אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי rc4991 » 01 נובמבר 2011, 15:50

דווקא החוזה עפ כספי טוב למכבי מכיוון שעדיל לנו שיבוא רק במידה ונדע בוודאות שהוא ישאר כל העונה ואז נוכל לתת לו את המפתחות בעמדה(והוא יחזיר לנו בגדול)
דווקא אם הוא היה בא כבר עכשיו אז:
1.היתה נוצרת חוסר היררכיה שהיתה פוגע בקבוצה
2.במידה והיה חוזר לNBA מכבי הייתה נופלת מכיוון שהפסידה שני שחקני חמישייה וזה משהו שקשה מאוד לצאת ממנו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 15:52

rc4991 כתב:דווקא החוזה עפ כספי טוב למכבי מכיוון שעדיל לנו שיבוא רק במידה ונדע בוודאות שהוא ישאר כל העונה ואז נוכל לתת לו את המפתחות בעמדה(והוא יחזיר לנו בגדול)
2.במידה והיה חוזר לNBA מכבי הייתה נופלת מכיוון שהפסידה שני שחקני חמישייה וזה משהו שקשה מאוד לצאת ממנו

אוקי, זה מקובל, אבל עדיף להחתים אותו בינואר, ולא להחתים אותו עכשיו שהוא יבוא רק בינואר. נראה לי יכול ליצור קצת בעיות אגו וביטחון בעמדה 3 כרגע. עדיף שהיו משאירים את הכל בשקט, אבל לפי מה שראיתי, רק ONE פרסמו, אז יכול ליהות שהוא בכלל לא יחתום..
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 01 נובמבר 2011, 16:03

שחף כתב:לא שהפסד לא אפשרי, אבל אני אישית לא מאמין שזה יקרה. רמות המוטיבציה של השחקנים אחרות לגמרי במשחק יורוליג ביד אליהו, וסופו אמור לאכול את הקו הקדמי של ריאל. תוסיף לזה יתרון מובנה על הקווים ואת הביתיות של מכבי. בלי קשר, לא מחזיק מריאל כקבוצה שיכולה לנצח את מכבי ביד אליהו. סורי.

ריאל ניצחה אותנו לפני שלוש שנים בעונת אפי
אני יודע הקבוצה שלנו לא אותו הדבר אבל גם שלהם פי 3 יותר טובה
אתה חושב שהם ייתנו לסופו לעשות נקודות קלות?הם ייסגרו אותו הוא ואליהו היחידים שיכולים לעשות סל בלי בעיה הבעיה שאליהו לא יכול לנצח לבד ושחורצי משחק 20 דקות
אני מקווה שכולם יישחקו כמו שהם לא שיחקו עד עכשיו ויראו לחימה וטירוף על כל כדור כמו השחקנים של שנה שעברה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי rc4991 » 01 נובמבר 2011, 16:43

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:דווקא החוזה עפ כספי טוב למכבי מכיוון שעדיל לנו שיבוא רק במידה ונדע בוודאות שהוא ישאר כל העונה ואז נוכל לתת לו את המפתחות בעמדה(והוא יחזיר לנו בגדול)

אוקי, זה מקובל, אבל עדיף להחתים אותו בינואר, ולא להחתים אותו עכשיו שהוא יבוא רק בינואר. נראה לי יכול ליצור קצת בעיות אגו וביטחון בעמדה 3 כרגע. עדיף שהיו משאירים את הכל בשקט, אבל לפי מה שראיתי, רק ONE פרסמו, אז יכול ליהות שהוא בכלל לא יחתום..

מסכים,אבל כנראה שהם(או דווקא הוא)רצו לסגור כבר את החוזה הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2011, 17:47

asafb96 כתב:
אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.

ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.

JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...

אני אולי גאון בדיעבד (מודה באשמה) אבל היו כאן לא מעט אנשים בפורום שטענו שהסגל לא מספיק טוב. מהרגע שהיה ברור שפארגו לא מגיע, ההתנהלות לא היתה טובה.

נכון שלמכבי היו נסיבות מקלות. אף אחד לא מאשים אותם שפארגו ברח, ושאידסון הלך לבארסה. אבל אם מדובר בשני שחקנים שאם היו נשארים במכבי, היו מרוויחים כל אחד כמליון
דולר, אז ראוי שהשחקנים שיגיעו במקומם, יהיו לפחות באותו סדר גודל של איכות.

ד"א, לנו כאוהדים יש את הפריבילגיה להיות חכמים בדיעבד. רובנו לא יושבים עם תוכנות סקאוטינג, סרטונים, דוחות מקיפים וסטטיסטיקות מלאות.
רוב האנשים שחווים דעה על שחקן, עושים זאת ממספר מוגבל של משחקים במקרה הטוב (ויש כמה עכברים שהם יוצאים מן הכלל).
מנגד, ההנהלה והצוות המקצועי, הם אנשי מקצוע שיושבים על מליוני דולרים, וצריכים לעשות איתם את הדבר הנכון. אוחיון, בורשטיין ושייר לצידו של שחקן זמני ושחקן בן 34
זה לא הדבר הנכון, ואת זה אסור היה לאפשר כבר בקיץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 18:30

זה מה שפרסמתי אתמול בתרגום לעברית :

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1873496

מישהוא חולם עוד לראות את פארגו כאן ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 01 נובמבר 2011, 18:47

יכול להיות שצריך לשנות את שם התרד לבמקום למצוא מחליף לפארמר אז אולי מתי נגמרת השביתה? ומה קורה עכשיו?
הרי עד שהשביתה לא תגמר לא נדע מה יהיה.... בגלל זה אני מעדיף שהשביתה תגמר כמה שיותר מהר. ככה אנחנו נספיק לתקן!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 20:49

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.

ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.

JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...

אני אולי גאון בדיעבד (מודה באשמה) אבל היו כאן לא מעט אנשים בפורום שטענו שהסגל לא מספיק טוב. מהרגע שהיה ברור שפארגו לא מגיע, ההתנהלות לא היתה טובה.

נכון שלמכבי היו נסיבות מקלות. אף אחד לא מאשים אותם שפארגו ברח, ושאידסון הלך לבארסה. אבל אם מדובר בשני שחקנים שאם היו נשארים במכבי, היו מרוויחים כל אחד כמליון
דולר, אז ראוי שהשחקנים שיגיעו במקומם, יהיו לפחות באותו סדר גודל של איכות.

ד"א, לנו כאוהדים יש את הפריבילגיה להיות חכמים בדיעבד. רובנו לא יושבים עם תוכנות סקאוטינג, סרטונים, דוחות מקיפים וסטטיסטיקות מלאות.
רוב האנשים שחווים דעה על שחקן, עושים זאת ממספר מוגבל של משחקים במקרה הטוב (ויש כמה עכברים שהם יוצאים מן הכלל).
מנגד, ההנהלה והצוות המקצועי, הם אנשי מקצוע שיושבים על מליוני דולרים, וצריכים לעשות איתם את הדבר הנכון. אוחיון, בורשטיין ושייר לצידו של שחקן זמני ושחקן בן 34
זה לא הדבר הנכון, ואת זה אסור היה לאפשר כבר בקיץ.

פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 21:26

asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?

אסף, איידסון היה שחקן של מליון דולר במכבי והוא בא אחרי עונת שיא בריטאס. המחליף שלו הגיע בפחות מחצי משכורת ובינתיים הוא מאכזב.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 21:44

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.

אסף, איידסון היה שחקן של מליון דולר במכבי והוא בא אחרי עונת שיא בריטאס. המחליף שלו הגיע בפחות מחצי משכורת ובינתיים הוא מאכזב.

אבל זה שונה. שנה שעברה היו למכבי 5 שחקנים בקוו האחורי, ש4 מהם קיבלו שכר נמוך מאוד. אני לא אוהב להיכנס לכל היחשובים האלה, אבל זה ממש לא נראה ששנה שעברה היו שחקנים יקרים יותר. להיפך אולי. לאנגפורד, פאפאס, סמית', השדרוג של פניני, פארמר...
לגבי היכולת, כרגע הוא נראה לא יציב, אבל אני לא חושב שיש בעיה בעמדה הזאת. סמית', פניני, ואם צריך גם בלו, יכולים לסגור בסדר גמור את העמדה הזאת. יש לו חסרונות, אבל גם אידסון היה שחקן בינוני ביותר, שירדו עליו בלי סוף במשך רוב העונה, ושכחו את זה בגלל 2 משחקים טובים. סמית' שחקן התקפה לא פחות טוב, וגם שומר אישי לא פחות טוב מאידסון, שהוא שומר אישי בינוני מאוד. אידסון עולה עליו בהובלת הכדור וביצירת מצבים לאחרים. שיש לך את פאפאס ופארמר בקבוצה, זה לא משהו שאתה בדיוק זקוק לו
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 נובמבר 2011, 22:03

אם סמית יקלע העונה בסביבות ה40 אחוז מ3 אף אחד לא יבוא אליו בטענות.. באמת לא צריך שהוא יוביל כדור, או ייצור מצבים לאחרים.. אני מצפה ממנו ל2 דברים, להיות איום יציב מבחוץ ולתת הגנה אגרסיבית. לא צריך לצפות ממנו ליותר וגם לא לפחות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2011, 22:59

קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.

כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.

לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.

ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.

בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 12:47

jol9 כתב:

קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.

כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.

לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.

ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.

בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.

קודם כל, אני חושב שתוך שבוע לאנגפורד כבר יהיה בכושר טוב, ופארמר לפי מה שהבנתי, ישאר פה כנראה עוד חודש, לפחות. החלו עכשיו מגעים לפתיחת העונה ב1 בדצמבר. זה לא משנה באיזה כושר הם כרגע, העובדה שמכבי בנו קוו אחורי שכזה, זה דבר מצוין. זה בדיוק מה שאמרתי, חכמה בדיעבד. אם היו אומרים לך בתחילת הקיץ שזה יהיה הסגל של מכבי, גם אם שבוע-שבועיים אחרי תחילת היורוליג, כולם היו פה בעננים. עכשיו, שפארמר לא הכי פוגע, פתאום יש תלונות.
לאנגורד לא היה בתכניות? מאיפה לך? גם אם הוא לא היה, בסופו של דבר הוא חתם, ועל חוזה לא קטן מבחינת התקציב של מכבי.
לגבי השינויים, עם כספי זה פורסם אך ורק בוואן, נראה כמו שטות בנתיים. כנ"ל לאנדסברג. מאצ'בן כבר הושאל, ולאנגפורד כבר חתם. הגארד יגיע רק שהשביתה תסתיים, או אפילו קצת לפני, שהמו"מ יהיה לקראת סיום-יש עוד זמן. כרגע הסגל סגור.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 02 נובמבר 2011, 12:55

זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 12:57

er79 כתב:זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.

אבל זה לא יקרה היום. יש עוד פערים, והמו"מ אמור להתחדש רק מחר.
זה יקרה מתישהו, אבל לא נראה שבקרוב
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 02 נובמבר 2011, 13:08

asafb96 כתב:
er79 כתב:זה לא משנה אם העונה של האנ.בי.איי תתחיל רק ב-1 בדצמבר, אם בכלל. ברגע שמוכרזת הפסקת השביתה, גם אם זה היום, על כל השחקנים תחת חוזה לשוב לארה"ב בתוך 48 שעות. אם ההחלטה תוכרז היום, פרמאר לא ישחק מחר. כנ"ל רודי פרננדז ואיבקה.

עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 13:20

קודי כתב:עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.

והרבה יותר חשוב מזה - ריאל ייפרדו מפרננדז ואיבאקה , מילאנו מגאלינרי ופילזן מאיליאסובה. כמו שפארמר משחק עד עכשיו, אפשר לחיות עם זה גם אם ייקח למחליף כמה שבועות להגיע.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 02 נובמבר 2011, 13:29

roy1000 כתב:
קודי כתב:עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.

והרבה יותר חשוב מזה - ריאל ייפרדו מפרננדז ואיבאקה , מילאנו מגאלינרי ופילזן מאיליאסובה. כמו שפארמר משחק עד עכשיו, אפשר לחיות עם זה גם אם ייקח למחליף כמה שבועות להגיע.

קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 13:50

קודי כתב:
asafb96 כתב:

עדיין זה לא אומר שהוא יהיה כאן עוד חודש. אם העונה תיפתח בעוד חודש אז המחנות יתחילו לפחות 3 שבועות לפני כן וכל השחקנים יהיו חמחוייבים להגיע לשם כמה ימים קודם לכן לצורך בדיקות רפואיות וכד'. אני לא יודע אם 48 שעות זה באמת הזמן בו הם צריכים לשוב (סביר יותר להניח שמדובר על קצת יותר, משהו כמו 3-4 ימים), אבל בכל מקרה השיחות בין הצדדים יתחדשו כנראה רק בתחילת השבוע הבא, אם כי מתחת לפני השטח יש כל הזמן שיחות חשאיות ומעבר לכך יש לחץ עצום של השחקנים על האנטר ופישר לסגור הסכם ומהר. כך שהגיוני מאוד שייסגר שם משהו תוך שבוע עד שבועיים ובאזור ה-15-20 לנובמבר ניפרד לשלום מפרמאר.

לא למדת מטעויות עבר לא לקבוע עובדות שיכולות מאוד להסתבר כשטויות? אף אחד לא הבטיח לך שב15-20 לנובמבר פארמר יעזוב. אל תצא בהצהרות על כל דבר שאתה חושב. אנשים בקיאים בשביתה ממני וממך סבורים שהשביתה תסתיים באיזור דצבמר, אולי אולי גם לקראת תחילת ינואר.

קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.

איליאסובה יכול להישאר בפילזן בדיוק כמו שפארמר במכבי, וכל אחד אחר באירופה. זה תלוי בקבוצה. אם מילווקי רוצה אותו, אין לו מה לעשות.
את בארסה וסיינה סביר להניח שנפגוש כבר אחרי השביתה, ואחרי שהרכז שיגיע ישתלב. כרגע, אנחנו בשלב הבתים, וכל הקבוצות בבית שלנו מחזיקות בשחקני NBA חשובים מאוד לקבוצות שלהם, והם יפגעו כמונו.
הכי חשובה על המגרש? זה ממש לא בטוח. בארסה לקח לפני שנתיים אליפות אירופה עם 3 רכזים חלשים ביותר. לנו יש את פאפאס, שמראה יכולת אדירה עד עכשיו, אוחיון שלא מי יודע מה פוגע, אבל לפחות מביא הגנה טובה, ויגיע עוד רכז זר, אולי פרקינס. זה לא שהעונה של מכבי תסתיים עם סיום השביתה, כי אנחנו רואים שהקבוצה מתפקדת לא רע בכלל גם שפארמר מחרב את המשחק לפעמים
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 נובמבר 2011, 13:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 13:54

קודי כתב:קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.

במילא אוחיון פותח ביורוליג. אז במקום אוחיון-פארמר, בלאט יפתח עם אוחיון-לנגפורד. אני לא רואה איך זה מוביל לקריסה גדולה, בייחוד שפארמר לא בדיוק מככב עד עכשיו. אל תשכח שבמילא פאפאס הוא הרכז הכי טוב שיש למכבי והסיכוי שיביאו מישהו טוב ממנו די קלוש.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־24 אורחים