לשכנע את עצמה שמקומה ברבע גמר היורוליג היה ראוי ומוצדק - ולא נגזר כתוצאה ממצב פוליטי הזוי.
ומה יקרה ביום שאחרי, תחת אותה השמש הקופחת? כנראה שלא הרבה. האחראים לכישלונות עמלים כבר על ניפוח הבלון הבא, בורסת השמות הולכת ומתארכת (פאבלו לאסו, מצבו?) והכוכבים הבאים מתחילים לארוז בדרך לנמל התעופה בן גוריון. הם יתקבלו בהערכה ובכבוד, וקשה יהיה להתעלם מהרזומה המרשים של חלקם. התהייה הטבעית, אם אולי הפעם זה עומד להתחבר, תצוף ותעלה - עד ששוב יתברר שביד אליהו נבנתה אחלה קבוצת פנטזי, תחת מדיניות של ניים דרופינג ותו לא.
TAYO כתב:רגע, עכשיו פתאום אני קולט - כל המנויים בחמש אלף וצפונה שילמו בנפרד על התענוג היום?
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים