אדריאטית: ק.ק זאגרב נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: ק.ק זאגרב נגד מכבי - שבת, 19:00, ספורט 5

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 דצמבר 2011, 18:59

למה בדיוק ציפיתם אחרי שאיבדנו את הראש, תרתי משמע ?
זו קבוצה נטולת רכז מוביל , כולם מחליפים. היה צריך לחשוב על זה מזמן ולא עשו את זה.
עכשיו אוכלים את מה שמבשלים, בתיאבון.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 18:59

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:שוב הגנת הבלוף נותנת זריקות פנויות

למה אתה מתכוון, להגנת הלחץ?

לא. להגנת החילופים.

זה מעניין מאוד, אבל רק במכבי אף שחקן לא יודע לעבור דרך חסימה, וישר עושים חילוף דבילי ששם את סופו לשמור על הרכז של היריבה (לדוגמא).

אה OK. אני אגיד לך משהו על הגנת חילופים.
כשאני משחק כדורסל פעם בשבוע, אני היחידי שמשתמש בחילופים. למה? כי לא בא להתאמץ ולעבור דרך חסימות. כל החברה האחרים עוברים, אבל אני עצלן.

לי מותר, כי אני בן 31 ולא ספורטאי מצטיין (וגם לא בכושר גופני מדהים), אבל להם אסור.
אתה צודק לגמרי בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 דצמבר 2011, 19:00

זה לא שיש משמעות להפסד הזה (בניגוד ליום חמישי), אבל זה כבר גורר מומנטום שלילי שקשה לצאת ממנו.
שחקנים בחוסר ביטחון, כל אחד מנסה להציל לבד את המולדת ולכו תדעו אם זה לא יתחיל לגרום גם למרמורים והאשמות בחדר הלבשה.
וככה נפתח מעגל קסמים שחור שקשה לצאת ממנו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 10 דצמבר 2011, 19:01

ההיסטריה והמרה השחורה פה שוברות שיאים.
מה אתם מצפים לנצח כל משחק באדריאטית? הליגה האדריאטית זה לא הליגה הישראלית עם כל מיני קבוצות ברמה של תחת ובלי סנטרים.
לא צריך מכל הפסד לעשות טרגדיה של סופקלס.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2011, 19:03

כשצעקתי כאן לפני חודש וחודשיים שבלי פרמאר הקבוצה הזו היא לכל היותר קבוצת יורוליג חלשה עד בינונית ושההנהלה פשוט טומנת את הראש בחול ולא מתכוננת ליום שפרמאר יעזוב, תקפתם אותי וצעקתם עליי. אז עכשיו אנחנו אוכלים את מה שבישלו לנו המנהלים הדגולים של הקבוצה, שכבר ידאגו לגלגל את האשמה לבלאט. יש לנו היום קבוצה שהיא לכל היותר ברמה של שרלרואה וצריך להפנים את זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 10 דצמבר 2011, 19:03

המכביה כתב:
jol9 כתב:לא מפתיע בהתחשב שבמכבי שיחקו בלו, סמית' ואוחיון מעל 20 דקות כל אחד.

ד"א סיכוי לא רע בכלל שמכבי תרשום הפסד גם מול רשל"צ.

משהו רע עובר על הקבוצה הזאת. בדיוק כמו באותה העונה לפני 7-8 שנים. ההנהלה עם ההחלטות המטומטמות שלה, ודייויד עם ההיררכיה המוזרה שלו
הם האחראים הגדולים על מה שקורה במכבי עכשיו.

בלאט היה צריך להציב אולטימטום להנהלה - אם לא מוותרים על האדריאטית, הוא מתפטר. אבל כנראה שגם הוא הולך להצטרף למעגל המאמנים שעברו במכבי ופוטרו.

אצלינו בחברה ההנהלה הבכירה החליטה לעשות כל מיני מהלכים שאנחנו לא אוהבים. אין לנו יותר מדי ברירה - לעזוב או ליישר קו.
אבל ההבדל הוא, שאף אחד אצלינו בחברה לא עובד בעבודה הכי נחשקת בתחומו בארץ. דייויד בלאט כן. זה קל מאוד להגיד לייעץ לו לעזוב, אבל
בפועל, אף אחד מהמייעצים לא היה עושה את זה בעצמו.
כנראה שדייויד חשב שהוא למד מהנסיון ושהפעם זה לא יהיה ככה, אבל בן אדם הוא עדיין בן אדם. שים אותו על 4 טיסות בשבוע, ותקבל בן אדם
ממורמר, חולה, שלא בא לו לראות כלום חוץ מהבית. תוסיפו למשוואה הזאת משפחות וילדים, ותקבלו דכאון מתמשך וגלובלי אצל כולם.

ההחלטה הזאת היתה מטומטמת, אבל היא על הראש של ההנהלה ולא של בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי nati0nal » 10 דצמבר 2011, 19:04

הקבוצה נראת זוועה מאז עזיבתו של פארמר והאשם היחיד הוא דיוויד במקום להרגיע ולתת ביטחון לשחקנים הוא עסוק בלהיות לחוץ ולהחליף הרכבים כול 3 דקות
סוף סוף רואים ניצוצות משאייר
nati0nal

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 19:05

חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2011, 19:06

asafb96 כתב:חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.

כן, כל כך קלאסיים שהם כבר עם חמישה הפסדים באדריאטית ועם כמה תבוסות אסטרונומיות ביורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 דצמבר 2011, 19:07

מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אין רכז מוביל, אין רכז מחליף, וכל שחקני הקו האחורי נראים פשוט נורא.
אני לא רואה יותר מדי סיבות מדוע צריך לתת יותר דקות לשחקנים כמו פאפאלוקאס ושאייר וזה גם די ברור שלא הם אילו שיוציאו את מכבי מהבור.
כרגע, מכבי צריכה לקוות שהגארד שיגיע יהיה שחקן לכל הפחות טוב. אחרת, גם בקופליג יהיה קשה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי p&p » 10 דצמבר 2011, 19:08

הגנה????.... ההתקפה שלנו פשוט עלובה ,הכל מהלכים מאולתרים כמעט ולא הולכים לפי התרגילים אין הנעת כדור ,סופו בדרך כלל תחנה אחרונה וככה הקלעים הטובים שלנו לא באים לידי ביטוי.....
יוגב אוחיון :throwup2 :evil : פשוט נגר הוא משחק רק בגלל שמישהו סימן אותו כשומר טוב אני מעדיף ששון ג'יימס והנדריקס יזרקו שלשות ולא הוא.
ג'ון שייר -רק ממנו אני מרוצה...
p&p

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 19:09

קודי כתב:
asafb96 כתב:חייבים לציין אגב, שפעם הראשונה העונה אולי, אנחנו רואים קבוצה יגוסלבית "קלאסית". סנטר חזק בצבע, וקלעים נפלאים. יש להם שחקנים עם ידית מצויינת 26/30 מהקוו, 12/21 מה3.

כן, כל כך קלאסיים שהם כבר עם חמישה הפסדים באדריאטית ועם כמה תבוסות אסטרונומיות ביורוליג.

כן, ברור שהם לא קבוצה ברמה גבוה, אבל סתם נקודה כזאת שחשבתי עליה.. כל הקבוצות האחרות באדריאטית שראיתי עד עכשיו נראות קבוצות עם קליעה חלשה, וצנונים מתחת לסל..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 10 דצמבר 2011, 19:10

asafb96 כתב:
קודי כתב:

כן, ברור שהם לא קבוצה ברמה גבוה, אבל סתם נקודה כזאת שחשבתי עליה.. כל הקבוצות האחרות באדריאטית שראיתי עד עכשיו נראות קבוצות עם קליעה חלשה, וצנונים מתחת לסל..

בזה אתה צודק לגמרי.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 10 דצמבר 2011, 19:13

חביב אורנג'ד כתב:מכבי נראתה ממש נורא ונראה שלא הצליחה להתאושש מההשפלה במדריד.
אני לא רואה יותר מדי סיבות מדוע צריך לתת יותר דקות לשחקנים כמו פאפאלוקאס ושאייר וזה גם די ברור שלא הם אילו שיוציאו את מכבי מהבור.
כרגע, מכבי צריכה לקוות שהגארד שיגיע יהיה שחקן לכל הפחות טוב. אחרת, גם בקופליג יהיה קשה.

אתה רציני? גם אחרי משחק כזה אין סיבות לתת להם דקות? ראית את אוחיון? איך שחקן כזה מקבל 21 דקות? הוא קלע 4 נקודות ב2/6 מהשדה. פאפאס בפחות דקות, קלע 7 נקודות ב3/4 מהשדה, ושאייר קלע בחצי מהדקות של אוחיון 6 נקודות ב2/4 מהשדה, וגם הראה הגנה לא רעה בשמירה האישית
שוב, זה לא שפאפאס (שהיו לו כמה דקות די טובות היום) ושאייר מבריקים והם יכולים לקחת את מכבי עד הסוף (למרות שאני תמיד מקווה ומנסה להאמין) אבל אוחיון פשוט לא יותר טוב. הוא נהנה בתחילת העונה ממעמד של "ישראלי", ונראה לי שבלאט בהתחלה רצה לתת לו קצת דקות, כדי שלא יתחילו שוב בתקשורת את כל הסיפור הזה שמכבי הורסים ישראלים, הוא תפס איזה משחק-שניים טובים מאוד (וזה יאמר לזכותו), אבל פשוט נראה זוועה מאז, ועדיין מקבל מעמד בכיר מבלאט, בלי סיבה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 10 דצמבר 2011, 19:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 דצמבר 2011, 19:13

הגארד שיגיע צריך להיות כריס פול או דרון וויליאמס.

אם לא, נסתפק באפיק ניסים כמו שהציע אלי סהר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 דצמבר 2011, 19:17

p&p כתב:הגנה????.... ההתקפה שלנו פשוט עלובה ,הכל מהלכים מאולתרים כמעט ולא הולכים לפי התרגילים אין הנעת כדור ,סופו בדרך כלל תחנה אחרונה וככה הקלעים הטובים שלנו לא באים לידי ביטוי.....

נכון מאוד.
כל משחק ההתקפה של מכבי הוא פרוביזורי לחלוטין. חוץ מסופו, לנגפורד ולפעמים גם אליהו (שנמצא ברגסיה), למכבי אין עוגנים בהתקפה.
גם בספסל המצב נראה לא משביע רצון. בקו הקדמי הנדריקס ובלו (בעיקר כשהוא נמצא בכושר) יכולים לספק נקודות, אבל בקו האחורי במצב קטסטרופלי. אם פעם היינו ריגלים לגארדים שעולים מן הספסל, מביאים אנרגיה ומספקים נקודות, עכשיו יש לנו רק שחקנים שגם לא מסוגלים לקלוע וגם לא נותנים הגנה (וזה בכלל מבלי להזכיר את העובדה שכל קשר למילה "אנרגיה" והקו האחורי של מכבי, הננו מקרי לחלוטין).

בכל עונה בה למכבי היתה קבוצת התקפה חלשה, קרו דברים לא טובים.
מקווה שזה לא יקרה גם העונה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אבי » 10 דצמבר 2011, 19:18

asafb96 כתב:

אתה רציני? גם אחרי משחק כזה אין סיבות לתת להם דקות? ראית את אוחיון? איך שחקן כזה מקבל 21 דקות? הוא קלע 4 נקודות ב2/6 מהשדה. פאפאס בפחות דקות, קלע 7 נקודות ב3/4 מהשדה, ושאייר קלע בחצי מהדקות של אוחיון 6 נקודות ב2/4 מהשדה, וגם הראה הגנה לא רעה בשמירה האישית
שוב, זה לא שפאפאס (שהיו לו כמה דקות די טובות היום) ושאייר מבריקים והם יכולים לקחת את מכבי עד הסוף (למרות שאני תמיד מקווה ומנסה להאמין) אבל אוחיון פשוט לא יותר טוב. הוא נהנה בתחילת העונה ממעמד של "ישראלי", ונראה לי שבלאט בהתחלה רצה לתת לו קצת דקות, כדי שלא יתחילו שוב בתקשורת את כל הסיפור הזה שמכבי הורסים ישראלים, הוא תפס איזה משחק-שניים טובים מאוד (וזה יאמר לזכותו), אבל פשוט נראה זוועה מאז, ועדיין מקבל מעמד בכיר מבלאט, בלי סיבה

כל כך נכון.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 דצמבר 2011, 19:19

asafb96 כתב:

אני חושבת שגם אוחיון כמו האחרים פשוט נהנה מנוכחותו של פארמר שקיבל את רוב תשומת הלב ואוחיון יכל לבוא מעמדת האנדרדוג שאף אחד לא מחשיב אותו ולהפתיע.
רק שעכשיו פארמר עזב ופתאום אוחיון נשאר לנהל לבד הכל בלי שום יכולות לעשות זאת.

אגב, חביב, אם פאפאס לא צריך לקבל יותר דקות ואתה מסכים שאוחיון מקבל יותר מידי דקות ואתה לא חושב שלאנגפורד צריך לרכז, אז מה בדיוק אתה כן מציע?
שישחקו עם 4 שחקנים על המגרש בדקות מסוימות ושהאוויר ירכז??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 דצמבר 2011, 19:20

asafb96 כתב:

הסיבה העיקרת לתת להם דקות היא בגלל שאוחיון חלש (ולא תמיד אוחיון יותר חלש משניהם).

מכבי צריכה לתת לשניים האילו לשחק יותר, אבל כוונתי היתה שהם לא אמורים להיות שחקנים של יותר מ12 דקות למשחק.
כפי שאמרת, לא אוחיון ולא פאפאלוקאס יקחו אותנו קדימה ושיתופם ממש לא יכפר על חסרונו של פארמר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 10 דצמבר 2011, 19:20

אבי כתב:ההיסטריה והמרה השחורה פה שוברות שיאים.
מה אתם מצפים לנצח כל משחק באדריאטית? הליגה האדריאטית זה לא הליגה הישראלית עם כל מיני קבוצות ברמה של תחת ובלי סנטרים.
לא צריך מכל הפסד לעשות טרגדיה של סופקלס.

אתה לא צודק במסקנה שלך. זה לא התוצאה בכלל, שמעצבנת. זה הצורה. הקבוצה הזאת נראית כמו אוסף אנשים שלקחו מהרחוב חצי שעה לפני המשחק. גם בהגנה וגם בהתקפה. וזה לא רק השחקנים. גם ניהול המשחק של המאמן ממש לא ברור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google Adsense [Bot], yon1, עידן ו־41 אורחים