המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:שוב הגנת הבלוף נותנת זריקות פנויות
למה אתה מתכוון, להגנת הלחץ?
לא. להגנת החילופים.
זה מעניין מאוד, אבל רק במכבי אף שחקן לא יודע לעבור דרך חסימה, וישר עושים חילוף דבילי ששם את סופו לשמור על הרכז של היריבה (לדוגמא).
המכביה כתב:jol9 כתב:לא מפתיע בהתחשב שבמכבי שיחקו בלו, סמית' ואוחיון מעל 20 דקות כל אחד.
ד"א סיכוי לא רע בכלל שמכבי תרשום הפסד גם מול רשל"צ.
משהו רע עובר על הקבוצה הזאת. בדיוק כמו באותה העונה לפני 7-8 שנים. ההנהלה עם ההחלטות המטומטמות שלה, ודייויד עם ההיררכיה המוזרה שלו
הם האחראים הגדולים על מה שקורה במכבי עכשיו.
בלאט היה צריך להציב אולטימטום להנהלה - אם לא מוותרים על האדריאטית, הוא מתפטר. אבל כנראה שגם הוא הולך להצטרף למעגל המאמנים שעברו במכבי ופוטרו.
asafb96 כתב:חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.
קודי כתב:asafb96 כתב:חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.
כן, כל כך קלאסיים שהם כבר עם חמישה הפסדים באדריאטית ועם כמה תבוסות אסטרונומיות ביורוליג.
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.
כן, כל כך קלאסיים שהם כבר עם חמישה הפסדים באדריאטית ועם כמה תבוסות אסטרונומיות ביורוליג.
כן, ברור שהם לא קבוצה ברמה גבוה, אבל סתם נקודה כזאת שחשבתי עליה.. כל הקבוצות האחרות באדריאטית שראיתי עד עכשיו נראות קבוצות עם קליעה חלשה, וצנונים מתחת לסל..
חביב אורנג'ד כתב:מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אין רכז מוביל, אין רכז מחליף, וכל שחקני הקו האחורי נראים פשוט נורא.
אני לא רואה יותר מדי סיבות מדוע צריך לתת יותר דקות לשחקנים כמו פאפאלוקאס ושאייר וזה גם די ברור שלא הם אילו שיוציאו את מכבי מהבור.
כרגע, מכבי צריכה לקוות שהגארד שיגיע יהיה שחקן לכל הפחות טוב. אחרת, גם בקופליג יהיה קשה.
חביב אורנג'ד כתב:מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אני לא רואה יותר מדי סיבות מדוע צריך לתת יותר דקות לשחקנים כמו פאפאלוקאס ושאייר וזה גם די ברור שלא הם אילו שיוציאו את מכבי מהבור.
כרגע, מכבי צריכה לקוות שהגארד שיגיע יהיה שחקן לכל הפחות טוב. אחרת, גם בקופליג יהיה קשה.
p&p כתב:הגנה????.... ההתקפה שלנו פשוט עלובה ,הכל מהלכים מאולתרים כמעט ולא הולכים לפי התרגילים אין הנעת כדור ,סופו בדרך כלל תחנה אחרונה וככה הקלעים הטובים שלנו לא באים לידי ביטוי.....
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אתה רציני? גם אחרי משחק כזה אין סיבות לתת להם דקות? ראית את אוחיון? איך שחקן כזה מקבל 21 דקות? הוא קלע 4 נקודות ב2/6 מהשדה. פאפאס בפחות דקות, קלע 7 נקודות ב3/4 מהשדה, ושאייר קלע בחצי מהדקות של אוחיון 6 נקודות ב2/4 מהשדה, וגם הראה הגנה לא רעה בשמירה האישית
שוב, זה לא שפאפאס (שהיו לו כמה דקות די טובות היום) ושאייר מבריקים והם יכולים לקחת את מכבי עד הסוף (למרות שאני תמיד מקווה ומנסה להאמין) אבל אוחיון פשוט לא יותר טוב. הוא נהנה בתחילת העונה ממעמד של "ישראלי", ונראה לי שבלאט בהתחלה רצה לתת לו קצת דקות, כדי שלא יתחילו שוב בתקשורת את כל הסיפור הזה שמכבי הורסים ישראלים, הוא תפס איזה משחק-שניים טובים מאוד (וזה יאמר לזכותו), אבל פשוט נראה זוועה מאז, ועדיין מקבל מעמד בכיר מבלאט, בלי סיבה
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אתה רציני? גם אחרי משחק כזה אין סיבות לתת להם דקות? ראית את אוחיון? איך שחקן כזה מקבל 21 דקות? הוא קלע 4 נקודות ב2/6 מהשדה. פאפאס בפחות דקות, קלע 7 נקודות ב3/4 מהשדה, ושאייר קלע בחצי מהדקות של אוחיון 6 נקודות ב2/4 מהשדה, וגם הראה הגנה לא רעה בשמירה האישית
שוב, זה לא שפאפאס (שהיו לו כמה דקות די טובות היום) ושאייר מבריקים והם יכולים לקחת את מכבי עד הסוף (למרות שאני תמיד מקווה ומנסה להאמין) אבל אוחיון פשוט לא יותר טוב. הוא נהנה בתחילת העונה ממעמד של "ישראלי", ונראה לי שבלאט בהתחלה רצה לתת לו קצת דקות, כדי שלא יתחילו שוב בתקשורת את כל הסיפור הזה שמכבי הורסים ישראלים, הוא תפס איזה משחק-שניים טובים מאוד (וזה יאמר לזכותו), אבל פשוט נראה זוועה מאז, ועדיין מקבל מעמד בכיר מבלאט, בלי סיבה
אבי כתב:ההיסטריה והמרה השחורה פה שוברות שיאים.
מה אתם מצפים לנצח כל משחק באדריאטית? הליגה האדריאטית זה לא הליגה הישראלית עם כל מיני קבוצות ברמה של תחת ובלי סנטרים.
לא צריך מכל הפסד לעשות טרגדיה של סופקלס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot], yon1, עידן ו־41 אורחים