המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:JasonWilliams12 כתב:יופי של משחק של שאייר אני מקווה שישכיח לבלאט את אוחיון
אוחיון טוב היום. הוא מאוד מתאים לאדריאטית ולליגה. ביורוליג, הדברים הטובים שהוא מביא לא מספיקים, אבל כאן אין איתו שום בעיה.
JasonWilliams12 כתב:ד"א יופי של מסירה בין שני טמבלים סמית' את אוחיון
דונאטס כתב:יש לנו קבוצה גרועה במיוחד השנה. נצטרך לשרוד איכשהו את העונה הזאת בתקווה שבשנה הבאה ההנהלה תעשה פחות טעויות.
JasonWilliams12 כתב:jol9 כתב:JasonWilliams12 כתב:יופי של משחק של שאייר אני מקווה שישכיח לבלאט את אוחיון
אוחיון טוב היום. הוא מאוד מתאים לאדריאטית ולליגה. ביורוליג, הדברים הטובים שהוא מביא לא מספיקים, אבל כאן אין איתו שום בעיה.
בסדר שלא יראה כדור ביורוליג
ממש לא מעניין אותי קופליג או האדריאטית המטופשת הזאת
ד"א יופי של מסירה בין שני טמבלים סמית' את אוחיון
JasonWilliams12 כתב:שינצח ב40 לא בקושי ב7 מול קבוצה של ילדים שלא עשו כלום בחיים שלהם
ankram כתב:JasonWilliams12 כתב:jol9 כתב:JasonWilliams12 כתב:יופי של משחק של שאייר אני מקווה שישכיח לבלאט את אוחיון
ניצח לך את המשחק סמית' , וגם על זה יש לך טענות? ואללה למכבי מגיע יותר מהאוהדים שלה.
itai7 כתב:שייר עשה לי טוב על הלב קצת במשחק הזה
יאללה לחולון
ankram כתב:JasonWilliams12 כתב:jol9 כתב:JasonWilliams12 כתב:יופי של משחק של שאייר אני מקווה שישכיח לבלאט את אוחיון
ניצח לך את המשחק סמית' , וגם על זה יש לך טענות? ואללה למכבי מגיע יותר מהאוהדים שלה.
Chen כתב:ג'ון שאייר, 2 שלשות וחטיפה, רק חבל שעל השמירה הוא צריך לעבוד.