המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:קודי כתב:הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.
אולי' ופנא לא היו יכולות להתחלף, בגלל שפנא היו עם צסק"א בשלב הראשון, ואולי' עם צסק"א בבית
אני לא מבין למה כולם מבסוטים על הבית המצטלב. 4 הקבוצות שם הם קבוצות טובות. פנא בהצלבה זה סיוט, פנר קבוצה טובה מאוד, עם קהל אדיר, קאזאן קבוצה יוצאת מהכלל, שיכולה בהחלט להפתיע, קבוצה חזקה מאוד, ומילאנו קבוצה עם סגל אדיר, שפתחה, רע, אבל לקראת הסוף התחזקה קצת, וניצחה את פרטיזן בפרטיזן, במשחק לא פשוט בכלל, ואם הם יתחילו להתחבר, עם הסגל האדיר שהם בנו, זה עוד קבוצה לא קלה.
בכל מקרה, כל שאר הבית גם לא קלים בכלל, ועושה רושם שהשנה היורוליג במיטבו, עם הרבה קבוצות חזקות.
לגבי הבית של מכבי, בארסה זה ממש ממש לא קבוצה בלתי עבירה. צסק"א לטעמי קבוצה חזקה ממנה. בארסה נראת בזמן האחרון לא מבריקה במיוחד, נבארו פצוע ועד שיחזור לכושר בהחלט אפשר לעקוץ אותם (המשחק השני הוא נגדם בנוקיה), וזה בכלל לא בשמיים.
את קאנטו אני לא כל כך מכיר, אבל עושה רושם של קבוצה נחמדה, בלי שמות גדולים וכוכבים, עם שחקנים וותיקים, אבל לא קבוצה שצריכה לעבור אותנו.
ז'לגיריס עשו הרבה רעש בתחילת השנה, אבל נראים די בינוניים מאז. החתימו כמה שחקנים לפי מה שהבנתי, וצריך גם אותם לעבור. צריך להתרכז בווימס ופופוביץ', ושהשאר ישחקו כמה שהם רוצים.
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.
אולי' ופנא לא היו יכולות להתחלף, בגלל שפנא היו עם צסק"א בשלב הראשון, ואולי' עם צסק"א בבית
אני לא מבין למה כולם מבסוטים על הבית המצטלב. 4 הקבוצות שם הם קבוצות טובות. פנא בהצלבה זה סיוט, פנר קבוצה טובה מאוד, עם קהל אדיר, קאזאן קבוצה יוצאת מהכלל, שיכולה בהחלט להפתיע, קבוצה חזקה מאוד, ומילאנו קבוצה עם סגל אדיר, שפתחה, רע, אבל לקראת הסוף התחזקה קצת, וניצחה את פרטיזן בפרטיזן, במשחק לא פשוט בכלל, ואם הם יתחילו להתחבר, עם הסגל האדיר שהם בנו, זה עוד קבוצה לא קלה.
בכל מקרה, כל שאר הבית גם לא קלים בכלל, ועושה רושם שהשנה היורוליג במיטבו, עם הרבה קבוצות חזקות.
לגבי הבית של מכבי, בארסה זה ממש ממש לא קבוצה בלתי עבירה. צסק"א לטעמי קבוצה חזקה ממנה. בארסה נראת בזמן האחרון לא מבריקה במיוחד, נבארו פצוע ועד שיחזור לכושר בהחלט אפשר לעקוץ אותם (המשחק השני הוא נגדם בנוקיה), וזה בכלל לא בשמיים.
את קאנטו אני לא כל כך מכיר, אבל עושה רושם של קבוצה נחמדה, בלי שמות גדולים וכוכבים, עם שחקנים וותיקים, אבל לא קבוצה שצריכה לעבור אותנו.
ז'לגיריס עשו הרבה רעש בתחילת השנה, אבל נראים די בינוניים מאז. החתימו כמה שחקנים לפי מה שהבנתי, וצריך גם אותם לעבור. צריך להתרכז בווימס ופופוביץ', ושהשאר ישחקו כמה שהם רוצים.
הביתה שאנחנו מצטלבים איתו לא מושלם, אבל בנסיבות העניין הוא סביר. הוא בטח עדיף על פני בית עם צסק"א (סיימת במקום השני - חטפת אותם בלי יתרון הביתיות, משימה כמעט בלתי אפשרית בהתחשב בסגל ובמאמן הנהדר שלהם) ועל פני בית עם ריאל וסיינה (שתי קבוצות שלטעמי טובות יותר מפנר ופאו). בטופ 16 אין הגרלות קלות והיה יכול להיות מבחינתנו הרבה יותר גרוע ואולי גם קצת יותר טוב, אבל בהתחשב בעובדה שיש בבית שלנו שתי קבוצות נחותות מאיתנו משמעותית ובבית המצטלב אין קבוצת על (ומה לעשות, פאו של השנה זו לא הקבוצה של השנה שעברה) זה סביר בהחלט.
אבי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס
מתאים לי..
קיבלת את מה שרצית...
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס
מתאים לי..
קיבלת את מה שרצית...
למרות שבניתי על זה שצסק''א לא תהיה בבית המקביל אלינו..אבל מלכתחילה לא היו לי ציפיות גבוהות השנה אז אני לא אהיה חזירה..הצלבה מספיק לי..
where is the love? כתב:מה אתם אומרים על סדר המשחקים של מכבי, ומדוע ברצלונה בחוץ כמשחק אחרון זה טוב?
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.
הביתה שאנחנו מצטלבים איתו לא מושלם, אבל בנסיבות העניין הוא סביר. הוא בטח עדיף על פני בית עם צסק"א (סיימת במקום השני - חטפת אותם בלי יתרון הביתיות, משימה כמעט בלתי אפשרית בהתחשב בסגל ובמאמן הנהדר שלהם) ועל פני בית עם ריאל וסיינה (שתי קבוצות שלטעמי טובות יותר מפנר ופאו). בטופ 16 אין הגרלות קלות והיה יכול להיות מבחינתנו הרבה יותר גרוע ואולי גם קצת יותר טוב, אבל בהתחשב בעובדה שיש בבית שלנו שתי קבוצות נחותות מאיתנו משמעותית ובבית המצטלב אין קבוצת על (ומה לעשות, פאו של השנה זו לא הקבוצה של השנה שעברה) זה סביר בהחלט.
פאו זה הקבוצה האחרונה, אולי אחת לפני האחרונה, אחרי צסק"א, שאני רוצה לפגוש בהצלבה, בטח כשהם עם יתרון ביתיות
תיהיה בטוח שדיאמנטידיס, באטיסט, מאריץ', סאטו, ושאר החבורה, יגיעו למאני טיים. אני חושב שעדיף לקבל את בארסה בלי יתרון ביתיות בהצלבה, מאשר את פאו (יכול ליהיות שזה ישמע מוזר)
מה שטוב, זה שאנחנו לא מקבלים את צסק"א, שהיא רמה אחת מעל אירופה
MTA2311 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:הגרלה סבירה לחלוטין למכבי. ההגרלה היתה יכולה להיות מושלמת אם אולימפיאקוס היתה בבית של פנר במקום פאו אבל אי אפשר לבקש הכל. מכבי יכולה לעבור כל קבוצה בבית המקביל גם ללא יתרון הביתיות. בבית של מכבי, ברצלונה כמובן פייבוריטית, אם כי תלויה מאוד במצבו הבריאותי של נבארו, שאם יהיה פצוע או בכושר רע מכבי בהחלט יכולה להתמודד איתה על המקום הראשון. קאנטו משחקת השנה כדורסל נהדר ולליטאים פוטנציאל טוב, אבל שתיהן פחות טובות ממכבי ואין סיבה שלא נסיים לפניהן. היו לדעתי שני דברים חשובים בהגרלה - קודם כל שהבית המקביל יהיה הבית החלש ביותר ואחר כך שלא נקבל מהדרג השלישי את קאזאן ושני אלה קרו. בבית המקביל לא אופתע אם קאזאן תעלה על חשבון פנר או פאו, כאשר למילאנו אין ממש סיכוי לעלות.
פאו זה הקבוצה האחרונה, אולי אחת לפני האחרונה, אחרי צסק"א, שאני רוצה לפגוש בהצלבה, בטח כשהם עם יתרון ביתיות
תיהיה בטוח שדיאמנטידיס, באטיסט, מאריץ', סאטו, ושאר החבורה, יגיעו למאני טיים. אני חושב שעדיף לקבל את בארסה בלי יתרון ביתיות בהצלבה, מאשר את פאו (יכול ליהיות שזה ישמע מוזר)
מה שטוב, זה שאנחנו לא מקבלים את צסק"א, שהיא רמה אחת מעל אירופה
מסכים ב100%. אף פעם אסור להספיד את ז'ליקו, דיאנטידיס, באטיסט ושות'.. אני זוכר ששנה שעברה אנשים עוד העדיפו לקבל את פאו ולא את קאחה..
כמו שאמרתי לפני חודש, רק טיפש יהמר נגד פאו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס
מתאים לי..
קיבלת את מה שרצית...
למרות שבניתי על זה שצסק''א לא תהיה בבית המקביל אלינו..אבל מלכתחילה לא היו לי ציפיות גבוהות השנה אז אני לא אהיה חזירה..הצלבה מספיק לי..
צסק"א באמת לא בבית המוצלב איתנו..
התכוונת לפאו'?
חוץ מזה שאוהדי מכבי צריכים תמיד לכוון לפיינל פור..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ברצלונה
מכבי
קאנטו
ז'לגיריס
מתאים לי..
קיבלת את מה שרצית...
צסק"א באמת לא בבית המוצלב איתנו..
התכוונת לפאו'?
חוץ מזה שאוהדי מכבי צריכים תמיד לכוון לפיינל פור..
אה..חשבתי שצסק''א בבית המקביל כי מישהו אמר שאם הוא מסתכל קדימה אז אנחנו נקבל את צסק''א מהמקום השני..
אני גם לא מסכימה עם הקטע הזה של ''אוהדי מכבי צריכים תמיד לכוון לפיינל פור''..נשמע לי כמו שטות ''מכביזם'' טיפוסית..
יש שנים שצריך להיות בהן מציאותי ולכוון לאן שההישג יהיה הישג מציאותי..השנה זה ההצלבה כמו שלפני שנה זה היה הצלבה(ויש כאלה שאפילו ניבאו רק שלב בתים)..כל מה שקורה מעבר לכך הוא בונוס בשבילי..
כשיש ציפיות נמוכות ומגיעים גבוה אז כל הצלחה שווה אושר עילאי..כשמכוונים כל הזמן גבוה ולפעמים לא מגיעים אז נכנסים לפאניקה ומפרקים קבוצות ו\או לא מעריכים את ההצלחות וההישגים..
ציפיות נמוכות למי?
יש לנו את הסנטר הטוב באירופה, אחד מהPF הטובים באירופה ו-SG שאי אפשר לעצור..
יש לנו כמה מכביסטים שנותנים על המגרש יותר ממה שהם יודעים, קבוצה טובה..
לא זוכר מתי הציפיות שלי היו נמוכות מפיינל פור, זה אף פעם לא קרה..תמיד האמנתי..
ברור שלפעמים אחרי הפסדים חשבתי "אין לנו סיכוי", אבל תמיד לפני התחלת עונה אני חושב על תסריט אופטימי שיוביל אותנו לפיינל פור..
קודי כתב:אסף, אין ספק שזה לא תענוג גדול לפגוש את פאו ואובראדוביץ בהצלבה, אבל הרבה פחות גרוע מאשר לפגוש את צסק"א או ריאל, שטעמי טובות ממנה בהרבה. אל תשכח שהשנה הם נטולי ניקולאס ופוטסיס, שני שחקני חמישיה סופר חשובים בקבוצה של העונה שעברה. מעבר לכך, באטיסט כבר לא ילד (בן 34) וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו וגם מאריץ וצרצריס לא נותנים כמעט כלום, כאשר הגבוה הטוב ביותר שלהם הוא ויוקאס הבינוני. ברור שהכל לא ממש חושוב כשיש לך את אובראדוביץ ודיאמנטידיס, אבל עדיין לא מדובר בקבוצה בלתי עבירה ואני בכלל לא בטוח שהיא תסיים במקום הראשון את הבית המקביל. בכל מקרה, אני מעדיף את פאו של השנה על פני צסק"א וריאל ובואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים - צריך קודם כל לעלות מהבית שלנו ואז "נבחר" לנו את היריבה.
Euro_Basket כתב:קאנטו קבוצה ביתית חזקה מאוד. אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים מולם באיטליה.
רק השבוע קרעו את מילאנו ב-25 הפרש.
asafb96 כתב:קודי כתב:אסף, אין ספק שזה לא תענוג גדול לפגוש את פאו ואובראדוביץ בהצלבה, אבל הרבה פחות גרוע מאשר לפגוש את צסק"א או ריאל, שטעמי טובות ממנה בהרבה. אל תשכח שהשנה הם נטולי ניקולאס ופוטסיס, שני שחקני חמישיה סופר חשובים בקבוצה של העונה שעברה. מעבר לכך, באטיסט כבר לא ילד (בן 34) וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו וגם מאריץ וצרצריס לא נותנים כמעט כלום, כאשר הגבוה הטוב ביותר שלהם הוא ויוקאס הבינוני. ברור שהכל לא ממש חושוב כשיש לך את אובראדוביץ ודיאמנטידיס, אבל עדיין לא מדובר בקבוצה בלתי עבירה ואני בכלל לא בטוח שהיא תסיים במקום הראשון את הבית המקביל. בכל מקרה, אני מעדיף את פאו של השנה על פני צסק"א וריאל ובואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים - צריך קודם כל לעלות מהבית שלנו ואז "נבחר" לנו את היריבה.
כמו שאמרתי, אני מעדיף את פנא לפני צסק"א, בכל זאת קבוצה מטורפת, אבל אחריה אני שם את פנא. אני חושב שעדיף לפגוש את ריאל, סיינה, בארסה (כן כן), וכל קבוצה אחרת, לפני פנא.
סך הכל, גם שנה שעברה הם לא נראה מדהים, בלשון המעטה בשלבים האלה, זוכר איך הם סיימו?
איזה שינויים קרו בתכלס? לוגן במקום ניקולאס? ירידה, אבל לא משהו דרסטי (אולי הוא נתן משחק גמר מצוין, אבל בשאר העונה היה שחקן סולידי). אם מוסיפים ללוגן את השיפור העצום של קלאטס (שחקן אדיר, טוב מניקולאס), והבאת רכז מחליף כמו שאראס, אני לא רואה בכלל פגיע בקוו האחורי
לגבי פוטסיס-סמית', סמית' נראה יוצא מהכלל עד עכשיו, ולא נראה ירידה בעמדה הזאת. בטח שקיאמנקוגולו נותן עונה מצוינת, ומביא משחק פוסט אפ טוב, וקליעה אדירה מכל הטווחים, מה שלא ממש היה שנה שעברה
את באטיסט ומאריץ' לא הייתי מספיד. שניהם לא משחקים מספיק, ונראה שויוקאס מקבל יותר דקות (הוא שחקן בכלל לא רע אגב), אבל ז'ליקו לא בחור טיפש, וברור שבשלבים המכריעים יותר, נראה את באטיסט (שראיתי אותו נותן גם הצגות השנה, ונראה מצוין כשהוא מקבל את הדקות שלו), ואת מאריץ' אנחנו מכירים (למרות שמשום מה הוא כמעט ולא מקבל קרדיט, מאש הפציעה שלו שנה שעברה).
הם לא קבוצה בלתי עבריה, ואין דבר כזה. גם אם נקבל את צסק"א, בלי יתרון ביתיות, אפשר לעבור. תמיד אפשר לעבור, פשוט הסיכויים מולם, בלי יתרון ביתיות, הם נמוכים מאוד (למרות שאני תמיד מאמין, לא משנה מה הסגל, ומול מי משחקים)
אני לא בוחר יריבות, בכלל לא, אני פשוט לא מבין מה כולם מבסוטים על הבית המקביל..
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־29 אורחים