yzafrir כתב:
. לגבי הישראלים סביר להניח שזה יהיה הלפרין , לאנדסברג ועוד אחד שכנראה יהיה זה בורשטיין , סך הכל 5 גארדים עם רוטציה ברורה של 4 . בורשטיין ישמש עציץ רוב הזמן וכמו שאמרתי לפני שנתיים על שארפ שאם מכבי זקוקה לו שישחק אז כנראה שהמצב שלנו באמת לא טוב .
אז זהו, שאני לא הייתי מניח הנחה שכזאת.
הלפרין (לפחות לפי החוזה שהיה לו בקיץ) הוא שחקן של 450 אלף דולר נטו, לנדסברג לטענתך שווה 300 אלף, בורשטיין חתום על חוזה של 350 אלף ולפניני גם חוזה דומה. סה"כ, משהו כמו 1.4 מיליון נטו (וגם זה אם מעגלים למטה) ומכיוון שמדובר בשחקנים ישראלים בלבד זה הופך להיות 2.8 מיליון ברוטו, וכל זה רק על שחקני ספסל שלהגדרתך הם אפילו לא שחקנים בכירים.
במצב כזה ברור שמכבי תתקשה מאוד להשאיר את לנגפורד וגם תביא שחקנים איכותיים בעמדות 1 ו3, גם אם היא תשחרר את אוחיון שגם ככה לא מפנה יותר מדי כסף.
אם מכבי רוצה גם את הלפרין, גם את לנגפורד וגם שני זרים איכותיים בקו האחורי היא תצטרך להפטר מגארד ישראלי יותר יקר מאוחיון (ואני בפסק מאוד גדול אם ישחררו את בורשטיין) או לותר על שירותיו של לנדסברג או שניהם ביחד.
שוב, אני מתקשה לראות את מכבי מעבה את הסגל בגארדים ישראלים יקרים ובד בבד, גם מצטיידת בזרים איכותיים. אי-אפשר לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה.