המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.
felix_r כתב:toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.
הוא מהתחלה לא תוכנן להיות הגבוה המוביל. הוא אמור להיות שחקן אנרגיה שעולה מהספסל ונותן דחיפה.
מרסר כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.
הוא מהתחלה לא תוכנן להיות הגבוה המוביל. הוא אמור להיות שחקן אנרגיה שעולה מהספסל ונותן דחיפה.
וגם את זה הוא לא עושה ההפך הוא נראה כבוי ובלי חשק .
felix_r כתב:toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.
ankram כתב:מי לעזעזל הסתכל על היצור הזה ואמר לעצמו זה שחקן כדורסל?
איזה בדיחה בחיי, לא רק שמדובר בשחקן שעושה רושם של די דביל , אפילו לנתר הוא בקושי מסוגל.
איזו עונת גהנום.
toja27 כתב:ankram כתב:מי לעזעזל הסתכל על היצור הזה ואמר לעצמו זה שחקן כדורסל?
איזה בדיחה בחיי, לא רק שמדובר בשחקן שעושה רושם של די דביל , אפילו לנתר הוא בקושי מסוגל.
איזו עונת גהנום.
אני גם חושב שהוא רחוק מלהרשים, אבל לא הייתי כל כך נחרץ לגבי היכולות שלו כבר עכשיו, יש שם משהו - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, נייד יחסית ודי ורסטילי. אבל השאלה כמה מהר, אם בכלל יצליח ללטש את עצמו לרמת היורוליג, כי כרגע הוא לא מלוטש.
toja27 כתב:ankram כתב:מי לעזעזל הסתכל על היצור הזה ואמר לעצמו זה שחקן כדורסל?
איזו עונת גהנום.
אני גם חושב שהוא רחוק מלהרשים, אבל לא הייתי כל כך נחרץ לגבי היכולות שלו כבר עכשיו, יש שם משהו - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, נייד יחסית ודי ורסטילי. אבל השאלה כמה מהר, אם בכלל יצליח ללטש את עצמו לרמת היורוליג, כי כרגע הוא לא מלוטש.
felix_r כתב:אני נזכר איך בזמנו ירדו על ריברו
BIG sofo כתב:ווין גבריאל עם משחק ענק בהפסד דרום סודאן ל-רפובליקה הדמוקרטית של קונגו:
22 נקודות
15 ריבאונדים
3 חסימות
אני עדיין חושב שהוא יצטיין במכבי תל אביב והוא עדיין לא הצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו.
עידן כתב:כן, אי אפשר להסיק משהו ממשחק מול נבחרת ברמה של קבוצה מהליגה הלאומית
ההיעדרות של ריברו הייתה ההזדמנות שלו. אני פסימי לגביו.felix_r כתב:עידן כתב:כן, אי אפשר להסיק משהו ממשחק מול נבחרת ברמה של קבוצה מהליגה הלאומית
עכשיו ריברו חוזר, וזה ייתן לגבריאל קצת יותר זמן להיכנס לכושר משחק ולהתחבר לקבוצה.
felix_r כתב:עידן כתב:כן, אי אפשר להסיק משהו ממשחק מול נבחרת ברמה של קבוצה מהליגה הלאומית
עכשיו ריברו חוזר, וזה ייתן לגבריאל קצת יותר זמן להיכנס לכושר משחק ולהתחבר לקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, מרסר ו־30 אורחים