המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:ankram כתב:אני לא מבין מה מזרחי עומד עם פני העגל שלו , אתה הבאת את האדריאטית הארורה הזאת , זאת אשמתך.
פדרמן, לא מזרחי. אם כבר.
felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
Runner30 כתב:השאלה היא האם זו עייפות או שזה המשחק הנרביעי ברציפות שמכבי לא מוצאת את עצמה?
jol9 כתב:משחק מגעיל ברמות. נראה לי שלשחקנים אין עצבים למשחק הזה וגם לא לדייויד.
למה בלו בחוץ? למה לא לשחק קצת עם אליהו ובלו ביחד. הרי ממילא פניני לא קולע וסמית' רק עושה נזק.
אמנם מבחינה מקצועית המשחק הזה חסר כל חשיבות, ולא מזיז לאף אחד, אבל זה די מבזה לחטוף דווקא מהקבוצה המגעילה הזאת.
felix_r כתב:עם כל המחמאות לליאור, הוא עדיין חור ענק בהגנה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
אין פארמר, אין פאפאלוקאס ואין ג'יימס. פניני, בורשטיין וסמית' לא בענף. מכבי בתצורה הנוכחית מאוד מאוד מוגבלת.
felix_r כתב:עם כל המחמאות לליאור, הוא עדיין חור ענק בהגנה.
ankram כתב:לא רוצה שחקנים אנוכיים , תן לי את פרקינס על רגל אחת , על פני הזיוף הזה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
אין פארמר, אין פאפאלוקאס ואין ג'יימס. פניני, בורשטיין וסמית' לא בענף. מכבי בתצורה הנוכחית מאוד מאוד מוגבלת.
ankram כתב:jol9 כתב:משחק מגעיל ברמות. נראה לי שלשחקנים אין עצבים למשחק הזה וגם לא לדייויד.
למה בלו בחוץ? למה לא לשחק קצת עם אליהו ובלו ביחד. הרי ממילא פניני לא קולע וסמית' רק עושה נזק.
אמנם מבחינה מקצועית המשחק הזה חסר כל חשיבות, ולא מזיז לאף אחד, אבל זה די מבזה לחטוף דווקא מהקבוצה המגעילה הזאת.
אני חושב שזאת טעות לפתוח עםפ בלו , למה להרוס רוטציה שהתקבעה קצת בעונה הארוכה הזאת?
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
למה מכבי היחידה מכל הקבוצות בליגה משחקת עם 2-3-4 ישראלים, כשכל השאר משחקות עם 1-2 ישראלים?
יאללה, שבלאט יעלה גם הוא עם 4 זרים ונראה מה קורה
יוסי22 כתב:דרך אגב בדקות עם סופו מכבי היתה חמש רמות מעל מה שהיא בלעדיו כשאוחיון מראה את כל רפרטואר הנגרות שלו בשלמותו.
אבל בואו לא נסחף עם השטויות של השדרנים שמלהיטים את האווירה , מכבי באמת קצת מותשת בלי רכזים (אוחיון מראה בדיוק כמה אפשר לבנות עליו)ובלאט באמת שיחק עם כל הרוטציה ולא נתן לאף אחד להיכנס למשחק , אני מאמין שבמחצית השניה בלאט ילך עם חמישיה אחת שתרוץ ומכבי תיקח את זה .
roy1000 כתב:ankram כתב:לא רוצה שחקנים אנוכיים , תן לי את פרקינס על רגל אחת , על פני הזיוף הזה.
אם היה מגיע הסקורר הבלתי עציר שהיה לפני שנה אף אחד לא היה מתלונן. מי היה יכול לצפות שיגיע הדבר הזה?
ankram כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
פניני שנה שעברה היה בענף ולדעתי סמית' עוד לא יצא מהמחלה שלו , אל תגזים.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מרוב החילופים השחקנים לא יודעים מי נגד מי
למה מכבי היחידה מכל הקבוצות בליגה משחקת עם 2-3-4 ישראלים, כשכל השאר משחקות עם 1-2 ישראלים?
יאללה, שבלאט יעלה גם הוא עם 4 זרים ונראה מה קורה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים