מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי asafb96 » 19 מאי 2012, 12:42

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
עוד לא ראיתי מישהו שסוגד כ״כ לשחקנים שהצליחו בפרטיזן, אלוהים..

מאצ'בן הוא באמת מהיר בהגנה. לפחות ככה הוא נראה בנבחרת סרביה באליפות אירופה האחרונה

מהיר?
הוא מסוג השחקנים האלה שרצים עם התחת בחוץ ולוקח להם שעה לעבור את החצי..
אני אוהב את מאצ׳באן, אבל אין צורך להעניק לו תכונות קלושות מהמציאות שאין לו..
נכון, הוא פיזי ויכול לשים גוף, אבל שום דבר מעבר, וזה לא שוויצ׳יץ׳ שהוא הגבוה המושלם היה יותר טוב ממנו בהגנה וזה בסדר..פשוט מעצבן אותי כל הסופרלטיבים כדי להוכיח את הנקודה שלך..

עזוב, למה להתווכח?
http://www.youtube.com/watch?v=idC-EtjDJcs
אכן איטי כמו צב
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 19 מאי 2012, 12:42

הדבר היחידי שלא מוצא חן בעיניי הוא סעיף השחרור של מצ'באן.
250,000 יורו לקבוצה באירופה?
איך זה שכשמכבי רוצה לרכוש שחקנים תחת חוזה היא נתקלת בסכומים שנעים סביב המיליון?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2012, 12:43

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

מאצ'בן הוא באמת מהיר בהגנה. לפחות ככה הוא נראה בנבחרת סרביה באליפות אירופה האחרונה

מהיר?
נכון, הוא פיזי ויכול לשים גוף, אבל שום דבר מעבר, וזה לא שוויצ׳יץ׳ שהוא הגבוה המושלם היה יותר טוב ממנו בהגנה וזה בסדר..פשוט מעצבן אותי כל הסופרלטיבים כדי להוכיח את הנקודה שלך..

עזוב אותי באמשך...
אתה לא רוצה לשמוע? זכות.

נראה לי שכדאי לך להפסיק עם הזלזול שלך למגיבים אחרים, זה לא מוסיף לך..
אפשר להיות טיפה יותר בוגר ואת זה אומר לך ילד בן 16..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 19 מאי 2012, 12:44

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אולי תפסיק כבר? נמאס. כל תגובה שלא נראת לך אתה ישר מפריז ומגזים. זה כבר מרגיז
לא סוגד ולא נעליים. אבל מאצ'בן, יחסית לשחקנים כמו הטשמייר, בכלל לא איטי. הוא הראה בפרטיזן וגם במכבי שנה שעברה חדירות יפות מבחוץ לבפנים שהוא עושה הד-פייק כאילו הוא זורק, ועובר את השחקן שלו. הוא גם כמעט תמיד בין הראשונים לצאת להתקפות מעבר, וגם בהגנה הראה כמה פעמים שמירה טובה מאוד גם על גארדים בהגנה. הוא לא מהיר כמו פארגו ולא כמו מקאלב, אבל יחסית ל4, הוא לא שחקן איטי, לפחות לא באירופה. בטח לא כמו הטשמייר

אני יכול להשבע שזה מה שאני מרגיש מהתגובות שלך, מפריז ומגזים..
אתה תופס שחקן ומעניק לו סופרלטיבים בזמן שאתה מוריד את כל שאר האופציות לרצפה כאילו מדובר בארז מרקוביץ׳...

אני לא מפריז ומגזים. אני כותב את דעתי על השחקן, ואלה דברים שהוכחו כנכונים (אתה מוזמן להסתכל בלינק שמצאתי על מאצ'בן, וזה רק מספר זעום של מהלכים שלו)
אני לא מוריד את שאר האופציות לרצפה, שוב, אני כותב מה שאני מרגיש כלפיהם. כן, שהשמות שעולים פה זה דבון ג'פרסון או מאסי, אז מבחינתי, האופציות האלה הם עלובות יחסית למאצ'בן
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 19 מאי 2012, 12:45

Euro_Basket כתב:הדבר היחידי שלא מוצא חן בעיניי הוא סעיף השחרור של מצ'באן.
250,000 יורו לקבוצה באירופה?
איך זה שכשמכבי רוצה לרכוש שחקנים תחת חוזה היא נתקלת בסכומים שנעים סביב המיליון?

אם ימכרו אותו, אני חושב שזה יהיה בסכום גבוה בהרבה
asafb96

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 מאי 2012, 12:49

חביב אורנג'ד כתב:
שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר גבוה, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת.
בכסף הזה מכבי תוכל להרכיב סגל טוב עם הרבה פחות קשיים כלכליים.

ובדרך מכבי תפסיד את הכוכב הבא של אירופה.

כן... שמענו כבר שמצ'באן הוא הכוכב הבא של מכבי...

אולי יהיה אפשר לדחות סיפוקים עם מצ'באן לטובת השארת הכוכב הנוכחי. לפחות לגביו, אנחנו יודעים שלא יהיו פשלות במעמדים כמו פיינל-פור האדריאטית.

אני לא הייתי אומר דברים בכל כך ביטחון אחרי הפשלה שלך לגבי שאראס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2012, 12:50

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

מהיר?

עזוב, למה להתווכח?
אכן איטי כמו צב

קודם כל אל תכניס לי מילים לפה, לא אמרתי שהוא צב..
פשוט אמרת שמאריץ'-האטשיימר זה איטי, אז אפשר לחשוב שאם מוסיפים את מאצ'באן אז יש לנו פתאום קו קדמי מהיר וקל..
דבר שני אני לא צריך סרטונים של מאצ'באן, אני מכיר אותו טוב מאוד, חוץ מזה שהסירטון הזה לא שינה לי את הדעה לגבי המהירות שלו והגנה שלו במילימטר..

דבר שלישי, תבין, אני אוהב את מאצ'באן, פשוט לדעתי אתה ממש מגזים, אתה אומר שלא, זהו, בסדר, סגרנו..

אפשר לסגור את הסיפור בבקשה? :unsure
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי where is the love? » 19 מאי 2012, 12:52

אני לא מבין בכלל למה מכבי הביאו אותו? כדי להעזיב אותו?
כל הזמן אומרים שלמכבי אין כסף להחזיק שחקנים לכמה שנים, אז עד שיש שחקן כשרוני ביד עם חוזה, רוצים להעזיב אותו? הכל הולך הפוך בקבוצה הזאת.
בלי שום קשר אני מאוד אוהב את מאצבן והייתי שמח לראות אותו במכבי.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 19 מאי 2012, 12:59

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

מהיר?

עזוב, למה להתווכח?
אכן איטי כמו צב

קודם כל אל תכניס לי מילים לפה, לא אמרתי שהוא צב..
פשוט אמרת שמאריץ'-האטשיימר זה איטי, אז אפשר לחשוב שאם מוסיפים את מאצ'באן אז יש לנו פתאום קו קדמי מהיר וקל..
דבר שני אני לא צריך סרטונים של מאצ'באן, אני מכיר אותו טוב מאוד, חוץ מזה שהסירטון הזה לא שינה לי את הדעה לגבי המהירות שלו והגנה שלו במילימטר..

דבר שלישי, תבין, אני אוהב את מאצ'באן, פשוט לדעתי אתה ממש מגזים, אתה אומר שלא, זהו, בסדר, סגרנו..

אפשר לסגור את הסיפור בבקשה? :unsure

אתה שוב פעם אומר דברים שלא אמרתי. לא אמרתי, שאם יהיה פה מאצ'בן במקום הטשמייר, אז פתאום הקוו הקדמי שלנו יהיה מהיר וקליל. אבל חביב כתב שזה יהיה רעיון טוב לוותר על מאצ'בן ולתת להטשמייר לשחק ב4, וכתבתי זה מוגזם מדי, כבד מדי. הטשמייר הוא סנטר, לשחק עם סנטר ב4, לצד 2 סנטרים כבדים יחסית, זה מאוד מיותר.
אני לא רוצה לשנות את הדיעה שלך, וזה לא ממש מעניין אותי. האמת, גם לא מעניין אותי כל כך מה הדיעה שלך לגבי המהירות וההגנה שלו, אבל אתה כותב לי ולפליקס בזלזול שזה שכתבנו שהוא יחסית זריז, כאילו אנחנו לא מבינים מהחיים שלנו והוא שחקן איטי. הבאתי לך דוגמא, קטנה מאוד, שמראה שהוא שחקן בהחלט זריז יחסית לעמדה 4. רץ את המגרש מצוין, שומר גארדים, חודר, ושוב, זה באמת דוגמא קטנה. אז איפה בדיוק אני מגזים? כתבתי שהוא לא איטי, וגם הבאתי לך סרטון שמראה את זה.
את הסיפור נוכל לסגור שתודה שטעית ;)

אני לא מבין בכלל למה מכבי הביאו אותו? כדי להעזיב אותו?
כל הזמן אומרים שלמכבי אין כסף להחזיק שחקנים לכמה שנים, אז עד שיש שחקן כשרוני ביד עם חוזה, רוצים להעזיב אותו? הכל הולך הפוך בקבוצה הזאת.
בלי שום קשר אני מאוד אוהב את מאצבן והייתי שמח לראות אותו במכבי.

אנחנו עוד לא יודעים בבירור שרוצים למכור/להשאיל אותו. סך הכל פרסומים באתרים שטועים בפרסומים שלהם בערך 1000 פעם כל קיץ. אבל אם אכן זה נכון, זה באמת מהלך לא ברור וטיפשי. מדובר על כישרון, יהלום ביד. שחקן שהראה הצגות מול קבוצות ברמה הגבוה של אירופה, מול מספרי 4 יוצאים מהכלל,ועוד בגיל 22, כשחצי מהסיבוב הראשון היה לידו רק שחקן אחד נורמלי, וחצי מהסיבוב השני הוא ממש שיחק לבד. זה שחקן שיכול בעתיד להפוך, ובעתיד אני מתכוון לשנה הבאה, לאחד ממספרי ה4 הטובים באירופה, בשכר נמוך מאוד יחסית ליכולות והפוטנציאל שלו, ומה שהוא יכול להרוויח באירופה (שחקן שהיה עושה דברים כאלה באירופה, בגיל הזה, היה מקבל חוזה של מיליונים מאחת הגדולות, במכבי הוא יקבל שנה הבאה 550 אלף יורו)
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 מאי 2012, 13:05

אתה שוב פעם אומר דברים שלא אמרתי. לא אמרתי, שאם יהיה פה מאצ'בן במקום הטשמייר, אז פתאום הקוו הקדמי שלנו יהיה מהיר וקליל. אבל חביב כתב שזה יהיה רעיון טוב לוותר על מאצ'בן ולתת להטשמייר לשחק ב4, וכתבתי זה מוגזם מדי, כבד מדי. הטשמייר הוא סנטר, לשחק עם סנטר ב4, לצד 2 סנטרים כבדים יחסית, זה מאוד מיותר.
אני לא רוצה לשנות את הדיעה שלך, וזה לא ממש מעניין אותי. האמת, גם לא מעניין אותי כל כך מה הדיעה שלך לגבי המהירות וההגנה שלו, אבל אתה כותב לי ולפליקס בזלזול שזה שכתבנו שהוא יחסית זריז, כאילו אנחנו לא מבינים מהחיים שלנו והוא שחקן איטי. הבאתי לך דוגמא, קטנה מאוד, שמראה שהוא שחקן בהחלט זריז יחסית לעמדה 4. רץ את המגרש מצוין, שומר גארדים, חודר, ושוב, זה באמת דוגמא קטנה. אז איפה בדיוק אני מגזים? כתבתי שהוא לא איטי, וגם הבאתי לך סרטון שמראה את זה.
את הסיפור נוכל לסגור שתודה שטעית

אני לא מודה שטעיתי כל עוד אני לא חושב שטעיתי..
אני לא חושב שאתה לא מבין מהחיים שלך כי אחרת לא הייתי מתייחס לתגובות שלך ומגיב אליהן, ולא התכוונתי לזלזל בך בתגובות שלי, פשוט אני נותן דוגמאות מופרכות בשביל להדגיש את הדיעה..
אני מצטער אם אתה רואה את זה כמזלזל כי זאת לא הכוונה..
המזלזל היחיד פה זה פליקס עם ה"באמשך"..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 19 מאי 2012, 13:16

שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אם מכבי תצליח למכור את מצ'באן במחיר גבוה, זאת בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת.

אולי יהיה אפשר לדחות סיפוקים עם מצ'באן לטובת השארת הכוכב הנוכחי. לפחות לגביו, אנחנו יודעים שלא יהיו פשלות במעמדים כמו פיינל-פור האדריאטית.

:)
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 מאי 2012, 13:26

קובי כתב:
שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שמואל1 כתב:

:)

:laugh1
נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קשר קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....

בכל אופן, אני מקווה שהכוכב הבא של אירופה לא יהיה כוכב כמו ג'רמי פארגו היה החתמה שערורייתית.....
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 מאי 2012, 14:04

נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קשר קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....

בכל אופן, אני מקווה שהכוכב הבא של אירופה לא יהיה כוכב כמו ג'רמי פארגו היה החתמה שערורייתית.....

מצחיק שאתה אומר את זה, אחרי שהשחקן "הגמור" הזה היה מדהים באליפות אירופה עם ליטא ובהמשך היה אדיר נגד מכבי וצסק"א. סחב כמעט לבדו את פאו עד הגביע למרות גילו המופלג.
מי אמר שיש קשר לוגי בין שאראס למצ'באן? רק אמרתי שממך לא הייתי מצפה לגמור שחקנים, אחרי מה שעשית לשאראס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 מאי 2012, 14:18

שמואל1 כתב:
נכון, בגלל ששאראס כבר 3 שנים לא לוקח תארים ונמצא הרבה מעבר לשיאו, צריכים להסיק שמצב'אן הולך להיות הכוכב הבא של מכבי.. אכן, קווי הקש לוגיים חזקים ביותר....

מי אמר שיש קשר לוגי בין שאראס למצ'באן?

1) אתה.

2) שאראס שחקן די גמור וצריכים לומר זאת בקול רם. העובדה שהוא נתן הענה 5-6 משחקים טובים לא צריכה לשנות הרבה, בדיוק כמו שהסדרה הטובה של וויזניבסקי מול פרטיזן לא הופכת אותו לשחקן טוב.

3) השאלה האם שאראס שחקן גמור או לא, לא באמת משנה. השאלה שהיתה צריכה להשאל (ואותה הדגשתי כל הזמן) היא האם למכבי היה כדאי להחתים אותו והתשובה המאוד ברורה היא לא. אני מזכיר ששאראס היה מועמד להגיע לכאן במקום פארגו בעונה שעברה או במקום לנגפורד העונה. אני לא רואה מישהו כאן שהיה מעדיף לקחת את שאראס על פני מישהו משני השחקנים האילו. אגב, יש כאן גם מישהו שבסגל החלומות שלו לעונה הבאה שם את לנגפורד בתור שחקן חמישיה ואילו את שאראס הוא בכלל לא כולל בסגל.

4) מי שאומר כאן בבטחון אמירה די מפוקפקת כמו "מכבי תפסיד את הכוכב הבא של אירופה" זה לא אני.
כמדומני, זה אותו אדם שגרס שפופס "קרע את היורוליג", שמכבי שלפני שתי עונות לא תעפיל לשלב רבע הגמר, שג'רמי פארגו הוא החתמה שערורייתית ועל הדרך איחל למכבי שחקנים כמו פלניניץ', הייסליפ ורחמנא ליצלן, ג'יימי ארנולד. אי-לכך, אני באמת נוטה להאמין לו כשהוא קובע כזאת קביעה באופן כ"כ חד-משמעי.
מה שאני בסה"כ אמרתי, זה שייתכן ולמכבי יהיה כדאי לחסוך כסף על מצ'באן בכדי להשאיר כוכב נוכחי, שבניגוד למצ'באן לא היה נראה כ"כ גרוע בפיינל-פור האדריאטית. למה אני אומר זאת בבטחון? קודם כל, כי אני מסייג את דבריי. שנית, בגלל שדבריי מובססים על עובדות.

זיין געזונט ושבוע טוב לכולם :hi
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 19 מאי 2012, 15:33

שמואל הוא ארנולד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 19 מאי 2012, 15:37

מה גורם לאנשים להיות כ''כ בטוחים שמאצ'באן הוא הסופרסטאר הבא של היורוליג? נוביצה וליצ'קוביץ' נתן עונה מצויינת בפרטיזן עם 12 נק' ו-5 ריב' למשחק, נבחר ל-Rising Star של היורוליג, הוחתם ע''י ריאל ומאז הוא מקשט לה את הספסל. החוזה הבא שלו כנראה לא יהיה ביורוליג. יחד איתו שיחק בחמישייה מילנקו טפיץ' שבעמדת הרכז רשם 9.7 נקודות ו-3.3 אסיסטים למשחק. טפיץ' הגיע לפאנאתנייקוס, חימם ספסל משך שנתיים ועף משם גם כן. מאז לא נראו עקבותיו.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 מאי 2012, 15:42

שחף כתב:מה גורם לאנשים להיות כ''כ בטוחים שמאצ'באן הוא הסופרסטאר הבא של היורוליג? נוביצה וליצ'קוביץ' נתן עונה מצויינת בפרטיזן עם 12 נק' ו-5 ריב' למשחק, נבחר ל-Rising Star של היורוליג, הוחתם ע''י ריאל ומאז הוא מקשט לה את הספסל. החוזה הבא שלו כנראה לא יהיה ביורוליג. יחד איתו שיחק בחמישייה מילנקו טפיץ' שבעמדת הרכז רשם 9.7 נקודות ו-3.3 אסיסטים למשחק. טפיץ' הגיע לפאנאתנייקוס, חימם ספסל משך שנתיים ועף משם גם כן. מאז לא נראו עקבותיו.

תסתכל שוב על הממוצעים של מילאן, תשווה אותם לשל וליצקוביץ וטפיץ(לא ברור לי איך השם שלו השתרבב לאותו משפט עם השם של מילאן) ואני מאמין שתבין למה ההשוואה הזאת לא במקום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 19 מאי 2012, 16:02

אני לא צריך להסתכל על הממוצעים האלה. די בלראות את מאצ'באן משחק. הוא לא מספיק פיזי להיות שחקן פוסט אפ ברמות האלה, והקליעה שלו לא מספיק טובה כדי שהוא יחיה מג'אמפים מחצי מרחק\שלשות. ואת כל זה ראיתי במשחק בליגה האדריאטית שרמת הפיזיות וההגנות שם נמוכה בהרבה מהטופ של היורוליג. לגבי המספרים שלו, אפשר להזכיר את ד'אור פישר, שבעונה הראשונה שלו במכבי קלע 14.8 נקודות והוריד 7.8 ריבאונדים למשחק, מספרים שהוא לא התקרב אליהם בשאר העונות שלו ביורוליג ומספרים טובים מאלו של ניקולה וויצ'יץ', נניח בעונה השלישית והרביעית שלו במכבי. האם פישר היה שחקן טוב מניקולה בעונה הזאת? חד משמעית לא. אבל כמו מאצ'באן, ששיחק בקבוצה שחוץ מפקוביץ' השחקן הטוב בקבוצה היה אייסי לואו הבינוני, הוא נהנה הרבה מזה שהוא היה אופציה התקפית מובילה. בשני המקרים(גם של פישר וגם של מאצ'באן) הקבוצה שלהם לא הצליחה במיוחד.
שחף

הודעהעל ידי Assaf M » 19 מאי 2012, 16:05

מי שמעונין, הבלוג שלי עלה עם המון המון מידע מעניין על מכבי
http://www.ifdevotion.co.nr/
Assaf M

הודעהעל ידי Chen » 19 מאי 2012, 16:12

רק לא היקמן :crybaby :crybaby
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen