ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2012, 10:55

Holiday_Armadillo כתב:
tomerp כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.

הכתבות האלו על מי לא יגיע הקיץ למכבי הן בדיחה עצובה.

מסכימה
כל כתבה על מי שלא יגיע זה כמו שצביקה אמר:''אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק''
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?

מישהו יכול להסביר לי למה מכבי לא מנסה להביא מישהו שישקיע כסף ?(גולדהאר?)

אני מנחשת שזה שילוב של שלושה דברים
1)זה לא כזה פשוט למצוא מישהו שיהיה מוכן להשקיע כסף גדול לטווח ארוך
2)בגלל עניין המניות בן אדם אחד לא יכול לתת 20 מליון דולר על דעת עצמו
3)ראינו מה קרה כשהיה במכבי עוד בעלים..יש אנשים שצריכים להיות בעמדת כוח אבסולוטית ואם תביא בן אדם שישקיע הרבה כסף אז הוא גם ירצה להביע את דעתו

לגבי סעיף 3 את צודקת, אז יש לי פתרון חלופי: להעיף לכל הרוחות את הפדרמנים ולשים את מיץ' במקומם.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 10:57

Dperk כתב:אני לא חושב שמכבי נקייה מטעויות במקרה של אוחיון, ועם כל הכעס ויש הרבה ממנו, אם יהיה אפשר להגיע להסדר והוא יתנצל ויישאר בשכר נמוך יחסית, אני חושב שהרווח המקצועי יהיה שווה את ההישארות שלו. סך הכל כנראה שמכבי התייחסה אליו בצורה מעליבה שביקש העלאה לא גבוהה. כמובן שהוא אשם בכל המקרה ובבריחה לקובאן, אבל אני חושב שיש מקום לסלוח לו. הוא עוד צעיר והסוכן שלו כנראה יותר מדי דומיננטי.

הוא לא יתנצל... אל תצפה לזה. האוהדים בשום מקרה לא יסלחו לו, למרות שחייבים לציין גם, שלא יהיה מדובר בכל האוהדים, אלא במקבצים מסויימים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 10:59

MTA2311 כתב:וואו. ליאור כזה חוצפן, זה פשוט לא ייאמן. בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי. לא מספיק שאתה מקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה(למרות שאתה משחק כמו ילדה בת 6), אתה עוד דורש העלאה במשכורת בגלל האדריאטית?

rc, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר ברור הרבה זמן שהמטרה היחידה של ההנהלה היא לעלות לטופ 16(שוב, רק ממניעים כלכליים), ולכן את כל הפעולות שלה היא תעשה בהתאם להגרלה.

לא מבין מה הבעיה שלך עם ליאור, ולמה אתה מתייחס למה שכתוב כתורה מסיני?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 11:01

Holiday_Armadillo כתב:בישראל היום רשום כמה דברים

1)יש התקדמות עם סילבן לאנדסברג ויכול להיות שאם יחתימו אותו כבר עכשיו אז זה יהיה עם סעיף יציאה ל-NBA(מקווה שהסעיף יהיה עד סוף יולי מקסימום)

2)ליאור שקל לתבוע את מכבי לפני שנה בגלל כל המשחקים באדריאטית(שהוא לא קיבל העלאה)ובגלל זה הוא רוצה ללכת עכשיו ל-NBA

3)מכבי יחכו להגרלת הבתים של היורוליג(ביום שישי)בשביל לראות אם הם צריכים לעשות החתמות בומבסטיות או לא

4)לא מן הנמנע ששאראס יגיע הנה באוגוסט כמו שפאפאלוקאס הגיע מתוך לחץ

5)זה שהאוהדים של מכבי ממשיכים לחדש את המנויים בלי קשר להחתמות גורם להנהלה לא להחתים שחקנים שהמאמן רוצה בכל מחיר

6)מכבי מוכנה לשלם לטיוס 170K והוא רוצה 300K

יש לי דבר אחד להגיד על הכתב בישראל היום, לפני שהוא כותב משהו על מכבי, האו לא באמת מדבר עם משהו מקורב שמבין עניין, הוא הולך לאינטרנט(לאתר שלנו בין היתר), ומחפש כל מיני שמועות סוג ז, רובם ללא בסיס, ועל זה משלמים לאפסים הללו משכורות?

ליאור התעצבן מהליגה האדריאטית, ולכן החליט, אני הולך לNBA, אני אראה לכם מה זה! אני צריך לשים את זה בתור חתימה או משהו.. :fuck
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יולי 2012, 11:04

רענן כץ בזמנו היה מוכן להשקיע יותר מכיסו אבל מכיוון שהוא לא בעל המניות היחידי אז הוא לא השקיע בסוף בגלל סרוב האחרים . הוא יכל לתת את התוספת כתרומה אבל הוא לא רצה להיות הפרייאר של פדרמן ומזרחי שזוכים בכל הקרדיט .
אחת הבעיות הגדולות שלו זה שהוא רצה להיות יותר באור הזררקורים והם דחקו אותו הצידה .
בכל מקרה עם ידללו את המניות ויצרפו בעל מניות נוסף אז יהיה קל יותר להגדיל את התקציב....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 11:05

yarinsaky כתב:דוויד בלאט ל YNET :

האם הנהלת מכבי ת"א החליטה באופן רשמי על עונה פיננסית? בלאט מבהיר: "הם לא הצהירו על כך, אבל כן ברור שההחלטות או אי ההחתמות של שחקנים רצויים בקבוצה - מקורה בבסיס כלכלי, חד וחלק. זה קשור כמובן לרצון והחזון של ההנהלה להתנהל בדרך שפויה, אך מכובדת.

"מבחינתי אני חלק מהמערכת ואני הולך עם ההנהלה יד ביד בכל דבר. אם אני מרוצה או לא, זה בכלל לא חשוב, אני חלק מהמועדון הנפלא הזה.

"אני נשאר! אני נאמן לקבוצה!" (כמעט ולא מצליח להחזיק את עצמו מלהתפקע מצחוק), יוגב אוחיון 30.04.2012.
gandya

הודעהעל ידי rc4991 » 03 יולי 2012, 11:09

Holiday_Armadillo כתב:
tomerp כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:הכי באסה אם אלון שטיין יבריז לנו לקבוצה אחרת.

הכתבות האלו על מי לא יגיע הקיץ למכבי הן בדיחה עצובה.

מסכימה
כל כתבה על מי שלא יגיע זה כמו שצביקה אמר:''אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק''
זה לא יגיע וזה לא יגיע וזה לא יגיע..מה עם כתבה על מישהו שכן מגיע? או שרוצים לפרסם כתבות על ספונסרים חדשים ולטעון שאין כסף?

מישהו יכול להסביר לי למה מכבי לא מנסה להביא מישהו שישקיע כסף ?(גולדהאר?)

אני מנחשת שזה שילוב של שלושה דברים
1)זה לא כזה פשוט למצוא מישהו שיהיה מוכן להשקיע כסף גדול לטווח ארוך
2)בגלל עניין המניות בן אדם אחד לא יכול לתת 20 מליון דולר על דעת עצמו
3)ראינו מה קרה כשהיה במכבי עוד בעלים..יש אנשים שצריכים להיות בעמדת כוח אבסולוטית ואם תביא בן אדם שישקיע הרבה כסף אז הוא גם ירצה להביע את דעתו

במשפט אחד:האגו של פדרמן לא יאפשר זאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 11:11

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:הדבר המדהים עם לנדסברג הוא שמכבי כבר מנהלת איתו משא ומתן כבר למעלה מחודשיים בלי יכולת לסגור עניין, כאשר לא מדובר בשחקן עם ביקוש גדול באירופה.

אני לא חושבת שמכבי רוצים לסגור עם לאנדסברג בכלל עד שהם יידעו מה קורה עם שאר הסגל

מכבי לא רוצה לסגור עם לנסברג פדרמן יביא מציאות מווגאס, ומזרחי הגדול ייספר לנו כמה הקבוצה אטרקטיבית. וכולם ירוצו לקנות מנוי באלפי ש"ח, כמו טיפשים, חברה אתם צרכים להבין שבעלי המנויים הם מקור ההכנסה העיקרי, והכי חשוב לקבוצה(בלעדיו הקבוצה הזו תקרוס לגמרי, או שתצטרך בעלים שאשכרה מוצאים כסף גדול מאוד מהכיס), יש לכם כוח ביד יותר מאשר לפדרמן, אבל אתם יושנים בעמידה.
gandya

הודעהעל ידי yzafrir » 03 יולי 2012, 11:23

gandya כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:הדבר המדהים עם לנדסברג הוא שמכבי כבר מנהלת איתו משא ומתן כבר למעלה מחודשיים בלי יכולת לסגור עניין, כאשר לא מדובר בשחקן עם ביקוש גדול באירופה.

אני לא חושבת שמכבי רוצים לסגור עם לאנדסברג בכלל עד שהם יידעו מה קורה עם שאר הסגל

מכבי לא רוצה לסגור עם לנסברג פדרמן יביא מציאות מווגאס, ומזרחי הגדול ייספר לנו כמה הקבוצה אטרקטיבית. וכולם ירוצו לקנות מנוי באלפי ש"ח, כמו טיפשים, חברה אתם צרכים להבין שבעלי המנויים הם מקור ההכנסה העיקרי, והכי חשוב לקבוצה(בלעדיו הקבוצה הזו תקרוס לגמרי, או שתצטרך בעלים שאשכרה מוצאים כסף גדול מאוד מהכיס), יש לכם כוח ביד יותר מאשר לפדרמן, אבל אתם יושנים בעמידה.

מה לעשות ? לשרוף את משרדי פדנקו ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 11:28

yzafrir כתב:
gandya כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה לעשות ? לשרוף את משרדי פדנקו ??

אם 100 איש בצעד מחאה יילכו למשרדים יחד ויחזירו את המנוי, דברים ישתנו(ואף אחד בהנהלה לא יהיה חתום על קבלה של 100 מנויים חזרה), לשרוף משרדים? מה אנחנו בובונים? אוהדי הפועל?
gandya

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 יולי 2012, 11:34

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:וואו. ליאור כזה חוצפן, זה פשוט לא ייאמן. בחיים לא שנאתי ככה שחקן של מכבי. לא מספיק שאתה מקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה(למרות שאתה משחק כמו ילדה בת 6), אתה עוד דורש העלאה במשכורת בגלל האדריאטית?

rc, לא יודע מה איתך, אבל לי כבר ברור הרבה זמן שהמטרה היחידה של ההנהלה היא לעלות לטופ 16(שוב, רק ממניעים כלכליים), ולכן את כל הפעולות שלה היא תעשה בהתאם להגרלה.

לא מבין מה הבעיה שלך עם ליאור, ולמה אתה מתייחס למה שכתוב כתורה מסיני?

גם בהנחה שמה שכתוב נכון, אתה לא מבין מה הבעיה שלי עם ליאור?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 11:46

בלאט רכיכה, נמאס כבר שהוא לא יודע לדרוש, פיני בקדנציה האחרונה שאב 5 שחקנים עם תקציב מינימום של 800 אלף דולר נטו, בלאט עדיין לא הצליח לגייס כסף לשחקני 800 אלף דולר ברוטו..
אליהו קוקסינל, מקווה שהוא יוחתם ע"י מינסוטה וישר ישלח לדי ליג ומשם יילך לסין (לא יתמודד אפילו בסין עם הפיזיות) ורק אז אם יתחנן יחזור לחוזה של 350 אלף דולר..

באלי לבטל את המנוי, מכבי עושים מאיתנו צחוק, נמאס כבר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 11:51

LIAV10 כתב:בלאט רכיכה, נמאס כבר שהוא לא יודע לדרוש, פיני בקדנציה האחרונה שאב 5 שחקנים עם תקציב מינימום של 800 אלף דולר נטו, בלאט עדיין לא הצליח לגייס כסף לשחקני 800 אלף דולר ברוטו..
אליהו קוקסינל, מקווה שהוא יוחתם ע"י מינסוטה וישר ישלח לדי ליג ומשם יילך לסין (לא יתמודד אפילו בסין עם הפיזיות) ורק אז אם יתחנן יחזור לחוזה של 350 אלף דולר..

באלי לבטל את המנוי, מכבי עושים מאיתנו צחוק, נמאס כבר..

אל תבטל כלום לבד, זה לא אפקטיבי, אפשר לאסוף 100 איש(די בקלות האמת), ואז לעשות אם זה משהו.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 12:23

תגידו, זה באמת נשמע לכם הגיוני מה שסגל כתב על אליהו??
מישהו כאן שמע אי פעם על שחקן שאמר שהוא רוצה ללכת לנ.ב.א מתוך נקמה לקבוצה שלו שלא נתנה לו מה שהוא רוצה??
רק אתמול שמעון אמר עליו מילים חמות בראיון שנתן, נראה לכם שהוא היה מדבר עליו ככה אם זה היה נכון??
ולמה שהוא יתבע יותר כסף בגלל האדריאטית?? מי יקבל כזו תביעה מטומטמת?? הרי כל השחקנים שיחקו הרבה משחקים, אז למה שיתנו רק לו העלאה?
ועוד כנקמה יחליט שהוא קם והולך להשיג חוזה בנ.ב.א, רק שמישהו ינסה לעצור אותו!! :huh

אנשים נתנו לחוסר האהבה שלהם לאליהו לדפוק להם את ההיגיון הבריא.
אליהו כמו כל שחקן ממוצע חולם על חוזה בנ.ב.א, זה חלום ידוע שיש כמעט לכל שחקן מהרגע שמתחיל לשחק בצורה מקצוענית (בין אם זה ריאלי או בגדר פנטזיה).
יש לאליהו אופציה בחוזה שבו הוא יכול לנסות להגשים את החלום הזה, אז למה שלא ינסה?
זה באמת נשמע הגיוני שהוא עושה את זה כדווקא?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 יולי 2012, 12:24

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123563.html

חדשות מצוינות.
ירדה אבן (ובמקרה הזה, שתי אבנים) מן הלב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 12:27

חביב אורנג'ד כתב:

חדשות מצוינות.

לגבי שאראס, אני מסכימה.
אבל לגבי רוט, לא צריך לסגור שום דלת.
אני לא אבכה כמובן אם הוא לא יבוא, אבל אם יסיימו את הסגל ויראו שחסר עוד ישראלי ורצוי גם שיהיה רכז מחליף, אז למה לא??

ואת אוחיון אני לא מוכנה לקבל בשום פנים ואופן!!
זה רק ייצור תקדים לכל שחקן שיהיה תחת חוזה במכבי וירצה שידרוג, פשוט ילך לעשות בלגנים שלמים ויבכה לכל העולם על ה"זלזול" של מכבי בו וילך לחתום מאחורי הגב בקבוצה אחרת, ומה מכבי תעשה בתמורה?? תלך תתרפס אליו כדי לתת לו את מה שהוא רוצה...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 יולי 2012, 12:27

חנו'ש כתב:תגידו, זה באמת נשמע לכם הגיוני מה שסגל כתב על אליהו??
מישהו כאן שמע אי פעם על שחקן שאמר שהוא רוצה ללכת לנ.ב.א מתוך נקמה לקבוצה שלו שלא נתנה לו מה שהוא רוצה??
רק אתמול שמעון אמר עליו מילים חמות בראיון שנתן, נראה לכם שהוא היה מדבר עליו ככה אם זה היה נכון??
ולמה שהוא יתבע יותר כסף בגלל האדריאטית?? מי יקבל כזו תביעה מטומטמת?? הרי כל השחקנים שיחקו הרבה משחקים, אז למה שיתנו רק לו העלאה?
ועוד כנקמה יחליט שהוא קם והולך להשיג חוזה בנ.ב.א, רק שמישהו ינסה לעצור אותו!! :huh

אליהו כמו כל שחקן ממוצע חולם על חוזה בנ.ב.א, זה חלום ידוע שיש כמעט לכל שחקן מהרגע שמתחיל לשחק בצורה מקצוענית (בין אם זה ריאלי או בגדר פנטזיה).

מסכים לגמרי ואין כאן שום הגיון.

צריכים לזכור שליאור אליהו תמיד ציין שהוא רוצה להגיע לNBA וגם בקיץ של העונה שעברה (הרבה לפני האדריאטית) הוא הודה שהוא היה במגעים עם יוסטון.
היציאה שלו עכשיו למחנה של מינוסטה היא בתיאום מלא עם הקבוצה וראשיה, הוא גם ישוב לארץ לפני אימוני הנבחרת וגם בכלל לא יוכל להשתתף במחנות הסופיים, בגלל שאילו יצאו באותו זמן בו הוא ישחק עם הנבחרת.

בקיצור, הסיפור הזה מצוץ מן האצבע.
לא נראה הגיוני במיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 יולי 2012, 12:30

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

חדשות מצוינות.

לגבי שאראס, אני מסכימה.
אבל לגבי רוט, לא צריך לסגור שום דלת.
אני לא אבכה כמובן אם הוא לא יבוא, אבל אם יסיימו את הסגל ויראו שחסר עוד ישראלי ורצוי גם שיהיה רכז מחליף, אז למה לא??

ואת אוחיון אני לא מוכנה לקבל בשום פנים ואופן!!
זה רק ייצור תקדים לכל שחקן שיהיה תחת חוזה במכבי וירצה שידרוג, פשוט ילך לעשות בלגנים שלמים ויבכה לכל העולם על ה"זלזול" של מכבי בו וילך לחתום מאחורי הגב בקבוצה אחרת, ומה מכבי תעשה בתמורה?? תלך תתרפס אליו כדי לתת לו את מה שהוא רוצה...

גם לי אין בעיה רוט.
האבן השניה שכביכול ירדה זה שנראה שיש סבירות גבוהה שלפחות אחד מבין אוחיון והלפרין יהיה כאן.

בנוגע לאוחיון, הרבה זמן לא שמענו כלום בנושא.
אני משער שבקרוב המצב יתבהר.
מה שבטוח, זה שבקובאן הוא כבר לא ישחק וכרגע הוא תחת חוזה במכבי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 12:32

בגלל שכביכול הוא היה כבר על חוזה משנים קודמות והוסיפו לו משחקים, כאילו על סופו והנדריקס למשל זה תופס ועל סמית' ואוחיון זה לא תופס..

מטומטם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 12:35

LIAV10 כתב:

בגלל שכביכול הוא היה כבר על חוזה משנים קודמות והוסיפו לו משחקים, כאילו על סופו והנדריקס למשל זה תופס ועל סמית' ואוחיון זה לא תופס..

מטומטם..

בדיוק, אם זה תופס על שחקן אחד, זה צריך לתפוס גם על יתר השחקנים.
לכן זה בכלל לא הגיוני.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים