Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:יש סיכוי לטבארס למכבי? גייק? יש פיצוץ בינו לבין ריאל לפי הדיווחים
Cobra כתב:לא חושב שניבו כזה רע כמו שעושים ממנו , במשחקים האחרונים הוא אומנם פחות טוב אבל זה כי אין מי שיפעיל אותו כי לורנזו פצוע. במשחקים כשהקבוצה רצה עם לורנזו הוא היה חלק משמועתי בניצחונות כמו במשחק נגד אנדואלו שהוא היה נהדר ברביאונד ובהגנה בשביל 400 אלף דולר הוא אחלה ממש . פשוט צריך להביא עוד סנטר זר מחליף שיביאו סט תוכנות אחר ויותר התקפי ושלא יהיה רק אתלטי כמוהו . אי אפשר לסמוך על סורקין כסנטר 2 ביורוליג אם כל הכבוד הוא עוד לא הוכיח את עצמו ככזה והוא בעיקר לא יציב עד כה שהגנתית הוא כמעט תמיד לא טוב, יש לי תחושה שבגלל שהוא ישראלי קצת מפרגנים לו יותר/ מקלים ראש בטעויות שהוא עושה.
felix_r כתב:הקו האחורי שלי:
1) לורנזו בראון (1.96)
1-2) ווייד בולדווין (1.93)
1-2-3) דנטה אקזום (1.98)
המחליף הראשון בקו האחורי: Terry Tarpey (לה מאן, נבחרת צרפת). אני יודע שהרוב לא מכירים אותו, וגם מי שמכיר, כנראה יופתע לשמוע את השם, כי גם בלה-מאן הוא לא פותח בהרכב. אז אני ארחיב: טרי טרפיי (1.96, יליד 1996) הוא שחקן צרפתי-אמריקאי, בן של שחקן כדורסל שנולד בצרפת, אבל מגיל קטן חי בארה"ב. שיחק במכללות. נבחר שנתיים לשחקן ההגנה של הקונפרנס. טרפיי הוא השחקן השישי הקלאסי. שחקן שמביא המון אנרגיה, לוחץ, נוגע בכול כדור, עושה דפלקשנים, חוטף. בהתקפה הוא לא סקורר, אבל שחקן קבוצתי שיודע לעשות הכול, למסור, לקלוע - מוביל את הליגה הצרפתית באחוזים לשלוש 52% ! בקיצר זה גארד-פורווארד אול-אראונד שעושה הכול בהתקפה ובהגנה, שחקן מאוד מועיל לקבוצה. לא פלא שמאמן נבחרת צרפת לקח אותו לאליפות אירופה למרות האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט שיש לצרפתים עם המון שחקני אן.בי.איי. רבים הרימו גבה על הבחירה הזו, אבל טרפיי הוכיח את עצמו.
אני עדיין לא סגור על כול הקו הקידמי, אבל הייתי שוקל את רונלדס סמיתס הלאטבי מז'לגיריס (בעונה שעברה שיחק בברצלונה) כ-4/5 מחליף במקום פויטרס. 208 ס"מ קשוח מאוד אבל יכול לשחק גם 4 כי יש לו קליעה טובה מחוץ לקשת (35%, 28/80).
נ.ב. כמובן שהשחקנים שאני מציע, הם כאלה שמכבי כן מסוגלת להחתים.
MTA2311 כתב:Rampel כתב:בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.
אם סורקין פה על תקן סנטר שני, לא ניבו ולא פוית'רס זה ממש לא הכיוון. לפניו חייב להיות סנטר איכותי. 7 פוטר עם אוריינטציה הגנתית לפני הכל. צריך לראות מה יהיה לשוק להציע בגזרה הזו ולא להתפתות להחתים עוד קפיץ אנדרסייזד.
לגבי עמדה 4 - אני עוד לא בטוח לגבי מרטין, אבל לא הייתי ממהר לשחרר אותו. בעיני הוא נותן עונת רוקי סבירה ומעלה. לחלוטין לא יציב, אבל הפוטנציאל לגמרי שם.
אני גם חושב שאפשר להביא את קבוקולו שישלים אותו (או להפך). העונה בברזיל גרמה לי להרים גבה, אבל הנה הוא חזר לאירופה וממשיך להיראות טוב גם בכדורסל האירופאי. אני חושב שקבוקלו יכול לתת דקות גם בעמדה 5 במידת הצורך (שלא נדבר על זה שאת הקריירה הוא התחיל בעמדה 3 בכלל. הורסטיליות הקיימת והפוטנציאלית של הבחור בשמיים). יחד עם קולסון שיכול לספק דקות ב-4 בהרכבי סמול בול, זה קו קדמי שאפשר לעבוד איתו.
בקיצור, בעיני הכיוון צריך להיות כזה:
בראון, זר ו/או בלאט/מדר
בולדווין, זר ו/או היידיגר/ג'ונדי
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין
בקו האחורי, למעט בראון ובולדווין צריך עוד קומבו גארד מהספסל. רצוי שיהיה יותר איכותי מאדאמס. שיוכל לשמור למשל. הזר הנוסף בכנף צריך להיות בעיקר 3&D בעיני.
* לגבי הישראלים - אני מאמין שכל עוד מכבי משחקת בליגה הישראלית היא צריכה להחזיק ישראלי בכל עמדה. לכן כהן מצוין פה בכלל - כי לצערי אני לא רואה אלטרנטיבה בעמדה 4. אם הוא נשאר פה הוא לא אמור לראות דקות ביורוליג לדעתי.
* בהמשך לנקודה הקודמת. בהסתכלות על הקו האחורי, יש פול של 4 גארדים עם תעודת זהות כחולה שמשחקים היום ביורוליג. שניים מהם צריכים להיות פה בעונה הבאה.
בגדול פחות משנה לי מי מבין ה-4 יהיה פה, אבל בעיני אסור שאלו יהיו בלאט וג'ונדי ביחד. שניהם גארדים נמוכים, שניהם לא שומרים טובים. אין מקום לשניהם באותו הסגל.
שמעתי את הטיעון על זה שהם לא ישחקו ביחד. בשביל שזה אולי יהיה נכון, אחד מהתנאים הבאים צריך להתקיים:
1. אחד מהם יעלה בחמישייה.
2. אחד מהם יסכים לקבל על עצמו את התקן של הגארד החמישי (וישחק פחות, אם בכלל, ביורוליג).
לא מאמין שמי מהתנאים הללו יתקיים.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סך הכל נראה טוב.
בהתחשב בזה שקולסון יכול לשחק 4, עם כמה שאני מחזיק מקבולקו הייתי מעדיף שהזר השני בעמדה הזאת יהיה יותר 4-5. לדעתי להיכנס לעונה עמוסה רק עם שני סנטרים זה קצת ריסקי.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:Rampel כתב:בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.
אם סורקין פה על תקן סנטר שני, לא ניבו ולא פוית'רס זה ממש לא הכיוון. לפניו חייב להיות סנטר איכותי. 7 פוטר עם אוריינטציה הגנתית לפני הכל. צריך לראות מה יהיה לשוק להציע בגזרה הזו ולא להתפתות להחתים עוד קפיץ אנדרסייזד.
לגבי עמדה 4 - אני עוד לא בטוח לגבי מרטין, אבל לא הייתי ממהר לשחרר אותו. בעיני הוא נותן עונת רוקי סבירה ומעלה. לחלוטין לא יציב, אבל הפוטנציאל לגמרי שם.
אני גם חושב שאפשר להביא את קבוקולו שישלים אותו (או להפך). העונה בברזיל גרמה לי להרים גבה, אבל הנה הוא חזר לאירופה וממשיך להיראות טוב גם בכדורסל האירופאי. אני חושב שקבוקלו יכול לתת דקות גם בעמדה 5 במידת הצורך (שלא נדבר על זה שאת הקריירה הוא התחיל בעמדה 3 בכלל. הורסטיליות הקיימת והפוטנציאלית של הבחור בשמיים). יחד עם קולסון שיכול לספק דקות ב-4 בהרכבי סמול בול, זה קו קדמי שאפשר לעבוד איתו.
בראון, זר ו/או בלאט/מדר
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין
בקו האחורי, למעט בראון ובולדווין צריך עוד קומבו גארד מהספסל. רצוי שיהיה יותר איכותי מאדאמס. שיוכל לשמור למשל. הזר הנוסף בכנף צריך להיות בעיקר 3&D בעיני.
* לגבי הישראלים - אני מאמין שכל עוד מכבי משחקת בליגה הישראלית היא צריכה להחזיק ישראלי בכל עמדה. לכן כהן מצוין פה בכלל - כי לצערי אני לא רואה אלטרנטיבה בעמדה 4. אם הוא נשאר פה הוא לא אמור לראות דקות ביורוליג לדעתי.
* בהמשך לנקודה הקודמת. בהסתכלות על הקו האחורי, יש פול של 4 גארדים עם תעודת זהות כחולה שמשחקים היום ביורוליג. שניים מהם צריכים להיות פה בעונה הבאה.
בגדול פחות משנה לי מי מבין ה-4 יהיה פה, אבל בעיני אסור שאלו יהיו בלאט וג'ונדי ביחד. שניהם גארדים נמוכים, שניהם לא שומרים טובים. אין מקום לשניהם באותו הסגל.
שמעתי את הטיעון על זה שהם לא ישחקו ביחד. בשביל שזה אולי יהיה נכון, אחד מהתנאים הבאים צריך להתקיים:
2. אחד מהם יסכים לקבל על עצמו את התקן של הגארד החמישי (וישחק פחות, אם בכלל, ביורוליג).
סך הכל נראה טוב.
בהתחשב בזה שקולסון יכול לשחק 4, עם כמה שאני מחזיק מקבולקו הייתי מעדיף שהזר השני בעמדה הזאת יהיה יותר 4-5. לדעתי להיכנס לעונה עמוסה רק עם שני סנטרים זה קצת ריסקי.
מסכים. השאלה אם מבחינתך קבוקלו לא שווה יותר ממרטין?
אני גם חושב שמרטין יכול עוד להתפתח ולהתאקלם, אבל אני לא רואה בהכרח סיכוי גבוה לאיזו הצלחה גדולה שם.
התנין 2 כתב:שחקנים יוצאים מחוזה כל שני וחמישי, זו לא באמת בעיה.
העניין הוא שאני לא שותף להרגשה שמדובר באיזה כישרון על. לדעתי העובדה שהוא נחת דווקא באולם מעידה שזו פחות או יותר (כנראה קצת יותר) הרמה שלו ואין מקום להניח שמדובר כאן בכוכב יורוליג נסתר.
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:Rampel כתב:בעיני קצת מוקדם להיכנס לשיח הזה. אבל היות וגם מכבי התחילה כבר לעבוד, אז אם הדיבור על בולדווין ובונזי נכון, אז הם ביחד משלימים את השחקנים המובילים בעמדות 1 עד 3 בעיני. מה שמשאיר את העבודה על הקו הקדמי.
בראון, זר ו/או בלאט/מדר
קולסון, זר, מנקו
מרטין, קבוקלו, (כהן-?)
זר, סורקין
סך הכל נראה טוב.
מסכים. השאלה אם מבחינתך קבוקלו לא שווה יותר ממרטין?
אני גם חושב שמרטין יכול עוד להתפתח ולהתאקלם, אבל אני לא רואה בהכרח סיכוי גבוה לאיזו הצלחה גדולה שם.
יכול להיות שכן, אבל לא בא לי לראות את מכבי שוב מוותרת על שחקן שנמצא בדיוק לפני הפריצה כמו עם אוואנס לדוגמה, ויש לי תחושה שמרטין לא מאוד רחוק משם.
התנין 2 כתב:לדעתי העובדה שהוא נחת דווקא באולם מעידה שזו פחות או יותר (כנראה קצת יותר) הרמה שלו ואין מקום להניח שמדובר כאן בכוכב יורוליג נסתר.
גל גל כתב:בראון,בלאט,דיבה
בולדווין,בראיינט,גאי
קולסון,זוסמן,מנקו
לידיי,מרטין,כהן
ניבו,פוייתרס,סורקין
JarJarBinx כתב:גל גל כתב:בראון,בלאט,דיבה
בולדווין,בראיינט,גאי
קולסון,זוסמן,מנקו
לידיי,מרטין,כהן
ניבו,פוייתרס,סורקין
ממש לא.
אין תיקון לקו הקדמי (לידיי לא יספיק פה). זוסמן - פשוט לא טוב מספיק, ועוד יעשה פרצופים של "לא מעריכים אותי מספיק". גם מבלאט אני לא כל כך מתלהב. שני שחקנים מהקבוצה החלשה ביורוליג...
בגדול הוספת לידיי זוסמן בלאט ובראיינט, במקום היליארד אדאמס זיו הולינס.
מתעלם רגע מבריימו שפה על תקן המחליף לפויתרס. לא באמת שדרוג. בראיינט די טוב, אבל אובייקטיבית לא יותר מהיליארד שפשוט לא מוצא את עצמו פה. השאר לא להיט.
של אלבה ברלין?Jack55 כתב:קומאג׳י מסיים חוזה הקיץ, דעתכם עליו?
A.Parker כתב:בראיינט ממש לא שומר מצויין, מה גם שיש לו אגו לא קטן (גם בהגנה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים