המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Source: Macc Chariman Shimon Mizrahi contacted Richard Hendrix's party, eager to finalize contract differences standing @ $30k.
More from Tel-Aviv: Devin Smith's team option for next season is valued @ $500k. An amount he's rightfully earned!
Holiday_Armadillo כתב:Source: Macc Chariman Shimon Mizrahi contacted Richard Hendrix's party, eager to finalize contract differences standing @ $30k.
30K? לא חסר פה 0? הפרש של 30K לא נראה לי קריטי בכלל..More from Tel-Aviv: Devin Smith's team option for next season is valued @ $500k. An amount he's rightfully earned!
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:יוסי22 כתב:לבלאט יש המון המון כישרון ויהיה לו עוד יותר אם הוא יחזיר את מאצ'באן כשרק בעמדת הרכז מכבי סובלת מחוסר כישרון (העמדה של דיאמנטידיס) בגלל נסיבות שלא ממש תלויות בה.
את הטענות על חוסר בכישרון הוא יכול להפנות בעיקר לעצמו כשהוא מעדיף שחקנים שנלחמים על פני שחקנים מוכשרים יותר (אליהו כמשל) , זה היה ברור לי שהטענות על מחסור בכישרון עוד יבואו כי בינינו מה יותר קל מלהפיל הכול על ההנהלה...
אגב ההנהלה למיטב הבנתי רוצה את סופו , אליהו , מאצ'באן ולאנגפורד , אם זה לא ים כישרון אני לא ממש יודע מה כן.
אליהו ישאר. כל השאר בכלל לא בטוח. בלאט אוהב פועלים שחורים. זאת אולי הסיבה שהוא תמיד מגיע עד הקצה, אבל זה לא מספיק. תמיד רק כמעט. בלי כישרון אי אפשר ללכת עד הסוף, חד וחלק.
לורבק זה שם ענק, אבל קשה קשה לראות את מכבי מביאה אותו. בטח אחרי עונה כזאת
מה זה אומר "בלאט אוהב פועלים שחורים"? האם הוצע לבלאט להביא לכאן את קירילנקו, והוא העדיף לקחת את סמית'?
בלאט מעדיף לקחת שחקנים מסויימים ע"פ שחקנים אחרים ע"פ התקציב שניתן לו. אם היו נותנים לו להביא סמול במליון, אז תאמין לי שהוא היה מנסה להביא מישהו
יותר מוכשר ופחות אפור מסמית', אבל ב400-500K, הוא הביא את השחקן שלדעתו היה הסיכון הכי קטן.
כנ"ל במקרה של הנדריקס.
במקרה של ליאור וסופו, בלאט כנראה מעדיף שחקנים שהוא יודע בדיוק מה הוא יקבל מהם בהגנה, ופחות שחקנים שהוא צריך לעבוד יותר בשביל להפיק מהם משהו.
זאת זכותו. אני פחות מסכים עם זה, אבל בינתיים אי אפשר לבוא אליו בטענות, אלא רק בפרספקטיבה של כמה עונות.
עזוב קירילנקו. אני לא מדבר על הרמות האלה. עובדה שיש לו שחקן סופר כישרוני כמו ליאור, אבל הוא מעדיף את בלו. עובדה שיש לו שחקן סופר כשרוני כמו סופו, אבל הוא מעדיף את הנדריקס (לא רק מבחינת הדקות בתקופה האחרונה, אלא מבחינת זה שהוא נלחם על הנדריקס כאילו הוא הילד שלו, גם שהוא היה זוועה, והוא לא שם על סופו, למרות הכישרון הגדול שלו. ולהדנריקס הוא נתן צ'אנסים תמיד גם בתקופות הפחות טובות שלו, לעומת סופו שבתקופה כזאת שהוא לא טוב בלאט וויתר עליו לגמרי, ומייבש אותו). עובדה שסמית' נראה זוועת עולם כמעט כל העונה, אבל הוא המשיך להעדיף לתת לו דקות, ולייבש שחקן הרבה יותר מוכשר, גם אם לא בשיאו, כמו פאפאס. בגלל שהוא "יצירתי" או משהו כזה, והוא לא יס מן כמו שבלאט אוהב. עובדה שהוא אמר שהוא היה לוקחת מהשלישיה של שנה שעברה את פרקינס קודם כל, ולא את פארגו ואידסון המוכשרים בהרבה ממנו.
