פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי סיכמה על חוזה עם האדריאטית!

13 מאי 2011, 04:14

במקרה של ישראל היום לא היתי בונה על שום כתבה שלהם , מכבי אף פעם לא שתפה פעולה איתם ועובדה בשטח שבכל שנות קימם ישראל היום לא פרסמה שום ידיעה באמת חדשותית בנושא מכבי .
מעניין למה כל הפרשנים בשקט כל כך דואגים משילו מכבי בארדיטית ? זה לא דאגה למכבי אלא איזה שהיא דאגה אחרת .....

13 מאי 2011, 04:49

פה מדובר בראיון של אבי סגל עם בלאט. לא פרשנות או משהו מומצא.

13 מאי 2011, 08:26

לפי ניסוי תשובות אתה לא רואה שזה רעיון של בלאט , אלא דיווח . מכבי לא נותנת ראיונות ברמה עקרונית לא לישראל היום ולא לוואלה . פשוט לא מדברים אתם וזהו .

13 מאי 2011, 09:48

Ofir@ כתב:
itay92 כתב:מישהו שמע שרסקין אמר היום במשחק שיש כזה דבר חוק אדריאטית שאומר שצריך שי שחקנים מאזור האדריאטי?
אולי זאת ההתעיינות ברכז הצעיר?

זה היה בצחוק, אין באמת חוק כזה :rolleyes

אופס אז פדיחה שלי :blush1

13 מאי 2011, 10:53

אין דבר כזה. או אפשר לפרסם ראיון עם בלאט או ציצוטטים שלו בלי שהוא דיבר איתם. דבר כזה הוא תביעת דיבה והמון המון כסף העיתון יאלץ לשלם במידה ואין להם הקלטה של השיחה עם בלאט.

13 מאי 2011, 12:02

אני מתנגד לליגה האדריאטית, לגבי מה שנאמר ברעיון הזה שמקורבים למכבי אמרו מצד אחד רוצים קבוצה חזקה ששווה אבל לא רוצים אדריאטית.
ואני אומר די מספיק עם הדברים האלו, למכבי כן יש את הכלים, היא פשוט צריכה להתנהל ביותר הגיון. אין שום סיבה לא לתת לפארגו מיליון דולר, אומרים שזה הרבה ? אוקייי, אבל מה אז תביא שחקן פחות טוב ותשלם לו גם 600-7000 אלף דולר, במקרה שהוא טוב שוב הוא יעזוב....לאן אנחנו מגיעים ככה....

2 מיליון דולר של אדריאטית זה המון, אבל להזכירכם מכבי בזבזה למעלה ממיליון דולר על דרוקר וגרשון שבכלל לא היו אצלה בקבוצה.....
זאת אומרת האיזון של ההחלטות לגבי התקציב מאוד מוזרות ותמוהות, מצד אחד מוכנים לסכן את כל הקבוצה וכל העונה הנפלאה שנבנתה כאן בשביל 2 מיליון דולר, אבל בשניה אחת ויתרו על גרשון ולא חשבו על אותו סכום פיצוי.

מכבי העונה הייתה בעונה פיננסית יותר, אז אני לא מבין לאן הולך כל הכסף?
דבר שני בואו נגיד שמכבי באדריאטית, אז אידסון ופארגו ירצו יותר ויותר בגלל עוד מסגרות, אז מה עשינו בזה, לשלם להם יותר, ובסוף הם לא ישארו, נשאר בסוף עם שחקנים בינוניים ומטה וסגל שלא נגמר, אבל לא מחובר בשביל המשחקים, אני לא מבין מה הנהלת מכבי מעוללת לעצמה.

בשנים האחרונות מכבי עשו המון טעויות כלכליות, אנחנו כבר שנים מביעים את מחאתנו, בשבל שחרור שחקנים והגעה של שחקנים פחות איכותיים, אומרים היינו כב משאירים את מוריס וחוסכים, היינו וזה וזה.... וכל הזמן מבקרים את ההנהלה, אם חשבנו שאולי אנחנו אחרי זה, אז מגיעה מכה יותר גדולה.
אין שום טעם לשחק בליגה האדריאטית !!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו מי יודע הלוואי ואני טועה, אבל זה נראה חסר סיכוי, אני לא רואה את מכבי מביאה לליגה שחקנים צעירים מהנוער, ואני מאוד בעד שילוב הנוער בקבוצה, אבל אני לא רואה את מכבי עושה את זה, מכבי דברו השנה על צביון ישראלי והחזרת הקהל, אז למה לזרוק את זה לפח, יש אנשים בקהל שרוצים לנצח תמיד וכל קבוצה וחשוב להם מאוד איך הקבוצה נראית ובצדק, אז איך הם ירגישו שהם יגיעו למשחק ליגה, ומכבי תשחק עם סגל חסר או גרוע בהרבה יותר.

אני ממש לא מבין את מכבי, במידה והם הולכים לאדריאטית ויצליחו להשאיר את הסגל הקיים אני מאמין שהקהל לא יתלונן, אבל צפוי מאוד שהסגל הזה לא ישאר....

אגב אני מנוי לקבוצה וכבר חדשתי את המנוי לעונה הבאה, והמחיר אפילו ירד מהעונה הקודמת שאז שילמנו 50 שח יותר, עכשיו מה יבואו ויגידו לכל אותם אוהדים?
בואו תוסיפו כסף לליגה האדריאטית, זה מאוד מוזר.

הרבה מדברים פה על שחקנים שקשה להם לטוס כל כך הרבה פעמים בשבוע, ובכן גם לנו זה לא קל ללכת ל-3 משחקים בשבוע, לא שאנחנו לא רוצים, זה פשוט לא מתאפשר כל אחד והסדר יום שלו....

לא יודע זה ממש מפחיד, וחבל מאוד...

14 מאי 2011, 05:44

טיקי חוזר כתב:לפי ניסוי תשובות אתה לא רואה שזה רעיון של בלאט , אלא דיווח . מכבי לא נותנת ראיונות ברמה עקרונית לא לישראל היום ולא לוואלה . פשוט לא מדברים אתם וזהו .

זה היה ראיון קצר. אף אחד לא היה ממציא ציטוטים של בלאט. חוץ מזה, אנשי מכבי נתנו ראיונות ל'ישראל היום' כל השנה. מהזיכרון (הלא משהו) שלי, אני זוכר ראיונות נרחבים עם שמעון, בלאט ושלף לא מזמן.

14 מאי 2011, 08:49

where is the love? כתב:אני מתנגד לליגה האדריאטית, לגבי מה שנאמר ברעיון הזה שמקורבים למכבי אמרו מצד אחד רוצים קבוצה חזקה ששווה אבל לא רוצים אדריאטית.
ואני אומר די מספיק עם הדברים האלו, למכבי כן יש את הכלים, היא פשוט צריכה להתנהל ביותר הגיון. אין שום סיבה לא לתת לפארגו מיליון דולר, אומרים שזה הרבה ? אוקייי, אבל מה אז תביא שחקן פחות טוב ותשלם לו גם 600-7000 אלף דולר, במקרה שהוא טוב שוב הוא יעזוב....לאן אנחנו מגיעים ככה....

2 מיליון דולר של אדריאטית זה המון, אבל להזכירכם מכבי בזבזה למעלה ממיליון דולר על דרוקר וגרשון שבכלל לא היו אצלה בקבוצה.....
זאת אומרת האיזון של ההחלטות לגבי התקציב מאוד מוזרות ותמוהות, מצד אחד מוכנים לסכן את כל הקבוצה וכל העונה הנפלאה שנבנתה כאן בשביל 2 מיליון דולר, אבל בשניה אחת ויתרו על גרשון ולא חשבו על אותו סכום פיצוי.

מכבי העונה הייתה בעונה פיננסית יותר, אז אני לא מבין לאן הולך כל הכסף?
דבר שני בואו נגיד שמכבי באדריאטית, אז אידסון ופארגו ירצו יותר ויותר בגלל עוד מסגרות, אז מה עשינו בזה, לשלם להם יותר, ובסוף הם לא ישארו, נשאר בסוף עם שחקנים בינוניים ומטה וסגל שלא נגמר, אבל לא מחובר בשביל המשחקים, אני לא מבין מה הנהלת מכבי מעוללת לעצמה.

בשנים האחרונות מכבי עשו המון טעויות כלכליות, אנחנו כבר שנים מביעים את מחאתנו, בשבל שחרור שחקנים והגעה של שחקנים פחות איכותיים, אומרים היינו כב משאירים את מוריס וחוסכים, היינו וזה וזה.... וכל הזמן מבקרים את ההנהלה, אם חשבנו שאולי אנחנו אחרי זה, אז מגיעה מכה יותר גדולה.
אין שום טעם לשחק בליגה האדריאטית !!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו מי יודע הלוואי ואני טועה, אבל זה נראה חסר סיכוי, אני לא רואה את מכבי מביאה לליגה שחקנים צעירים מהנוער, ואני מאוד בעד שילוב הנוער בקבוצה, אבל אני לא רואה את מכבי עושה את זה, מכבי דברו השנה על צביון ישראלי והחזרת הקהל, אז למה לזרוק את זה לפח, יש אנשים בקהל שרוצים לנצח תמיד וכל קבוצה וחשוב להם מאוד איך הקבוצה נראית ובצדק, אז איך הם ירגישו שהם יגיעו למשחק ליגה, ומכבי תשחק עם סגל חסר או גרוע בהרבה יותר.

אני ממש לא מבין את מכבי, במידה והם הולכים לאדריאטית ויצליחו להשאיר את הסגל הקיים אני מאמין שהקהל לא יתלונן, אבל צפוי מאוד שהסגל הזה לא ישאר....

אגב אני מנוי לקבוצה וכבר חדשתי את המנוי לעונה הבאה, והמחיר אפילו ירד מהעונה הקודמת שאז שילמנו 50 שח יותר, עכשיו מה יבואו ויגידו לכל אותם אוהדים?
בואו תוסיפו כסף לליגה האדריאטית, זה מאוד מוזר.

הרבה מדברים פה על שחקנים שקשה להם לטוס כל כך הרבה פעמים בשבוע, ובכן גם לנו זה לא קל ללכת ל-3 משחקים בשבוע, לא שאנחנו לא רוצים, זה פשוט לא מתאפשר כל אחד והסדר יום שלו....

לא יודע זה ממש מפחיד, וחבל מאוד...

מכל המגילה שלך, למה שלא תתנגד לאדריאטית ותתנגד לליגת קופל?
מה יש לנו לחפש כאן? את באדר מיינוף של הגועל? את הצבועים המסריחים ממלחה? את קופל? את העסקונה?

14 מאי 2011, 09:51

מכבי לעולם לא יעזבו את הליגה. כדי שתתרגלו לזה.
פשוט יותר מדי חשוב להם מה אומרים עליהם.
לעזוב זה המעשה הרציונלי, אבל זה פשוט (לצערי) לא יקרה.

14 מאי 2011, 09:53

Allan Turing כתב:מכבי לעולם לא יעזבו את הליגה. כדי שתתרגלו לזה.

כל עוד שמעון הוא המלך והוא היו"ר, אכן לא נפרוש מהקופל לצערי.
אבל הרעיון שכמה גולשים העלו בצדק, להופיע בסגל מישני לבדיחקופל, זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. ככה לא נשחוק את הבכירים, שחקנים שאין להם דקות ישתפשפו קצת על הזקן של הבקעה, אשדוד וכאלה וזה יספיק למקום 8.

14 מאי 2011, 10:21

בעל זבוב כתב:

אבל הרעיון שכמה גולשים העלו בצדק, להופיע בסגל מישני לבדיחקופל, זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. ככה לא נשחוק את הבכירים, שחקנים שאין להם דקות ישתפשפו קצת על הזקן של הבקעה, אשדוד וכאלה וזה יספיק למקום 8.

אז זהו, שזה לא יכול להיות.
קבוצה בליגת העל לא יכולה להחזיק ברשותה יותר מ14 שחקנים בעת ובעונה אחת וכמו כן, ישנו חוק שאינו המחייב את הקבוצות בליגה העל לעלות עם הרכבן החזק ביותר ולא לרשום בטופס שחקני נוער, במידה והשחקנים הבכירים כשירים.
בכלל, יישום הרעיון הזה הוא מסורבל ביותר וכולל הרבה לוגסטיקה וכסף.

לדעתי, גם אם הרעיון הזה היה אפשרי, הוא היה רעיון די גרוע. אני לא רואה איך הדבר הזה היה עושה טוב לקבוצה או לאוהדים, וכיצד הוא היה מקדם את ביטול הפיינל-פור או את הגבלת הזרים.

פרישה מהליגה זה צעד משמעותי יותר (וגם הרבה יותר ריאלי), שבניגוד לרעיון הקודם, בהחלט יוכל להשיג את המטרות.

14 מאי 2011, 10:41

איזה דיכאון זה שאחרי עונה כ"כ טובה של מכבי (נקווה שגם אחרי הפיינל פור הישראלי נאמר את אותו הדבר), צריך להתעסק במלפפונים במקום פארגו
ובפרישה מהליגה, במקום לדבר על השושלת, איך אפשר לחזק אותה ולעבור קיץ שקט ונחמד...

הבעיה של הליגות היא באמת די חמורה. הייתי מעדיף כבר לעזוב את כל נושא האדריאטית, ולהמשיך ולהילחם בגזרות מבפנים, כי כל דבר אחר
נראה כרגע הרבה פחות סימפטי, שגם לא נמנע שייפגע בתוצאות של הקבוצה בבמה המרכזית והעיקרית של מכבי - היורוליג.

בקיצור - הדרך הכי טובה לדעתי היא דווקא לעשות הפוך ממה שהראש וייצר הנקם של קופל אומר לנו. לעולות למשחקי הליגה בטירוף ועם הרבה רצון לדרוס, לתת הופעות כמו
שמכבי נתנה לאורך העונה, ולקוות שגם בפיינל פור, היא תוכל לשחזר את אותה העליונות. זאת תהיה סוג של נקמה ספורטיבית במותג שקופל מנסה לקדם.
הלוואי והתוצאות של פיינל פור הגביע יחזרו גם בפיינל פור גביע האליפות הקרוב.

14 מאי 2011, 10:57

זה יהיה פשוט אבסורד אם לא יצליחו לשמור על פארגו ואידסון. למכבי יש את הכסף לעשות ואני בכלל לא מדבר על זה שהבעלים יוציאו כסף מכיסים הפרטי רחמנא לצלן. ישאר מספיק כסף שמשתחרר מהחוזה של יניב גרין, פיני גרשון ודרוקר, בנוסף ל2 מיליון דולר מהאדריאטית, זה לפחות משהו כמו 4 מיליון דולר פנויים שמספיקים לא רק להשאיר את פארגו ואידסון אלא גם להביא שחקן מהשורה הראשונה באירופה.

14 מאי 2011, 11:21

גם אני מצטרפת למתנגדים לעזיבת הליגה והצטרפות לאדריאטית. אני חושבת שצריך להשאר בליגה ולהלחם על העקרונות שלנו ולא
להרים ידיים. לא נראה לי הטיסות הרבות והעומס על השחקנים וכבר שמעתי את בלו מביע את חוסר שביעות רצונו מהדבר הזה.
אולי האדריאטית ליגה חזקה יותר אבל לדעתי בסופו של דבר זה יפגע בשחקנים. העזיבה רק תשרת כמה קבוצות בליגה שהקינאה
והשנאה העבירה אותם על דעתם. הם רק מחכים לרגע שנעזוב.
בעניין הכסף, לא שווה את המאמץ והעומס ואת עניין שאנחנו ישראלים וצריכים לשחק כאן. מכבי לא צריכה לפחד מאתגרים של פיינל
פור וכל מיני חוקים מצחיקים שמנסים לקלקל לה. צריך להשאר ולהאבק.
הנהלת מכבי צריכה להתחיל ולשמור על שחקנים שיישארו כאן ולא יעזבו בגלל הכסף. אם רוצים המשכיות אין ברירה. כמה שחקנים
הוכיחו השנה שמגיע להם שידרוג אז בבקשה שישלמו. זה לא בשמיים.

14 מאי 2011, 17:34

חביב אורנג'ד כתב:
בעל זבוב כתב:

אז זהו, שזה לא יכול להיות.
קבוצה בליגת העל לא יכולה להחזיק ברשותה יותר מ14 שחקנים בעת ובעונה אחת וכמו כן, ישנו חוק שאינו המחייב את הקבוצות בליגה העל לעלות עם הרכבן החזק ביותר ולא לרשום בטופס שחקני נוער, במידה והשחקנים הבכירים כשירים.
בכלל, יישום הרעיון הזה הוא מסורבל ביותר וכולל הרבה לוגסטיקה וכסף.

לדעתי, גם אם הרעיון הזה היה אפשרי, הוא היה רעיון די גרוע. אני לא רואה איך הדבר הזה היה עושה טוב לקבוצה או לאוהדים, וכיצד הוא היה מקדם את ביטול הפיינל-פור או את הגבלת הזרים.

פרישה מהליגה זה צעד משמעותי יותר (וגם הרבה יותר ריאלי), שבניגוד לרעיון הקודם, בהחלט יוכל להשיג את המטרות.

יצא לי לחשוב לגבי החוק המעורפל הזה של ה"הרכב החזק", ונזכרתי שלפני כמה שנים היו למכבי יותר זרים ממה שהיה מותר לרשום בטופס והיו לא מעט משחקים במהלך העונה בהם מכבי היתה נותנת לשחקנים מרכזיים יותר כמו פארקר וניקולה לנוח והיתה רושמת במקומם זרים משניים כמו ארנולד (לפני שקיבל אזרחות) וקירק פני. לא זכור לי שמישהו קנס את מכבי בגלל זה למרות שהיא לא עלתה עם "ההרכב החזק" ביותר שלה.
אני מודעת לכך שיש לא מעט בעיות לוגיסטיות לזה ושזה לא יהיה פשוט ואולי באמת עדיף פשוט לעזוב את הליגה (בהנחה שנוכל להמשיך כמובן לשחק ביורוליג), אבל אני בהחלט יכולה לראות איך מהלך כזה יכול לקדם את ביטול הפיינל פור.
הרי תחשוב על זה שבינתיים היחידה שמרגישה על בשרה את הפגיעה של השיטה הזו היא מכבי, תחשוב מה יקרה ברגע שקבוצות אחרות ייפגעו מזה.
תחשוב על הקבוצה האחרות שמשקיעות את כל העונה שלהם בליגה, עובדות קשה ומשיגות בעמל רב את המקומות הראשונים בליגה ואז באה מלמטה מכבי ולוקחת את האליפות. האם זה לא יגרום סוף סוף לקבוצות האחרות להבין את חוסר ההוגנות והספורטיביות של השיטה ברגע שהם יהיו אלא שייפגעו ממנה ומכבי תהיה זו שדווקא תרוויח ממנה?
בעיקר כאשר עד כה רוב הקבוצות בליגה לא ממש מצליחות להבין את הבעיה בשיטה הזו.
ברגע שיהיה לחץ מצד יתר הקבוצות בליגה לבטל את הבדיחה הזו, אני בטוחה שהיא תבוטל.

יוני,
אני מסכימה איתך שכל אחד מדרכי הלחימה שמכבי חושבת עליהם אינה פשוטה ודורשת לא מעט התפשרויות ויש קשיים בכל אחד, אבל זה לא אומר שצריך מראש לוותר ולתת לקופל להמשיך להרוס את הליגה הזו.
הישארות בליגה ללא מלחמה ובעשיית כלום לא הועילה עד היום ולא תועיל בעתיד, משהו חייב להיעשות למרות הקשיים שעומדים בפני מכבי בכל דרך שתבחר.

14 מאי 2011, 21:18

gili_n כתב:גם אני מצטרפת למתנגדים לעזיבת הליגה והצטרפות לאדריאטית. אני חושבת שצריך להשאר בליגה ולהלחם על העקרונות שלנו ולא
להרים ידיים. לא נראה לי הטיסות הרבות והעומס על השחקנים וכבר שמעתי את בלו מביע את חוסר שביעות רצונו מהדבר הזה.
אולי האדריאטית ליגה חזקה יותר אבל לדעתי בסופו של דבר זה יפגע בשחקנים. העזיבה רק תשרת כמה קבוצות בליגה שהקינאה
והשנאה העבירה אותם על דעתם. הם רק מחכים לרגע שנעזוב.
בעניין הכסף, לא שווה את המאמץ והעומס ואת עניין שאנחנו ישראלים וצריכים לשחק כאן. מכבי לא צריכה לפחד מאתגרים של פיינל
פור וכל מיני חוקים מצחיקים שמנסים לקלקל לה. צריך להשאר ולהאבק.
הנהלת מכבי צריכה להתחיל ולשמור על שחקנים שיישארו כאן ולא יעזבו בגלל הכסף. אם רוצים המשכיות אין ברירה. כמה שחקנים
הוכיחו השנה שמגיע להם שידרוג אז בבקשה שישלמו. זה לא בשמיים.

אתם ( אלו שמציעים לחטוף את היריקות של קופל ולחשוב שזה גשם) מדברים כאילו למכבי אין בעיה להמשיך עם המצב הנוכחי וכתוצאה מכך למה סתם להיכנס להרפתקה שסופה לא ידוע.

הבעיה היא שהמצב הנוכחי הוא אסון למכבי כי עוד כמה שנים של "איבוד אליפות" פעם בשנתיים ומכבי שוחקת את המותג שלה כווינרית , שזה הדבר שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה יותר מכל דבר אחר.

15 מאי 2011, 06:16

גם פדרמן מדבר עם 'ישראל היום' על האדריאטית:

בתוך עשרה ימים תתקבל ההחלטה הסופית של מכבי ת"א אבל בליגה האדריאטית רואים בהצטרפות הצהובים עובדה מוגמרת. גם הרתיעה של השחקנים והצוות המקצועי מפני העומס שצפוי להביא עימו "מבצע שלוש הליגות" לא תעזור ככל הנראה.

"עמדתי ידועה אבל ההחלטה עדיין לא סופית" אומר דיוויד פדרמן "אנחנו צריכים עדיין לקיים את הדיונים שלנו ואז להחליט. אני יכול לומר שאם נחליט לעשות את המהלך זה יה ה מסיבות טובות מאוד. רוב הפרשנים לא מבינים את הסיבות שבגללן אנחנו עשויים ללכת על זה."

יש חשש גדול בתוך הקבוצה מהמהלך.

"מבחינה מקצועית זה לא כצעקתה. אנחנו לא מזלזלים במאמץ ובעומס שיהיה אבל בשקלול של הדברים היתרונות יגברו על החסרונות. טבעי ששחקנים יחששו כי עכשיו הם משחקים 50 משחקים בעונה ומשחקי החוץ בליגה הם מקסימום באשקלון."

היה לכם ניסיון לא טוב ב.2003-

"הפעם זה שונה כל התנאים השתנו. התנאים הלוגיסטיים שלנו יהיו טובים בהרבה והמשחקים ייערכו בערים גדולות ולא במקומות קטנים ומרוחקים."

השיקול הוא רק כלכלי?

"הנושא הכלכלי הוא מהותי ואני לא מתכחש לכך אבל אם נלך על המהלך זה יהיה לא רק מסיבות כלכליות ואני מעדיף א להתייחס לכך כרגע."

זה נכון שנמאס לך להוציא הרבה כסף מהכיס כל קיץ?

"נמאס לי לשמוע כל קיץ שרוצים עוד כסף."

המהלך הזה יכול לעשות את ההבדל מבחינת הקבוצה שמכבי תעמיד בעונה הבאה.

"זה בהחלט יכול לעזור לנו לשמר את הקבוצה שיש לנו העונה. זה לא פשוט כי כולם מחוזרים."

פדרמן לא ינקוב בסכומים אבל הרווח של מכבי מהמהלך אמור להיות יותר מ2- מיליון דולר כאשר בניגוד ליורוליג כל זכויות הפרסום והשידור מהליגה יהיו של הקבוצה. תוספת של 13 משחקי בית ועוד 26 שידורים לפחות תאפשר הגדלת ההכנסות מספונסרים ואם מכבי תעפיל לפיינל פור של האדריאטית הוא ייערך בהיכל נוקיה מה שיאפשר הכנסה כספית משמעותית נוספת. מצד שני מחירי המינויים לא אמורים לעלות.

בגיזרת השחקנים המטרה המרכזית היא השארת ג'רמי פארגו וצ'אק אידסון כאשר נראה כרגע שהאפשרות להשאיר את הראשון ריאלית יותר. דיוויד בלאט שמחזיק בחוזה לעונה נוספת הוזכר כמועמד לאימון ריאל מדריד אבל הסיכויים לכך קלושים.

מכבי תנצל את הפגרה שנכפתה עליה עד לפיינל פור כדי לצאת מחרתיים לבלגיה למשחק אימון נגד שרלרואה.

קופל: "אם נוכל - נעזור"

אחד הדברים שמכבי צריכה לסגור יהיה מול מינהלת הליגה בנושא מועדי המשחקים. אבנר קופל: "ליגת לוטו מעל הכל ועל פיה יישק דבר. באופן עקרוני לוחות הזמנים לא ישתנו אבל אם נוכל לעזור נעשה את זה על ידי הגדלת מספר משחקי מכבי ביום שני בתנאי כמובן שזה לא ייפגע בליגה."

יו"ר המינהלת הדגיש כי לא יהיה מצב שבו משחק מהאדריאטית יתקיים בזמן משחק ליגה וש"הצעד של מכבי הוא לא התרסה נגד הליגה אלא צעד שנועד להגדיל הכנסות וזה לגיטימי. אנחנו בטח לא נגד מכבי."

15 מאי 2011, 10:42

אני חדשתי את המנוי והיום קבלתי מכתב לגבי האדריאטית, בו נאמר שכל מי שיש לו הנחה על חידוש המנוי 10 אחוז, לא יקבל את ההנחה אבל בתמורה לכך יקבל את האדריאטית, בתרגום חופשי לעברית כל מי שמחדש עכשיו עד תאריך מסויים נדמה לי בסוף יוני ישלם 1200 שח על 3 הליגות, אני כבר חתמתי והתחייבתי על 1100, אז אמרו לי היום שאני צריך לשלוח טופס חדש של 1200 שח ולחתום עליו, אני גם ככה אעבור שם מחר אז אני אחתום, אני מניח שאם מכבי אומרת לאנשים לחתום ושולחת מכתבים, כנראה שההחלטה כבר די סופית, ההחלטה תתקבל עוד 10 ימים אבל כנראה שכן, כך הבנתי מהשיחה שלי איתם.

עוד שאלתי מתי ישוחקו משחקי ליגה האדריאטית? האם במוצ"ש כמו אז?
נאמר לי שוד לא ידוע....

15 מאי 2011, 11:07

misha כתב:גם פדרמן מדבר עם 'ישראל היום' על האדריאטית:

בתוך עשרה ימים תתקבל ההחלטה הסופית של מכבי ת"א אבל בליגה האדריאטית רואים בהצטרפות הצהובים עובדה מוגמרת. גם הרתיעה של השחקנים והצוות המקצועי מפני העומס שצפוי להביא עימו "מבצע שלוש הליגות" לא תעזור ככל הנראה.

"עמדתי ידועה אבל ההחלטה עדיין לא סופית" אומר דיוויד פדרמן "אנחנו צריכים עדיין לקיים את הדיונים שלנו ואז להחליט. אני יכול לומר שאם נחליט לעשות את המהלך זה יה ה מסיבות טובות מאוד. רוב הפרשנים לא מבינים את הסיבות שבגללן אנחנו עשויים ללכת על זה."

יש חשש גדול בתוך הקבוצה מהמהלך.

"מבחינה מקצועית זה לא כצעקתה. אנחנו לא מזלזלים במאמץ ובעומס שיהיה אבל בשקלול של הדברים היתרונות יגברו על החסרונות. טבעי ששחקנים יחששו כי עכשיו הם משחקים 50 משחקים בעונה ומשחקי החוץ בליגה הם מקסימום באשקלון."

היה לכם ניסיון לא טוב ב.2003-

"הפעם זה שונה כל התנאים השתנו. התנאים הלוגיסטיים שלנו יהיו טובים בהרבה והמשחקים ייערכו בערים גדולות ולא במקומות קטנים ומרוחקים."

השיקול הוא רק כלכלי?

"הנושא הכלכלי הוא מהותי ואני לא מתכחש לכך אבל אם נלך על המהלך זה יהיה לא רק מסיבות כלכליות ואני מעדיף א להתייחס לכך כרגע."

זה נכון שנמאס לך להוציא הרבה כסף מהכיס כל קיץ?

"נמאס לי לשמוע כל קיץ שרוצים עוד כסף."

המהלך הזה יכול לעשות את ההבדל מבחינת הקבוצה שמכבי תעמיד בעונה הבאה.

"זה בהחלט יכול לעזור לנו לשמר את הקבוצה שיש לנו העונה. זה לא פשוט כי כולם מחוזרים."

פדרמן לא ינקוב בסכומים אבל הרווח של מכבי מהמהלך אמור להיות יותר מ2- מיליון דולר כאשר בניגוד ליורוליג כל זכויות הפרסום והשידור מהליגה יהיו של הקבוצה. תוספת של 13 משחקי בית ועוד 26 שידורים לפחות תאפשר הגדלת ההכנסות מספונסרים ואם מכבי תעפיל לפיינל פור של האדריאטית הוא ייערך בהיכל נוקיה מה שיאפשר הכנסה כספית משמעותית נוספת. מצד שני מחירי המינויים לא אמורים לעלות.

בגיזרת השחקנים המטרה המרכזית היא השארת ג'רמי פארגו וצ'אק אידסון כאשר נראה כרגע שהאפשרות להשאיר את הראשון ריאלית יותר. דיוויד בלאט שמחזיק בחוזה לעונה נוספת הוזכר כמועמד לאימון ריאל מדריד אבל הסיכויים לכך קלושים.

מכבי תנצל את הפגרה שנכפתה עליה עד לפיינל פור כדי לצאת מחרתיים לבלגיה למשחק אימון נגד שרלרואה.

קופל: "אם נוכל - נעזור"

אחד הדברים שמכבי צריכה לסגור יהיה מול מינהלת הליגה בנושא מועדי המשחקים. אבנר קופל: "ליגת לוטו מעל הכל ועל פיה יישק דבר. באופן עקרוני לוחות הזמנים לא ישתנו אבל אם נוכל לעזור נעשה את זה על ידי הגדלת מספר משחקי מכבי ביום שני בתנאי כמובן שזה לא ייפגע בליגה."

יו"ר המינהלת הדגיש כי לא יהיה מצב שבו משחק מהאדריאטית יתקיים בזמן משחק ליגה וש"הצעד של מכבי הוא לא התרסה נגד הליגה אלא צעד שנועד להגדיל הכנסות וזה לגיטימי. אנחנו בטח לא נגד מכבי."

קשה לי ללכת נגד הצוות המקצועי,במיוחד כשדיוויד בלאט עומד בראשו..אבל אני לא בטוחה אם הם לא נגד המהלך בגלל טראומה של 2003\2002 ופחות בגלל התנאים הנוכחיים..לפי מה שאני הבנתי מאנשים שגרים בקרואטיה וסרביה הליגה האדריאטית עברה כל כך הרבה שידרוגים ומהפכים מאז שמכבי היו שם..הרבה יותר מקצועי ומאורגן שם עכשיו..
מה גם שאם מכבי תצטרף אז הם יתנהגו אליה כמו שהליגה הישראלית אמורה להתנהג למכבי-לפני כולם ומעל הכל הכי חשוב יהיה שמכבי יהיו מרוצים..כי הם(לעומת הליגה הישראלית)מבינים שמכבי זה נכס..
גם פיינל פור אירופי בהיכל נוקיה שוב מאוד מאוד קורץ לי..

ד''א אני לא יודעת ממתי הראיון הזה אבל רשום שם ''בעוד 10 ימים תתקבל החלטה'' ולפי מה שהבנתי למכבי יש דד-ליין עד ה-15(היום)

15 מאי 2011, 12:20

מנוי שלי עולה ב350 ש"ח . מצד אחד זה עליה במחיר אבל מצד שני שלמתי עלות שנתית מוכפלת עבור 2 משחקי פיינל פור אז נחדש ונצפה לעונה טובה .
פרסם תגובה