פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אדריאטית: מכבי VS פרטיזן, טייק 2 - שבת, 19:00, ספורט +5

29 אוקטובר 2011, 20:10

שחף כתב:איך יוגב שיפר את הקליעה אם הוא בלי שלשה ביורוליג ובאדריאטית?

לא יודע על האדריאטית, אבל ביורוליג מאוד קשה להוציא זריקה, בטח לשחקן כמו יוגב. הוא לא קלעי טיבעי ויש גבול למה שהוא יכול לשפר.

29 אוקטובר 2011, 20:31

אני הייתי בהיכל,וההיכל היה כמעט מלא,הרבה הרבה יותר מלא מאשר במשחק מכריע נגד הפועל ירושלים.

29 אוקטובר 2011, 20:31

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אותי אוחיון לא מאכזב. זו הרמה שלו, פחות או יותר.

לא ציפית וקיווית לראות איזשהי התקדמות, איזשהו שחקן שמתאים לרמה של מכבי? לרמה של היורוליג?

זה מרגיז אותי קצת. הוא היה חייב לעבוד על משהו בקיץ, כי להגיע למכבי זה לא סתם, וצריך להתייחס לזה בהתאם.

לא ממש, כי ראיתי שגם בנבחרת הוא לא עשה צעד קדימה אחרי שהלך צעד אחורה בירושלים.
אין לי ממש ציפיות מהרכז השלישי של הנבחרת או השני של ירושלים.

לעבוד על חסרונות תמיד רצוי וטוב, אבל צריך לזכור שלא תמיד זה עובד ברמות האלו. דווקא הבנתי שהוא כן עבד על קליעה , אין לי מושג על האינטנסיביות של העבודה הזאת.

איך שאני רואה את זה כרגע, למכבי יש 3 ישראלים שהיא לא ממש צריכה - שייר, אוחיון ובורשטיין. את שייר לא הייתי פוסל כ"כ מהר, אבל אם בשנה הבאה יגיע הלפרין במקום
אוחיון וטל, אז זה יהיה מצויין.
בכל אופן, דייויד צריך להפסיק לפתוח עם יוגב. זה לא מתאים.

29 אוקטובר 2011, 20:35

roy1000 כתב:
שחף כתב:איך יוגב שיפר את הקליעה אם הוא בלי שלשה ביורוליג ובאדריאטית?

לא יודע על האדריאטית, אבל ביורוליג מאוד קשה להוציא זריקה, בטח לשחקן כמו יוגב. הוא לא קלעי טיבעי ויש גבול למה שהוא יכול לשפר.

לא מצפים ממנו להיות ג'מצ'י פתאום, אבל הוא לא מהווה איום התקפי בכלל, כי אין לו את הסייז המתאים, אין לו קליעה ואין לו חדירה שהוא יכול לסיים.

טל, עם כל הירידות עליו, הוא שחקן מאוד מנוסה, שיכול פה ושם לקבל שריקת כבוד מהשופטים, או לחתוך לסל ולקבל כדור לליי אפ.

באמת הזוי שחשבנו שאפשר לצאת למלחמה עם החבורה האנמית הזאת...

29 אוקטובר 2011, 20:35

jol9 כתב:איך שאני רואה את זה כרגע, למכבי יש 3 ישראלים שהיא לא ממש צריכה - שייר, אוחיון ובורשטיין. את שייר לא הייתי פוסל כ"כ מהר, אבל אם בשנה הבאה יגיע הלפרין במקום

נראה לי שדי מהר לנגפורד יחליף אותו בחמישייה.

29 אוקטובר 2011, 20:38

jol9 כתב:לא מצפים ממנו להיות ג'מצ'י פתאום, אבל הוא לא מהווה איום התקפי בכלל, כי אין לו את הסייז המתאים, אין לו קליעה ואין לו חדירה שהוא יכול לסיים.

טל, עם כל הירידות עליו, הוא שחקן מאוד מנוסה, שיכול פה ושם לקבל שריקת כבוד מהשופטים, או לחתוך לסל ולקבל כדור לליי אפ.

ליוגב אין את הסייז ואין שחרור מספיק מהיר להוציא קליעה ביורוליג. טל בורשטיין, עם כל המגבלות שלו, עדיין גדול מספיק בשביל להוציא קליעה.

29 אוקטובר 2011, 20:38

jol9 כתב:
איך שאני רואה את זה כרגע, למכבי יש 3 ישראלים שהיא לא ממש צריכה - שייר, אוחיון ובורשטיין. את שייר לא הייתי פוסל כ"כ מהר, אבל אם בשנה הבאה יגיע הלפרין במקום

אני מאמינה שמדובר על משהו זמני עד שלאנגפורד ייכנס לעניינים, כי כרגע לפתוח עם לאנגפורד בחמישייה זה גם לא כל כך מתאים.

בכל מקרה אולי צריך לחשוב ברצינות על השאלת שייר, אני חושבת שזה יעשה טוב ל-2 הצדדים בעתיד.

29 אוקטובר 2011, 20:42

roy1000 כתב:
מקאדו כתב:בטוח לא מבריק אבל אף שחקן לא היה ממש חלש מאלה ששיחקו יותר מדקות ספורות, מה שקצת מלחיץ זה בעיית העבירות של סופו ואני לא מצליח להבין איך שנה שעברה הוא הצליח משחקים של 30 ד'ק פלוס מינוס עם 2 או 3 עברות ועכשיו בקושדי 5 דקות , זה מוזר ואני יכול למצוא 2 סיבות שיכולות להסביר את זה אחת שייש החלטה גורפת ומתואמת להחמיר עם שחקנים חזקים ופיזיים מאוד כמו סופו ופקוביץ ( לא מובן למה ) או שהעזרה והחיפוי של שאר השחקנים על ועם סופו היא לא מה שהיתה בשנה שעברה.

סופו נראה לי עם פחות מוטיבציה משנה שעברה. שנה שעברה הוא שיחק בטירוף כי הוא רצה להוכיח משהו. השנה הוא נראה לי קצת פחות איכפתי וקצת פחות מתאמץ - בעיקר בהגנה.

לא מסכים איתך. היום ראיתי אותו מוציא לפחות שני כדורים מהשלטים.
יש לסופו בעיות, אבל מוטיבציה היא לא אחת מהן.

29 אוקטובר 2011, 20:44

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

אני מאמינה שמדובר על משהו זמני עד שלאנגפורד ייכנס לעניינים, כי כרגע לפתוח עם לאנגפורד בחמישייה זה גם לא כל כך מתאים.

בכל מקרה אולי צריך לחשוב ברצינות על השאלת שייר, אני חושבת שזה יעשה טוב ל-2 הצדדים בעתיד.

כן, זה כנראה המהלך הנכון, אבל חייבים לבחור בזהירות את הקבוצה המתאימה בשבילו.
ד"א אני לא פוסל אולי אפילו חזרה לארה"ב (לליגת המשנה), כי מה שחסר לו עכשיו זה לא הבנת הכדורסל האירופאי, אלא פשוט כדורסל.

הוא כרגע משחק ברמה של כל ילד במחלקת הנוער של מכבי, ועצוב לראות את זה.

29 אוקטובר 2011, 20:45

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא מצפים ממנו להיות ג'מצ'י פתאום, אבל הוא לא מהווה איום התקפי בכלל, כי אין לו את הסייז המתאים, אין לו קליעה ואין לו חדירה שהוא יכול לסיים.

ליוגב אין את הסייז ואין שחרור מספיק מהיר להוציא קליעה ביורוליג. טל בורשטיין, עם כל המגבלות שלו, עדיין גדול מספיק בשביל להוציא קליעה.

יש לי תחושה שהחוזה של יוגב היה יכול להיות ההבדל בין הלפרין במכבי או לא וחבל שזה לא הסתדר.

29 אוקטובר 2011, 20:48

Allan Turing כתב:לא מסכים איתך. היום ראיתי אותו מוציא לפחות שני כדורים מהשלטים.

כן, המילה הנכונה היא אולי לא מוטיבציה, אלא חדות. הוא פחות חד ממה שהיה בעונה שעברה. יותר עצבני.

29 אוקטובר 2011, 20:50

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

יש לי תחושה שהחוזה של יוגב היה יכול להיות ההבדל בין הלפרין במכבי או לא וחבל שזה לא הסתדר.

מס הכנסה היה הבדל בין הלפרין למכבי.
אם שכחת אז אוחיון בכלל לא היה בתוכניות כל עוד הלפרין תכנן להגיע.
בסוף בגלל ענייני המס, הלפרין (כהרגלו) הבריז ומכבי הלכה על ה-NEXT BEST THING - להלן אוחיון.

29 אוקטובר 2011, 20:50

roy1000 כתב:
Allan Turing כתב:לא מסכים איתך. היום ראיתי אותו מוציא לפחות שני כדורים מהשלטים.

כן, המילה הנכונה היא אולי לא מוטיבציה, אלא חדות. הוא פחות חד ממה שהיה בעונה שעברה. יותר עצבני.

אולי זה ההריון של אשתו?? :roll:

29 אוקטובר 2011, 20:51

jol9 כתב:כן, זה כנראה המהלך הנכון, אבל חייבים לבחור בזהירות את הקבוצה המתאימה בשבילו.
ד"א אני לא פוסל אולי אפילו חזרה לארה"ב (לליגת המשנה), כי מה שחסר לו עכשיו זה לא הבנת הכדורסל האירופאי, אלא פשוט כדורסל.

אני בדעה של להשאיל אותו לקבוצה באירופה. אולי אפילו בארץ (גליל, בני השרון). והא צריך דקות משחק בקבוצה בלי יותר מדי לחץ ואני חושב שעדיף בארץ.

29 אוקטובר 2011, 20:58

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

מס הכנסה היה הבדל בין הלפרין למכבי.
אם שכחת אז אוחיון בכלל לא היה בתוכניות כל עוד הלפרין תכנן להגיע.
בסוף בגלל ענייני המס, הלפרין (כהרגלו) הבריז ומכבי הלכה על ה-NEXT BEST THING - להלן אוחיון.

בסופו של דבר, הכל עניין של כסף. מכבי חסכה כאן סכום מסויים (לא גדול מדי כנראה), אבל נפגעה מקצועית (לא באשמתה מן הסתם).

הnext best thing לא באיזור הזה בכלל, והיו צריכים לחשוב על זה בקיץ.

29 אוקטובר 2011, 20:59

roy1000 כתב:
jol9 כתב:כן, זה כנראה המהלך הנכון, אבל חייבים לבחור בזהירות את הקבוצה המתאימה בשבילו.

אני בדעה של להשאיל אותו לקבוצה באירופה. אולי אפילו בארץ (גליל, בני השרון). והא צריך דקות משחק בקבוצה בלי יותר מדי לחץ ואני חושב שעדיף בארץ.

whatever.
חשוב שהוא יישחק, ויצבור ביטחון מחדש.

בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לזה שגם עם עונה שלמה של דקות, יכול להיות שלא נקבל את השחקן שכולנו רוצים לקבל ולראות.

29 אוקטובר 2011, 21:21

jol9 כתב:
בסופו של דבר, הכל עניין של כסף. מכבי חסכה כאן סכום מסויים (לא גדול מדי כנראה), אבל נפגעה מקצועית (לא באשמתה מן הסתם).

ברור שהכל היה עניין של כסף, אבל כסף של הלפרין לא של מכבי.
הרי בין הלפרין למכבי כבר היה סיכום, כלומר כבר היה הסכם בינהם על גובה החוזה. הבעיה היתה רק שהלפרין לא רצה לשלם את המסים שהיה עליו לשלם למס הכנסה ואין פה שום קשר למכבי (הרי אתה לא באמת מצפה שמכבי היתה מציעה להפרין לשלם עבורו את אותם מסים??), וזו זכותו של הלפרין כמובן, אבל זה לא נבע בגלל קמצנות של מכבי.

וברור שאוחיון ברמתו רחוק מאוד מהלפרין ולא באיזור אפילו, אבל מבחינת גארדים ישראלים פנויים בשוק, אין הרבה כאלו, אם בכלל, ברמה שבין הלפרין ואוחיון.

29 אוקטובר 2011, 21:35

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

ברור שהכל היה עניין של כסף, אבל כסף של הלפרין לא של מכבי.
הרי בין הלפרין למכבי כבר היה סיכום, כלומר כבר היה הסכם בינהם על גובה החוזה. הבעיה היתה רק שהלפרין לא רצה לשלם את המסים שהיה עליו לשלם למס הכנסה ואין פה שום קשר למכבי (הרי אתה לא באמת מצפה שמכבי היתה מציעה להפרין לשלם עבורו את אותם מסים??), וזו זכותו של הלפרין כמובן, אבל זה לא נבע בגלל קמצנות של מכבי.

וברור שאוחיון ברמתו רחוק מאוד מהלפרין ולא באיזור אפילו, אבל מבחינת גארדים ישראלים פנויים בשוק, אין הרבה כאלו, אם בכלל, ברמה שבין הלפרין ואוחיון.

כן, זה נכון. זה הכסף של הלפרין, מכבי לא צריכה להתערב בזה ולשלם לו את זה. אולי היה אפשר להגיע לאיזשהי פשרה בנושא, אבל זה כבר מאחורינו.

כנראה שזה רק התסכול מדבר...

29 אוקטובר 2011, 21:38

חנו'ש כתב:וברור שאוחיון ברמתו רחוק מאוד מהלפרין ולא באיזור אפילו, אבל מבחינת גארדים ישראלים פנויים בשוק, אין הרבה כאלו, אם בכלל, ברמה שבין הלפרין ואוחיון.

אני לא חושב שיש אפילו שחקן ישראלי אחד כזה. שייר היה אמור להיות כזה. זה לא כל כך הולך בינתיים.

29 אוקטובר 2011, 21:58

היה משחק מעולה ופאפאלוקאס הוא גאון כדורסל בלתי נתפס,אני יכול להגיד בצורה נרגשת וכנה שלראות את פאפאלוקאס משחק ביד אליהו במדי מכבי זה זכות גדולה מאוד.
כדורסל במיטבו,שחקן כל כך מדהים,כל כך מסור,ברמות מרגשות.
פרסם תגובה