שחף כתב:ד''א, אם החוזה של פאפס עד סוף מאי, קבלו את החישוב הבא:
9\500= 55.9(משכורת פר חודש).
הפער בין הנדריקס למכבי: 30 אלף דולר.
בלאט אוהב את הנדריקס, לא אוהב את פאפס.
מסקנה: ביי ביי פאפס, שלום לחוזה החדש של הנדריקס.
(אם תהיתם מה קורה עם ה-25.9K דולר האחרים, הם נכנסים ישר לתוך הכיס של פדרמן)
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאחרי העונה הנפלאה שג'רלד גרין נותן בנטס הוא לא יקבל חוזה ב-NBA? לא הייתי מתנגדת לראות אותו פה במקום סמית'..אולי הוא אפילו יכול לשחק ב-4 באירופה כי הוא 2.03..
הוא מקבל השנה 150K(ברוטו)ואין לו חוזה לעונה הבאה..
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שאחרי העונה הנפלאה שג'רלד גרין נותן בנטס הוא לא יקבל חוזה ב-NBA? לא הייתי מתנגדת לראות אותו פה במקום סמית'..אולי הוא אפילו יכול לשחק ב-4 באירופה כי הוא 2.03..
הוא מקבל השנה 150K(ברוטו)ואין לו חוזה לעונה הבאה..
ג'ארלד גרין זה שחקן שהשהות שלו בשנתיים האחרונות באירופה (ברוסיה בפרט) סדרה לו קצת את הברגים בראש וביגרה אותו מאוד . בקיץ לפני שסמית הוחתם הזכרתי אותו כאופציה אבל היום אני חושב שהוא כלכך רחוק מאירופה (ואני שמח בשבילו...) .
מבחינתי , עדיין דאונס הוא המעודף עלי לעמדה 3 גם מבחינת עלות שצריכה להיות אפילו זולה ממה שסמית' הרוויח העונה (בטוח פחות ממה שיקבל בחוזה החדש..) .
רוני פרייס נראה לי לא ברמת מחירים שמכבי מדברת וזה לא משנה אם הוא יהיה חופשי או לא כי בטוח ימצא קבוצה...
מי שמאוד מרשים אותי בשבועות האחרונים הוא קווינסי דובי שידענו שהוא טוב אבל לא חשבתי שכלכך מהר הוא יתחבר לכדורסל האירופאי ויציג יכולת כזו טובה בשלב כלכך מאוחר של העונה.
אם לאנגפורד לא ישאר הייתי בודק בכיוונו....
Euro_Basket כתב:רק לי יש תחושה ששמו של טראוויס דינר יעלה כמועמד בקרוב?
Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:רק לי יש תחושה ששמו של טראוויס דינר יעלה כמועמד בקרוב?
למה?
yarinsaky כתב:אליהו הביא את הג'ננה לכל מאמן שאימן אותו , שרף יבש לו את התחת לגמרי, פיני ירד עליו כל הזמן ( אני זוכר שהוא צחק על זה שאם הוא רוצה ששחקן יריב יקלע שיא אישי צריך לסדר לו את אליהו כשומר אישי וזה בזמן שאליהו שיחק תחתו ), גם איבאנוביץ' יבש לו את הטוסיק רוב העונה.
בנושא אחר - נראה שסמית' והנדריקס ישארו, סמית' בכלל נראה כזר הבטוח היחידי בינתיים. אני חושב שבמקרה שלו בלאט די הוכיח שזה שחקן שכן מתאים לרמה ותמורת חצי מיליון דולר אין סיכוי שמכבי תביא שחקן טוב יותר.
את הכסף אפשר להשאיר לרכז בכיר וסנטר. בסדר הזה לעניות דעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים