אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי yzafrir » 13 ינואר 2012, 22:16

החציל האצטקי כתב:לא יודע. אישית אני לא מתלהב מהם. בתור אחד שכבר זיהה שחקן או שניים לפני שנחתו במכבי אני מרשה לעצמי להגיד שגם השניים האלה לא יהיו כאן.
אם כבר ניגע בעמדה הזאת בכלל אז אני מאמין שהכיוון יהיה שחקנים ברמה שבין הNBA לאירופה- בסדר גודל של סאני ווימס ואדם מוריסון.

בכל מקרה, כרגע, כמו שאני קורא את המפה (הנכונה להיום)- אנחנו ממשיכים עם סמית' לשנה הבאה.
אם כבר מחפשים טאלנטים הייתי מתכוונן בעיקר על עמדה מספר 1.

איזה שחקנים או שניים זיהית לפני שנחתו במכבי ????????
ווימס לא בסדר גדול שמכבי מדברת בו , הוא מרוויח מיליון יורו נטו לעונה בז'אלגיריס . להגיד את השם שלו והמילה סקאוטינג זה בדיחה כי הוא שחקן ידוע שרק בגלל השביתה הגיע לאירופה .
לגבי אדם מוריסון , אחד הפלופים הגדולים בהיסטוריה , אם הוא חושב שהרבע עונה הטובה שלו בכוכב האדום תהפוך אותו לשחקן NBA לגיטימי אז הוא טועה .
הבנתי שהוא בבשיקטאש עכשיו אבל לא ראיתי שהוא עושה שם משהו...

לא אני הבאתי את השמות של דאונס או פיין , אבל מכיוון שאני כן מכיר אותם ועקבתי אחריהם גם כן אני מרשה לעצמי להגיד שהם פוטנציאל מצויין .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ינואר 2012, 22:29

צפריר תרגיע אח שלי, הכל ברוח טובה... ריבוי סימני שאלה קצת מלחיץ אותי.

עד עכשיו נמנעתי מלהכנס לשיחות האלה כי באמת שזה המקום להעלות שמות שיש להם את הפוטנציאל הזה להפוך לכוכבים.
בסך הכל העלתי את תחושת הבטן שלי שאומרת שהם לא, ושחקנים כמו הולנד או דייויד לייטי שהעלתי בזמנו- כן בכיוון. לא בדיוק יודע להסביר למה.
לגבי מוריסון- מאמין שהוא הולך ליורוליג בקיץ. בשיקטאש תהיה אתגר בשבילו ואם יצליח שם הוא הולך לבנות את הקריירה שלו מחדש בטופ של אירופה.

בסוף היום, כמו שאמרתי- אני בדעה שמכבי צריכה לשמר הצלחה ביי-דפינישן. אם סמית' ולנגפורד יקחו אותנו לפיינל4 מכבי צריכה להמשיך איתם.
רוצה לעשות סקאוטינג? תעשה אותו על עמדה מספר אחת שהרבה יותר קריטית לעתיד כמו שהוא נראה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 14 ינואר 2012, 02:08

החציל האצטקי כתב:צפריר תרגיע אח שלי, הכל ברוח טובה... ריבוי סימני שאלה קצת מלחיץ אותי.

עד עכשיו נמנעתי מלהכנס לשיחות האלה כי באמת שזה המקום להעלות שמות שיש להם את הפוטנציאל הזה להפוך לכוכבים.
בסך הכל העלתי את תחושת הבטן שלי שאומרת שהם לא, ושחקנים כמו הולנד או דייויד לייטי שהעלתי בזמנו- כן בכיוון. לא בדיוק יודע להסביר למה.
לגבי מוריסון- מאמין שהוא הולך ליורוליג בקיץ. בשיקטאש תהיה אתגר בשבילו ואם יצליח שם הוא הולך לבנות את הקריירה שלו מחדש בטופ של אירופה.

בסוף היום, כמו שאמרתי- אני בדעה שמכבי צריכה לשמר הצלחה ביי-דפינישן. אם סמית' ולנגפורד יקחו אותנו לפיינל4 מכבי צריכה להמשיך איתם.
רוצה לעשות סקאוטינג? תעשה אותו על עמדה מספר אחת שהרבה יותר קריטית לעתיד כמו שהוא נראה כרגע.

אם סמית' ולאנפורד יקחו אותנו לפיינל פור למה לא להסתמך גם על אוחיון לשנה הבאה? בשביל מה להביא לו מישהו על הראש? הוא "סחב" אותנו לפיינל פור
אולי להשאיר גם את את פאפס ואת בורשטיין?הרי הגענו לפיינל פור... :duh
שחקן שהוא לא נותן משהו מועיל לקבוצה צריך לשחרר החל מאוחיון וסמית'
בכסף שלהם ושל שאר הנגרים (1-2-3) שיש לנו אפשר להביא מישהו "קצת" יותר טוב
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ינואר 2012, 08:20

החציל האצטקי כתב:צפריר תרגיע אח שלי, הכל ברוח טובה... ריבוי סימני שאלה קצת מלחיץ אותי.

תסתכל על התגובה הראשונה שכתבת ותבין למה התעצבנתי .
הזילזול שלך בתגובה הזאת זועק למרחקים....
את דייויד לייטי שהעלת בקיץ היינו יכולים לראות בקאנטו רק שהוא הסריח את הפרקט והם שיחררו אותו כך שקשה לי להבין מה המציאה הגדולה....דבר נוסף על תשווה בין לייטי להולנד מכיוון שהם סגנון אחר לגמרי של שחקנים .

לגבי שמות של שחקנים באיזה עמדה , כשמדובר באשכול סקאוטינג אני חושב שאפשר להזכיר שחקנים עם פוטנציאל כמעט בכל עמדה .מה גם שהעונה הזאת מראה שחוץ מעמדה 4 ואולי גם 5 (אם סופו ישאר) אז בכל עמדה 1-3 אפשר למצוא שחקנים לשנה הבאה....
לי פשוט נראה שגארדים בגובהה 2.01-2.03 שמורידים ככה כדור לריצפה ועם יכולת כמו שהם מציגים בליגה הספרדית , יש פוטנציאל גדול . זה לא פעם ראשונה ששחקנים מקבוצות קטנות בספרד מגיעים לקבוצות צמרת ואף מצליחים בהם...
לגביי מוריסון , הסיכויי היחיד שלו לממש את הפוטנציאל שלו הוא באירופה אבל אישית אני חושב שהוא שחקן מאוד מוגבל ומתסמך בעיקר על היד הטובה שלו מבחוץ , אם זה לא יעבוד לו באירופה אז הוא גמור...

מכבי הייתה צריכה להמשיך גם עם פארגו פרקינס ואיידסון ואף מאוד רצתה בכך רק שהמציאות מראה אחרת . אני דיי מאמין שבסופו של דבר נצטרך שנה הבאה להמר שוב על שחקנים צעירים .
לאנגפורד לא בטוח ישאר בגלל העלות שלו וסמית עדיין לא הראה מספיק בשביל שאני אגיד שאי אפשר למצווא משהו יותר טוב במקומו כך שהם לא חסינים .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 14 ינואר 2012, 09:37

דור, הנה מספרים של סמית' מהיורוליג: 7.3 נקודות למשחק, 22.9% מהשלוש(נוראי, חוץ מיוגב הוא פאקינג הקלעי הכי גרוע בקבוצה מהטווח הזה. וזה שחקן שהגיע על הטיקט של קלעי שלוש), 63.5% לשתיים(מספר שווה של זריקות לשתיים והמשלוש אגב), 0.9 אסיסטים, 0.8 איבודים. מתי בדיוק מכבי השאירה זר עם מספרים כאלה לעונה שנייה? קודם שיתחיל לפגוע במשהו חוץ מציפורים מהשלוש.
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 ינואר 2012, 12:51

כרגע לנגפורד נראה לי כמו ה-שחקן שצריך להשאיר בקיץ, יחד עם סופו והנדריקס.
בסיס מוצק של סופו, הנדריקס, אליהו, בלו, פניני, לנגפורד, בורשטיין, אוחיון בעצם מאפשר למכבי הרבה יותר מרחב טעות עם הרכש מסביב.

לגבי סמית'- הסטטיסטיקה אצלו נוראית בעיקר ביורוליג. אני מראש אמרתי שאני לא מת על השחקן הזה ושהוא בינוני עוד לפני שהספיק להגיע, להרשים ולאכזב את כולם.
בסוף היום הוא שחקן מאוד לא יציב אבל די סולידי. אם יתפוס סטריק טוב לקראת סוף העונה הוא כנראה ישאר פה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ינואר 2012, 14:45

החציל האצטקי כתב:כרגע לנגפורד נראה לי כמו ה-שחקן שצריך להשאיר בקיץ, יחד עם סופו והנדריקס.
בסיס מוצק של סופו, הנדריקס, אליהו, בלו, פניני, לנגפורד, בורשטיין, אוחיון בעצם מאפשר למכבי הרבה יותר מרחב טעות עם הרכש מסביב.

לגבי סמית'- הסטטיסטיקה אצלו נוראית בעיקר ביורוליג. אני מראש אמרתי שאני לא מת על השחקן הזה ושהוא בינוני עוד לפני שהספיק להגיע, להרשים ולאכזב את כולם.
בסוף היום הוא שחקן מאוד לא יציב אבל די סולידי. אם יתפוס סטריק טוב לקראת סוף העונה הוא כנראה ישאר פה.

דווקא זכור לי הויכוח איתך בתרד המלפפונים מהקיץ שאמרת שהוא שחקן לא רע והחתמה טובה של בלאט...
אני בקיץ העדפתי את מאחיה ואפילו את וולש עליו ואני עדיין חושב כך...

בכל מקרה אפשר בקיץ למצוא סמולים טובים יותר ודווקא אם יש עמדה שכן הייתי מהמר בא על שחקן צעיר זו עמדה 3 כי על עמדה 1 זה הרבה יותר מסוכן..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 ינואר 2012, 15:01

אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
קחו לדוגמא את סוני ווימס שקלע 9 נק' באחת הנמושות הגדולות של הNBA שדופק מספרים אדירים בקבוצה זבלית כמו ז'לגיריס..
קחו לדוגמא את כספי שקבר את מונטאגרו עם 30 נק' ובNBA יש לו ממוצעים של 6 נק' למשחק העונה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 14 ינואר 2012, 15:25

LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..
קחו לדוגמא את סוני ווימס שקלע 9 נק' באחת הנמושות הגדולות של הNBA שדופק מספרים אדירים בקבוצה זבלית כמו ז'לגיריס..
קחו לדוגמא את כספי שקבר את מונטאגרו עם 30 נק' ובNBA יש לו ממוצעים של 6 נק' למשחק העונה..

ואת הכסף מי יביא??
itay92

הודעהעל ידי yzafrir » 14 ינואר 2012, 15:29

LIAV10 כתב:אני חושב שמכבי צריכה להביא בקיץ לעמדת הסמול שחקן NBA, זה לרוב עבד טוב, מה לעשות ששמה גם שחקן ספסל עושה בית ספר ליורוליג..

שחקן שקלע "רק" 9 נק' ב NBA מרוויח בז'אלגיריס " רק " מליון יורו נטו לעונה . אתה רואה את מכבי משלמת סכומים כאלו ? זה שחקנים של 3-4 מליון לעונה ב-NBA....
עדיף את הכסף הגדול להשקיע בעמדה 1 ולהמר על שחקן צעיר לעמדה 3 כי שם יש לנו גם את פניני וגם את בלו שיוכלו לגבות...

היום יש משחק של דאונס נגד קאחא לבוראל (עם וולש..) , מעניין איך שניהם ישחקו .
גם מלאגה עם פיין משחקת היום...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 ינואר 2012, 16:50

itay92 כתב:

ואת הכסף מי יביא??

yzafrir כתב:

שחקן שקלע "רק" 9 נק' ב NBA מרוויח בז'אלגיריס " רק " מליון יורו נטו לעונה . אתה רואה את מכבי משלמת סכומים כאלו ? זה שחקנים של 3-4 מליון לעונה ב-NBA....
עדיף את הכסף הגדול להשקיע בעמדה 1 ולהמר על שחקן צעיר לעמדה 3 כי שם יש לנו גם את פניני וגם את בלו שיוכלו לגבות...

אני דיברתי על שחקנים בLEVEL טיפה יותר נמוך..
אבל בכלל צריך להשקיע הרבה כסף בעמדה הזאת, ולא לקוות לתפוס שחקן זול (כי זה לא קורה הרבה בעמדה הזאת)..
רוצים שאני אביא שמות? אני אחפש..

אוקיי, אני ארשום כמה שמות מעניינים וריאליסטים, אני אערוך את הרשימה:
אלונזו גיי, ברנדון ראש, קורטני לי, סאם יאנג, ביל ווקר, דונטה גרין..
כל אלה יהיו חופשיים, בלי להחשיב בכלל את הניפויים, ונראה לי שבקרוב לכספי ימאס והוא ירצה לחזור..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2012, 17:50

LIAV10 כתב:
itay92 כתב:

ואת הכסף מי יביא??

yzafrir כתב:

אני דיברתי על שחקנים בLEVEL טיפה יותר נמוך..
אבל בכלל צריך להשקיע הרבה כסף בעמדה הזאת, ולא לקוות לתפוס שחקן זול (כי זה לא קורה הרבה בעמדה הזאת)..
רוצים שאני אביא שמות? אני אחפש..

אוקיי, אני ארשום כמה שמות מעניינים וריאליסטים, אני אערוך את הרשימה:
אלונזו גיי, ברנדון ראש, קורטני לי, סאם יאנג, ביל ווקר, דונטה גרין..
כל אלה יהיו חופשיים, בלי להחשיב בכלל את הניפויים, ונראה לי שבקרוב לכספי ימאס והוא ירצה לחזור..

ברנדון ראש ריאלי? הוא משחק עכשיו בגולדן סטייט ונותן עונה יפה..לא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה ב-NBA..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 ינואר 2012, 18:01

ברנדון ראש ריאלי? הוא משחק עכשיו בגולדן סטייט ונותן עונה יפה..לא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה ב-NBA..

זה לא שהשאר לא יוכלו למצוא קבוצה, אבל אם יגישו לאחד מהם הצעה יפה של מיליון דולר +- אני חושב שהם יבואו..
האמת ראש הכי טוב מהרשימה שנתתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 ינואר 2012, 22:10

לצערי לא יצא לי לראות את המשחק, אבל בדקתי ודאונס סיים עם שורה סטטיסטית מעולה:
23 נקודת(70% ל-2, 40% ל-3), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים ומדד 28, ב-29 דקות משחק.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ינואר 2012, 04:39

Mta_atic כתב:

לצערי לא יצא לי לראות את המשחק, אבל בדקתי ודאונס סיים עם שורה סטטיסטית מעולה:
23 נקודת(70% ל-2, 40% ל-3), 5 ריבאונדים, 4 אסיסטים ומדד 28, ב-29 דקות משחק.

ראיתי את המשחק ומאוד התלהבתי ממנו , הוא נתן משחק ענק (יחד עם אסלין ודולמאן ,גם שם מעניין...) גם התקפית וגם הגנתית והוביל את הקבוצה שלו לניצחון חוץ על קאחאה לבוראל....אני חושש שיהיה מאוד מבוקש בסוף העונה ואולי אפילו לפני...
גם מארק פיין שיחק טוב אתמול עם 11 נק' (2/2 ל-2 2/3 ל-3 , 3 אס' ב-19 דק' ) בניצחון של מאלגה ששיחקה ללא פרילאנד הפצוע...

אגב דאונס מעמיד העונה ממצועים מדהימים בספרד , 14 נק' , 4 ריב' , 1.5 אס ב-24 דק'....מדהים לשחקן שזו עונה ראשונה בליגה הספרדית הראשונה (הוא שיחק שנה שעברה בליגה השנייה )
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 15 ינואר 2012, 04:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ינואר 2012, 04:52

LIAV10 כתב:

זה לא שהשאר לא יוכלו למצוא קבוצה, אבל אם יגישו לאחד מהם הצעה יפה של מיליון דולר +- אני חושב שהם יבואו..
האמת ראש הכי טוב מהרשימה שנתתי..

אלו בדיוק השחקנים שהכי קשה לפתןת אותם , זה שחקנים בלבל של פארמאר והם מאוד מבוקשים בקבוצות בגלל העלות היחסית זולה שלהם ביחס לכוכבים הגדולים של הקבוצות . אגב גם פארקר בלבל הזה....
כמו שאמרתי לך זה שחקנים ששווים 3-4 מליון לעונה ואין סיכוי שמכבי תביא כזה שחקן...והאמת לדעתי גם אין טעם להשקיע סכום כזה גדול על שחקן בעמדה 3 אלא לשחקן בעמדה 1
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 15 ינואר 2012, 12:28

קליפ מהמשחק אתמול של דאונס נגד לבוראל , עם גג יפה לסאן אם ומסירות יופות וכמובן הטבעה יפה (כרגיל אצלו...)
http://acbtv.acb.com/video/4519-lacb-20 ... _campanada
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ינואר 2012, 09:40

היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ינואר 2012, 16:28

yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...

באיזה שעה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 21 ינואר 2012, 16:37

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:היום יש מפגש מעניין בין פיין ולדאונס....הזדמנות לראות את שניהם באותו משחק...

באיזה שעה?

20:00

http://www.sportlemon.tv/c-6.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־20 אורחים