המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:aleks Marić was interviwed in the Sydney Morning Herald,some intersting things he says there.
He says that he is very frustrated after those two years at PAO,didn't get a fair chance to prove himself,says he is fit as ever and injuries are behind him.he is very "Hungry" for the game and is waiting for playing in the Olympic games for the Aussies.
Doesnt understand why he plays limited time,but respect coach decisions,says he already know where he will play next season.
When he asked where? "In Europe,not far from Greece"
שחף כתב:אלכס מאריץ' התראיין לסידני מורנינג הרלד ביום שלישי ואמר כמה דברים מעניינים:
1. הוא לטענתו כשיר לחלוטין והפציעות מאחוריו.
2. מחכה למשחקים האולימפיים(כנראה שגם אנחנו נעקוב אחריו שם)
3. טוען שלא קיבל הזדמנות ראויה בפאו, אבל מכבד את החלטות המאמן(אחרי הראיון הזה אני לא רואה אותו משחק גם במשחק החמישי)
4.הכי מעניין: הוא יודע איפה ישחק בעונה הבאה. כשנשאל איפה: " מקום לא רחוק מיוון".
כנראה שאחרי המשחק מחר פדרמן יגיש לו את העט.
Euro_Basket כתב:הוא אמר באירופה... ממתי המזרח התיכון זה אירופה?
felix_r כתב:מה שיותר מעניין זה שהוא אומר שהוא בריא לחלוטין ומשחק מעט בגלל המאמן.
אם זה ככה, אני מסיר את התנגדותי למעמדותו של מאריץ'
felix_r כתב:מה שיותר מעניין זה שהוא אומר שהוא בריא לחלוטין ומשחק מעט בגלל המאמן.
החציל האצטקי כתב:מי המועמדים שלנו להחליף את בלו?
יאללה, בואו נבסס את בורסת השמות...
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..
אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
באמת שאני לא יודע. כמובן שלא נקבל הכל ביחד. יד, אתלטיות, הגנה, ריבאונד, אינטיליגנציית משחק... כנראה ששחקן כזה לא ישחק באירופה.
אפשר תמיד להעלות שמות מן האוב (מאסיי, הייסליפ, גיסט, פאוול, סינגלטון, איבי) אבל פחות הייתי הולך בכיוון הזה.
נצטרך לוותר על תכונה כזאת או אחרת כדי להביא את השחקן המתאים. בכל אופן, יש אלפי אשכולות סקאוטינג ומלפפונים כדי לדון בסוגיה הזאת- ואעשה זאת שם בשמחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים