yarinsaky כתב:זה פשוט לא נכון. לפחות לגבי פארקר בלאט הודה שפיני העדיף אותו על שחקן אחר שבלאט רצה ( מרכוס בראון ).
חוץ מזה, בחירת שחקנים זה לא הכול. אתה צריך לדעת להתנהל מול הנהלה קשוחה, לבנות פילוסופיית משחק, לנהל משחק מול מאמנים טובים ממך כמו אובראדוביץ' ( פיני ידע טוב מבלאט להתמודד איתו טקטית ), לבנות תרגילים בהתקפה וכדומה.
יש לו מעט מאמנים באירופה, כולל מסינה , שלקחו תרגילים התקפיים מפיני והודו בזה.
מה שכן, בלאט הביא יותר את הפן ההגנתי , לכן השילוב בינהם היה טוב מאוד וחד פעמי.
בכל אופן, גביע עם בלאט כמאמן ראשי זה חלום רחוק שכנראה לא יקרה בקרוב.
ד"א, ממה ההתלהבות מהשחקנים שבלאט מביא בשנתיים האחרונות ? היה לו את פארגו שקטש גילה, ומה עוד ? סמית' והנדריקס שחקנים בינוניים למדי ( שהוא מתעקש עליהם בצורה ביזארית ממש ), את פרקינס ואיידסון לא הוא הביא וסופו שחקן מוכר ומוכח.
בעיניי למכבי , היסטורית, היו 3 מאמנים גדולים עד כה ובלאט עדיין לא מתקרב לשם ( פיני, שרף וכמובן רלף ).
אתה עונה בכלל לא למה שכתבתי .
פיני אולי העדיף את פארקר אבל אני בטוח שהוא לא זה שהעלה את השם שלו . אני בטוח שבלאט העלה את השם שלו אבל אמר שהוא מעדיף את בראון המנוסה יותר ובצדק .
לא יעזור כלום פיני לא מכיר שחקנים אמריקאים וגם בזמנו באלומפי' הוא היה נעזר בבלאט בבחירת שחקנים כמו עם אלכס אקר שהוא גנב למכבי...
אני מסכים איתך שבבסיס פיני מנהל משחק יותר טוב אבל הוא צריך סגל מאוד ספציפי ואיכותי כדי להצליח . לעומת זאת אני יכול לספר לך מנסיון אישי שבאימונים פיני חוץ מלשבת ולטחן בייגלה ולהריץ צחוקים עם פאנאן לא היה עושה כלום....
שוב אני אומר , עם הסגל שהיה לבלאט אז כולל את שאראס ופארקר וכולם גם בלאט של היום ( אחרי שיפור ניכר בניהול למשחק לעומת אז) גם היה לוקח את הגביע...
פארגו אומנם התגלה בגליל אבל בלאט הוא זה שהפך אותו לשחקן טוב בהרבה . לגבי הנדריקס וסמית' , אתה שוכח שלמצוא שחקנים עם איכות כמו שלהם במחיר שהם מקבלים זה דבר שקשה למצוא .
דבר נוסף , בלאט אימן עוד קבוצות אתה יודע , שכחת כוכבים שהוא גילה עוד בבנטון ובטורקיה ואפילו ברוסיה ....