LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:מאצ׳באן הוא אוסיין בולט..
עוד לא ראיתי מישהו שסוגד כ״כ לשחקנים שהצליחו בפרטיזן, אלוהים..
מאצ'בן הוא באמת מהיר בהגנה. לפחות ככה הוא נראה בנבחרת סרביה באליפות אירופה האחרונה
מהיר?
הוא מסוג השחקנים האלה שרצים עם התחת בחוץ ולוקח להם שעה לעבור את החצי..
אני אוהב את מאצ׳באן, אבל אין צורך להעניק לו תכונות קלושות מהמציאות שאין לו..
נכון, הוא פיזי ויכול לשים גוף, אבל שום דבר מעבר, וזה לא שוויצ׳יץ׳ שהוא הגבוה המושלם היה יותר טוב ממנו בהגנה וזה בסדר..פשוט מעצבן אותי כל הסופרלטיבים כדי להוכיח את הנקודה שלך..
עזוב, למה להתווכח?
http://www.youtube.com/watch?v=idC-EtjDJcsאכן איטי כמו צב
קודם כל אל תכניס לי מילים לפה, לא אמרתי שהוא צב..
פשוט אמרת שמאריץ'-האטשיימר זה איטי, אז אפשר לחשוב שאם מוסיפים את מאצ'באן אז יש לנו פתאום קו קדמי מהיר וקל..
דבר שני אני לא צריך סרטונים של מאצ'באן, אני מכיר אותו טוב מאוד, חוץ מזה שהסירטון הזה לא שינה לי את הדעה לגבי המהירות שלו והגנה שלו במילימטר..
דבר שלישי, תבין,
אני אוהב את מאצ'באן, פשוט לדעתי אתה ממש מגזים, אתה אומר שלא, זהו, בסדר, סגרנו..
אפשר לסגור את הסיפור בבקשה?

אתה שוב פעם אומר דברים שלא אמרתי. לא אמרתי, שאם יהיה פה מאצ'בן במקום הטשמייר, אז פתאום הקוו הקדמי שלנו יהיה מהיר וקליל. אבל חביב כתב שזה יהיה רעיון טוב לוותר על מאצ'בן ולתת להטשמייר לשחק ב4, וכתבתי זה מוגזם מדי, כבד מדי. הטשמייר הוא סנטר, לשחק עם סנטר ב4, לצד 2 סנטרים כבדים יחסית, זה מאוד מיותר.
אני לא רוצה לשנות את הדיעה שלך, וזה לא ממש מעניין אותי. האמת, גם לא מעניין אותי כל כך מה הדיעה שלך לגבי המהירות וההגנה שלו, אבל אתה כותב לי ולפליקס בזלזול שזה שכתבנו שהוא יחסית זריז, כאילו אנחנו לא מבינים מהחיים שלנו והוא שחקן איטי. הבאתי לך דוגמא, קטנה מאוד, שמראה שהוא שחקן בהחלט זריז יחסית לעמדה 4. רץ את המגרש מצוין, שומר גארדים, חודר, ושוב, זה באמת דוגמא קטנה. אז איפה בדיוק אני מגזים? כתבתי שהוא לא איטי, וגם הבאתי לך סרטון שמראה את זה.
את הסיפור נוכל לסגור שתודה שטעית

אני לא מבין בכלל למה מכבי הביאו אותו? כדי להעזיב אותו?
כל הזמן אומרים שלמכבי אין כסף להחזיק שחקנים לכמה שנים, אז עד שיש שחקן כשרוני ביד עם חוזה, רוצים להעזיב אותו? הכל הולך הפוך בקבוצה הזאת.
בלי שום קשר אני מאוד אוהב את מאצבן והייתי שמח לראות אותו במכבי.
אנחנו עוד לא יודעים בבירור שרוצים למכור/להשאיל אותו. סך הכל פרסומים באתרים שטועים בפרסומים שלהם בערך 1000 פעם כל קיץ. אבל אם אכן זה נכון, זה באמת מהלך לא ברור וטיפשי. מדובר על כישרון, יהלום ביד. שחקן שהראה הצגות מול קבוצות ברמה הגבוה של אירופה, מול מספרי 4 יוצאים מהכלל,ועוד בגיל 22, כשחצי מהסיבוב הראשון היה לידו רק שחקן אחד נורמלי, וחצי מהסיבוב השני הוא ממש שיחק לבד. זה שחקן שיכול בעתיד להפוך, ובעתיד אני מתכוון לשנה הבאה, לאחד ממספרי ה4 הטובים באירופה, בשכר נמוך מאוד יחסית ליכולות והפוטנציאל שלו, ומה שהוא יכול להרוויח באירופה (שחקן שהיה עושה דברים כאלה באירופה, בגיל הזה, היה מקבל חוזה של מיליונים מאחת הגדולות, במכבי הוא יקבל שנה הבאה 550 אלף יורו)