דייויד בלאט: "דרישות ים מדר היו לא ריאליות למכבי תל אביב"
יו"ר הוועדה המקצועית: "לי? לוקח אחריות. קטש מהמאמנים הטובים שהיו כאן
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492332
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:דייויד בלאט: "דרישות ים מדר היו לא ריאליות למכבי תל אביב"
יו"ר הוועדה המקצועית: "לי? לוקח אחריות. קטש מהמאמנים הטובים שהיו כאן
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=492332
כאשר נשאל בנוגע לנושא התקציבי, אמר: "לפעמים צריך להיות יותר חכם מעשיר, אבל להגיד על המשך הדרך מבחינה תקציבית עם העובדה שאנחנו לא חיים באותו העולם שהיינו בו לפני שנתיים, אין לי תשובה מדויקת לגבי זה. עם איך שאני מכיר את האנשים ואת המערכת, ימצאו את הדרך לעזור לנו למצוא את הכלים על מנת לבנות קבוצה חזקה בעתיד. לא יודע אם אהיה חלק מזה, אבל בטח כתומך אהיה חלק מהעתיד של מכבי. כרגע אנחנו עושים את המירב עם המשאבים שיש, בין אם זה לייצר אותם או להשתמש בהם. הם לא מעטים, אולי לא מספיק גדולים כמו שהיו בעבר אבל מתמודדים עם זה. זו המציאות והמצב".
omerk כתב:בלאט אחלה גבר, אבל בסוף הוא פוליטיקאי בין השאר. ההפך מפיני בקטע הזה.
שלחו אותו להתמודד כי ההנהלה פחדנים מדי והוא כמו עובד טוב ונאמן הסכים (לא אומר את זה בקטע רע פשוט אדם מערכתי)
felix_r כתב:omerk כתב:בלאט אחלה גבר, אבל בסוף הוא פוליטיקאי בין השאר. ההפך מפיני בקטע הזה.
שלחו אותו להתמודד כי ההנהלה פחדנים מדי והוא כמו עובד טוב ונאמן הסכים (לא אומר את זה בקטע רע פשוט אדם מערכתי)
אתה לא יכול לדעת מה יש לו בראש. יש מצב שהוא בכוונה נתן להנהלה המלצות כאלה, שבקבוצה לא יהיה רכז טוב יותר מבנו תמיר, כדי שתמיר יהפוך לרכז הפותח ויקדם את הקריירה שלו.
למה אני חושב ככה? כי לי לדוגמא (ואמרתי את זה עוד בקיץ) היה ברור לחלוטין שרוקאס יוקבאיטס לא רכז מוכשר מספיק כדי להוביל את הקבוצה. וזה לא בגלל שאני מבין כדורסל טוב יותר מדיוויד בלאט. אני בטוח, שגם דיוויד בלאט ידע זאת, אבל בכול זאת נתן המלצה חיובית על יוקובאיטיס במטרה לקדם את הבן שלו.
עידן כתב:felix_r כתב:omerk כתב:בלאט אחלה גבר, אבל בסוף הוא פוליטיקאי בין השאר. ההפך מפיני בקטע הזה.
אתה לא יכול לדעת מה יש לו בראש. יש מצב שהוא בכוונה נתן להנהלה המלצות כאלה, שבקבוצה לא יהיה רכז טוב יותר מבנו תמיר, כדי שתמיר יהפוך לרכז הפותח ויקדם את הקריירה שלו.
למה אני חושב ככה? כי לי לדוגמא (ואמרתי את זה עוד בקיץ) היה ברור לחלוטין שרוקאס יוקבאיטס לא רכז מוכשר מספיק כדי להוביל את הקבוצה. וזה לא בגלל שאני מבין כדורסל טוב יותר מדיוויד בלאט. אני בטוח, שגם דיוויד בלאט ידע זאת, אבל בכול זאת נתן המלצה חיובית על יוקובאיטיס במטרה לקדם את הבן שלו.
די נו. הסיבה שבחרו ביוקובאיטיס ולא במדר או ברכז אחר ברמה גבוהה יותר היא פשוטה מאוד - מדר עולה הרבה יותר, הרבה מעבר לסכומים שההנהלה של מכבי מוכנה להשקיע, בטח לא העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים