המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:דווקא החוזה עפ כספי טוב למכבי מכיוון שעדיל לנו שיבוא רק במידה ונדע בוודאות שהוא ישאר כל העונה ואז נוכל לתת לו את המפתחות בעמדה(והוא יחזיר לנו בגדול)
דווקא אם הוא היה בא כבר עכשיו אז:
1.היתה נוצרת חוסר היררכיה שהיתה פוגע בקבוצה
2.במידה והיה חוזר לNBA מכבי הייתה נופלת מכיוון שהפסידה שני שחקני חמישייה וזה משהו שקשה מאוד לצאת ממנו
שחף כתב:לא שהפסד לא אפשרי, אבל אני אישית לא מאמין שזה יקרה. רמות המוטיבציה של השחקנים אחרות לגמרי במשחק יורוליג ביד אליהו, וסופו אמור לאכול את הקו הקדמי של ריאל. תוסיף לזה יתרון מובנה על הקווים ואת הביתיות של מכבי. בלי קשר, לא מחזיק מריאל כקבוצה שיכולה לנצח את מכבי ביד אליהו. סורי.
asafb96 כתב:rc4991 כתב:דווקא החוזה עפ כספי טוב למכבי מכיוון שעדיל לנו שיבוא רק במידה ונדע בוודאות שהוא ישאר כל העונה ואז נוכל לתת לו את המפתחות בעמדה(והוא יחזיר לנו בגדול)
דווקא אם הוא היה בא כבר עכשיו אז:
1.היתה נוצרת חוסר היררכיה שהיתה פוגע בקבוצה
2.במידה והיה חוזר לNBA מכבי הייתה נופלת מכיוון שהפסידה שני שחקני חמישייה וזה משהו שקשה מאוד לצאת ממנו
אוקי, זה מקובל, אבל עדיף להחתים אותו בינואר, ולא להחתים אותו עכשיו שהוא יבוא רק בינואר. נראה לי יכול ליצור קצת בעיות אגו וביטחון בעמדה 3 כרגע. עדיף שהיו משאירים את הכל בשקט, אבל לפי מה שראיתי, רק ONE פרסמו, אז יכול ליהות שהוא בכלל לא יחתום..
asafb96 כתב:אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.
ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.
JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...
jol9 כתב:asafb96 כתב:אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.
ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.
JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...
אני אולי גאון בדיעבד (מודה באשמה) אבל היו כאן לא מעט אנשים בפורום שטענו שהסגל לא מספיק טוב. מהרגע שהיה ברור שפארגו לא מגיע, ההתנהלות לא היתה טובה.
נכון שלמכבי היו נסיבות מקלות. אף אחד לא מאשים אותם שפארגו ברח, ושאידסון הלך לבארסה. אבל אם מדובר בשני שחקנים שאם היו נשארים במכבי, היו מרוויחים כל אחד כמליון
דולר, אז ראוי שהשחקנים שיגיעו במקומם, יהיו לפחות באותו סדר גודל של איכות.
ד"א, לנו כאוהדים יש את הפריבילגיה להיות חכמים בדיעבד. רובנו לא יושבים עם תוכנות סקאוטינג, סרטונים, דוחות מקיפים וסטטיסטיקות מלאות.
רוב האנשים שחווים דעה על שחקן, עושים זאת ממספר מוגבל של משחקים במקרה הטוב (ויש כמה עכברים שהם יוצאים מן הכלל).
מנגד, ההנהלה והצוות המקצועי, הם אנשי מקצוע שיושבים על מליוני דולרים, וצריכים לעשות איתם את הדבר הנכון. אוחיון, בורשטיין ושייר לצידו של שחקן זמני ושחקן בן 34
זה לא הדבר הנכון, ואת זה אסור היה לאפשר כבר בקיץ.
asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?
roy1000 כתב:asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?
אסף, איידסון היה שחקן של מליון דולר במכבי והוא בא אחרי עונת שיא בריטאס. המחליף שלו הגיע בפחות מחצי משכורת ובינתיים הוא מאכזב.
asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
jol9 כתב:asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.
כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.
לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.
ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.
בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.
er79 כתב:זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.
asafb96 כתב:er79 כתב:זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.
אבל זה לא יקרה היום. יש עוד פערים, והמו"מ אמור להתחדש רק מחר.
זה יקרה מתישהו, אבל לא נראה שבקרוב
קודי כתב:עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.
roy1000 כתב:קודי כתב:עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.
והרבה יותר חשוב מזה - ריאל ייפרדו מפרננדז ואיבאקה , מילאנו מגאלינרי ופילזן מאיליאסובה. כמו שפארמר משחק עד עכשיו, אפשר לחיות עם זה גם אם ייקח למחליף כמה שבועות להגיע.
קודי כתב:asafb96 כתב:er79 כתב:זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.
אבל זה לא יקרה היום. יש עוד פערים, והמו"מ אמור להתחדש רק מחר.
זה יקרה מתישהו, אבל לא נראה שבקרוב
עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.
קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.
קודי כתב:קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־24 אורחים