פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 נובמבר 2011, 18:25
er79 כתב:למה אליהו לא משחק? פצוע או משהו?
חולה..
הוא ראה שעל כאבים באצבעות הוא לא מקבל גימלים אז הלך על מחלה..
זה כאילו בורשטיין אומר ''עשיתי שני משחקים נחמדים מאוד,בשלישי אני פשוט חייב להרוס ולחזור לצורת המשחק שבגללה התחילו לשנוא אותי''..
28 נובמבר 2011, 18:26
אני לא הבנתי אף פעם את הציפיה שחמישיה שונה לגמרי מהחמישיה של הקבוצה תיראה אותו דבר רק כי קוראים להם מכבי .
לא ראיתי את הרבע הראשון אבל ברבע השני אפשר לראות שמכבי משחקת פשוט בלי גבוהים וזה הגיוני כששני הגבוהים המובילים , השנים שהם שחקני מטרה בצבע לא משחקים.
גם מי שחושב שפאפלוקאס יוריד את החלודה ותוך דקה יחזור לכושר סביר טועה , בלאט עשה טעות קשה ויקח קצת זמן עד שזה יסתדר.
28 נובמבר 2011, 18:26
איזה משחק מגעיל אני בקושי מסוגל לצפות ביוגב אוחיון עם המסירות הדפוקות שלו לרצפה
28 נובמבר 2011, 18:27
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:למה אליהו לא משחק? פצוע או משהו?
חולה..
הוא ראה שעל כאבים באצבעות הוא לא מקבל גימלים אז הלך על מחלה..
זה כאילו בורשטיין אומר ''עשיתי שני משחקים נחמדים מאוד,בשלישי אני פשוט חייב להרוס ולחזור לצורת המשחק שבגללה התחילו לשנוא אותי''..
בדיוק.
ומה שהכי מעצבן, זה שכאילו בלאט אוהב את זה ככה.
28 נובמבר 2011, 18:27
felix_r כתב:אני אומר לכם, בלאט מנסה להעיף את פאפאס מהקבוצה
ייתכן וזה גם הגיוני.
בנתיים גם הוא וגם בורשטיין נראים כמו שחקני עבר.
בכלל, פאפאס, בורשטיין ושאייר, לא נראים כמו שחקנים שניתן לבנות עליהם להמשך העונה הקרובה וגם לא לעונה הבאה.
28 נובמבר 2011, 18:28
מה כבר קרה לאליהו?
עשה אפצ'י וביקש לא לשחק?
28 נובמבר 2011, 18:29
Angelstrong כתב:איזה משחק מגעיל אני בקושי מסוגל לצפות ביוגב אוחיון עם המסירות הדפוקות שלו לרצפה
יוגב אוחיון פשוט מתחיל לחזור לעצמו... גם חיפה נותנת לו מטר והוא כבר דואג לדפוק את הכדור בקרש או למסור אותו לשחקני חיפה.
28 נובמבר 2011, 18:29
אוחיון בתור רכז ראשון זה פשוט זוועה מהלכת
לא פלא שהפסדנו שבוע שעבר לבבונים.
28 נובמבר 2011, 18:30
אני לא מבין למה לא עושים איזה תרגיל קליעה לשאייר, איך הוא יכנס למשחק בהתקפה? יתן למישהו זריקה מעל הראש?
28 נובמבר 2011, 18:30
קודי כתב:מחצית עלובה של מכבי, שממחישה שוב את המחסור החמור ברכז ואת התהום שהשאיר אחריו פרמאר. אין מה לבחון את המצב במשחקים נוספים, העניין זועק לשמיים. מכבי עדיין במשחק בזכות ריבאונד ההתקפה ובזכות יום קליעה זוועתי של חיפה. משחק רע מאוד של חיפה ועדיין היא מובילה במחצית. קשה לי להאמין שמכבי תפסיד את המשחק הזה אבל נורה אדומה בוהקת צריכה להידלק.
תוציא מהלייקרס את קובי , פאו ואודום או שתוציא ממיאמי את לברון , וויד ובוש ותגיד לי איך הן נראות .
בסופו של דבר זה נורא פשוט 3 מתוך 5 שחקני החמישיה לא משחקים פה וזה כמובן אומר "הרבה" על הקבוצה.
28 נובמבר 2011, 18:31
מכביסט כתב:אוחיון בתור רכז ראשון זה פשוט זוועה מהלכת
לא פלא שהפסדנו שבוע שעבר לבבונים.
הזהרנו פה אנשים מחגיגות מוקדמות לגביו, אבל כאן כבר נסחפו.
מכבי בבעיה רצינית העונה, זה כבר ברור לכל בר דעת.
היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
Angelstrong כתב:איזה משחק מגעיל אני בקושי מסוגל לצפות ביוגב אוחיון עם המסירות הדפוקות שלו לרצפה
שחקני חיפה יודעים שכל מה שהם צריכים זה להישאר מאחורי השחקן הגבוה של מכבי ולהכניס יד כי אוחיון מוסר בול את אותן מסירות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב(ושוב ושוב ושוב ושוב)..
מה שטוב בכל השחקנים האחרים של מכבי זה שהם מכניסים כדור לגבוהים של מכבי ישר לידיים ולא דרך הריצפה..מקסימום פאפאס עושה על הריצפה אבל זה פיק אנד רול ולא כשאתה מודיע לכולם בכריזה במשך 15 שניות שאתה הולך למסור למישהו על הריצפה
אני לא אומר שהמצב טוב אבל אתם קצת נסחפים.
תנו לקבוצה קצת לרוץ ולהתרגל למצב שבו אין יותר פארמר.
כולם זוכרים איך קטלו פה את מכבי אחרי שהפסדנו למילאנו במשחק הראשון,ובגלל אותה פאניקה החתימו את לאנגפורד,החתמה מיותרת שלא תרמה למכבי בשום דבר.
אז בקיצור חכו עם הביקורות,עם קטילת השחקנים,והחתמת חדשים.
28 נובמבר 2011, 18:32
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:אני אומר לכם, בלאט מנסה להעיף את פאפאס מהקבוצה
ייתכן וזה גם הגיוני.
בנתיים גם הוא וגם בורשטיין נראים כמו שחקני עבר.
בכלל, פאפאס, בורשטיין ושאייר, לא נראים כמו שחקנים שניתן לבנות עליהם להמשך העונה הקרובה וגם לא לעונה הבאה.
מה פאפאס יכול לעשות אם בורשטיין לא נותן לו את הכדור? מה?
ואז בלאט מחליף את בורשטיין באוחיון, ושוב פאפאס נהיה מיותר.
אני לא חושב שבלאט אידיוט, אז האפשרות היחידה היא, שככה הוא מנסה להראות להנהלה, שלא צריך את פאפאלוקס.
מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
שחקן בשם ג'ון שייר..אמרו שהוא זכה באליפות המכללות או משהו..
אוחיון פח רציני, לא מבין איך שחקן כזה נהיה רכז ראשון ועוד מועדף על מישהו כמו פאפא.
מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
גלעד שליט?
28 נובמבר 2011, 18:33
עכשיו כשפארמר איננו אסור שסופו לא ישחק זה פשוט הופך את מכבי לקבוצה בלי הרבה יתרונות על יריבותיה אפילו בקופליג .
28 נובמבר 2011, 18:35
חביב אורנג'ד כתב:מקאדו כתב:היה על המגרש מין בחור צעיר וצנום עם משקפיים והוא אפילו שיחק לדקה או שתיים עם תילבושת של מכבי מי זה ?
גלעד שליט?
בינגו! זהו ידעתי שהוא מוכר ונראה לא קשור למשחק .